aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Eventyrstien 22!
Velkommen til Eventyrstien 22!

KONGSVINGER Eventyrstien 22

Nyere og moderne 1/2 part av funkis tomannsbolig med solrik beliggenhet og utsikt* Takterrasse * Garasje *Heis

 • kr 4 200 000
 • BRA 131 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 200 000
 • Omkostningerkr 113 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 313 042
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2012
 • Soverom3
 • ArealP-rom 131 m²
 • Tomt6 979 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   118 042,- (Omkostninger totalt)   4 318 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegninger
Nyere og moderne tomannsbolig i to etasjer, som inneholder en romslig stue og kjøkken i delvis åpen løsning, 3 soverom, loftstue, flislagt bad, toalettrom og et vaskerom. Leiligheten pen og godt vedlikeholdt. Boligen har 3 fine terrasser, bla. en fantastisk solrik takterrasse med fin utsikt mot Glomma. Garasje m/elbillader og sportsbod. Det er utvendige trapper fra garasjen, samt en heiseplattform til begge plan. Dette gir mulighet for trinnfri adkomst. I tillegg har man i sameiet tilgang til felles gjesteleilighet. Tomannsboligen ligger på Vangen i Kongsvinger, ca 3 km fra Kongsvinger sentrum. Det er gangavstand til sentrum, butikker, skoler og barnehage. Kort veg til flotte turområder i Bogeråsen, med turstier og fine skiløyper på vinterstid.
Tomannsboligen er vertikaldelt, og denne boligen har de to øverste etasjene i bygget. Entré i 1. etasje.

Eventyrstien 22, Innlandet

 • Tomt
  6979m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er beliggende i sydvestvendt skrående terrasert terreng. Asfaltert innervei og biloppstillingsplasser. Terrengtrapp mellom boligene. Rolig og solrikt område. Det er lekeplass på området. Oppgitt areal er omtrentlig og felles for sameiet.

  Beliggenhet
  Tomannsboligen ligger på Vangen i Kongsvinger, ca 3 km fra Kongsvinger sentrum nord. Det er gangavstand til sentrum med alle fasiliteter, skoler og barnehage. På Vangen er det kort veg til flotte turområder i Bogeråsen. På sommereren er det fint å ta et bad i Bogerfløyta, og på vinterstid blir det kjørt opp fine skiløyper i regi Kil ski. Trenger du en pust i bakken på turen er det vaffel å få kjøpt på Skihytta store deler av året. Perfekt for den aktive familie. I nærheten finnes også holdeplass for bybuss. Kort veg til treningssenter, dagligvareforretning, barnehage, skole m.m. Kongsvinger by har det aller meste å by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består av enebolig, småhus og blokkbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Barna i dette området sokner til Langeland barneskole (ca 1,5 km). Ungdomsskoleelevene sokner til storskolen KUSK- Kongsvinger ungdomsskole (ca 3,9 km). Kort veg ellers til flere skoler (Øvrebyen vgs, Sentrum vgs, NTG, og NTGU). Høgskolen i Innlandet har avdeling i Kongsvinger. Det er flere barnehager i byen, både kommunale og private. Nærmeste barnehage er Vangen Bhg, ca. 0,5 km. Kongsvinger har god barnehagedekning, og kommunen skilter med kort eller ingen ventetid på barnehageplass. Kongsvinger by har godt med aktivitetstilbud for både liten og stor. Eiendommen ligger midt i smørøyet med gangavstand til det aller meste. Perfekt for den aktive familie. Kongsvinger har svømmehall og flere idrettsanlegg. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. I byen ellers finnes også dansestudio, Gjemselund fotballstadion, og Kongshallen ishall der det er tilbud om både hockey og kunstløp. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre.

  Offentlig kommunikasjon
  I nærheten finnes holdeplass for bybuss. Kongsvinger har også gode togforbindelser til Oslo.

  Byggemåte
  Horisontdelt tomannsbolig, med leilighet over to plan, bygget i 2012. Bygningen er oppført etter bygningsregler/forskrifter som gjaldt på oppføringstidspunktet. Tak tekket med PVC duk. Flatt tak med innvendig nedløpsrør. Beslag i lakkert stål. Vanlig bindingsverkskonstruksjon isolert med 20 cm mineralull. Stående utvendig beiset panel. Flat takkonstruksjon isolert med 25 cm mineralull som er tekket med PVC-duk. innvendig nedløp. Lakkert beslag. Malte trevinduer med 3-lags isolerglass og malte trevinduer med 2-lags isolerglass i noen faste vinduer. Et vindu i stue har nytt 3-lags glass fra 2018. I stue er det noe svell på vindusutforing. El. screen solavskjerming på stuevindu mot syd. Malt inngangsdør med glass i dørblad og terrassedør v/stue med 2-lags isolerglass. Skyveterrassdører i 2 etg. med 3-lag isolerglass. Malt dør til vaskerom/teknisk rom. Inngangsdør og terrassedør v/stue bør justeres. Delvis takoverbygget terrasse v/stue på 13 m2, i trekonstruksjoner. Spaltegulv og rekkverk med stående spiler og håndlist i galvanisert stål. Takoverbygget inngangsparti på 5 m2 i trekonstruksjoner, fundamentert på betongpilarer. Betong beleggningsstein i terrenggulv. Terrasse v/soverom i 2 etg. på 6 m2, i trekonstruksjoner. Spaltegulv. Tett rekkverk med håndlist i galvanisert stål. Terrasse v/loftstue i 2 etg. på 38 m2 i trekonstruksjoner. Spaltegulv og tett rekkverk med håndlist i galvanisert stål. Terreng trapper i stål mellom byggene. To håndlister. Garasje: Garasje fundamentert på isolert betongplate. Pusset lecavegger. Tak i stålkonstruksjoner, isolert og tekket med sarnafil duk og spaltegulv. Tett skillevegg mellom garasjene. El. leddport. Bod med vegg i trekonstruksjoner tekket med x-finerplater. Dør. Plassbyggde hyller. Stikkontakter og taklys. Elbillader.

  Innhold
  1. etasje: 84 kvm BRA/84 kvm p-rom: Gang/m trapp, 2 soverom, bad/vaskerom, kjøkken, stue, vaskerom/teknisk rom. 2. etasje: 47 kvm BRA/47 kvm p-rom: Gang, soverom, loftstue, toalettrom I tillegg et takoverbygget inngangsparti på 5 kvm, en delvis takoverbygget terrasse v/stue på 13 kvm, en terrasse v/sovrom i 2. etg. på 6 kvm og en terrasse v/loftstue i 2. etg. på 38 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom.

  Standard
  Flott og moderne leilighet med god standard. Denne boligen ble tatt i bruk i 2015 og er derfor relativt ny, og med liten bruksslitasje. Overflater: Pene innvendig overflater med en normal bruksslitasje. Gulv med eikeparkett (med varme i gang 1 etg., kjøkken og stue). Vegger med malte mdf. veggplater. Tak med Tak-ess. Malte lister. Etasjeskiller i trekonstruksjoner. Svingtrapp med åpne opptrinn. Lakkert furu vanger, trinn, rekkverk og håndlister. Formpressede dører. Stue: Romslig stue med plass til spisestue og sofagruppe. Det er delvis åpnet til kjøkken, kun avdelt av en barløsning på kjøkkenet. I stuen er en enløps elementpipe i leca med peisovn m/glassdør. Fra stuen er det utgang til delvis takoverbygget og lun terrasse på 13 kvm. Kjøkken: Takhøy, hesteskoformet kjøkkeninnredning med barløsning mot stue. Glatte dører og fronter. Et høyskap. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator montert over platetopp. Bad: Bad/vaskerom med fliser med varme på gulv, fliser på vegger og slett malt tak. Badet inneholder benk med heldekkende vask, to overskap, speil m/overlys, frittstående toalett, dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk i tak. Vaskerom/teknisk rom: Rommet har fliser på gulv, malte mdf. veggplater på vegger og tak-ess i tak. Opplegg for vaskemaskin. 200 l varmtvannsbereder. Balansert ventilasjon. Sentralstøvsuger. Sikringsskap. Toalettrom: Toalettrom i 2. etg. med eikeparkett på gulv, malte mdf. veggplater på vegger og tak-ess i tak. Rommet inneholder benk med heldekkende porselensvask, overskap m/speildør og frittstående toalett. Mekanisk avtrekk på vegg. Garderober: Garderobeskap i soverom og på loftstue. Tekniske installasjoner: Vannrør i rør i rør system på hele anlegget. Avløpsrør av plast. Balansert ventilasjonsanlegg. 200 l varmtvannsbereder, plassert i vaskerom/teknisk rom. Sikringsskap med automatsikringer. Ny strømmåler. T-We bredbånd. Skjult anlegg. Brannslukker og røykvarslere i boligen. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2:. TG2 - Avvik som kan kreve tiltak: Dører - Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Radon - Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. TGIU - Ikke undersøkt: Vaskerom/teknisk rom - Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone. Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (Ingen avvik). Det er ikke gitt TG3 (Store eller alvorlige avvik). For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2018 - Nytt 3-lag glass i et fast stuevindu. 2020 - Tomannsboligen beiset utvendig.

  Forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer
  SP4686047.1.3

  Diverse
  Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   118 042,- (Omkostninger totalt)   4 318 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har elektriske panelovner, elektrisk varmekabler i gulv på bad, gang i 1. etg., kjøkken og stue. Peisovn i stue. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  15007

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Fordelt på: Eiendomsskatt kr 6 496,- Feiing / Tilsyn kr 1 170,- Renovasjon kr 3 279,- Ab. gebyr vann kr 2 000,- Ab. gebyr avløp kr 1 750,- Målerleie kr 312,- I tillegg kommer forbruk vann per m3 kr 29,50 og forbruk avløp per m3 kr 28,63. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  778535

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2802726

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter, felleskostnader, forsikring, strøm m.m. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3401/49/187/6: 25.06.1892 - Dokumentnr: 900229 - Rettighet Rettighetshaver: Kongsvinger Kommune Org.nr: 944 117 784 LEIEAVTALE TILLATELSE TIL Å LEGGE VANNLEDNING Overført fra: Knr:3401 Gnr:49 Bnr:187 Gjelder denne registerenheten med flere 26.09.2011 - Dokumentnr: 773251 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 135/2416

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 15.07.2015. Før ferdigattest kan utstedes, må gjenstående arbeider være utført (mangler iht. innsendt søknad om brukstilatelse). Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, og offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til Boligbebyggelse, nåværende og Friområde, nåværende. Eiendommen ligger i et regulert område. Reguleringsplan: Id 0805 - Vangen II -Felt M Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 29.04.2010 Delareal 519 m Formål Kjørevei Feltnavn OT-1 Delareal 85 m Formål Felles gangareal Feltnavn FEO-3 Delareal 3 297 m Formål Konsentrert småhusbebyggelse Feltnavn BO-6 Delareal 330 m Formål Annen veigrunn Feltnavn Annen veggrunn Delareal 712 m Formål Felles lekeareal Feltnavn FEO-4 Delareal 2 035 m Formål Konsentrert småhusbebyggelse Feltnavn BO-5 Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 27.06.23 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,00))   118 042,- (Omkostninger totalt)   4 318 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  113042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 900,- og visninger kr 2000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 60 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kjetil Bekkevold

Megler

Kjetil Bekkevold

40 47 80 39

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev