aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Eidskogvegen 44!

Innholdsrik enebolig på Rasta! En del oppgradert - 4 soverom - garasje og uthus

 • 2 550 000
 • BRA 193 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING2 550 000
 • OMKOSTNINGER79 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 629 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 949
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 157 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 430 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 2 550 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  63 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000,-))
  --------------------------------------------------------
  79 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 629 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje: Entré, WC, kjøkken, vaskerom, spisestue, stue, trapperom og bod.
2. etasje: Gang, 4 Soverom
Kjeller: Trapperom, gang, vaskerom, WC, 3 boder
Inngangsparti. Det er etterisolert og byttet panel på tre av veggene, men det gjenstår på "inngangsfasaden".

Eidskogvegen 44, Innlandet

 • Enebolig med noe variert standard. Oppgradering av boligen er påbegynt, men en del gjenstår.

  Pene innvendig overflater i 2. og deler av 1. etg. Deler av 1. etg og kjeller må påregnes en oppgradering. Innvendig er hele 2. etasje bygget om og modernisert. I 1.etasje er trapperom, spisestue og stue pusset opp. Det gjenstår å bygge et ordentlig bad, og kjøkken, øvrige våtrom og kjeller bør oppgraderes.

  Følgende ble oppgradert og påkostet boligen i 2019:
  - Nye vinduer i 1. og 2. etg.
  - Ny betongtakstein og beslag på tak.
  - Etterisolert yttervegg med ny panel (3 vegger)
  - Oppgradert hele 2. etg., stue og trappegang i 1. etg.

  Overflater:
  Gulv med vinylbelegg (m/brennmerke i spisestue), linoleumfliser, laminat og grovstøpt betong (kjeller). Vegger med malte slette vegger, malt panel og våtromsplater. Tak med malte slette flater, Tak-ess, malt panel og panel. Malte lister. Etasjeskiller i trekonstruksjoner, isolert med antatt sagflis/leire. Rett trapp med tette opptrinn fra 1. til 2. etg. Lakkerte vanger og trinn. Det er ingen håndlist. Det mangler rekkverk rundt trappeåpning i 2. etg. Rett trapp med tette opptrinn fra 1 etg. til kjeller. Malt vanger, trinn, rekkverk og håndlist. Det er kun en håndlist. Dør til 1 etg. er stengt/tett igjen. Formpresset dører. Finerte slette dører. Furu fyllingsdører. Skyvedør mellom kjøkken og vaskerom i 1. etg.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning fra antatt byggeår med malte skrog og glatte dører og fronter. Takhøye skyvedørsoverskap. Respatex benkeplate og stålbenkeplate med nedfelt oppvaskkum m/1- greps blandebatteri. Frittstående komfyr og kjøleskap. Ingen ventilator over komfyr.

  Vaskerom i 1. etg.:
  Vaskerom med standard fra 1978. Rommet har vinylbelegg med antatt varme på gulv, våtromstapet på vegger og tak-ess i tak. Rommet inneholder opplegg for vaskemaskin, stålvask med defekt blandebatteri og dusjhjørne. Tapet i dusjhjørne har store skader/løsnet. Takventil.

  Vaskerom i kjeller:
  Eldre vaskerom med betonggulv og malt panel på vegger m/råteskade og malt panel i tak. Det er målt fukt i gulv og vegger. Opplegg
  for vaskemaskin. Vedovn. Råteskade i trevegg.

  WC i 1. etg.:
  Toalettrom med vinylbelegg på gulv, tapet på vegger og tak-ess i tak. Benk med heldekkende porselensvask. Speil med overlys. Frittstående klosett. Det er ikke målt unormal fukt i gulv eller vegger. Mekanisk avtrekk.

  WC i kjeller:
  Toalettrom fra byggeår med betonggulv, malte slette vegger og malt panel i tak. Porselensvask. Opplegg for klosett. Det er ikke
  målt fukt i gulv eller vegger.

  Soverom:
  Det er 4 soverom i 2. etg. Opprinnelig var det kun to soverom, men det ble i 2019 bygget om slik at det nå er 4 fine soverom.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  TG3 - Store eller alvorlige avvik:
  Dører - Inngangsdør med knust rute. Det er ikke utvendig trapp v/inngangsdør V/trapperom.

  Rom Under Terreng - Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Det er påvist synlige fukt/råteskader i treverk i underetg./kjeller, hulltaking er derfor ikke nødvendig. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur.

  Innvendige trapper - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er ikke montert rekkverk.

  Vaskerom i kjeller - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen. Ved andre fuktundersøkelser enn hulltaking, er det påvist indikasjoner på fuktskader.

  Vaskerom 1. etg.: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

  Wc i kjeller.: Det er målt høyt fuktinnhold i gulv. Rommet er ikke i bruk som wc og er i en dårlig forfatning.

  Drenering - Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Dreneringen er utilstrekkelig og har i dag begrenset
  effekt. Det er ikke tegn på noe utvendig fuktsikring.

  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Nedløp og beslag - Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.

  Veggkonstruksjon - Gammel panel på vestsiden av huset og det er ikke renkappet spikerslag på ny panel.

  Vinduer - Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne. Vannbrett over PVC vinduer mangler. Uprofesjonelt montert vannbrett beslag nederst på PVC vinduer.

  Overflater - Uferdige overflater på del av 1 etg. og kjeller.

  Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Fukt i tilliggende konstruksjoner - Vaskerom - Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen.

  Kjøkken - Kjøkkeninnredningen er av eldre dato, og den mangler bruksfunksjoner/løsninger som er forventbart på et kjøkken.
  Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken.

  Vannledninger- Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

  Ventilasjon - Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.

  Varmtvannstank - Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år

  Byggegrunn - Det er registrert symptomer på setninger i grunnen i form av sprekker i grunnmur.

  Grunnmur og fundamenter - Grunnmuren har sprekkdannelser. Det er registrert skråriss som er symptom på setninger.

  TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Takkonstruksjon/Loft - Loftet er ikke kontrollert.

  Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

  Utvendige vann- og avløpsledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger og avløpsledninger.

  Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG 0 (Ingen avvik).

  For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.
 • Eiendommen ligger i Eidskogvegen 44 på Rasta i Kongsvinger. Et område med en blanding næringseiendommer og boligbebyggelse. Huset ligger østvendt i tilnærmet flatt terreng. Det er noe periodisk støy fra RV 2.

  Gangavstand til barnehager, Vennersberg barneskole og nærbutikken Bunnpris på Rasta. Rett ved siden av ligger treningssenteret Sportica. Fine turmuligheter, bla. mot Holtberget og i Rastaberget.

  Ca to km til sentrum syd med forretninger, apotek, buss-/togstasjon og ca tre km til sentrum nord med skoler, svømmehall, idrettshall, forretningssentre, kino-/teatersal, offentlige kontorer m.m. Kort vei til bussholdeplass i Lerkevegen med bybuss to ganger i timen.

  Ca 75 km til Gardermoen, ca 95 km til Oslo og ca 41 km til Charlottenberg/Sverige.
 • Enebolig fra 1949, tilbygget bod og vaskerom i 1987. På eiendommen står også en enkel garasje, pergola og en bod/uthus.
  Området består hovedsakelig småhusbebyggelse og næringseiendommer.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Enebolig fra 1949 som er påbegynt en større oppgradering. I 1987 ble huset tilbygget vaskerom og bod i 1 etg. Tak tekket med betongtakstein fra antatt 2019. Snøfangere, takstige, forkantblekk, takrenner og nedløp i lakkert metall. Heldekkende beslag på pipe. Antatt fra 2019. Taknedløp mangler. Vanlig bindingsverkskonstruksjon etterisolert med 10 cm mineralull på tre sider av huset (tre vegger med totalt 20 cm isolasjon, i følge eier). Liggende utvendig malt panel. Saltak i trekonstruksjoner. I følge eier er loft isolert med 40 cm mineralull. Loftet er ikke kontrollert da det ikke var tilgjengelig på befaringsdagen. Malte trevinduer fra 1987 med 2-lags isolerglass på bod og vaskerom i 1 etg. I kjeller er det koblet glass fra byggeår (Ett er knust) og buet vinduer med ett glass. Ellers er det i 1 og 2 etg. PVC vinduer fra 2019 med 2-lags isolerglass. Teakdør med glass i dørblad - som er knust. Nyere inngangsdør med glass i dørblad på dør i trapperom. Det er ikke utvendig trapp utenfor dør. Takoverbygget inngangsparti med trapp m/repos. Utvendig trapperom til kjeller med plasstøpt trapp i betong. Det er kun 1,95 cm takhøyde i kjeller. Drenering fra antatt byggeår. Betongfundament og plasstøpt betonggrunnmur som innvendig er kledd med teglstein. Grunnmur er pusset innvendig. Tilnærmet flatt terreng. Vann og avløpsrør er fra antatt byggeår.

  Garasje:
  Garasje fra 1961 fundamentert på antatt betongstein. Uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre. Grus terrenggulv. Stående malt utvendig panel. Saltak i trekonstruksjoner tekket med bølgetakplater. Forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Dobbel plankedør. Panelen står i terreng og er utsatt for fukt og råte. Bygningen er kun kontrolert på utsiden, da garasjen var låst på befaringsdagen.
  To boder i en enkel trekonstruksjon i bakkant garasje.

  Uthus/bod:
  Uthus/bod er antatt fundamentert på betongstein, direkte på terreng. Uisolert bjelkelag og bindingsverkskonstruksjon. Stående utvendig malt panel. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med flat betongtakstein. Forkantblekk, takrenner og nedløp i lakkert metall.
  Tre sprossevinduer. En plankedør. En dobbel plankedør. Innvendig bod er ikke kontrollert da den ikke var tilgjengelig på befaringsdagen. Uthus/boden bærer preg av manglende vedlikehold.
 • 1.et: 82 kvm Bra
  2.et: 42 kvm Bra
  3.et: 69 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom med unntak av boder i kjeller og i 1. etg.
 • Vann og avløp:
  Vannrør av kobber fra byggeår på hoveddelen av anlegget. Avløpsrør av plast til kjellergulv. Eldre 200 l varmtvannsbereder, plassert i bod i kjeller.

  Ventilasjon:
  Ventilasjon gjennom vinduer som kan åpnes. Naturlig avtrekk på vaskerom. Mekanisk avtrekk på wc i 1. etg.

  EL:
  El. anlegget er av eldre type. Det er to sikringsskap i toalettrom i 1. etg. Et skap med porselenssikringer og 1 automatsikring, samt
  et lite sikringsskap med automatsikringer. 40 A hovedsikring. I følge eier er ledningsnett og strømmen kontrollert og godkjent av
  Elvia. Elbillader plassert v/inngangsparti.

  Branntekniske forhold:
  Brannslokker og røykvarslere i huset.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp med varmekabler (bad) og vedfyring. Nyere peisovn med glassdører i stue, hjørnevedovn (defekt) i spisestue og vedovn i vaskerom kjeller.

  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.
 • Oppgitt areal er omtrentlig. Oppmålte grenser er usikre. Se vedlagt grunnkart.

  Tomten er tilnærmet flat og er pent opparbeidet og beplantet . Hekk på tre sider av eiendommen. Asfaltert innervei og biloppstillingsplass.
 • Parkering i garasje og på egen gårdsplass. Elbillader plassert v/inngangsparti.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 563 819 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 029 748 per 31.12.20
 • Kr. 11 264 pr. år prognose for 2022

  Fordelt på:
  Eiendomsskatt kr 4 454,-
  Feie/tilsynsgebyr kr 650,-
  Renovasjon kr 3 160,-
  Ab.Gebyr vann kr 1 250,-
  Ab.Gebyr avløp kr 1 500,-
  Målerleie kr 250,-

  I tillegg kommer forbruk vann per m3 kr 18,25 og forbruk avløp per m3 kr 22,63 ink.mva.

  Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter
 • Kommunale avgifter, strøm, forsikring.
 • Disse bygningene er oppført før 1965, før plan- og bygningsloven kom. Det var derav ikke søknadsplikt for byggetiltak på oppføringstidspunktet og derav ingen krav til ferdigattest.

  Det foreligger ferdigattest datert 30.11.1987 på tilbygg.

  Det foreligger følgende godkjente tegninger hos kommunen:
  - Tibygg 1987
  - Garasje 1961
 • Det er tillatt å leie ut hele eller deler av egen eiendom til det formål den er godkjent for.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven.


  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 1975/1586-1/13 Best. om adkomstrett
  12.03.1975
  rettighetshaver:Knr:3401 Gnr:28 Bnr:250

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til boligbebyggelse, nåværende.
  I tillegg Id 7501 - Austmarka industri- avsatt til veg, nåværende.

  Eiendommen ligger i et regulert område. Gjeldende reguleringsplaner:
  Id 7104 - Industriområde (Ikrafttredelse 05.04.1973)
  Formål: Industri, parkbelte i industriområde

  Id 7703 - Holtbrenna-Holt Søndre (Ikrafttredelse 02.06.1978)
  Formål: Boliger, gang-/sykkelveg

  Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 16.06.22
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 28 Bnr. 79 i Kongsvinger kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris på kr 48 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900,- og visninger kr. 2 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Khwanta Fingarsen
Marcus Møllhaug Buringrud

Megler

Marcus Møllhaug Buringrud

40 61 52 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev