aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Svartåsveien 15

KONGSBERG Svartåsveien 15 H0303

Steglet - 4-roms leilighet med flott utsikt og innglasset balkong - Kort avstand til skole, barnehage og Teknologiparken

 • kr 1 900 000
 • BRA 96 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 900 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 042 797
 • EierformAndel
 • Byggeår1 968
 • Soverom3
 • ArealP-rom 82 m²
 • Andel fellesgjeldkr 125 196
 • Felleskostnaderkr 4 395
 • Tomt29 577 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 900 000 (Prisantydning) 125 196 (Andel av fellesgjeld)   2 025 196 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 042 797 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Svartåsveien 15 Steglet er en bydel som ligger sydvest for Kongsberg sentrum og har på grunn av sin gunstige beliggenhet nær Teknologiparken økt sin attraktivitet parallelt med Kongsberg-industriens utvikling de senere årene. Området kan blant annet tilby barnehager, barneskole, flotte turområder og en større dagligvarebutikk som ligger like ved. Godt kollektivtilbud med hyppige avganger store deler av døgnet fra Sandsværveien til lokalbussens og TIMEkspressens destinasjoner. Det er også fine gang- og sykkelveier inn til sentrum. Leiligheten inneholder stue, kjøkken, bad, toalettrom, 3 soverom, entre og innglasset balkong. I tillegg medfølger det egen bod og lagerskap i fellesarealer i kjeller. Meld deg på til en hyggelig visning!

Svartåsveien 15 H0303, Viken

 • Tomt
  29577m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i 3. etasje i boligblokk på Steglet med innglasset balkong og en flott utsikt! Steglet er en bydel som ligger sydvest for Kongsberg sentrum og har på grunn av sin gunstige beliggenhet nær Teknologiparken økt sin attraktivitet parallelt med Kongsberg-industriens utvikling de senere årene. Området kan blant annet tilby barnehager, barneskole, flotte turområder og en større dagligvarebutikk som ligger like ved. Godt kollektivtilbud med hyppige avganger store deler av døgnet fra Sandsværveien til lokalbussens og TIMEkspressens destinasjoner. Det er også fine gang- og sykkelveier inn til sentrum.

  Adkomst
  Følg E134 gjennom sentrum, over brua og kjør mot Notodden. Ca. 2 kilometer senere, etter å ha passert Cirkel K på Steglet, tar du opp til høyre, inn Svartåsveien. Blokk nr. 15 vil du få på din venstre side. Leiligheten er merket med salgsplakat. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av konsentrert boligbebyggelse i form av blokker, rekkehus og eneboliger.

  Byggemåte
  Byggemåte slik den er beskrevet i tilstandsrapport gjennomført av Rua Bygg & Takst AS. Leilighet i 3. etasje som er oppført i 1968. Yttervegger er støpte/murte med teglsteinsfasade, og noe liggende trepanel. Bygningen har en flat takkonstruksjon. Taket antas å være tekket med papptekking/foile. Bygningen har PVC vinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør (brannklassifisert B-30) med ukjent årstall og PVC balkongdør med glassfelt fra 2012. Innglasset balkong. Etasjeskiller er av betongdekke. Sammendrag av forhold som har fått tilstandsgrad 2 og 3. For nærmere beskrivelse se vedlagt tilstandsrapport. Tilstandsgrad 3 (Store eller alvorlige avvik): - Balkong > Konstruksjonene har omfattende skjevheter. Gulv på veranda har ca. 5 cm høydeforskjell og det er knirk. - Våtrom > avtrekksvifte er defekt. Tilstandsgrad 2 (Avvik som kan kreve tiltak): - Invendige overflater > Laminat i stue begynner å gå fra hverandre i noen skjøter. - Etasjeskille/gulv mot grunn > Det måles avvik på 11mm i et soverom mot yttervegg. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. - Våtrom > Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen, løsningen eller byggematerialet er uegnet. Tapetskjøter er ikke tette. Tapet slipper i bunn av plater. - Våtrom > Eldre gulvbelegg som har påbegynte skader/sprekker. - Våtrom > Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen og membranløsningen. - Kjøkken > Kjøkkeninnredningen er av eldre dato, og den mangler bruksfunksjoner/løsninger som er forventbart på et kjøkken. - Kjøkken > Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. - Toalettrom > Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. - Tekniske installasjoner > Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger og avløpsrør. - Varmtvannstank > Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. - Andre installasjoner > Det er ikke montert lekkasjesikring ved vaskemaskin og denne står i rom uten sluk.

  Innhold
  Leiligheten inneholder stue, kjøkken, bad, toalettrom, 3 soverom, entre og innglasset balkong. I tillegg medfølger det egen bod og lagerskap i fellesarealer i kjeller.

  Standard
  Leiligheten har en eldre standard, men framstår godt vedlikeholdt alder tatt i betraktning. Badet antas å være fra slutten av 1990-tallet og oppgraderinger må påregnes. Badet inneholder servant, baderomsinnredning og dusjkabinett. Separat toalettrom med klosett fra 2022. Eldre kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat samt rustfritt metall rundt oppvaskkum. Kjøkkenet inneholder kjøleskap, komfyr og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har en arealeffektiv planløsning og med den innglassede balkongen får du et ekstra rom hvor du kan nyte den flotte utsikten!

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Borettslaget har avtale med Telia = Kollektiv TV og bredbånd.

  Parkering
  Borettslaget har 39 garasjer og 58 motorvarmere/faste parkeringsplasser. Garasjene selges for kr 8 800,-, og tildeles etter boansiennitet i borettslaget. Motorvarmerplassene blir tildelt av styret.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 900 000 (Prisantydning) 125 196 (Andel av fellesgjeld)   2 025 196 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 042 797 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på elektrisitet og vedfyring.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Boligen er ikke energimerket og energikarrakter G og oppvarmingskarrakter Rød må legges til grunn. Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  791311

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2848721

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Faste kostnader: Felleskostnader, strøm og innboforsikring.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  75

  Part.obl.nr.
  954057844

  Felleskostnader pr. mnd.
  4395

  Andel fellesgjeld
  125196

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-11T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslaget er i en prosess med å vurdere rørfornying i borettslaget. Det er sendt inn rørprøver til Sintef som vil utarbeide en tilstandsvurdering av rørene. Ut ifra hva som blir vedtatt må det påregnes en økning i felleskostnadene

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Svartås Borettslag

  Borettslagets org.nr
  954057844

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Kongsberg Boligbyggelag sine medlemmer har forkjøpsrett ved salg. Forkjøpsrett må meldes til vårt kontor på eget skjema innen annonsert frist. Bud er ikke å regne som melding av forkjøpsrett. Har du spørsmål vedrørende forkjøpsrett kan du ta kontakt med megler eller Kongsberg boligbyggelag.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 12123785922, DNB BANK ASA Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 12.04.2023: 4.4% pa. Antall terminer til innfrielse: 233 Saldo per 12.04.2023: 10 759 356 Andel av saldo: 99 780 Første termin/første avdrag: 01.10.2012 ( siste termin 01.09.2042 ) Annuitet 30 år Lånenummer: 12127927012, DNB BANK ASA Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 12.04.2023: 4.4% pa. Antall terminer til innfrielse: 137 Saldo per 12.04.2023: 2 846 658 Andel av saldo: 25 417 Første termin/første avdrag: 01.10.2014 ( siste termin 01.09.2034 ) Annuitet 20 års nedbetalingstid Lån til innglassing av balkonger

  Sikringsordning fellesgjeld
  Tilbyder: Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Varighet av avtalen/oppsigelsesvilkår: Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1.desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP561294

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Ønsker beboerne å gå til anskaffelse av husdyr, må tillatelse innhentes fra styret. Beboerne plikter å påse at husdyr ikke blir årsak til skade eller sjenanse for andre beboere. For mer informasjon, se husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen, datert 28.08.1968, og ferdigattest på balkong, datert 11.09.2000.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse. Kommuneplaner: Id: KPLAN13 Navn: Kommuneplanens arealdel 2013 - 2025 Plantype: Kommuneplanens arealdel Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 12.11.2014 Hensynssoner: Hensyn friluftsliv H530 - vest for jernbanen og vestover. Støysone H299 - Svartåsveien 13 og vestover. Utearealer nordøst og sydøst Faresone - Ras- og skredfare H310 - vest for Svartåsveien. Bestemmelseområde: Sone B (Område prioritert for boligvekst og B-næringer). Reguleringsplaner: Id: 043-7 Navn: Svartås - Endring av planen - unntatt krysset m-Sandsværveien Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 12.01.1989 Id: 496 Navn: Svartåsveien 17 - boliger Plantype: Detaljregulering Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 13.06.2018 Id: 372 Navn: E134-Damåsen - Saggrenda Plantype: Detaljregulering Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 09.05.2012 Reguleringsplaner under bakken: Id: 372 Navn: E134-Damåsen- Saggrenda Plantype: Detaljregulering Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 09.05.2012 Plankart og planbestemmelser kan fås med henvendelse til megler eller på kommunens hjemmesider.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 900 000 (Prisantydning) 125 196 (Andel av fellesgjeld)   2 025 196 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 042 797 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Harald Elveseter

Megler

Harald Elveseter

97 55 49 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev