aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Stertebakke 9A!
Velkommen til Stertebakke 9A!

KONGSBERG Stertebakke 9A

Koselig og lys endeleilighet med enkel adkomst i 1.etasje - usjenert uteplass med gode solforhold

 • kr 1 750 000
 • BRA-i 68 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 750 000
 • Omkostningerkr 19 009
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 109 491
 • EierformAndel
 • Byggeår1979
 • Soverom1
 • Andel fellesgjeldkr 340 482
 • Felleskostnaderkr 5 127
 • Tomt17 322 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 1 750 000 (Prisantydning) 46 842 (Andel av fellesgjeld)   1 796 842 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 009 (Omkostninger totalt)   1 815 851 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Stertebakke 9A - 2D - Stertebakke 9A (1. etg.)
Fin og romslig 2-roms med praktisk beliggenhet i 1.etasje. Leiligheten inneholder gang, bad, 1 soverom og åpen løsning med stue og kjøkken. Behov for oppgradering på bad. I tillegg medfølger det bod i felles garasjeanlegg i tillegg til en garasjeplass. Stertebakke borettslag er et sted det er lett og trives med et godt og stabilt bomiljø. Leilighetene har meget gode solforhold med vestvendte terrasser som gir en svært fin utsikt mot byen og over til Funkelia. Borettslaget har pent opparbeidede fellesområder, hvor en stor andel er beholdt som et stort sammenhengende grøntområde til felles anvendelse foran blokkene. Velkommen til Stertebakke 9A!

Stertebakke 9A, Buskerud

 • Tomt
  17322m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt. Tomten er flat, delvis skrånet med pent opparbeidet fellesområder.

  Beliggenhet
  I utkanten av sentrum finner du Stertebakke og Stertebakke borettslag, et borettslag det er lett å trives i med et godt og stabilt bomiljø. Leilighetene har meget gode sol- og utsiktsforhold med vestvendte terrasser. Leiligheten ligger i 1. etasje, noe som gir en enkel adkomst. Borettslagets eiendom strekker seg over hele 17 mål, og en stor andel av dette arealet er beholdt som et stort sammenhengende grøntområde til felles anvendelse foran blokkene. Fra busstopp på Drammensveien har TIMEkspressen avganger til Kongsberg sentrum og Notodden i den ene retningen, og Drammen, Oslo og videre til Gardermoen i den andre retningen. Joker Risteigen er kun en kort spasertur unna og med sykkel kommer man seg til sentrum i løpet av få minutter.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Veletablert og populært boligområde som hovedsakelig består av leiligheter og eneboliger.

  Byggemåte
  Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt ytterdør til leiligheten. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 i tilstandsrapporten: TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Overflater - Bad/vaskerom har behov for oppgradering av innvendige overflater, eier har lagt laminatgulv som egeninnsats. Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på over 15mm gjennom hele rommet. Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendige dører - Det er normal slitasje på innvendige dører. Det er noe dårlig innfesting til hengsel på dør til bad. Bad/vaskerom - Det er påvist at gulvoverflater har sprekker. - Det er påvist høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. - Sluk, membran, tettesjikt: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsning. - Det er usikkert om dusj i forbindelse med badekar fungerer. Eier har ikke brukt den. Kjøkken - Kjøkkenarmatur er løst. - Avtrekk - Det er ett feste på filter som er knekt. Filter er festet med tape. Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Ventilasjon - Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Varmtvannstank - Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Elektrisk anlegg - Opplegg på strøm får TG 2 på grunn av at mer enn halvparten av forventet levetid er overskredet. TG3 (avvik som krever tiltak): Overflater vegger og himling - Overflaten har omfattende skader - Tapetskjøter er ikke tette

  Innhold
  1.etasje: Gang, bad/vaskerom, bod, soverom, stue/kjøkken. Garasjeplass og egen bod i felles garasjeanlegg medfølger leiligheten.

  Standard
  Leiligheten fremstår innbydende med lyse og pene overflater. Gulvene er med laminat og belegg. Vegger er med malt tapet og mdf plater. Himling er med malte betongelementer. Kjøkkenet er utstyrt med innredning med profilerte, lyse fronter og benkeplate er i laninat. Innredningen er med frittstående hvitevarer. Det er åpen løsning mellom kjøkken og stue. I stua er det god plass til en lun sofakrok. Leiligheten ligger i enden av bygget, som gjør at uteplassen man har adkomst til fra stua, ligger usjenert og fint til. Badet er fra byggeår og har behov for oppgraderinger. Badet er med innredning med formstøpt vask, toalett på gulv, boblebad, dusj på vegg med dusjvegger og opplegg til vaskemaskin. Badegulv er med vinylbelegg. Veggene er med våtromsplater/belegg. Leiligheten har et romslig soverom. I tillegg til en bod i leiligheten er det en bod i felles garasjekjeller. Her har man også en parkeringsplass.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Borettslaget har avtale med get = kollektiv start + bredbånd

  Parkering
  Garasjeplass i felles garasjeanlegg medfølger leiligheten. Det opplyses at det vil være mulig å få lagt opp til el-bil lader, ta kontakt med styret vedrørende dette. Felles gjesteparkeringer på borettslagets tomt.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Prosjekt 2012: Pr april/mai er borettslaget igang med renovering av balkongene. Alle andeler skal bytte fra betong blomsterbed til glassrekkverk. I forbindelse med dette prosjektet har borettslaget tatt opp kr 21 000 000,- i lån. Lånet er forventet utbetalt i mai/juni 2024. Låneopptaket medførte en økning av felleskostnadene fom mai 2024. Økningen er ikke knyttet til lånet pr. dags dato. Det blir derfor en ny endring av felleskostnadene fom 01.07.24 hvor reell rente er hensyntatt.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 750 000 (Prisantydning) 46 842 (Andel av fellesgjeld)   1 796 842 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 009 (Omkostninger totalt)   1 815 851 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på elektrisitet.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  704015

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2675257

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader: Strøm, felleskostnader og innboforsikring.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  54

  Part.obl.nr.
  953748614

  Felleskostnader pr. mnd.
  5127

  Andel fellesgjeld
  340482

  Andel fellesgjeld år
  2024

  Andel fellesgjeld per dato
  2024-05-31T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  23060

  Andel fellesformue per dato
  2024-05-31T22:00:00Z

  Borettslaget
  Stertebakke Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953748614

  Forkjøpsrett
  Kongsberg Boligbyggelag sine medlemmer har forkjøpsrett ved salg. Forkjøpsrett må meldes til vårt kontor på eget skjema innen annonsert frist. Bud er ikke å regne som melding av forkjøpsrett. Har du spørsmål vedrørende forkjøpsrett kan du ta kontakt med megler eller Kongsberg boligbyggelag.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 94937064718, Handelsbanken, Kongsberg Annuitet 365 dager Saldo per 01.06.2024: 3 350 000,- Andel av saldo: 46 843,- Mangler informasjon for terminberegning

  Sikringsordning fellesgjeld
  Tilbyder:Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Varighet av avtalen/oppsigelsesvilkår:Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1.desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000561304

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Det er tillatt med dyr i borettslaget etter søknad, under forutsetning av at andelseier aksepterer borettslagets regler for dyrehold. Beboere som holder dyr skal sørge for at det ikke sjenerer noen, eller etterlater ekskrementer på borettslagets område.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3303/8389/12: 16.04.1957 - Dokumentnr: 447 - Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser
  05.06.1979 - Dokumentnr: 2977 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkledning
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.04.1993 - Dokumentnr: 2159 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Kongsberg Energi as
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.03.1994 - Dokumentnr: 1321 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3303 Gnr:8390 Bnr:7
  16.04.1957 - Dokumentnr: 447 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3303 Gnr:8389 Bnr:1
  05.06.1979 - Dokumentnr: 2977 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet:
  Knr:3303 Gnr:8389 Bnr:15
  28.11.1983 - Dokumentnr: 990026 - Sammenslått med denne matrikkelenhet: Gnr. 8389 bnr. 14
  14.02.2007 - Dokumentnr: 1040 - Målebrev 14.02.2007 - Dokumentnr: 1040 - Grensejustering 01.01.2020 - Dokumentnr: 868401 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0604 Gnr:8389 Bnr:12
  01.01.2024 - Dokumentnr: 697135 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3006 Gnr:8389 Bnr:12
  16.04.1957 - Dokumentnr: 447 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3303 Gnr:8389 Bnr:1


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger brukstillatelse datert 01.10.1979.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsplan: Planidentifikasjon: 071R Formål: Boliger Plannavn: Stertebakkeveien - Gamle Drammensvei Ikraftredelsesdato: 05.08.1976 Kommuneplan: Planidentifikasjon: KPLAN13 Formål: Boligbebyggelse Plantype: Kommuneplanens arealdel Planstatus: Endelig vedtatt arealplan Ikraftredelsesdato: 12.11.2014 Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2013-2025 Plankart og planbestemmelser kan fås ved henvendelse til oppdragsansvarlig eller på kommunens hjemmesider.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 750 000 (Prisantydning) 46 842 (Andel av fellesgjeld)   1 796 842 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 009 (Omkostninger totalt)   1 815 851 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  19009

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,3% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4 900,- oppgjørshonorar kr 4 900,- og visninger kr 1 750,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 39 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 12 419,-. Utleggene omfatter fotograf, kommunale opplysninger, opplysninger forretningsfører, utskrift servitutt. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 1 750,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 30 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Marie Langseth

Megler

Marie Langseth

97 55 49 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev