aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Jørgen Dales veg 5 i Lia!

KONGSVINGER Jørgen Dales veg 5

Pen og godt vedlikeholdt 3-roms selveierleilighet * Populært og barnevennlig område * Flott utsikt mot Festningen

 • kr 2 300 000
 • BRA 66 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 300 000
 • Omkostningerkr 70 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 370 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 009
 • Soverom2
 • ArealP-rom 63 m²
 • Felleskostnaderkr 2 500
 • Tomt1 436.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 300 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  57 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 300 000))

  70 542 (Omkostninger totalt)

  2 370 542 (Totalpris inkl. omkostninger)
Beliggende i veletablert og barnevennlig område i Marikollen med kort vei til barnehage og barneskole og gangavstand til sentrum. Lys og trivelig kjøkken med spiseplass og utgang til liten terrasse. Åpen stue med vedovn og store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Stort hovedsoverom og et mindre gjeste-/barnerom. Lekkert flislagt bad med dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Innlagt bredbånd. Utvendig bod. Ingen forkjøpsrett. Garasje i felles rekke. Opplegg til El-bil lader i garasje. Velkommen til visning. Husk påmelding!

Jørgen Dales veg 5, Innlandet

 • Tomt
  1436.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten ligger i skrående terreng. Opparbeidet utearealer med plen, samt noe naturtomt. Gruset innervei og biloppstillingsplass. Barnevennlig område.

  Beliggenhet
  Leiligheten er beliggende i 2. etasje i Jørgen Dales veg 5 i nederst i Marikollen i Kongsvinger. Seksmannsboligen ligger i skrående, nordvendt terreng. Umiddelbar nærhet til barnehage og barneskole. Grei avstand til butikker, kjøpesenter og spisesteder. Det er flotte turområder i umiddelbar nærhet og det er kort vei til den populære badeplassen på Bæreia. Leiligheten har en balkong med flott utsikt mot Festningen. Kongsvinger by har det aller meste by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse. Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Skolekrets
  Marikollen

  Byggemåte
  Tak tekket med betongtakstein fra byggeår. Snøfangere, forkantblekk, takrenner og nedløp i lakkert metall. Heldekkende beslag rundt pipe. Vanlig bindingsverkskonstruksjon isolert med 15 cm mineralull. Liggende utvendig malt panel. Saltak i trekonstruksjoner isolert med 30 cm mineralull. Tørt og luftig. Det er sponplategulv på del av loftet. Gode lagringsmuligheter. Malte trevinduer med 2-lags isolerglass og ventil i karm. Utvendig sprosser på vinduer. Malt inngangsdør med glass i dørblad og terrassedør med 2-lags isolerglass og utvendig sprosse. Delvis takoverbygget terrasse v/kjøkken på 7 m2, i trekonstruksjoner. Spaltegulv og stående rekkverk med håndlist. Tett levegg mot nabo. Takoverbygget inngangsparti. Rett trapp med ståltrinn og rekkverk m/håndlist. Repos med spaltegulv og rekkverk m/håndlist. Utvendig trapp fra terreng til inngangsparti i 2 etg. Trapp i trekonstruksjoner m/ståltrinn. Stående rekkverk og to håndlister.

  Innhold
  Gang, Stue, Kjøkken, teknisk rom, 2 Soverom, Bad/vaskerom

  Standard
  Innvendig er leiligheten pen og godt vedlikeholdt. Kjøkkenet er fra byggeår. Pene overflater med normal bruksslitasje. Malte profilerte lister. Malt inngangsdør med glass i dørblad og terrassedør med 2-lags isolerglass og utvendig sprosse. Gulv med eikeparkett og vinylbelegg. Malte vegger med mdf plater. Etasjeskiller i trekonstruksjoner. Trivelig stue med store åpne vinduflater som gir godt med naturlig lys inn. Romslig kjøkken med plass til spisebord. Kjøkkeninnredning fra 2009 med melaminbelagte skrog og slette dører og fronter. Laminat benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator over komfyr. Bad/vaskerom med fliser med varme på gulv, fliser på vegger og tak-ess i tak. Benk med heldekkende vask. Overskap. Speil med overlys. Høyskap. Frittstående klosett. Dusjhjørne med to glassdører. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk i tak. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Utvendig > Nedløp og beslag Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette påbyggemeldingstidspunktet. TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt: Utvendig > Taktekking Taktekking er snødekt , alder eller materiale er ukjent og derfor ikke nærmere vurdert. Utstyr: Vannrør i rør i rør system på hele anlegget. Avløpsrør av plast. Ventilasjon gjennom ventiler i vinduskarmer og vinduer som kan åpnes. Mekanisk avtrekk teknisk rom, bad/vaskerom og kjøkken. 200 l varmtvannsbereder fra 2009 , plassert i teknisk rom. Leiligheten har elektriske panelovner, elektriskevarmekabler i gulv på bad. Sikringsskap med automatsikringer. Ny strømmåler. Bredbånd. Skjult el. anlegg. Brannslukker og røykvarslere i leiligheten Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  TV og internett fra Telenor er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Enkel garasje 

  Diverse
  Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 300 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  57 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 300 000))

  70 542 (Omkostninger totalt)

  2 370 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Info strømforbruk
  Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  7025

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Fordelt på: Eiendomsskatt kr 3 096,- Renovasjon normalab. kr 3 718,75 Feiing/tilsyn kr 650,- Ab. gebyr vann kr 2 000 ,- Ab. gebyr avløp kr 1 750,- I tillegg kommer forbruk av vann per m3 kr 29,50 og forbruk avløp per m3 kr 26,25,- ink. mva. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

  Formuesverdi primær
  483783

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1741617

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Felleskostnader: kr 2 500,- Felleskostnader inkluderer: Utvendig forsikring, Telenor, brøyting, strøm, bredbånd.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Felleskostnader pr. mnd
  2500

  Felleskostnader inkluderer
  Utvendig forsikring, Telenor, Brøyting, Strøm, Bredbånd Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Andel fellesformue
  73800

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen tilhører Badstuen 1 sameiet

  Forkjøpsrett
  Ingen forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 25.09.2007 - Dokumentnr: 763013 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/6


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Seksjonseier skal informere styret i forkant av utleien om når, hvem som leier og hvor lenge de skal leie. Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 300 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  57 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 300 000))

  70 542 (Omkostninger totalt)

  2 370 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  70542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 900,- og visninger kr 2 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Nicolai Bratås

Megler

Nicolai Bratås

97 53 07 16

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev