aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Svartåsveien 15!
Velkommen til Svartåsveien 15!

KONGSBERG Svartåsveien 15 H0402

Steglet - Pen 3-roms toppleilighet med innglasset veranda - Kort avstand til skole, barnehage og Teknologiparken

 • kr 2 000 000
 • BRA 82 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 000 000
 • Omkostningerkr 8 901
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 128 475
 • EierformAndel
 • Byggeår1968
 • Soverom2
 • ArealP-rom 69 m²
 • Andel fellesgjeldkr 119 574
 • Felleskostnaderkr 3 957
 • Tomt29 577 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 000 000 (Prisantydning) 119 574 (Andel av fellesgjeld)   2 119 574 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 901 (Omkostninger totalt)   2 128 475 (Totalpris inkl. omkostninger) Evt. Help Boligkjøperforsikring kommer i tillegg: 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
Pen treromsleilighet i 4. etasje i en boligblokk på Steglet som inneholder entré, stue, kjøkken, bad, toalettrom, 2 soverom og innglasset veranda. I tillegg medfølger det egen bod og lagerskap i fellesarealer i kjeller. Leiligheten har en praktisk planløsning, innglasset balkong og en fin utsikt fra stuevinduene. Leiligheten fremstår ellers pen og lys med nymalte veggoverflater. Steglet er en bydel som ligger sydvest for Kongsberg sentrum og har på grunn av sin gunstige beliggenhet nær Teknologiparken økt sin attraktivitet parallelt med Kongsberg-industriens utvikling de senere årene. Området kan blant annet tilby barnehager, barneskole, flotte turområder og en større dagligvarebutikk som ligger like ved. Godt kollektivtilbud med hyppige avganger store deler av døgnet fra Sandsværveien.
Borettslaget har kollektiv avtale med Telia, grunnpakke TV og bredbånd inngår i felleskostnadene

Svartåsveien 15 H0402, Viken

 • Tomt
  29577m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i 4. etasje i boligblokk på Steglet med innglasset balkong og fin utsikt fra stuen. Steglet er en bydel som ligger sydvest for Kongsberg sentrum og har på grunn av sin gunstige beliggenhet nær Teknologiparken økt sin attraktivitet parallelt med Kongsberg-industriens utvikling de senere årene. Området kan blant annet tilby barnehager, barneskole, flotte turområder og en større dagligvarebutikk som ligger like ved. Godt kollektivtilbud med hyppige avganger store deler av døgnet fra Sandsværveien til lokalbussens og TIMEkspressens destinasjoner. Det er også fine gang- og sykkelveier inn til sentrum.

  Adkomst
  Følg E134 gjennom sentrum, over brua og kjør mot Notodden. Ca. 2 kilometer senere, etter å ha passert Cirkel K på Steglet, tar du opp til høyre, inn Svartåsveien. Blokk nr. 15 vil du få på din venstre side. Leiligheten er merket med salgsplakat. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av konsentrert boligbebyggelse i form av blokker, rekkehus og eneboliger.

  Byggemåte
  Byggemåte slik den er beskrevet i tilstandsrapport gjennomført av Rua Bygg & Takst AS: Andelsleilighet i 4 etg i Svartåsveien 15. Leiligheten fremstår som løpende oppgradert og i normal god stand. Borettslaget planlegger utskifting av vann og avløpsrør. Det er betydelige skjevheter på balkong (8 cm høydeforskjell). For mer informasjon henvises det til borettslaget. Blokka er oppført i 1968. Yttervegger er støpte/murte med teglsteinsfasade, og noe liggende trepanel. Etasjeskillere i betong. Enkelte innvendige vegger i lettklinker. Bygningen har en flat takkonstruksjon. Taket antas å være tekket med papptekking/foile. De utvendige bygningsdeler (unntatt vinduer) er ikke vurdert da de ligger til borettslagets vedlikeholdsansvar. For mer informasjon om boligens tilstand henvises det til rapportens tekniske beskrivelse. Sammendrag av forhold som har fått tilstandsgrad 2 og 3 i korte trekk følger under. For nærmere beskrivelse se vedlagt tilstandsrapport. TG 3: Ingen TG 2: - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. - Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. - Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom: Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. - Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år

  Innhold
  Leiligheten inneholder entré, stue, kjøkken, bad, toalettrom, 2 soverom og innglasset veranda. I tillegg medfølger det egen bod og lagerskap i fellesarealer i kjeller.

  Standard
  Pen treromsleilighet i 4. etasje i en boligblokk med praktisk planløsning, innglasset balkong og en fin utsikt fra stuevinduene. Leiligheten fremstår ellers pen og lys med nymalte veggoverflater. Alle hvitevarene unntatt vaskemaskin medfølger, herunder et nytt kjøleskap, i tillegg til komfyr og oppvaskmaskin. Innvendige overflater består hovedsakelig av laminatgulv med unntak av på bad og toalettrom der det er malt vinylbelegg. Det er malte plater på veggene. Bad har malte baderomsplater/laminerte plater Pen kjøkkeninnredning med profilerte og nylig malte fronter, laminert benkeplate og kjøkkenventilator med avtrekk ut. Veggen mellom benk- og overskap er flislagt. Varmtvannstanken er på ca 120 liter og plassert i kjøkkenbenk. Eldre bad med malt vinylbelegg på gulv og malte plater på vegger. Baderommet er utstyrt med dusjkabinett, baderomsinnredning med servant, høyskap og vaskemaskin fra 2022. Separat toalettrom med gulvmontert toalett. Stuen har utgang til en romslig, overbygd og innglasset veranda med skyvbare glass. Det er ellers 2 soverom, begge er utstyrt med plassbygde garderobeskap. Diverse: - Kollektivavtale Kabel-TV og bredbånd fra Telia er inkludert i felleskostnadene - Dørtelefonanlegg/fjernåpning av ytterdør

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Borettslaget har avtale med Telia = Kollektiv TV og bredbånd.

  Parkering
  Borettslaget har 39 garasjer og 58 motorvarmere/faste parkeringsplasser. Garasjene selges for kr 8 800,-, og tildeles etter boansiennitet i borettslaget. Motorvarmerplassene blir tildelt av styret.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 000 000 (Prisantydning) 119 574 (Andel av fellesgjeld)   2 119 574 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 901 (Omkostninger totalt)   2 128 475 (Totalpris inkl. omkostninger) Evt. Help Boligkjøperforsikring kommer i tillegg: 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på vedfyring og elektrisitet. Vedovn og panelovner i stue/kjøkken, soverom og toalettrom. Gulvvarme på bad.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Boligen er ikke energimerket og energikarrakter G og oppvarmingskarrakter Rød må legges til grunn. Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  699401

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2517845

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Faste kostnader: Felleskostnader, strøm og innboforsikring.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med Hjartdalbanken om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  78

  Part.obl.nr.
  954057844

  Felleskostnader pr. mnd.
  3957

  Andel fellesgjeld
  119574

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-06-22T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslaget er i en prosess med å vurdere rørfornying i borettslaget. Det er sendt inn rørprøver til Sintef som vil utarbeide en tilstandsvurdering av rørene. Ut ifra hva som blir vedtatt må det påregnes en økning i felleskostnadene.

  Andel fellesformue
  37386

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Svartås Borettslag

  Borettslagets org.nr
  954057844

  Om borettslaget
  Svartås borettslag består av 7 blokker à 4 etasjer med totalt 112 enheter.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av Kongsberg Boligbyggelag har forkjøpsrett. Forkjøpsretten blir utlyst på forhånd på hjemmesiden til KBBL. Forkjøpsrett må meldes til vårt kontor på eget skjema innen annonsert frist. Bud er ikke å regne som melding av forkjøpsrett. Hvis du har spørsmål vedrørende forkjøpsrett, ta kontakt med megler eller Kongsberg Boligbyggelag.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling. Borettslagets regnskap viste et overskudd på kr 569 069,- for 2022. Det ble i 2023 budsjettert med et overskudd på kr 176 040,-.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslaget har to lån via DNB BANK ASA: 1) Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 23.06.2023: 4.65% pa. Antall terminer til innfrielse: 231 Første termin/første avdrag: 01.10.2012 ( siste termin 01.09.2042 ) Annuitet 30 år 2) Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 23.06.2023: 4.65% pa. Antall terminer til innfrielse: 135 Første termin/første avdrag: 01.10.2014 ( siste termin 01.09.2034 ) Annuitet 20 års nedbetalingstid Lån til innglassing av balkonger

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Tilbyder: Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Varighet av avtalen/oppsigelsesvilkår: Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1.desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If... Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP561294

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Ønsker beboerne å gå til anskaffelse av husdyr, må tillatelse innhentes fra styret. Beboerne plikter å påse at husdyr ikke blir årsak til skade eller sjenanse for andre beboere. For mer informasjon, se husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen, datert 28.08.1968, og ferdigattest på balkong, datert 11.09.2000.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse. Kommuneplaner: Id: KPLAN13 Navn: Kommuneplanens arealdel 2013 - 2025 Plantype: Kommuneplanens arealdel Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 12.11.2014 Hensynssoner: Hensyn friluftsliv H530 - vest for jernbanen og vestover. Støysone H299 - Svartåsveien 13 og vestover. Utearealer nordøst og sydøst Faresone - Ras- og skredfare H310 - vest for Svartåsveien. Bestemmelseområde: Sone B (Område prioritert for boligvekst og B-næringer). Reguleringsplaner: Id: 043-7 Navn: Svartås - Endring av planen - unntatt krysset m-Sandsværveien Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 12.01.1989 Id: 496 Navn: Svartåsveien 17 - boliger Plantype: Detaljregulering Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 13.06.2018 Id: 372 Navn: E134-Damåsen - Saggrenda Plantype: Detaljregulering Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 09.05.2012 Reguleringsplaner under bakken: Id: 372 Navn: E134-Damåsen- Saggrenda Plantype: Detaljregulering Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 09.05.2012 Plankart og planbestemmelser kan fås med henvendelse til megler eller på kommunens hjemmesider.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 000 000 (Prisantydning) 119 574 (Andel av fellesgjeld)   2 119 574 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 901 (Omkostninger totalt)   2 128 475 (Totalpris inkl. omkostninger) Evt. Help Boligkjøperforsikring kommer i tillegg: 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

  Omk. kjøper beløp
  8901

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt et fast vederlag for gjennomføring av salgsoppdraget på kr 34 900,-. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4900,-, markedsføringspakke kr 12 900,-, oppgjørshonorar kr 3000,- og visninger kr 1750,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og evt. andre vederlag.  Alle beløp er inkl. mva. 

Birthe Hedvall

Megler

Birthe Hedvall

97 55 49 05

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev