aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Lensmann Jahnsens veg 44!
Velkommen til Lensmann Jahnsens veg 44!

KONGSVINGER Lensmann Jahnsens veg 44

Strøken 2-roms selveierleilighet med moderne standard og sentral beliggenhet!

 • kr 1 800 000
 • BRA 44 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 800 000
 • Omkostningerkr 55 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 855 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1970
 • Soverom1
 • ArealP-rom 44 m²
 • Felleskostnaderkr 800
 • Tomt2 310.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 45 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 800 000,00))   58 042,- (Omkostninger totalt)   1 858 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
En meget pen og moderne leilighet med fin planløsning. Leiligheten er bestående av entré, stue med åpen løsning mot kjøkkenet, bad med gulvvarme og ett romslig soverom. Det er lagt samme gulv i alle tørre rom som gir en fin helhet. I tillegg er det en sydvestvendt markterrase utenfor stuen og en frittstående utvendig bod på 4 kvm med plass til lagring. Sentrumsnær beliggenhet på Lensmannstomta med gangavstand til det meste Kongsvinger har å by på. Boligen er arealeffektiv og passer perfekt for førstegangskjøpere. Leiligheten har trinnfri adkomst som også kan passe godt til en eldre kjøpegruppe. Ellers kan leiligheten passe godt som pendlerleilighet eller et utleieobjekt! Drømmer du om en liten og praktisk leilighet med nærhet til det meste så har du muligheten her!
En meget pen og moderne leilighet med fin planløsning.

Lensmann Jahnsens veg 44, Innlandet

 • Tomt
  2310.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Oppgitt areal er omtrentlig og felles for sameiet. Eiet tomt opparbeidet for hele sameiet med asfaltert gårdsplass på øvresiden og gruset areal på nedsiden. På nedsiden er det belegningsstein ved innganger og støttemur mot terreng i hver ende. Ellers en "rundkjøring/øy" på oversiden m/noen større trær samt noe gress/vegetasjon i ytterkanter.

  Beliggenhet
  Eiendommen er beliggende i det tidligere administrasjonsbygget til Mesta/Eskoleia langs Arkovegen i Kongsvinger sentrum "Øst". Et veletablert område hovedsakelig bestående av boligbebyggelse og næring. Kort avstand til dagligvareforretning, kollektivtransport, barnehage, barne- og ungdomsskole. Leiligheten ligger i 1. etasje med markterrasse. Kongsvinger by har det aller meste by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Småhus med 1. etg. og underetasje. Delt opp i tilsammen 10 seksjoner. Eiendommen ligger i et område med eneboliger, kjedehus og industrilokaler.

  Barnehage/skole/fritid
  Området sokner til Vennersberg barneskole (1.-7.trinn) og til den nye flotte storskolen Kongsvinger ungdomsskole (KUSK). Kort veg ellers til flere skoler (Øvrebyen vgs, Sentrum vgs, NTG, og NTGU). Høgskolen i Innlandet har avdeling i Kongsvinger. Det er flere barnehager i byen, både kommunale og private. Kongsvinger har god barnehagedekning, og kommunen skilter med kort eller ingen ventetid på barnehageplass

  Offentlig kommunikasjon
  Bussholdeplass i nærheten med bybuss.

  Byggemåte
  Kontorbygget fra 1970 er totalrestaurert og ombygget til 10 leiligheter i 2017. Grunnmur i betong. Yttervegger i bindingsverk kledd utvendig med malt trepanel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med takstein. Vinduer med tolags isolerglass, produsert i 2017. Entrèdør i tre. Etasjeskiller i trebjelkelag. Dørcalling.

  Innhold
  Leilighet på 44 kvm BRA/44 kvm p-rom som inneholder entré, stue/kjøkken, soverom, gang og bad. Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom Leiligheten disponerer en ute bod på ca. 4 kvm. Sydvestvendt markterrasse, med adkomst fra stue, ca.12.7 kvm.

  Standard
  Bygningen er satt opp i 1970, men har gjennomgått vesentlig ombygging i 2017. Leiligheten er dermed 7 år gammel og fremstår med en lys og moderne boligstandard. Leiligheten har gjennomgående lyse og moderne overflater og innredninger. Innvendige gulv er belagt med laminat. Panel på vegg i kjøkken og på ene siden av stue veggen. Sparklede og malte plater for øvrig på vegger og i tak. Downlights i tak over kjøkkeninnredning. Profilerte innvendig skyvedør til bad og profilerte innvendig dør til soverom. Stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Moderne kjøkkeninnredning med glatte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål. Fliser mellom benk og overskap. Ventilator. Induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys er integrert i innredningen. Komfyrvakt og automatisk vannstopper er montert. Pent bad fra 2017 med fliser på gulv, plater på vegg og sparklet og malte plater i tak. Varmekabler i gulv. Badet inneholder baderomsinnredning bestående av benkeskap med glatte fronter. Dusj med innfellbare dører i herdet glass, klosett og opplegg for vaskemaskin. Hyggelig soverom med garderobeskap med glatte fronter. Tekniske installasjoner: - Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning er montert med avtrekk i bad og kjøkken, samt lufttilførsel i oppholdsrom. Luftespalte med lufttilførsel under dør til bad. - Varmtvannsbereder på 116 liter, produsert i 2017, montert i bad. Fast tilkoblingspunkt for strømtilførsel. - Ledningsnett for vann i rør i rør systemer med fordelerskap i bad. Automatisk vannstopper er montert i fordelerskap. Leilighetens hovedstoppekraner for varmt- og kaldtvann er lokalisert i bad. Hovedstoppekran er funksjontestet og funnet ok. Dreneringsrør fra fordelerskap med utløp i bad. Avløpsrør i plast. - Det elektriske anlegget ligger i hovedsak skjult i konstruksjonen. Sikringstavle med jordfeilautomater, montert i entrè. Samsvarserklæring signert og datert 12.10.2017 Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 (Middels til kraftige symptomer): Overflater på innvendige gulv - Det er registrert knirk i gulvoverflater i gang, stue/kjøkken og litt ved soverom. Det kan være feil utførelse av underliggende konstruksjon. Det bør påregnes å utbedre forholdet Etasjeskiller - Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 14 mm i stue/kjøkken og 9 mm i soverom. Tilstandsgrad 2 er gitt da konsekvensen er at gulvet kan oppleves noe skjevt. Hulltaking i bad er ikke utført da veggene i våtsone er mot yttervegg, naboleilighet eller andre soner som ikke er egnet for hullborring. Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Svake til middels symptomer). Det er ikke gitt TG3 (Kraftige symptomer/skader). For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Kontorbygget fra 1970 er totalrestaurert og ombygget til 10 leiligheter i 2017.

  Parkering
  Felles biloppstillingsplass på sameiets tomt.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 45 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 800 000,00))   58 042,- (Omkostninger totalt)   1 858 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med varmekabler på bad og panelovner. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  F

 • Kommunale avgifter
  9957

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Fordelt på: Eiendomsskatt kr 2 616,- Renovasjon kr 3 279,- Ab.Gebyr vann kr 2 000,- Ab.Gebyr avløp kr 1 750,- Målerleie kr 312,- I tillegg kommer forbruk vann per m3 kr 29,50 og forbruk avløp per m3 kr 28,63. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  468327

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1685978

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter, felleskostnader, strøm, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  521/5105

  Felleskostnader pr. mnd
  800

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene inkluderer forsikring, snørydding, forretningsførsel, regnskap og regnskapssystem. Det er per 20.06.23 ikke besluttet økning av felleskostnadene.

  Andel fellesformue
  14997

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap og budsjett. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Landkreditt forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentet vil være tilgjengelig hos meglerforetaket

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt med styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere, iht. vedtektene.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3401/27/354/10: 30.06.1989 - Dokumentnr: 4671 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3401 Gnr:27 Bnr:353 Overført fra: Knr:3401 Gnr:27 Bnr:354 Gjelder denne registerenheten med flere 14.08.2017 - Dokumentnr: 871226 - Bestemmelse om bebyggelse* Rettighetshaver: Axios AS Org.nr: 982 832 748 Rettighetshaver: Ghj Holding AS Org.nr: 997 862 511 Overført fra: Knr:3401 Gnr:27 Bnr:354 Gjelder denne registerenheten med flere 17.08.2017 - Dokumentnr: 888458 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 10 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 521/5105 * På sameiets eiendom er det tinglyst en rett for Eiger Private Equity SMB II AS, org.nr. 994 984 519, til å oppføre bygning med en eller to boenheter på den østre delen av sameiets eiendom. Ved oppføring av ny bebyggelse på eiendommen vil den/de nye seksjonen(e) bli en del av sameiet ved reseksjonering. Reseksjoneringen fastsetter eierbrøk for den/de nye seksjonen(e) med basis i den/de nye seksjonen(e)s BRA. Dette medfører at sameiets totale eierbrøk (nevneren) øker. En økning av sameiebrøkens nevner medfører samtidig at de øvrige 10 seksjonene får redusert sine eierbrøker. Sameierne plikter å medvirke til å gjennomføre reseksjonering, dvs. vedta reseksjonering og vedtektsendring på sameiermøte, samtykke til redusert eierbrøk, og til å utstede skjøte til nye seksjonseiere for de respektive 1-2 seksjonene. Den/de nye seksjonen(e) skal bære sin andel av felleskostnader i sameiet fra og med det tidspunkt seksjonen(e) får brukstillatelse til eiendommen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 05.12.2017. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp.  Privat veg med tinglyst adkomstrett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til nåværende boligbebyggelse og framtidig boligbebyggelse. Eiendommen ligger i et område som er regulert. PlanID 7401MVE - Lensmannstomta MVE (Ikrafttredelse 12.02.1980) Formål: Kjørevei PlanID Id 7511 - Nor vestre, industrifelt (Ikrafttredelse 17.10.1977) Formål: Industri Det er pr. 14.06.23 ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Det tas forbehold om feil og mangler. Opplysninger gitt av kommunen. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 45 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 800 000,00))   58 042,- (Omkostninger totalt)   1 858 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  55542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,9 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 900,- og visninger kr 2 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 32 300,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale.Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Marcus Møllhaug Buringrud

Megler

Marcus Møllhaug Buringrud

40 61 52 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev