aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Heidruns veg 2B! Innbydende og velholdt 3-roms leilighet.
Velkommen til Heidruns veg 2B! Innbydende og velholdt 3-roms leilighet.

KONGSVINGER Heidruns veg 2B

Innbydende og velholdt 3-roms leilighet med trinnfri adkomst * Solrik terrasse * Garasje og utebod

  • kr 2 200 000
  • BRA-i 76 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 2 200 000
  • Omkostningerkr 1 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 595 177
  • EierformAndel
  • Byggeår2001
  • Soverom2
  • Andel fellesgjeldkr 393 937
  • Felleskostnaderkr 5 856
  • Tomt6 546 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 200 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 393 937 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 2 593 937 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 500 Tinglysningsgebyr pantedokument -------------------------------------------------------- 1 240 Omkostninger totalt 8 440 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 11 240 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 595 177 Totalpris. inkl. omkostninger 2 602 377 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 605 177 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Innbydende leilighet i 1. etasje i trivelig borettslag på Langeland. Leiligheten er mye påkostet og modernisert i 2022-24, bla nye overflater og oppgradert kjøkken og bad. Med trinnfri adkomst, er dette en leilighet som kan passe de fleste. Inneholder gang, stor stue/kjøkken i åpen løsning med vedovn, 2 lune og koselige soverom med garderobeskap, pent bad/vaskerom og bod. Til leiligheten medfølger også garasje i fellesanlegg og praktisk utebod. Sommerdagene kan nytes på den solrike terrassen. Her har man nærhet til barnehage, barneskole og forretninger på Langeland Handelspark hvor man bla. finner Rema1000, Coop Extra, Biltema, Plantasjen, Elkjøp og Jysk. Det er også gåavstand til sentrum, ungdomsskole, videregående skoler, sykehus og idrettsanlegg mm. Velkommen på visning!
Romslig entré. Ved entreen en en liten bod.

Heidruns veg 2B, Innlandet

  • Tomt
    6546m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er tilnærmet flat og pent opparbeidet med plen og div. prydbusker. Stort fellesareal med paviljong og utebord. Asfalterte innerveier og biloppstillingsplasser. Gode parkeringsmuligheter for beboere og gjester. Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget.

    Beliggenhet
    Leiligheten er beliggende i 1. etg. i Heidruns veg 2B på Langeland i Kongsvinger. Leilightesbygget ligger sydvestvendt i svakt skrående terreng og har en fin og solrik beliggenhet. Her har man nærhet til barnehage, barneskole og forretninger på Langeland Handelspark hvor man bla. finner Rema1000, Coop Extra, Biltema, Plantasjen, Elkjøp og Jysk. Det er også gåavstand til sentrum, ungdomsskole, videregående skoler og idrettsanlegg mm. Det er heller ikke lange avstanden til skog og mark og strandpromenaden med gode tur- og aktivitetsmuligheter året rundt. Bussholdeplass i nærheten, hvor bybussen passerer en gang i timen. Kongsvinger by har det aller meste by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboliger, rekkehus, blokker og småhus.

    Barnehage/skole/fritid
    Eiendommen sokner til Langeland barneskole (ca 1 km) og til Kongsvinger ungdomsskole, KUSK (ca 2,7 km). Kort veg ellers til flere skoler (Øvrebyen vgs, Sentrum vgs, NTG, og NTGU). Høgskolen i Innlandet har avdeling i Kongsvinger. Det er flere barnehager i byen, både kommunale og private. Nærmeste barnehage er Vangen barnehage (400 m). Kongsvinger by har godt med aktivitetstilbud for både liten og stor. Eiendommen har gangavstand til det aller meste. Perfekt for den aktive familie. Kongsvinger har svømmehall og flere idrettsanlegg. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. I byen ellers finnes også dansestudio, Gjemselund fotballstadion, og Kongshallen ishall der det er tilbud om både hockey og kunstløp. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre.

    Offentlig kommunikasjon
    Det er ca 200 m til nærmeste bussholdeplass for bybuss. Til togstasjonen er det ca 2,4 km. Kongsvinger har gode togforbindelser til bl.a. Oslo.

    Byggemåte
    Leilightetsbygg: Boligbygg med flere boenheter, bygget i 2001. Malte trevinduer fra byggeår med 3-lags isolerglass. Utvendig sprosser på vinduer. Screen på stuevindu mot sydvest. Malt inngangsdør med glass i dørblad og kamera i kikkehull. Terrassedør fra byggeår med 3-lags isolerglass. Terrasse i trekonstruksjoner med spaltegulv, stående rekkverk og håndlist. Tett skillevegg. Elektrisk markise. Terrassen har setningsskade (TG 2) - dette skal borettslaget rette opp i 2025 i følge eier. Takoverbygget inngangsparti/trapperom på 4 m2. Garasje: Garasje fundamentert på ringmur av betong. Uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre. Liggende malt utvendig panel. Tette skillevegger. Grus terrenggulv. Pulttak i trekonstruksjoner, tekket med takpapp. Forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. El. leddport. Eldre fuktmerke på innvendig gipsvegg i enden på garasjen. Bod: Bodanlegg i rekke. Fundamentert på betongplate. Vanlig uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre med utvendig malt liggende panel. Pulttak tekket med papp. Forkantblekk, takrenner og nedløp i lakkert stål. Malt låsbar plankedør. Innvendig tette skillevegger. Plassbygget hyller.

    Innhold
    Leiligheten inneholder gang, bod, 2 soverom, bad/vaskerom, kjøkken og stue. I tillegg et takoverbygget inngangsparti på 4 kvm og en delvis takoverbygget terrasse på 17 kvm.

    Standard
    Pen og veldhold leilighet med god standard og fin planløsning. Innvendig er leiligheten mye modernisert de siste 2 år, bla nye overflater og oppgradert kjøkken og bad. Leiligheten ligger i 1. etasje og har trinnfri adkomst. Overflater: Pene innvendig overflater. De fleste gulv, vegger og tak er oppgradert i 2022. Gulv med laminat og vinylbelegg. Slette malte vegger og slette malte tak. Malte lister. Formpressede dører. Stue og kjøkken: Koselig stue og kjøkken i åpen løsning, med utgang til solrik terrasse. Det er plassbygget TV-benk i stuen, og en peisovn m/glassdør. Kjøkkeninnredning fra byggeår som er malt i 2022. Melaminbelagte skrog og malte profilfreste dører og fronter. Laminat benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Fliser mellom benk og overskap. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator over komfyr. Soverom: 2 gode soverom med garderobeskap. Innebod: Bod med plassbygde hyller. Bad: Bad/vaskerom fra byggeår som er modifisert i 2022 og 2024. Vinylbelegg med oppbrett og varme i gulv, malt våtromstapet på vegger og malt slett tak. Badet inneholder benk med heldekkende vask, speil m/innebygget lys, frittstående klosett, dusjhjørne m/2 glassdører og opplegg for vaskemaskin. I tillegg er det en 200 l varmtvannsbereder i rommet. Mekanisk avtrekk på vegg. Tekniske installasjoner: Vannrør i rør i rør system på hele anlegget. Soilrør. Mekanisk avtrekk (2024) på bad/vaskerom, kjøkken og bod via felles avtrekksvifte, plassert i bod. Ellers er det naturlig ventilering via veggventiler og vinduer som kan åpnes. 200 l varmtvannsbereder fra 2022 , plassert i bad/vaskerom. Sikringsskap med automatsikringer. Nystrømmåler. Skjult el. anlegg. Brannslukker og seriekoblet røykvarslere i leiligheten Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2: TG2 - Avvik som kan kreve tiltak: El anlegg - Anlegg fra byggeår. Det foreligger ingen samsvarserklæring eller kontrollrapport fra El- tililsyn. Ved omsetning av bolig vil man få endring i bruk av elektrisk anlegg. Derfor anbefales det på generelt grunnlag at en registrert elektroinstallatør foretar en kontroll av boliginstallasjonen ved eierskifte. TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. Dette er borettslagets ansvar og evt. kostnader. Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (Ingen avvik). Ingen forhold har fått TG3 - Store eller alvorlige avvik. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Garderobeskap medfølger i handelen. Hvitevarer på kjøkken medfølger, med unntak av kjøle- og fryseskap. Lysekrone/hengelampe medfølger ikke.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    Følgende er gjort: 2022 - Nytt laminatgulv. 2022 - De fleste vegger og tak malt 2022 - Malt kjøkkeninnredning 2022 - Byttet alle stikkontakter og lysbrytere 2022 - Byttet alle dørhåndtak. 2022 - Ny 200 l varmtvannsbereder 2022 - Nytt speil, høyskap og dusjhjørne på bad/vaskerom 2024 - Nytt benkeskap m/heldekkende vask på bad/vaskerom. 2024 - Seriekoblet brannvarsler 2024 - Ny avtrekksvifte (for kjøkken, bad/vaskerom og bod) plassert i bod.

    TV/Internett/bredbånd
    Grunnpakke TV og internett inkludert i felleskostnadene. Standard dekoder og modem er borettslagets eiendom og skal følge leiligheten ved salg. Ved overtakelse må leverandør informeres, både av selger og kjøper.

    Parkering
    Garasje i fellesanlegg.

    Diverse
    Selger opplyser at det er gjort en avtale med borettslaget om at veranda skal utbedres. Borettslaget har egne retningslinjer for byggemessige tiltak. Det skal bl.a. meldes til styret ang. våtromsarbeider ved bruk av eget skjema. Kontakt megler for mer info. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan bli sameier i andelen.(jf. vedtektene §2-2(1)).

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 200 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 393 937 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 2 593 937 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 500 Tinglysningsgebyr pantedokument -------------------------------------------------------- 1 240 Omkostninger totalt 8 440 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 11 240 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 595 177 Totalpris. inkl. omkostninger 2 602 377 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 605 177 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Boligen varmes opp med elektriske varmekabler i gulv på bad/vaskerom, samt vedovn i stue. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning

    Info strømforbruk
    Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

    Energiklasse
    E

  • Formuesverdi primær
    512236

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    1946498

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Felleskostnader, strøm, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Andelsnummer
    2

    Part.obl.nr.
    981559959

    Felleskostnader pr. mnd.
    5856

    Andel fellesgjeld
    393937

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-09-17T22:00:00Z

    Andel fellesformue
    7135

    Andel fellesformue per dato
    2022-12-30T23:00:00Z

    Kommentar kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Borettslaget
    Potten Borettslag

    Borettslagets org.nr
    981559959

    Forkjøpsrett
    Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7 981,- Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding.

    Styregodkjennelse
    Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Lånenummer: 4969, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 18.09.2024: 3.58% pa. Antall terminer til innfrielse: 44 Saldo per 18.09.2024: 12 496 614 Andel av saldo: 393 937 (siste termin 30.06.2035 ) Annuitet 30 år. Fastrente i 10 år til 30.06.2025

    Sikringsordning fellesgjeld
    Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagets bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

    Borettslagets forsikringsselskap
    Gjensidige Forsikring ASA

    Polisenummer felles forsikring
    86193714

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt iht. borettslagets husordensregler.

    Eierskiftegebyr
    5588

  • Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest på 6 stk firemannsboliger datert 26.06.2014 og ferdigattest på carportanlegg datert 16.10.2002. Forretningsfører opplyser at første innflytning var 01.04.2001

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. 

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til Boligbebyggelse,Nåværende og Veg, Nåværende. Eiendommen ligger i et regulert område. Gjeldende reguleringsplaner: Id ( 0201) Delareal 60 m Formål Boliger Feltnavn B3 Delareal 3 497 m Formål Boliger Feltnavn B5 Delareal 2 507 m Formål Boliger Feltnavn B4 Delareal 280 m Formål Felles avkjørsel Feltnavn FA Delareal 19 m Formål Annen veigrunn Id 0201 - Rv2 G/S veg Askeladdvegen - Potten og kryss til industriomr Plantype Eldre reguleringsplan Status Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse 24.01.2002 Delareal 183 m Formål Boliger Delareal 183 m Formål Frisiktsone Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 24.09.24 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 200 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 393 937 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 2 593 937 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 500 Tinglysningsgebyr pantedokument -------------------------------------------------------- 1 240 Omkostninger totalt 8 440 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 11 240 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 2 595 177 Totalpris. inkl. omkostninger 2 602 377 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 2 605 177 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    1240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,70 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9.900,- og visninger kr 2.500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 37.400 ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å dekket for avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Marcus Møllhaug Buringrud

Megler

Marcus Møllhaug Buringrud

40 61 52 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev