aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Bokfinkvegen 16!
Velkommen til Bokfinkvegen 16!

KONGSVINGER Bokfinkvegen 16

Praktisk og pen 3-roms i 1. etasje * Veletablert boområde * Heis * Garasje * El-bil lader

 • kr 1 650 000
 • BRA 73 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 650 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 117 185
 • EierformAndel
 • Byggeår1975
 • Soverom2
 • ArealP-rom 73 m²
 • Andel fellesgjeldkr 457 353
 • Felleskostnaderkr 6 397
 • Tomt25 273 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 650 000 (Prisantydning) 457 353 (Andel av fellesgjeld)   2 107 353 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 117 185 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Her kan vi ønske velkommen til en pen og velholdt 3-roms leilighet i veletablert og barnevennlig område på Vennersberg. Kort vei til barnehager, barneskole og bussholdeplass med bybuss to ganger i timen. Leiligheten er i 1. etasje hvor vi finner tiltalende kjøkken fra 2016, trivelig stue med utgang til overbygd balkong med fin utsikt mot Holtberget, to soverom med garderobeskap og eldre bad/vaskerom. I tillegg er det en loftsbod og en liten kjellerbod. Badet er eldre og det må påregnes oppgradering av dette. Ellers er de fleste vegger og tak malt i 2023. Det er installert heis i blokken. Garasje i felles anlegg. Opplegg for el-bil lader - abonnement. Store fellesarealer opparbeidet med plen, prydbusker, sitteplasser og lekeplass. Velkommen til visning!
Fra stue er det inngang til hovedsoverom!

Bokfinkvegen 16, Innlandet

 • Tomt
  25273m²

  Beskrivelse av tomt
  Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget. Store fellesarealer opparbeidet med plen, prydbusker, sitteplasser og lekeplass. Asfalterte internveger og biloppstillingsplasser.

  Beliggenhet
  Beliggende i veletablert og barnevennlig område på Vennersberg med kort vei til barnehager, barneskole og nærbutikk. Flotte turområder i nærområdet, flere lekeplasser og fotballbane. Bussholdeplass i nærheten med bybuss to ganger i timen i tidsrommet 6-21, som korresponderer med tog til/fra Oslo. God beliggenhet i boligfeltet med utsikt til landskapet sørvestover. Solrikt hvor lange kvelder kan nytes på balkongen. Ca to km til sentrum syd med jernbane-/busstasjon, forretninger og spisesteder, og ca tre km til sentrum nord med videregående skoler, forretningssentre, svømmehall, idrettshall, kino-/teatersal, spisesteder, offentlige kontorer m.m.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av blokkbebyggelse og rekkehus.

  Barnehage/skole/fritid
  Vinger barnehage ligger i naturskjønne omgivelser i Bokfinkvegen på Vennersberg. Barnehagen har seks avdelinger fordelt på to (Bokfinkvegen og Kråkevegen) hus for barn i alderen 0-5 år. Vennersberg skole er en barneskole som ligger 2 km i sørøstlig retning fra sentrum av Kongsvinger. Skolen har 369 elever. Kongsvinger ungdomsskole, KUSK (8-10 kl.). Skolen er bygd etter konseptet «den lille skolen i den store». Dette finner vi igjen ved at adgang til trinnområdene kan nås via hovedinngangen og kunnskapstrappa, men også via mer skjermede innganger som tar elevene rett til sitt område. Skolen er bygd med plass for inntil åtte klasser på hvert trinn. Kongsvinger by har godt med aktivitetstilbud for både liten og stor. Her er det svømmehall og flere idrettsanlegg. Muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, tennis m.m. Strandpromenaden er et flott sted for en løpe-/gåtur, og byen har flere treningssentre.

  Skolekrets
  Barna i dette området sokner til Vennersberg barneskole (1.-7.trinn) og til storskolen Kongsvinger ungdomsskole (KUSK).

  Offentlig kommunikasjon
  Kort vei til bussholdeplass i Lerkevegen med bybuss to avganger i timen mellom kl. 06.00-21.00.

  Byggemåte
  3-roms leilighet i boligblokk fra 1975. Bygningen er oppført etter byggeforskrifter/forskriftskrav som gjaldt på oppføringstidspunktet. Malte trevinduer med 2-lags isolerglass og ventil i karm. Malt slett inngangsdør (El30) med kikkehull. Malt terrassedør med 2-lags isolerglass. Takoverbygd balkong med overflatebehandlet betonggulv, malt liggende panel på vegger, tett rekkverk med steni veggplater og håndlist av aluminium. Markise. Betonggulvet har noe sprekker og riss, dette er borettslagets "problem". Garasje på 16 m2 i felles anlegg fra 2000. Fundamentert på betongplate med en-steins grunnmur. Uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre, kledd utvendig med malt stående panel. Tette skillevegger. Saltak i trekonstruksjoner tekket med bølgetakplater. Snøfangere, forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Leddport med elektrisk motor. Opplegg for el-bil lader, abonnement.

  Innhold
  1. etasje: Gang, kjøkken, stue med utgang til overbygd balkong, to soverom og bad/vaskerom. I tillegg er det en loftsbod på 7 m2 og en kjellerbod på 2 m2. 1.etg: 73 kvm BRA/73 kvm P-rom Følgende rom inngår i primærareal: 1.etg: Alle rom. Arealangivelser er hentet fra vedlagt tilstandsrapport avholdt av Arne Skyrud Takstforretning

  Standard
  Pen og velholdt 3-roms leilighet i 1. etasje i veletablert boligområde. Pent kjøkken fra 2016 med profilerte fronter, takhøye overskap hvorav enkelt med glassdører og spotlights, et høyskap, bjørk finert benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum med 1-greps blandebatteri, kitchen wall mellom benk og overskap, opplegg for oppvaskmaskin og ventilator med kullfilter. Pene innvendige overflater med en normal bruksslitasje. De fleste vegger og tak er malt i 2023. Gulvflater med laminatgulv med noe svell i skjøter (ikke laminatgulv fra 2016) og vinylbelegg med oppbrett på bad. Veggflater med slette malte vegger, malt tapet og malt glassfiberstrie. Himlinger med slett malt tak. Malte slette og profilerte lister. Malte glatte dører fra byggeår. Garderobeskap på soverom. Eldre bad med toalett, heldekkende servant i skapinnredning, speil, lys, dusjkabinett med skyvedører og opplegg for vaskemaskin. Vegg ventil. Etasjeskiller i betongkonstruksjoner. Tekniske installasjoner: 120 l varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk. Vannrør av kobber fra byggeår på hoveddelen av anlegget. Stoppekran fra byggeår. Soilrør fra byggeår. Ventilasjon gjennom veggventiler, ventiler i vinduskarm og vinduer som kan åpnes. Ventilator med kullfilter på kjøkken. Ventilasjon gjennom ventilasjonspipe på bad. Sikringsskap med automatsikringer. Ny strømmåler. Skjult elektrisk anlegg. Brannslukker og røykvarslere. Porttelefon til felles inngangsdør. Det foreligger tilstandsrapport på eiendommen. Følgende bestanddeler har fått TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Det er avvik: Benkeplate har en vannskade på bjørkefiner overflaten. AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom Det er avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på vinylbelegg. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Tekniske installasjoner > Vannledninger Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2000: Blokkene oppgradert utvendig med nye fasadeplater, vinduer og terrassedører 2016: Nytt kjøkken 2016: Nytt laminatgulv i kjøkken og gang 2018: Tilbygget heis. 2022: Nye takplater utvendig blokker 2023: Malt de fleste vegger og tak i leiligheten (ikke bad/vaskerom) Garasjer i felles anlegg: 2019: El-port åpner 2022: Garasjer malt utvendig 2023: Opplegg for el-bil ladere, abonnement.

  TV/Internett/bredbånd
  T-We bredbånd. Standard dekoder og internett modem tilhører borettslaget og skal følge leiligheten.

  Parkering
  Garasje i felles anlegg.

  Diverse
  Ved omsetning av bolig vil man få endring i bruk av elektrisk anlegg. Derfor anbefales det på generelt grunnlag at en registrert elektroinstallatør foretar en kontroll av boliginstallasjonen ved eierskifte. Borettslaget har egen vaktmester. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 650 000 (Prisantydning) 457 353 (Andel av fellesgjeld)   2 107 353 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 117 185 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner og stråleovn på bad. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  E

 • Formuesverdi primær
  476304

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1714693

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  14

  Part.obl.nr.
  952424696

  Felleskostnader pr. mnd.
  6397

  Andel fellesgjeld
  457353

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-30T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  14834

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Vennersberg 1 Borettslag A/l

  Borettslagets org.nr
  952424696

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7.769,- Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 27209, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 31.05.2023: 3.69% pa. Antall terminer til innfrielse: 129 Saldo per 31.05.2023: 18 183 281 Andel av saldo: 154 261 Første termin/første avdrag: 30.09.2015 ( siste termin 30.06.2055 ) Annuitet 40 år Fastrente frem til 30.06.2025 Lånenummer: 11530666, Husbanken Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 31.05.2023: 2.75% pa. Antall terminer til innfrielse: 310 Saldo per 31.05.2023: 27 705 879 Andel av saldo: 235 048 Første termin/første avdrag: 01.04.2019 ( siste termin 01.03.2049 ) Annuitet 30 år Lånenummer: 16366451394, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 31.05.2023: 4.5% pa. Antall terminer til innfrielse: 118 Saldo per 31.05.2023: 8 020 653 Andel av saldo: 68 045 Første termin/første avdrag: 31.12.2022 ( siste termin 30.09.2052 ) Annuitet over 30 år

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagets bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000589133

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene kan fås/ses ved henvendelse til megler.

  Dyrehold
  Det skal søkes om tillatelse til å anskaffe husdyr. Erklæring om husdyrhold må undertegnes og reglene overholdes.

  Eierskiftegebyr
  5438

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Heftelser i eiendomsrett: 1959/2089-1/13 04.08.1959 BESTEMMELSE OM VEG Rettighetshaver HANS M.MOSS.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 1975, og ferdigattest på trapperom og inngangsparti m/heis datert 12.01.2018. I tillegg er det ferdigattest på garasje m/bod for vaktmester datert 23.01.2019. Forretningsfører opplyser at første innflytning er datert : 15.05.1975

  Vei, vann og avløp
  Privat veg fra offentlig veg. Tilknyttet offentlig vann/avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, nåværende og veg, nåværende. Kommuneplan (26.09.2019). GJELDENDE REGULERING: PlanID 7105- Vennersberg I (31.08.1972) Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Formål: Blokkbebyggelse, kjørevei, parkeringsplass og friområde. PlanID 7303 - Vennersberg II (06.11.1974) Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Formål: Blokkbebyggelse og kjørevei. PlanID 7501 - Austmarka Industri (23.09.1975) Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Utgått/erstattet Formål: Boliger og kjørevei PlanID 7303C - Vennersberg II Endring forretning (30.09.1975) Plantype: Mindre reguleringsendring Status: Endelig vedtatt arealplan Det er per 30.05.23 ikke satt i gang planlegging på et område som berører/inkluderer eiendommen. Det foreligger ikke planforslag som berører eiendommen. Det tas forbehold om feil og mangler. Opplysninger gitt av kommunen. Kopi av kommuneplan og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 650 000 (Prisantydning) 457 353 (Andel av fellesgjeld)   2 107 353 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 117 185 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris kr 35 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 900,- og visninger kr 2 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 31 350,-. Utleggene omfatter grunnpakke borettslag, markedspakke, oppgjørshonorar og foto. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket for utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Nicolai Bratås

Megler

Nicolai Bratås

97 53 07 16

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev