aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Eventyrstien 21!

KONGSVINGER Eventyrstien 21

Lys og trivelig 2-roms leilighet med gode solforhold * Vedfyring * Garasje i rekke

 • kr 1 450 000
 • BRA 66 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 450 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 895 270
 • EierformAndel
 • Byggeår1 983
 • Soverom1
 • ArealP-rom 66 m²
 • Andel fellesgjeldkr 435 438
 • Felleskostnaderkr 5 501
 • Tomt8 213 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 450 000 (Prisantydning) 435 438 (Andel av fellesgjeld)   1 885 438 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 895 270 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til denne koselige 2-roms leiligheten på Vangen. Leiligheten ligger i underetasjen i en 4-mannsbolig i et mindre borettslag, med nærhet til fine naturområder. Det er også stopp for bybuss i umiddelbar nærhet, slik at du kommer deg enkelt ned til sentrum som er kun tre km unna. Leiligheten er pen og normalt vedlikeholdt, og har i senere år blitt oppgradert med pent laminatgulv i stue og gang, samt ny varmeffektiv peisovn i stuen. Bra soverom med stor skyvedørsgarderobe. Kjøkkenet har eldre innredning, men er fullt funksjonabelt. Utenfor stua er en solrik terrasse med adkomst til felles hageområde. Bod i fellesområde i i underetasjen. Garasje i fellesanlegg med elbil lader. Det foreligger planer i borettslaget om skifte av tak, dører og brannvegger.

Eventyrstien 21, Innlandet

 • Tomt
  8213m²

  Beskrivelse av tomt
  Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget. Tomten er beliggende i sydvestvendt skrående terreng. Asfaltert innervei og gruset biloppstillingsplasser. Pent opparbeidet utearealer med plen, div. prydbusker. Rolig og solrikt område.

  Beliggenhet
  Eiendommen er beliggende i et veletablert og populært boligområde på Vangen, ca 3 km fra sentrum. Dette er generelt et barnevennlig nærområde i blindveg uten gjennomgangstrafikk, og med nyere lekeplass. Rett utenfor ytterdøra finnes fine sykkelstier og velpreparerte tur- og skiløyper, som leder deg rett ut i et populært skogsterreng. Det er også stopp for bybuss i umiddelbar nærhet, slik at du kommer deg enkelt ned til sentrum som er kun tre km unna. Kongsvinger har de fleste bymessige fasiliteter som kjøpesenter, svømmehall, sykehus, rådhus etc. Det er ca 90 km til Oslo, ca 70 km til Gardermoen og ca 46 km til Charlottenberg i Sverige.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Område med blanding av eneboliger, rekkehus og blokkbebyggelse. Borettslaget er bestående av 6 korsdelte firemannsboliger med sokkel (24 enheter). 2 enheter i sokkel og 2 enheter i hovedplan.

  Barnehage/skole/fritid
  Det er flere barnehager i byen, både kommunale og private. Kongsvinger har god barnehagedekning, og kommunen skilter med kort eller ingen ventetid på barnehageplass. Nærmeste barnehage er Vangen barnehage (ca 600 m).

  Skolekrets
  Barna i dette området sokner til Langeland barneskole (ca 1,6 km) og til den nye flotte storskolen KUSK- Kongsvinger ungdomsskole (ca 4 km).

  Offentlig kommunikasjon
  Det er ca. 5 minutter å gå til holdeplass for bybuss.

  Byggemåte
  4-mannsboligen er generelt oppført i gode og kjente konstruksjoner med den byggemåte som var vanlig ved oppføringstidspunktet (1983). Vinduer fra 2012 med 3-lag isolerglass. Utvendig kappe av aluminium. Malt slett inngangsdør (EI30) med kikkehull. Malt terrassdør fra 2012 med 3-lag isolerglass. Takoverbygget terrasse i trekonstruksjoner. Spaltegulv og rekkverk med liggende spiler og håndlist. Trapp til terreng. Utvendig bygning er ikke vurdert, og er ikke en del av tilstandsrapporten. Garasje fundamentert på betongpilarer. Uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre. Stående malt utvendig panel. Grus terrenggulv. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med bølgetakplater. Snøfangere, forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Vippeport. Opplegg for el. billader, abonnement.

  Innhold
  Leilighet på 66 kvm BRA/ 61 kvm p-rom som inneholder gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom, soverom og bod. Bod på 5 kvm regnes som s-rom. I tillegg en takoverbygget terrasse på 13 kvm.

  Standard
  Leiligheten er pen og normalt vedlikeholdt. Pene innvendig overflater med en normal bruksslitasje. Gulv med laminat (fra 2017 i stue og gang) og vinylbelegg. Vegger med malt glassfiberstrie, tapet, alt tapet og malt mdf. veggplater. Tak med tak-ess og malt panel. Malte profilerte lister. Malte glatte dører fra byggeår. Kjøkkeninnredning fra byggeår med melaminbelagte skrog, og malte glatte dører og fronter. Et høyskap. Vinylbelegg mellom benk og overskap. Laminat benkeplate og stålbenkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Oppvaskmaskin er defekt. Ventilator over komfyr. Bad/vaskerom oppgradert i 2011. Fliser med varme på gulv, våtromstapet på vegger og fliser på vegg i dusjhjørne samt tak-ess i tak. Badet inneholder benk med bollevask, speil, frittstående toalett, dusjhjørne m/to glassdører. Opplegg for vaskemaskin. Water Guard. Avtrekk på vegg. Soverom med stort skyvedørsgarderobeskap. Bod med plassbygde hyller. Tekniske installasjoner: Vannrør av kobber fra byggeår på hoveddelen av anlegget. Avløpsrør av plast. Ventilasjon gjennom veggventiler, ventiler i vinduskarmer og vinduer som kan åpnes. Naturlig avtrekk på bad/vaskerom. Mekanisk avtrekk på kjøkken. 120 l varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk. Porttelefon til felles inngangsdør. Sikringsskap med porselenssikringer og to automatsikring. Ny strømmåler. Fiber bredbånd. Brannslukker og røykvarslere i leiligheten Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2:   AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Innvendige dører - Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Ventilasjon > Bad/vaskerom - Rommet har kun naturlig ventilasjon. Varmtvannstank - Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (Ingen avvik) For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Taklampe i stue medfølger ikke. Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kjøleskap medfølger ikke. Oppvaskmaskin fungerer ikke. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2011 - Bad oppgradert 2012 - Nye vinduer og terrassedør 2012 - Ny skyvedørsgarderobe i soverom 2017 - Laminat gulv i stue og gang 2018 - Ny peisovn

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber bredbånd.

  Diverse
  Det foreligger planer i borettslaget om skifte av tak, dører og brannvegger.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 450 000 (Prisantydning) 435 438 (Andel av fellesgjeld)   1 885 438 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 895 270 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med elektriske panelovner, elektrisk varmekabler i gulv på bad/vaskerom. I tillegg vedfyring i peisovn i stue fra 2018. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Formuesverdi primær
  440986

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1587548

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  5

  Part.obl.nr.
  941211275

  Felleskostnader pr. mnd.
  5501

  Andel fellesgjeld
  435438

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-16T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  18631

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Eventyrstien Borettslag A/l

  Borettslagets org.nr
  941211275

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7.769,- Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Det ble på ekstraordinær generalforsamling i Eventyrstien Brl onsdag 15.02.2023 vedtatt følgende: Generalforsamlingen gir styret fullmakt til å ta opp lån ved refinansiering for å kunne skifte tak, dører, brannvegger og benytte KOBBL som byggleder. Generalforsamlingen gir styret fullmakt til å velge entreprenør og andre aktører for å gjennomføre prosjektene, så lenge dette er innenfor lånebeløpet. Generalforsamlingen gir styret fullmakt til å refinansiere eksisterende annuitetslån over nye 30 år med kr 5 100 000 mnok, dette i tillegg til eksisterende lån. Total lånesum vil være 11 100 000 mnok kr (avrundet oppover). Økning av felleskostnadene vil i snitt være med refinansiert lån totalt kr 115 pr enhet pr måned over 30 år. Generalforsamlingen godkjenner at lånet sikres med pant i borettslagets felleseiendom med prioritet etter borettsinnskuddene. Generalforsamlingen godkjenner at det gis fullmakt til styret som kan velge å rentesikre lånet. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  16366790008, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 17.03.2023: 4.25% pa. Antall terminer til innfrielse: 120 Saldo per 17.03.2023: 11 100 000 Andel av saldo: 435 439 Neste termin/avdrag: 30.03.2023 (siste termin 30.12.2052) Annuitet over 30 år Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.03.2023 utgjøre ca kr 1 656,00 per måned for denne boligen

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagets bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000589157

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

  Dyrehold
  - Det er kun lov med 1 firbeinte dyr pr boenhet. Katter skal steriliseres/kastreres. - Styret kan avvike fra regelen hvis særskilte omstendigheter tilsier det. - Hold plenen din/fellesområder fri for hundeavføring. Sørg for at dyr ikke er til sjenanse for andre beboere. - Ved ønske om inngjerding (hundegård) i egen hage, skal styret kontaktes for avklaring - Hvis ønske om katteluke i dør ? må det søkes styre. Egen avtale følger av dette. - Eieren av dyr er ansvarlig og erstatningspliktig for enhver skade som dyret måtte påføres person eller eiendom eks opp skraping av dører og karmer, skade på blomster, grøntanlegg mv.

  Eierskiftegebyr
  5438

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til Boligbebyggelse, Nåværende. Eiendommen ligger i et regulert område: PlanId 0805 - Vangen II -Felt M (Ikrafttredelse 29.04.2010) Formål: Delareal 18 m - Gang-/sykkelvei Delareal 358 m - Annen veigrunn Delareal 102 m - Felles gangareal Delareal 637 m - Kjørevei Delareal 2 770 m - Konsentrert småhusbebyggelse Delareal 2 862 m - Konsentrert småhusbebyggelse Delareal 1 428 m - Felles garasjeanlegg Delareal 24 m - Frisiktsone Delareal 38 m - Kommunalteknisk virksomhet Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 17.03.23 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 450 000 (Prisantydning) 435 438 (Andel av fellesgjeld)   1 885 438 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 895 270 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,50% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 900,- og visninger kr 2 000,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 35 000,-  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Marcus Møllhaug Buringrud

Megler

Marcus Møllhaug Buringrud

40 61 52 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev