aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Jomfru Bakkes veg 11
Velkommen til Jomfru Bakkes veg 11

KONGSVINGER Jomfru Bakkes veg 11

Nyere og meget fin kjedet og moderne enebolig * Flott beliggenhet * Carport* IN-ordning.

 • kr 1 150 000
 • BRA 126 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 150 000
 • Omkostningerkr 8 932
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 936 532
 • EierformAndel
 • Byggeår2020
 • Soverom2
 • ArealP-rom 102 m²
 • Andel fellesgjeldkr 2 777 600
 • Felleskostnaderkr 16 382
 • Tomt1 446 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 1 150 000 (Prisantydning) 2 777 600 (Andel av fellesgjeld)   3 927 600 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   3 936 532 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Jomfru Bakkes veg 11, en meget pen og moderne kjedet enebolig med flott beliggenhet i Liakollen! Boligen har en svært god planløsning over to plan med pene flislagte bad i begge etasjer. Åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer og lys og luftig stue med åpen/høy himling, samt to lyse og fine soverom i underetasje hvor det ene har utgang til luftebalkong. Fra stue er det utgang til balkong. Med store vindusflater får man et godt lys inn, samtidig som man har et godt utsyn til landskapet og til bl.a festningen. Teknisk rom/bod i underetasje, samt utebod fra hver etasje. Tilbygget carport. Fin beliggenhet på en høyde, med utsikt over store deler av sentrum. Kort vei til flotte tur/rekreasjonsmuligheter og til Bæreia. IN Ordning. Her kan du flytte rett inn! Velkommen
Åpen og hyggelig stue.

Jomfru Bakkes veg 11, Innlandet

 • Tomt
  1446m²

  Beskrivelse av tomt
  Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget. Hage med gress. Asfaltert innkjøring/parkering helt inn i carport. Flott beliggenhet helt innerst i borettslaget med skogkanten rett utenfor døra. Beliggende på et høydedrag med utsikt til landskapet, festningen og sentrum.

  Beliggenhet
  Eneboligen ligger i enden av et nyere boligfelt i Liakollen. Beliggende på et høydedrag med utsikt utover landskapet og til festningen og sentrum. Dette er et svært barnevennlig område, med kort vei til barnehage og barneskole. Kort veg til flotte turområder på Bjønnmyra og Bæreia, og fin badeplass på Bæreiavangen. Til sentrum er det ca 2,5 km, og Kongsvinger by har de aller fleste bymessige fasiliteter som kjøpesenter, svømmehall, sykehus, rådhus, kaféer/restauranter, offentlige kontorer m.m. Kort avstand til buss-/jernbanestasjon med bussforbindelser til bl.a . Flisa/Elverum, Charlottenberg, skolebusser, bybuss, samt timesavganger med tog til/fra Oslo. Marikollen barneskole (1.-7.trinn) og Marikollen barnehage ligger ikke langt unna. Ellers gangavstand til Kongsvinger ungdomsskole (KUSK) og videregående skoler. Bussholdeplass for bybuss ved skolen. Kongsvinger by har godt med aktivitetstilbud for både liten og stor. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre. Det er ca. 95 km til Oslo, ca. 68 km til Gardermoen og ca. 45 km til Charlottenberg i Sverige.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Marikollen barneskole 1-7 Trinn. Marikollen Barnehage.

  Skolekrets
  Marikollen

  Offentlig kommunikasjon
  Bussholdeplass for bybuss ved skolen.

  Byggemåte
  Enebolig i borettslag fra 2020. Byggegrunn av løsmasser. Drenering fra byggeår. Støpte isolerte kjellervegger/plate på mark mot grunn. Steniplate på ytterside samt blikkbeslag mot asfaltert grunn i front. Isolerte bindingsverksvegger kledd med liggende dobbelfalset panel (smal og bred bordprofil i grått/hvit) mot det fri. Takkonstruksjon av selvbærende takstoler og sperrer (åpen/høy himling i stue). Taktekking av papp. Lakkerte metall renner, nedløp og beslag. 3-lags isolerglass vinduer og terrassedører i fabrikkmalte karmer. Malt entrédør med felt av 2-lags isolerglass. Tette malte dører til utvendige boder. Balkong på ca 6,5 m2 mot nordøst i trykkimpregnerte materialer, impregnert beiset spaltegulv og rekkverk med liggende spiler og håndløper. Stikkontakt, utekontakt og gassuttak for grill fra felles anlegg. Tett dekke antatt med tiltak og renne i forkant danner overbygg for gruset bod entré under. Terrasseplatting på mark av impregnert spaltegulv på ca 9,5 m2. Uttrekkbar levegg mot nabo. Lite overbygg av ytterdør. Utelampe og stikkontakt. Takoverbygg mellom boenhetene danner carport på ca 18 m2 samt et avdelt bodrom i bakkant fra hovedplan på 7 m2 og sokkeletasje på 6,6 m2. Asfaltert gulv og ytterpanel i himling av carport. Boden er innvendig med åpne konstruksjoner på og himling (uisolert), men er påbegynt isolert samt sponplater på gulv i hovedplan. Bod i sokkeletasje har betonggulv og kledning av ubehandlet gips/grunnmurselementer. Innlagt strøm med stikk og lys.

  Innhold
  1. etasje på 66 m2 BRA/59 m2 P-rom: Entré, hall med trapp, kjøkken med spiseplass, stue med utgang til balkong og bad. Utvendig bod. Underetasje på 60 m2 BRA/43 m2 P-rom: Gang/trapp, to soverom, bad og bod. Utvendig bod.

  Standard
  Her kan vi presentere en moderne og nyere enebolig i borettslag. Boligen fremstår med en god standard og usjenert beliggenhet innerst i Jomfru Bakkes veg. Pen og lys hesteskoformet kjøkkeninnredning med glatte fronter, takhøye overskap, laminert benkeplate med nedfelt rustfri dobbel kum, ventilator i overskap, komfyrvakt, samt integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Føler for vannstoppventil i benk under kum. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Gulvflater med 3-stavs eikeparkett, laminat, vinylflis og fliser. Vegger med sparklet og malt gips, MDF-panel og fliser. Himlinger med sparklet og malt gips og MDF-panel. Glatt fabrikkmalt listverk. 180 grader svingtrapp mellom etasjene med behandlede eik trinn og håndløpere, samt malte vanger og rekkverkspiler. Veggfestet håndløper. Rekkverkshøyde 90 cm. Malte ramtredører med platefylling og flate terskler. Skyvedør med glass mot entré. Etasjeskiller av trebjelkelag. Nydelig flislagt bad i 1. etasje med vegghengt toalett med innfliset sisterne, servant i skuffeinnredning, speil med lys og dusjhjørne med glassdører og vegghengt dusj. Nedsenk i dusjsone. Pent flislagt bad i underetasje med vegghengt toalett med innfliset sisterne, heldekkende servant i skuffeinnredning, speil med overlys, dusjhjørne med glassdører, og opplegg for vaskemaskin. Nedsenk i dusjsone. Teknisk rom/bod er ikke definert som våtrom, men har flislagt gulv med sokkelflis og sluk. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Våtrom > Overflater Gulv > Bad Det er påvist sprekker i fliser. Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Sprekk/løs bit i flis under glassdør. Påvist bom i flis dusjhjørne og ved siden av sisterne. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Påvist membranmansjett og veggbokser, ellers ikke synlig. Ikke synlig oppkant ved terskel. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var kravom "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Påvist membranmansjett og veggbokser, ellers ikke synlig. Alulist ved terskel. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Innvendig > Radon Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv/internett fra Telenor er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Carport

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 150 000 (Prisantydning) 2 777 600 (Andel av fellesgjeld)   3 927 600 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   3 936 532 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske varmekabler, gasspeis og varmeovner. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  819277

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  2949397

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Andelsnummer
  7

  Part.obl.nr.
  925766410

  Felleskostnader pr. mnd.
  16382

  Andel fellesgjeld
  2777600

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-08-24T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  11607

  Andel fellesformue per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Liakollen III Borettslag;

  Borettslagets org.nr
  925766410

  Om borettslaget
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling

  Gebyr forkjøpsrett
  7981

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7 981,-. Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Avdragsfrie år
  10

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Långiver: 112244, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 25.08.2022: 2.75% pa. Antall terminer til innfrielse: 154 Saldo per 25.08.2022: 28 065 000 Andel av saldo: 2 777 600 Første termin: 30.03.2021. Neste avdrag: 30.03.2031 ( siste termin 30.12.2060 ) Annuitet over 40 år, 10 års avdragsfrihet IN lån Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.03.2031 utgjøre ca kr 4 991,00 per måned for denne boligen.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader..

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Polisenummer felles forsikring
  Polisenummer: 90062089

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt med hund og katt. Alle hunder, uansett størrelse må føres i bånd innenfor borettslagets eiendom.

  Eierskiftegebyr
  5587

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område avsatt til: Boligbebyggelse - Nåværende Delareal: 1 446 m2 Kommuneplanens arealdel - Bestemmelser og retningslinjer 2019-2030.Reguleringsplan Marikollen-Liakollen / Id 0002D Konsentrert småhusbebyggelse / KS2 Det gjøres oppmerksom på Nye Veier er i gang med planlegging av vegstrekningen E16 Kløfta Kongsvinger. Det tas forbehold om at eiendommen kan bli berørt da traseene ikke er bestemt og det foreligger flere forslag. Interessenter bes undersøke planleggingen nærmere.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 150 000 (Prisantydning) 2 777 600 (Andel av fellesgjeld)   3 927 600 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   3 936 532 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  8932

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Marcus Møllhaug Buringrud

Megler

Marcus Møllhaug Buringrud

40 61 52 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev