aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Jomfru Bakkes veg 5!
Velkommen til Jomfru Bakkes veg 5!

KONGSVINGER Jomfru Bakkes veg 5

Nyere og meget tiltalende enebolig i rekke med flott utsikt. Familievennlig område med kort veg til det meste

 • kr 1 490 000
 • BRA 132 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 490 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 473 432
 • EierformAndel
 • Byggeår2020
 • Soverom3
 • ArealP-rom 126 m²
 • Andel fellesgjeldkr 2 973 600
 • Felleskostnaderkr 14 838
 • Tomt4 732.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 490 000 (Prisantydning) 2 973 600 (Andel av fellesgjeld)   4 463 600 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 473 432 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etg.
Moderne og pen enebolig i rekke, med carport og bod i tilknytning. Fin og barnevennlig beliggenhet i et nyere boligfelt i Liakollen, i en blindvei uten gjennomgangstrafikk. Umiddelbar nærhet til barnehage og barneskole. Der er også kort veg til også flotte turområder på Bjønnmyra og Bæreia. Huset ligger på et høydedrag med utsikt utover landskapet og til festningen. Dette er en fin familiebolig bygget i 2020, med en praktisk planløsning for en aktiv familie. Romslig stue og kjøkken i åpen løsning, med åpen skråhimling som gir en god romfølelse. Store vinduer mot den flotte utsikten og gasspeis midt i stuen. For øvrig inneholder boligen 3 soverom, walk-in-closet, 2 flislagte bad, teksnisk rom og en bod. Fint og stort uteområde og veranda med god plass til utemøbler.
Romslig entré med skyvedørsgarderobe medfølger. (Frittstående skap medfølger ikke.)

Jomfru Bakkes veg 5, Innlandet

 • Tomt
  4732.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt. Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget. Eiendommen er beliggende i skrående terreng. Terrassert hage som er tilnærmet flat og er enkelt opparbeidet med plen. Det er levegg mot nabo v/stue i 1 etg. Asfaltert innervei/biloppstillingsplass.

  Beliggenhet
  Eneboligen ligger i et nyere boligfelt i Liakollen, med kort vei til barnehage og barneskole. Området er svært barnevennlig og huset ligger i en blindvei uten gjennomgangstrafikk. Huset ligger på et høydedrag med utsikt utover landskapet, til festningen og sentrum. Det er kort veg til flotte turområder på Bjønnmyra og Bæreia, og fin badeplass på Bæreiavangen. Til sentrum er det ca 2,5 km, og Kongsvinger by har de aller fleste bymessige fasiliteter som kjøpesenter, svømmehall, sykehus, rådhus, kaféer/restauranter, offentlige kontorer m.m. Kort avstand til buss-/jernbanestasjon med bussforbindelser til bl.a . Flisa/Elverum, Charlottenberg, skolebusser, bybuss, samt timesavganger med tog til/fra Oslo. Kongsvinger by har godt med aktivitetstilbud for både liten og stor. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre. Det er ca. 95 km til Oslo, ca. 68 km til Gardermoen og ca. 45 km til Charlottenberg i Sverige.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Moderne kjedehus med 1. etg. og underetasje. Integrert carport m/sportsbod. Veletablert boligområde bestående av eneboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Barna i dette området sokner til Marikollen barneskole (1.-7.trinn) som ligger kun 300 m unna, samt storskolen Kongsvinger ungdomsskole (KUSK) , ca 4 km. Det er flere barnehager i byen, både kommunale og private. Nærmeste barnehage er Marikollen barnehage ligger ikke langt unna (ca 700 m). Kongsvinger har god barnehagedekning, og kommunen skilter med kort eller ingen ventetid på barnehageplass. Kongsvinger by har godt med aktivitetstilbud for både liten og stor. Eiendommen har gangavstand til det aller meste. Perfekt for den aktive familie. Kongsvinger har svømmehall og flere idrettsanlegg. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. I byen ellers finnes også dansestudio, Gjemselund fotballstadion, og Kongshallen ishall der det er tilbud om både hockey og kunstløp. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre.

  Offentlig kommunikasjon
  Bussholdeplass for bybuss ved skolen.

  Byggemåte
  Moderne kjedehus fra 2020 med 1. etg. og underetasje. Integrert carport m/sportsbod. Malte trevinduer med 3-lags isolerglass. Screens på stuevinduer mot syd. Malt inngangsdør med sidevindu og to terrassedører med 3-lags isolerglass. Screens på terrassdør mot syd. Katteluke i inngangsdør i underetasje. Takoverbygget inngangsparti på 8 kvm i trekonstruksjoner, fundamentert direkte på terreng. Spaltegulv. Trapp med repos v/stue i trekonstruksjoner. Liggende rekkverk med håndlist. Terrasse over carport på 40 kvm, i trekonstruksjoner. Spaltegulv. Liggende rekkverk med håndlist. Trapp til terreng. Carport med asfaltert terrenggulv. Vegger i trekonstruksjoner med malt liggende panel på vegger. Flatt tak i trekonstruksjoner tekket med sarnafil duk og spaltegulv (terrasse). Bod innerst i carport med tett, uisolert vegg og låsbar dør. Innlagt strøm med stikkontkt og takys. Klargjort for elbillader.

  Innhold
  1. etg. på 67 kvm BRA/67 kvm P-rom: Gang, bad, soverom, stue og kjøkken. Underetasje på 56 kvm BRA/ 59 kvm P-rom: Gang, trapperom m/media krok, soverom, soverom m/walk-in-closet, bad/vaskerom, teknisk rom og bod. Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom med unntak av teknisk rom og bod. I tillegg et takoverbygget inngangsparti på 8 kvm, en trapp med repos v/stue på 1,5 kvm og en terrasse v/stue på 40 kvm. Sportsbod ved carport på 6 kvm.

  Standard
  Meget pen og godt vedlikeholdt bolig med god standard. Pene innvendig overflater med en minimal bruksslitasje. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning sørger for nødvendig utlufting av boligen. Overflater: Gulv med enstavs hvitlasert eikeparkett. Fliser m/varme. Vegger med malte slette flater og malte mdf. veggplater. Tak med malte slette flater (m/downlights på bad). Etasjeskiller i trekonstruksjoner. Malte lister. Svingtrapp med åpne opptrinn. Malte vanger og håndlister. Lakkert eiketrinn. Rekkverksspiler i kromet stålrør. Malte fyllingsdører. 3 år gammel bolig med 2 års garanti igjen - det anses unødvendig å bore hull i innvendig utforet vegg i teknisk rom/bod for å sjekke fuktighet. Bad i 1. etg.: Badet har fliser med varme på gulv, fliser på vegger og slett malt tak med downlights. Inneholder benk med heldekkende porselensvask, speil med overlys, vegghengt toalett, dusjhjørne med 2 glassdører og waterguard. Bad/vaskerom i u. etg.: Rommet har fliser med varme på gulv, fliser på vegger og slett malt tak med downlights. Inneholder benk med heldekkende porselensvask, speil med overlys, vegghengt toalett, dusjhjørne med 2 glassdører og opplegg for badekar, opplegg for vaskemaskin, stålvask, 200 l varmtvannsbereder. I tillegg er det her vannmåler, stoppekran og Waterguard. Kjøkken: Kjøkken i åpen løsning mot stue. Takhøy kjøkkeninnredning med halvøy. Melaminbelagte skrog og slette dører og fronter. To høyskap. Laminat benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Komfyrvakt og Waterguard. Ventilatorhette i rustfritt stål over platetopp. Skyvedørsgarderobeskap med en speildører i gang underetasje. Garderobeskap i soverom. Walk in closet i master soverom. Tekniske installasjoner: Vannrør i rør i rør system på hele anlegget. Avløpsrør av plast. Balansert ventilasjonsanlegg. 200 l varmtvannsbereder, plassert i bad/vaskerom. Gasspeis m/fjernkontroll. Gassutak på terrasse v/stue. Sentralstøvsuger (1 uttak pr. etasje) Sikringsskap med automatsikringer og 400 V. Nystrømmåler. Skjult anlegg. Fiber bredbånd. Brannslukker og seriekoblet røykvarslere i huset. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Alle boligens bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (Ingen avvik).

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger. Fryser nede medfølger ikke. Frittstående garderobeskap i gangen nede medfølger ikke. Skohylle i gang medfølger ikke. Plafondlampe med krystaller i tak på 2 soverom medfølger ikke. Spabad medfølger ikke.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber TV og internett fra Telenor.

  Parkering
  Carport i tilknytning til inngangspartiet. Innlagt strøm med stikkontkt og takys. Klargjort for elbillader.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 490 000 (Prisantydning) 2 973 600 (Andel av fellesgjeld)   4 463 600 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 473 432 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med elektriske panelovner, elektriske varmekabler i gulv på bad, bad/vaskerom og gang i underetasje. Gasspeis m/fjernkontroll i stue. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning. Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1114180

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4011049

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Felleskostnader, strøm, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  1

  Part.obl.nr.
  925766410

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene vil øke med ca. kr 3504,- ved utløpet av den avdragsfrie perioden per (30.03.2031). Dette i henhold til regnskapsnoter per 15.08.23. Beløpet er regnet ut fra dagens lånevilkår.

  Felleskostnader pr. mnd.
  14838

  Andel fellesgjeld
  2973600

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-08-14T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Lånenummer: 16362907555, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 15.08.2023: 5.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 150 Saldo per 15.08.2023: 28 065 000 Andel av saldo: 2 973 600 Første termin: 30.03.2021 Neste avdrag: 30.03.2031 ( siste termin 30.12.2060 ) annuitet over 40 år, 10 års avdragsfrihet IN lån Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.03.2031 utgjøre ca kr 3 504,- per måned for denne boligen Lånenummer: 16366457295, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 15.08.2023: 5.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 158 Saldo per 15.08.2023: 11 994 400 Andel av saldo: 0 Første termin: 30.03.2023 Neste avdrag: 30.03.2033 ( siste termin 30.12.2062 ) annuitet 40 år 10 års avdragsfrihet IN lån Det mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjelden (IN-lån). Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), kontakt borettslaget/forretningsfører for nærmere opplysninger.

  Andel fellesformue
  19438

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Liakollen III Borettslag;

  Borettslagets org.nr
  925766410

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7 769,- Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  På ekstraordinær generalforsamling den 09.08.23 ble det vedtatt følgende: I henhold til stiftelsesdokumentet ble Liakollen III Borettslag stiftet med 10 andeler, og har blitt utvidet til 14, med mulighet for utbygging til totalt 21 borettslagsleiligheter. De siste 7 andelene er nå ferdig bygget og er klare for å bli en del av Liakollen III Borettslag. 5 av leilighetene er solgt. Borettslaget overtar andelen når de står ferdigstilt. Block Watne vil stå som eier av de siste andelene frem til de er solgt. Den avtalte kjøpesummen for de 7 andelene er 34.426.000,- og tilsvarer summen av innskudd, fellesgjeld og andelskapital for alle 7, se vedlegg for priser. Styret gis fullmakt til å skrive under på dokumenter ved overtakelse. Eiendommen har gnr 31 bnr 255. Jfr vedtak 04/2020 og vedtak 2.1, 2022 søkes sikringsordning for Liakollen III borettslaget etter 7 nye andeler er endel av Liakollen III borettslag. Liakollen III Borettslag utvides med 7 andeler. De 7 andelene skal betale felleskostnader på lik linje med nåværende andelseiere, mens det nye låneopptaket gjelder de 7 nye andelene. Ved behov utarbeides nytt budsjett, med evt endringer av felleskostnader. Generalforsamlingen gir styret fullmakt til å ta opp et nytt IN lån for de 7 nye andelene på kr 24.098.200,- i forbindelse med etablering av fellesgjeld til nytt byggetrinn. Lånet skal være IN lån over 40 år med 10 års avdragsfrihet. Generalforsamlingen gir styret fullmakt til å søke sikringsordning for Liakollen III Borettslag etter 7 nye andeler er en del av Liakollen III Borettslag. Generalforsamlingen godkjenner at borettslagets eiendom pantsettes som sikkerhet for hele lånebeløpet. Dette er enstemmig vedtatt. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjelden (IN-lån). Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), kontakt borettslaget/forretningsfører for nærmere opplysninger.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er per d.d. ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Jfr vedtak 04/2020 og vedtak 2.1, 2022 søkes sikringsordning for Liakollen III borettslaget etter 7 nye andeler er endel av Liakollen III borettslag.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer felles forsikring
  90062089

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

  Dyrehold
  Det er tillatt med husdyr.

  Eierskiftegebyr
  5438

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 18.12.2020. (Nybygg 6 stk eneboliger).

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til: Boligbebyggelse - Nåværende Gjeldende regulering: PlanID 0002D Marikollen-Liakollen Ikrafttredelse 27.02.2008 Konsentrert småhusbebyggelse / KS2 Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 01.08.23 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler. Det gjøres oppmerksom på Nye Veier er i gang med planlegging av vegstrekningen E16 Kløfta Kongsvinger. Det tas forbehold om at eiendommen kan bli berørt da traseene ikke er bestemt og det foreligger flere forslag. Interessenter bes undersøke planleggingen nærmere.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 490 000 (Prisantydning) 2 973 600 (Andel av fellesgjeld)   4 463 600 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   4 473 432 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris kr. 45 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900,- og visninger kr. 2 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket for utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Amelia Åsengen-Sletholen

Megler

Amelia Åsengen-Sletholen

45 51 32 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev