aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Leiligheten ligger i 5. etg. med vestvendt, overbygd balkong med gode solforhold og utsikt til Funkelia og Numedalslågen

KONGSBERG Sildetomta 6

Sølvparken - Delikat 2-roms fra 2021 med balkong og fin utsikt - Heis - Vannbåren gulvvarme - Parkering i garasjeanlegg

 • kr 2 900 000
 • BRA 41 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 900 000
 • Omkostningerkr 85 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 985 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 021
 • Soverom1
 • ArealP-rom 37 m²
 • Felleskostnaderkr 2 378
 • Tomt2 484.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 72 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000)) 85 542 (Omkostninger totalt) 2 985 542 (Totalpris inkl. omkostninger)
Sildetomta 6 - Leilighet H0503 Sentrumsleilighet beliggende i 5. etasje med vestvendt balkong og utsikt til Lågen og Funkelia. Enkel, trappefri adkomst via heis som også går direkte til garasjekjeller med parkering, bod og kjøpesenter. Smakfull leilighet med god utnyttelse av arealet, god takhøyde og vannbåren gulvvarme. Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Kjøkken med integrerte hvitevarer. Beliggenheten er svært sentral med alle sentrumsfasiliteter innenfor gangavstand, herunder dagligvareforretninger, kafeer, restauranter, kjøpesenter og andre nisjeforretninger. Stortorvet kjøpesenter og Kongsberg sentrum er lett tilgjengelig via gangbroen. Gangavstand også til Kongsberg Knutepunkt med buss- og togforbindelse til både lokale og regionale destinasjoner.

Sildetomta 6, Viken

 • Arealbeskrivelse
  5. etasje
  Bruksareal
  5. etasje: 41 kvm BRA utgjør entré, stue/kjøkken, soverom, bad og bod.
  Primærrom
  5. etasje: 37 kvm P-ROM utgjør entré, stue/kjøkken, soverom og bad.  Tomt
  2484.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveier og parkeringsarealer. På taket av næringslokalene er det opparbeidet et fint uteareal. Herfra går det gangbro til Stortorvet kjøpesenter med videre tilgang til Storgata.

  Beliggenhet
  Sentrumsleilighet beliggende i 5. etasje med vestvendt balkong og utsikt til Lågen og Funkelia. Enkel, trappefri adkomst via heis som også går direkte til garasjekjeller med parkering, bod og kjøpesenter. Beliggenheten er svært sentral med alle sentrumsfasiliteter innenfor gangavstand, herunder dagligvareforretninger, kafeer, restauranter, kjøpesenter og andre nisjeforretninger. Stortorvet kjøpesenter og Kongsberg sentrum er lett tilgjengelig via gangbroen. Gangavstand også til Kongsberg Knutepunkt med buss- og togforbindelse til både lokale og regionale destinasjoner.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets- og næringsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Leilighet fra 2021 i 5. etasje i en leilighetsblokk. Veggene er oppført i stål-/ og betongkonstruksjon. Fasaden er bestående av fasadeplater og liggende bordkledning. Flat takkonstruksjon. Taket antas å være tekket med PVC-duk/papptekking. Trevinduer og terrassedør med 3-lags glass. Innspiserbare vannrør er av kobber og plast. Innspiserbare avløpsrør er av plast. Bygningen har balansert ventilasjon. Det er vannbåren gulvvarme på stue/kjøkken, soverom og entre. Leiligheten har et skjult el-anlegg med automatsikringer. Sikringsskapet er plassert i bod. Leiligheten har en balkong på 7m2.

  Innhold
  Leiligheten inneholder entré, stue/ kjøkken, bad/vaskerom, soverom og bod. I tillegg medfølger en bod i kjelleren (U2) og garasjeplass i garasjeanlegget. Felles sykkelbod.

  Standard
  Innvendige overflater består av 1-stavs parkett på alle rom unntatt bad som er flislagt. Veggene har malte plater og fliser. Himling har malte plater og malt mur. Etasjeskiller er av lettbetongelementer. Entré med spotter i taket og god plass til å henge fra seg. Baderom er flislagt, har gulvvarme og er utstyrt med innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett, dusjhjørne med dusjvegger og opplegg for vaskemaskin. Det er plass til tørketrommel. Vaskemaskinen medfølger ikke leiligheten. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Badet er av typen prefabrikert kabinettbad. Det er ikke indikert avvikende utslag ved enkle fuktsøk på overflater på befaringsdagen iht. tilstandsrapport. Kjøkkeninnredningen er fra Sigdal og har glatte fronter, laminert benkeplate, vaskekum i stål, ventilator og integrerte hvitevarer, herunder nedfelt komfyrtopp, oppvaskmaskin, stekeovn og kjøl-/fryseskap. Diverse: - Dørtelefon med fjernåpning - Grunnpakke fra Vikenfiber (internett og TV) er inkludert i felleskostnadene

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  TV/Internett/bredbånd
  Grunnpakke fra Vikenfiber (Altibox TV og internett) er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Én fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg tilhører leiligheten. En seksjonseier kan med samtykke fra styret i Sameiet Sølvparken Parkering anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til sin parkeringsplass.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Det er en pågående sak med utbygger ang utbedring av innvendige forhold/mindre detaljer. Blant overganger i parkettgulv mellom stue og soverom, og noe malings flikking. Det opplyses å ha vært/være noe problemer med lekkasjer til bod og garasje arealer i U2. Det legges til grunn at dette utbedres av sameiet/ utbygger.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 72 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000)) 85 542 (Omkostninger totalt) 2 985 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken, soverom og entré via fjernvarmetilkobling. Det er elektrisk gulvvarme på badet. Oppvarming av fellesarealer og seksjonene, samt oppvarming av varmtvann leveres fra en felles energisentral eid av Sølvknuten Energisentral AS, seksjonseierne er forpliktet til å kjøpe energileveransen fra denne iht. særskilt avtale.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  5000

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter eiendomsskatt, felles renovasjon, forskudd på vann- og avløp og målerleie. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med Hjartdalbanken om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  40/2585

  Felleskostnader pr. mnd
  2378

  Felleskostnader inkluderer
  - Bygningsforsikring - Vaktmester - Grunnpakke TV og internett fra Vikenfiber - Kostnader til indre og ytre vedlikehold av fellesarealer, samt de arealer som det påligger sameiet å vedlikeholde - Lys/oppvarming av fellesarealer - Forretningsførsel, revisjon og styrehonorarer - Sameiets andel av kostnader til drift- og vedlikehold av felles takpark, utvendige heiser og renovasjonsrom/avfallshåndteringsanlegg Det betales felleskostnader til 3 forskjellige selskap: Sameiet Sølvparken Bygg A ? kr. 1.582,- pr. mnd. Sameiet Sølvknuten parkering ? kr. 269,- pr. mnd. Sølvknuten Energisentral ? ca kr 6 325,- per år. Beløpet er et akontobeløp som avregnes etter forbruk påfølgende år. I følge opplysninger fra forretningsfører jobbes det med å få slått sammen alle sameiene til ett, noe som vil kunne føre til en endring i felleskostnadene.

  Om sameiet
  Sameiet Sølvparken Bygg A består av 38 boligseksjoner på eiendommen gnr. 7837 bnr. 3 i Kongsberg. PK Eiendom er per dags dato forretningsfører for sameiet. Til hver boligseksjon i Sameiet Sølvparken Bygg A hører det med en parkeringsplass og en bod beliggende i garasjeanlegget i gnr. 7837 bnr. 8. Garasjeanlegget er etablert som en egen anleggseiendom og utgjør et eget eierseksjonssameie kalt Sameiet Sølvparken Parkering, med egne vedtekter, et eget styret og eget årsmøte. Det er tinglyst en egen erklæring om opprettelse av realsameie i form av realkobling mellom boligseksjoner og næringsseksjoner (garasjeplasser og boder) i Sameiet Sølvparken Parkering. Realkoblingen innebærer at næringsseksjoner beliggende i gnr. 7837 bnr. 8 som består av selvstendige parkeringsplasser og boder er realkoblet med de respektive boligseksjonene beliggende på gnr. 7837 bnr. 3, slik at de respektive boligseksjonene er registrert som hjemmelshavere til hver sine respektive næringsseksjoner. Næringsseksjonene (boder og parkeringsplasser) i Sameiet Sølvparken Parkering som skal høre til de respektive boligseksjonene i Sameiet Sølvparken Bygg A, er dermed varig tilknyttet de respektive boligseksjonene og følger disse ved salg. Disse parkeringsseksjonene og bodseksjonene kan ikke selges uten sammen med boligseksjonene.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3006/7837/3/26: 15.10.1888 - Dokumentnr: 903425 - Bestemmelse om vannledn. NSBs betingelser vedtas
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.11.1890 - Dokumentnr: 901826 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Knr:3006 Gnr:8380 Bnr:1
  Rettighetshaver: Knr:3006 Gnr:8381 Bnr:1
  Rettighetshaver: Knr:3006 Gnr:8381 Bnr:1 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:3006 Gnr:8381 Bnr:1 Snr:2
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  11.05.1912 - Dokumentnr: 900356 - Erklæring/avtale Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  11.05.1912 - Dokumentnr: 900357 - Erklæring/avtale Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.10.1914 - Dokumentnr: 900458 - Bestemmelse om vannledn. NSBs betingelser vedtas
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.10.1914 - Dokumentnr: 900459 - Bestemmelse om vannledn. NSBs betingelser vedtas
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.10.1951 - Dokumentnr: 1402 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Kongsberg komm. elverk
  Bestemmelser om el.ledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  09.06.1953 - Dokumentnr: 728 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkledning
  NSBs betingelser vedtas
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.12.1958 - Dokumentnr: 1997 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkledning
  NSBs betingelser vedtas
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.1993 - Dokumentnr: 2159 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Kongsberg Energi as
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  08.05.1998 - Dokumentnr: 1996 - Erklæring/avtale Bestemmelse om planovergang
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.11.2017 - Dokumentnr: 1311478 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:3006 Gnr:7839 Bnr:32
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.11.2017 - Dokumentnr: 1311478 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Knr:3006 Gnr:7839 Bnr:32
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.11.2017 - Dokumentnr: 1311478 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Knr:3006 Gnr:7839 Bnr:32
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.07.2020 - Dokumentnr: 2707923 - Erklæring/avtale Gjensidig rett
  Bestemmelse om vann og avløpsledninger
  Bestemmelse om elektriske ledninger
  Bestemmelse om teleledninger
  Bestemmelse om fiberledninger
  Bestemmesle om fjernvarmeledninger mv.
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.07.2020 - Dokumentnr: 2708048 - Erklæring/avtale Gjensidig adkomstrett og bruksrett til felles takpark
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.07.2020 - Dokumentnr: 2708586 - Erklæring/avtale Kan ikke slettes uten samtykke fra: Kongsberg Kommune
  Org.nr: 942 402 465
  Rettighetshaver allmennheten
  Rett til opphold, lek og ferdsel
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.07.2020 - Dokumentnr: 2708601 - Bestemmelse om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra: Kongsberg Kommune
  Org.nr: 942 402 465
  Rettighetshaver allmennheten
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.07.2020 - Dokumentnr: 2738091 - Erklæring/avtale Gjensidige bestemmelser om vedlikehold, reparasjon og utskiftning av bygningskonstruksjon
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.08.2020 - Dokumentnr: 2936251 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:4
  Rettighetshaver: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:5
  Bruksrett til sykkelparkeringsplasser
  Bestemmelse om adkomstrett
  Overført fra: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.02.2023 - Dokumentnr: 184315 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:6
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.02.2023 - Dokumentnr: 184315 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:6
  Bestemmelse om reklameskilt o.l.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.11.2020 - Dokumentnr: 3362704 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 26
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 40/2585
  29.11.2021 - Dokumentnr: 1500443 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3006 Gnr:7837 Bnr:2
  Rettighet hefter i: Knr:3006 Gnr:7839 Bnr:32
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplaner: Kommuneplanens arealdel 2022 - 2030 trådt i kraft 22.06.2022 Reguleringsplaner: Id 423R - Sildetomta trådt i kraf 07.09.2016 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at leiligheten leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 72 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000)) 85 542 (Omkostninger totalt) 2 985 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  85542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt et fast vederlag på kr 39 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4900,- , markedsføringspakke kr 12 900,-, oppgjørshonorar kr 3000,- og visninger kr 1750,- pr visning utover den første. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  ,-. Utleggene omfatter... Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg samt vederlag for utført arbeid med kr 1750,- pr time begrenset oppad til kr 20 000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Dokumenter

Birthe Hedvall

Megler

Birthe Hedvall

97 55 49 05

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev