aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kruttmølleveien 10!

KONGSBERG Kruttmølleveien 10 31

Riegelsbakken - 3-roms leilighet i 2. etasje med nyere kjøkken (2015) og vestvendt balkong

 • kr 2 000 000
 • BRA 66 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 000 000
 • Omkostningerkr 8 776
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 061 420
 • EierformAndel
 • Byggeår1 960
 • Soverom2
 • ArealP-rom 66 m²
 • Andel fellesgjeldkr 52 644
 • Felleskostnaderkr 4 004
 • Tomt10 490 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 000 000 (Prisantydning) 52 644 (Andel av fellesgjeld)   2 052 644 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 776 (Omkostninger totalt)   2 061 420 (Totalpris inkl. omkostninger) Help Boligkjøperforsikring kommer i tillegg 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Kruttmølleveien 10 i Riegelsbakken borettslag! Leiligheten ligger vestvendt og fint til i 2. etasje i firemannsbolig med pent opparbeidede fellesarealer mellom husene. Området er barnevennlig og rolig med begrenset biltrafikk i nærområdet. Innhold: Entré/gang, bad/vaskerom, kjøkken, 2 soverom, spisestue og stue med utgang til overbygd vestvendt balkong. Rikelig med bodplass i 3 avdelte boder hvorav to i kjeller og én på loft. Baderom ble rehabilitert i 2008 og kjøkkenet ble oppgradert i 2015. Mulighet for garasjeplass i en av borettslagets garasjer fra 2018 (tildeles etter ansiennitet).

Kruttmølleveien 10 31, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leiligheten
  Bruksareal
  2. etasje: 66 kvm Entré/gang, bad/vaskerom, kjøkken, 2 soverom, spisestue og stue med utgang til overbygd vestvendt balkong
  Primærrom
  2. etasje: 66 kvm Entré/gang, bad/vaskerom, kjøkken, 2 soverom, spisestue og stue med utgang til overbygd vestvendt balkong  Tomt
  10490m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt med grunnareal: 10 490 m2. Tomten er flat, og er opparbeidet med plen, noe busker, planter og lekeplass.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger vestvendt og fint til i 2. etasje i firemannsbolig med pent opparbeidede fellesarealer mellom husene. Området er barnevennlig og rolig med begrenset biltrafikk i nærområdet. Riegelsbakken er et sentrumsnært og etablert boligområde på Kongsbergs vestside. I tillegg til å ha gangavstand til sentrum og Teknologiparken, har man også et meget godt tilbud i umiddelbar nærhet for de som liker turer i skog og mark. Med gangavstand til Kongsberg Skisenter har du et svært godt aktivitetstilbud både sommer og vinter. Meget ideell beliggenhet også i forhold til kunnskaps- og kulturparken "Krona", som huser både universitet, kino og bibliotek.

  Adkomst
  Kjør E134 ut av sentrum retning Haspa/Teknologiparken, ta til venstre i rundkjøringen ved Krona. Kjør deretter opp Rogstadbakken (over E134), ta første avkjøring til venstre og følg Sandsværveien i ca. 300 meter. Ta deretter til høyre og kjør under jernbaneundergangen, før du tar til venstre og kjører opp Riegelsbakken. Kjør deretter frem til boligen via Skjellsbakkveien. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger, småhus og leilighetsbebyggelse.

  Byggemåte
  Byggemåte tatt fra tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven: Støpt plate/gulv og vegger i kjeller. Vegger med mineralullisolert bindingsverk som er kledd med trepanel utvendig. Etterisolert og kledd i 2000. Vinduer med 2-lags glass fra 1990. Saltak med sperrer i tre. Taket er tekket med takstein. Borettslaget utbedrer brannvegger samt skifter ytterdører til leiligheter i 2023

  Innhold
  Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré/gang, bad/vaskerom, kjøkken, 2 soverom, spisestue og stue med utgang til overbygd vestvendt balkong. Felles vaskerom i kjeller med plass til å sette egen vaskemaskin og evt. tørketrommel. Rikelig med bodplass i 3 avdelte boder hvorav to i kjeller og én på loft.

  Standard
  Pen treromsleilighet i 2. etasje i firemannsbolig med praktisk planløsning, vestvendt veranda og rikelig med bodplass. Innvendige gulvoverflater består av parkett og lakkert tre. Det er fliser på badet. Veggene har tapet og trepanel. Innvendige tak har himlingsplater. Nytt tak i stue i 2021. Det er noe røykelukt i leiligheten. Kjøkkenet ble oppgradert i 2015 og er utstyrt med Nettoline innredning. Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter, laminert benkeplate, kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr. Det er montert kitchenboard på vegg mellom benk og overskap. Komfyr medfølger ikke. Kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin kan medfølge. Varmtvannstanken er på ca 200 liter og er plassert i bod i kjeller. Flislagt baderom med gulvvarme som ble rehabilitert i 2008. Badet er utstyrt med dusjkabinett fra 2021, toalett, baderomsinnredning med nedfelt servant og opplegg for vaskemaskin. Det er en vaskekjeller i bygget med plass til å sette egen vaskemaskin og tørketrommel. Stuen har utgang til en overbygd balkong med 2 vegger med skyveglass og skjerming. Det er gjort oppgraderinger på el-anlegget. Dokumentasjon kan oversendes på forespørsel. I regi av borettslaget har det blitt skiftet vinduer (ca 1996) og lagt om yttertak, tilleggsisolert og skiftet utvendig kledning (ca. 2000), montert nye postkassestativ og lagt utvendig vannledning med tinekabel. I tillegg er det nye garasjer fra 2018. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3 i korte trekk. Det vises til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven for utfyllende beskrivelser.   Forhold som har fått TG2: Vinduer grunnet alder. Radon; det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. TG2 på ventilasjon på bad da rommet kun har naturlig ventilasjon/avtrekk. Kjøkken; Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum. Varmtvannstank; Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.   Forhold som har fått TG3: - Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. TG 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. - Fastmonterte vegglamper medfølger ikke

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  - Nytt bad i 2008 med nytt dusjkabinett i 2021 - Ny kjøkkeninnredning i 2015 - Ny innvendig panel i himling i stue i 2021 - Ny balkongdør i 2021 - Montert glass/levegger på balkong i 2016 - Solskjerming på balkong i 2012 - Nytt gulv på balkong i 2011

  TV/Internett/bredbånd
  Kollektiv startpakke fra GET er inkludert i felleskostnadene

  Parkering
  Det er 25 garasjer i borettslaget. Disse tildeles av styret. Parkering i felles gårdsplass.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 000 000 (Prisantydning) 52 644 (Andel av fellesgjeld)   2 052 644 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 776 (Omkostninger totalt)   2 061 420 (Totalpris inkl. omkostninger) Help Boligkjøperforsikring kommer i tillegg 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på elektrisitet og vedfyring. Eldre vedovn i stue. Gulvvarme på bad. Varmepumpe i stue.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  677513

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2439048

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med Hjartdalbanken om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  31

  Part.obl.nr.
  953609363

  Felleskostnader pr. mnd.
  4004

  Andel fellesgjeld
  52644

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-12T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  36985

  Andel fellesformue per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Riegelsbakken Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953609363

  Om borettslaget
  Riegelsbakken borettslag består av 10 firemannsboliger med totalt 40 leiligheter.

  Gebyr forkjøpsrett
  7644

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av Kongsberg Boligbyggelag har forkjøpsrett. Forkjøpsretten blir utlyst på forhånd på hjemmesiden til KBBL. Forkjøpsrett må meldes til vårt kontor på eget skjema innen annonsert frist. Bud er ikke å regne som melding av forkjøpsrett. Hvis du har spørsmål vedrørende forkjøpsrett, ta kontakt med megler eller Kongsberg Boligbyggelag.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling. Riegelsbakken borettslag hadde et årsresultat i 2022 på kr 416 273,-. Det er budsjettert med et underskudd på kr 2 795 599,- for 2023. Underskuddet skyldes i all hovedsak vedlikehold.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslaget har to lån i Dnb Bank ASA: 1) Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 13.04.2023: 4.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 246 Saldo per 13.04.2023: 2 020 651,- Første termin/første avdrag: 30.10.2018 ( siste termin 30.09.2043 ) 2) Annuitetslån 25 år løpetid Bygging av garasjer Lånenummer: 12137800886, Dnb Bank ASA Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 13.04.2023: 4.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 5 Saldo per 13.04.2023: 85 148,- Første termin/første avdrag: 20.09.2019 ( siste termin 20.08.2023 ) annuitetslån 4 år løpetid Styrking likviditet, refinansiering

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Tilbyder: Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Varighet av avtalen/oppsigelsesvilkår:Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1.desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikrung. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  if... Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000561292

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt etter samtykke fra styret. Nærmere informasjon om dyrehold finner du i husordensreglene og vedtektene til borettslaget.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger innflytningsattest datert 07.07.1961.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Boligen ligger i et uregulert område og kommuneplanens bestemmelser vil være gjeldende. Kommuneplaner: Id: KPLAN13 Navn: Kommuneplanens arealdel 2013 - 2025 Plantype: Kommuneplanens arealdel Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 12.11.2014 Delareal: 10 245 m2 BestemmelseOmrådenavn: Sone B KPBestemmelseHjemmel: Byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav Delareal: 10 244 m2 Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 000 000 (Prisantydning) 52 644 (Andel av fellesgjeld)   2 052 644 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 776 (Omkostninger totalt)   2 061 420 (Totalpris inkl. omkostninger) Help Boligkjøperforsikring kommer i tillegg 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

  Omk. kjøper beløp
  8776

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Birthe Hedvall

Megler

Birthe Hedvall

97 55 49 05

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev