aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kløverbakken 8 med flott utsikt mot bl.a festningen!
Velkommen til Kløverbakken 8 med flott utsikt mot bl.a festningen!

KONGSVINGER Kløverbakken 8

Pent enderekkehus med flotte uteområder! Populært område! Flott utsikt!

 • kr 2 600 000
 • BRA 113 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 600 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 808 149
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformAndel
 • Byggeår1973
 • Soverom3
 • ArealP-rom 104 m²
 • Tomt76 926 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 600 000 (Prisantydning) 198 317 (Andel av fellesgjeld)   2 798 317 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 808 149 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegninger
Meget pent rekkehus i Lia med flott utsikt mot festningen, byen, Glomma og landskapet. Rekkehuset ligger på enden, med fin intern beliggenhet i veletablert og trivelig borettslag. Barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk og lekeplass rett ved. Kort vei til barnehage, barneskole, fine turområder og byens fasiliteter. Boligen har to fulle plan bestående av blant annet pent kjøkken med spiseplass, lys og trivelig stue/spisestue, pent flislagt bad, wc-rom, tre fine soverom, samt gang i underetasje med vedovn. Rekkehuset fremstår smakfullt med lyse farger og store vindusflater. Fine uteplasser med terrasser i begge etasjer. Garasje i felles anlegg med el-bil lader, samt to godkjente parkeringsplasser ved boligen. Velkommen til visning!
Fra terrassen er det åpning til to parkeringsplasser som hører med til leiligheten.

Kløverbakken 8, Innlandet

 • Tomt
  76926m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten ligger i skrående terreng innerst i blindveg. Pent opparbeidede utearealer med plen, diverse prydbusker og et epletre. Betong belegningsstein i inngangsparti, hekk mot vegen egen godkjent parkeringsplass med plass til 1-2 biler. Terrasse på terreng ved inngangsparti, delvis takoverbygget stueterrasse og takoverbygget terrasse i underetasje. Flott utsikt mot byen. Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget.

  Beliggenhet
  Rekkehus med fin beliggenhet i et veletablert og populært boligområde i Lia, ca. 2 km fra sentrum og med flott utsikt utover Kongsvinger. Barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk med kort vei til barnehage, barneskole, turterreng og badeplass (Bæreia). Lekeplass på området. Kort veg også til alle byens fasiliteter. Kongsvinger by har det aller meste å by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo med timesavganger. Fra Kongsvinger er det ca. 100 km til Oslo, ca. 70 km til Gardermoen og ca. 40 km til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter. «Stille og rolig gate. Greie og høflige naboer. Lite trafikk og barnevennlig da vi bor i en blindgate.» Sitat fra en lokalkjent

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående hovedsakelig av eneboliger og rekkehus.

  Barnehage/skole/fritid
  Det er to barnehager i området (Lia barnehage og Marikollen barnehage). Det er flere barnehager i byen, både kommunale og private. Kongsvinger har god barnehagedekning, og kommunen skilter med kort eller ingen ventetid på barnehageplass. Barna i dette området sokner til Marikollen barneskole (1.-7.trinn) og til storskolen Kongsvinger ungdomsskole (KUSK). Flere skoletilbud i byen (Øvrebyen vgs, Sentrum vgs, NTG, og NTGU). Høgskolen i Innlandet har avdeling i Kongsvinger. Kongsvinger by har godt med aktivitetstilbud for både liten og stor, perfekt for den aktive familien. Kongsvinger har svømmehall og flere idrettsanlegg. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. I byen ellers finnes også dansestudio, Gjemselund fotballstadion, og Kongshallen ishall der det er tilbud om både hockey og kunstløp. Strandpromenaden er et flott sted for en løpe- eller gåtur, og byen har flere treningssentre. Eiendommen har kort veg til flotte turområder og badeplass på Bæreia.

  Offentlig kommunikasjon
  Holdeplass for bybuss rett i nærheten. Kongsvinger har togstasjon med jevnlige og gode togforbindelser til Sverige og Oslo med direktelinje helt inn til Asker. Eiendommen ligger ca. 2,5 km fra togstasjonen. Det er mange i Kongsvinger som pendler til Oslo med tog og til Gardermoen med bil. For mer informasjon og rutetabeller se: www.innlandstrafikk.no www.vy.no www.sj.se

  Byggemåte
  Rekkehusleilighet i en etasje og underetasje fra 1973. Vanlig bindingsverkskonstruksjon isolert med 10 cm mineralull, kledd utvendig med stående malt panel. Etasjeskiller i trekonstruksjoner. Underetasje i betongkonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner med rupanel undertak. Tekket med Icopal Decra takplater. Forkantblekk, takrenner og nedløp i lakkert metall. Loft isolert med 15 cm mineralull. Gulv på deler av loftet - gode lagringsmuligheter. Skillevegg med spaltepanel. Malte trevinduer fra 1997 med 2-lags isolerglass. Malt inngangsdør fra 2012 med glass i dørblad. To terrassedører fra 1997 med 2-lags isolerglass. Delvis takoverbygget stueterrasse på 22 m2 i trekonstruksjoner. Spaltegulv og rekkverk med stående spiler og håndlist. To panelbord på tett rekkverk ved terrassedør har råteskade og bør byttes. Takoverbygget inngangsparti på 5 m2 i trekonstruksjoner, fundamentert på betongpilarer. Spaltegulv og rekkverk med stående spiler og håndlist. Trapp til terreng. Terrasse på terreng ved inngangsparti på 14 m2 i trekonstruksjoner, spaltegulv og levegg mot vest og øst. Takoverbygget terrasse i underetasje på 17 m2 i trekonstruksjoner, spaltegulv og rekkverk med stående spiler og håndlist. Samt tilhørende redskapsbod på 2 m2. Garasje på 16 m2 i felles anlegg fra 2004. Fundamentert på betongplate med en-steins grunnmur. Uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre kledd med stående malt utvendig panel. Tette skillevegger. Saltak i trekonstruksjoner tekket med bølgetakplater. Snøfangere, forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Leddport med elektrisk motor. Opplegg for el-bil lader, abonnement.

  Innhold
  1. etasje: Entré, gang, kjøkken, stue og bod. Underetasje: Gang, bad/vaskerom, wc-rom, tre soverom og bod. Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom med unntak av bod i 1. og underetasje. I tillegg er det takoverbygget inngangsparti, terrasse på terreng ved inngangsparti, delvis takoverbygget stueterrasse, takoverbygget terrasse i underetasje, samt en liten redskapsbod.

  Standard
  Godt vedlikeholdt rekkehus som fremstår med en normal standard. Pent og praktisk kjøkken med godt med skapplass og spiseplass ved vindu. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminat benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum med 1-greps blandebatteri, fliser over benk og ventilator over komfyrplass. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Pene innvendige overflater med en normal bruksslitasje. Gulvflater med laminat, vinylbelegg og fliser. Veggflater med malt panel, malte mdf veggplater, slette malte vegger og fliser. Himlinger med slett malt tak og tak-ess plater. Malte lister. Svingtrapp med åpne opptrinn, malte vanger, trinn, rekkverk og håndlister. Formpresset dører fra 2007. Garderobeskap på soverom. Boder med plassbygde hyller. Flislagt bad med servant i innholdsrik skapinnredning, et høyskap, speil med overlys, dusjkabinett med skyvedør og opplegg for vaskemaskin. Gulvvarme og mekanisk avtrekk på vegg og takventil. Wc-rom med gulvstående toalett, liten servant og speil. Veggventil. Tekniske installasjoner: 200 l varmtvannsbereder fra 1998 plassert i bod i 1. etasje. Vannrør i rør-i-rør system, samt kobberrør fra byggeår på hoveddelen av anlegget. Avløpsrør av plast. (Soilrør i en bolig av denne alder kan ikke utelukkes.) Ventilasjon gjennom veggventiler og vinduer som kan åpnes. Mekanisk avtrekk på bad/vaskerom og kjøkken. Naturlig avtrekk på toalettrom. Sikringsskap med porselen sikringer og 5 automatsikringer. Ny strømmåler. Brannslukker og seriekoblet røykvarslere. Det foreligger tilstandsrapport på eiendommen. Følgende bestanddeler har fått TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  1997: Nye vinduer og terrassedører 1998: Nytt kjøkken Ny 200 l varmtvannsbereder 1999: Ny utvendig panel 2007: Overflatebehandlet entre, gang, soverom og trapp / Nye formpresset dører 2009: Oppgradert stue / Nytt klosett på toalettrom / Nytt bad/vaskerom / El. kontroll 2010: Nye utvendige takplater og beslag 2012: Ny inngangsdør / Nytt laminatgulv på kjøkken 2014: Malt kjøkkeninnredning og ny benkeplate m/oppvaskkum 2016: Nytt laminatgulv i gang og soverom i underetasje 2017: Ny vedovn med glassdør 2018: 3 nye panelovner 2019: Ny luft til luft varmepumpe. 2021: Rekkehuset malt utvendig Garasje i felles anlegg: 2021: Opplegg for el-billadere, abonnement. Nye leddporter. Garasjer malt utvendig.

  TV/Internett/bredbånd
  T-We tv og bredbånd.

  Parkering
  Garasje i felles anlegg. 2 egne (godkjente) parkeringsplasser ved boligen.

  Forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer
  SP0000589130

  Diverse
  Borettslaget har ikke egen vaktmester. Det er i borettslaget etablert særskilte retningslinjer for utbygging og andre byggmessige tiltak. Andelseierne må ikke foreta utvendige bygningsmessige forandringer eller oppføre tilbygg uten på forhånd å ha innhentet samtykke fra styret eller generalforsamling. Andelseier må heller ikke foreta kjellerombygging, våtromsarbeider, anlegge egen parkeringsplass, sette opp parabolantenne, varmepumpe, sprosser, installasjon av gasskomfyr/-peis, innglassing og bygging av boder og terrasser uten forutgående samtykke fra styret. Alt av installasjoner, påbygg og innvendige/utvendige endringer i forhold til opprinnelig standard, er andelseiers eget ansvar. Ved omsetning av bolig vil man få endring i bruk av elektrisk anlegg. Derfor anbefales det på generelt grunnlag at en registrert elektroinstallatør foretar en kontroll av boliginstallasjonen ved eierskifte. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 600 000 (Prisantydning) 198 317 (Andel av fellesgjeld)   2 798 317 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 808 149 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med luft-luft varmepumpe, panelovner, varmekabler på bad, alle soverom og gang, og vedfyring. Enløps elementpipe i Lecastein med vedovn med glassdør fra 2017 i underetasje. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik en fremstår på visning.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  E

 • Formuesverdi primær
  536310

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1930714

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Heftelser i eiendomsrett: 1972/3842-2/13 12.08.1972 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. Elektriske kraftlinjer Med flere bestemmelser 1995/2699-1/13 26.05.1995 ERKLÆRING/AVTALE Rettighetshaver Hedmark Energi AS. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk 2012/546723-1/200 05.07.2012 ELEKTRISKE KRAFTLINJER Rettighetshaver: EIDSIVA NETT AS ORG.NR: 981 963 849 Avtale om rettigheter og plikter ved høyspenningskabelanlegg 2019/431952-1/200 11.04.2019 ELEKTRISKE KRAFTLINJER Rettighetshaver: EIDSIVA NETT AS ORG.NR: 981 963 849 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 2022/598323-1/200 03.06.2022 BESTEMMELSE OM NETTSTASJON Rettighetshaver: ELVIA AS ORG.NR: 980 489 698 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger brukstilatelse for nybygg rekkehus for borettslaget datert 08.01.1975. Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998 jf. pbl.§21-10 Forretningsfører opplyser at første innflytning var 15.10.1973.

  Vei, vann og avløp
  Privat veg fra offentlig veg. Tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til: Veg, nåværende Boligbebyggelse, nåværende Gang- og sykkelveg. Området er regulert. Gjeldende reguleringsplaner: Id 8607 - Ny-Bæreiaveg Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 23.04.1987 Delareal: 363 m Formål: Annen veigrunn Delareal: 408 m Formål: Gang-/sykkelvei Delareal: 216 m Formål: Kjørevei Id 7101 - Lia I Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 30.08.1972 Delareal: 599 m Formål: Gangvei Delareal: 1 383 m Formål: Boliger Delareal 576 m Formål: Kjørevei Id 201803 - Fv 391 Bæreiavegen, gang- og sykkelveg Plantype: Detaljregulering Status: Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 11.04.2019 Delareal: 18 m Formål: Annen veggrunn - grøntareal Feltnavn: o_SVG4 Delareal: 9 m Formål: Bebyggelse og anlegg Feltnavn: BA Delareal: 112 m Formål: Parkering Feltnavn: SPA1 Delareal: 20 m Formål: Annen veggrunn - grøntareal Feltnavn: o_SVG13 Delareal: 60 m Formål: Parkering Feltnavn: SPA2 Delareal: 875 m Formål: Boligbebyggelse Feltnavn: B2 Delareal: 461 m Formål: Boligbebyggelse Feltnavn: B3 Delareal: 20 m Formål: Gang-/sykkelveg Feltnavn: o_SGS Delareal: 1 438 m Bestemmelsesområde midlertidig bygge- og anleggsområde (utgått) Id 9702 - Bæreiaveien Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 19.12.1997 Delareal: 241 m Formål Gang-/sykkelvei Delareal 150 m Formål: Annen veigrunn Delareal: 615 m Formål: Kjørevei Id 201010 - Geitramsvegen Plantype: Detaljregulering Status: Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 01.09.2011 Delareal 121 m Formål: Fortau Feltnavn: Fortau-1 Delareal: 223 m Formål: Fortau Feltnavn: Fortau-2 Delareal: 182 m Formål: Annen veggrunn - tekniske anlegg Feltnavn: Annen veggrunn Delareal: 128 m Formål: Kjøreveg Feltnavn: Veg 1 Delareal: 375 m RPHensynsonenavn: FRISIKT RPSikring: Frisikt Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen per 22.06.2023 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 600 000 (Prisantydning) 198 317 (Andel av fellesgjeld)   2 798 317 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 808 149 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 900,- og visninger kr 2 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 31 350,-. Utleggene omfatter grunnpakke brl, markedspakke, foto og oppgjørsgebyr. Alle beløp er inkl. mva. 

Nicolai Bratås

Megler

Nicolai Bratås

97 53 07 16

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev