aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Njårds veg 6 på Langeland
Velkommen til Njårds veg 6 på Langeland

KONGSVINGER Njårds veg 6

Lettstelt og praktisk 2-roms på bakkeplan * Sentralt

 • kr 1 350 000
 • BRA 63 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 350 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 655 510
 • EierformAndel
 • Byggeår1 973
 • Soverom1
 • ArealP-rom 47 m²
 • Andel fellesgjeldkr 295 678
 • Felleskostnaderkr 4 002
 • Tomt80 086 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 350 000 (Prisantydning) 295 678 (Andel av fellesgjeld)   1 645 678 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 9 832 (Omkostninger totalt)   1 655 510 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Pen og velholdt 2-roms leilighet med fin beliggenhet i veletablert og attraktivt område på Langeland. Leiligheten har pent kjøkken med åpen løsning til koselig og romslig stue med plass til både spisebord og sofagruppe, et soverom med garderobeskap og flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. En romslig innglasset terrasse gir en flott utvidelse av stuen, og et flott uterom på sene sommerkvelder. I tillegg er det en liten loftsbod og et oppbevaringsskap i kjeller. Garasje i felles anlegg med port og el-bil lader (abonnement). Beliggende med gode solforhold og fint utsyn over nærområdet. Sentralt med gangavstand til sentrum. Velkommen til visning!
Åpen løsning fra kjøkken til lys og trivelig stue.

Njårds veg 6, Innlandet

 • Tomt
  80086m²

  Beskrivelse av tomt
  Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget. Tomten er beliggende i lett skrående terreng og er pent opparbeidet med plen, prydbusker og lekeplass. Asfalterte internveier, gangstier og biloppstillingsplass. Fra innglasset terrasse er det direkte utgang til plen.

  Beliggenhet
  Beliggende i veletablert og attraktivt område på Langeland med gangavstand til barnehager, barneskole og nærbutikk. Ligger i øvre del av boligfeltet nær Langeland aldershjem. Til sentrum er det bare en kort spasertur, hvor man finner de fleste bymessige fasiliteter som kjøpesenter, dagligvareforretninger, kino, svømmehall, idrettsanlegg og kaféer m.m. Det er heller ikke lange avstanden til skog og mark og strandpromenaden med gode tur- og aktivitetsmuligheter året rundt. Kort avstand til bussholdeplass med bybuss en gang i timen. Kongsvinger har gode togforbindelser med timesavganger til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 100 km til Oslo, ca. 70 km til Gardermoen og ca. 40 km til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av blokkbebyggelse.

  Offentlig kommunikasjon
  Kort avstand til bussholdeplass med bybuss en gang i timen.

  Byggemåte
  Boligbygg med flere boenheter fra 1973. Bygningen er oppført etter byggeforskrifter/forskriftskrav som gjaldt på oppføringstidspunktet. Underetasje har grunnmur i plasstøpt betong. Etasjeskiller i betongkonstruksjoner. Vinduer med 3-lags isolerglass med utvendig aluminiumskappe og faste stuevinduer med 2-lags isolerglass. Inngangsdør (EI 30) med kikkehull fra 1998. Terrassedør med 2-lags isolerglass fra 1998. Innglasset terrasse i betong og stålkonstruksjoner med skyvedører og skyvevinduer. Filt teppe på gulv og rullgardiner. Garasje på 16 m2 i felles anlegg fra 2003. Fundamentert på betongplate med en-steins grunnmur. Uisolert binindgsverkskonstruksjon i tre kledd utvendig med malt (2017) panel. Tette skillevegger. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med bølgetakplater. Snøfangere, forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Leddport med elektrisk motor. Opplegg for el-bil lader fra 2020 - abonnement.

  Innhold
  2. underetasje: Gang, kjøkken, spisestue/stue med utgang til innglasset terrasse, et soverom og bad/vaskerom. I tillegg er det en bod på loft på 7 m2 og et oppbevaringsskap i kjeller på 0,5 m2. 2. u.etg: 63 kvm BRA/47 kvm P-rom Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom. Arealangivelser er hentet fra vedlagt tilstandsrapport avholdt av Arne Skyrud Takstforretning AS.

  Standard
  Praktisk og lettstelt 2-roms leilighet som fremstår som normalt vedlikeholdt. Pen og oppgradert kjøkkeninnredning med profilerte fronter, tre overskap med sprosse glassdører, laminert benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum med 1-greps blandebatteri, fliser over benk og ventilator med kullfilter over komfyr. Overflater med en normal bruksslitasje. Gulvflater med laminat (noe knirk på kjøkken) og fliser på bad. Veggflater med malt tapet og fliser på bad. Himlinger med malt slett tak. Malte glatte dører fra byggeår. Garderobeskap på soverom. Flislagt bad med toalett, servant i skuffeinnredning, speil, lys, dusjkabinett med skyvedører og opplegg for vaskemaskin. Her er også hovedstoppekran og varmtvannsbereder plassert. Avtrekk på vegg. Badet ble oppgradert i 2010. Innglasset terrasse med skyvedører, skyvevinduer, filtteppe på gulv og rullgardiner. Tekniske installasjoner: 120 l varmtvannsbereder fra 2008 plassert på bad/vaskerom. Vannrør av kobber fra byggeår på hoveddelen av anlegget. Stoppekran på bad/vaskerom. Soilrør fra byggeår som er innvendig fornyet i 2019. Ventilasjon gjennom veggventiler og vinduer som kan åpnes. Ventilasjon gjennom ventilasjonspipe på bad og kjøkken. Sikringsskap med porselen sikringer. Ny strømmåler. Brannslukker og røykvarslere. Porttelefon til felles inngangsdør. Det foreligger tilstandsrapport på eiendommen. Følgende bestanddeler har fått TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom Membran i kombinasjon med gammelt sluk uten klemring. Membran er smurt ned på sluk. Tekniske installasjoner > Vannledninger Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Sikringsskap med porselenssikringer. Ny strømmåler. T-We TV og bredbånd. For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  1998: Rehabilitering av blokkene utvendig. Etterisolering, nye vinduer, terrassedører og ny teglsteinsfasade 2014: Tilbygd innglasset terrasser. 2019: Rørfornyelse av avløpsrør i borettslaget. 2020: Nye utvendige takplater og beslag, samt nye takrenner og nedløp. 2008: Ny 120 l varmtvannsbereder. 2009: Oppgradert kjøkken. 2010: Oppgradert bad/vaskerom. 2010: Oppgradert gulv, vegger og tak.

  TV/Internett/bredbånd
  T-we tv og bredbånd.

  Parkering
  Garasje i felles anlegg. Opplegg for el-bil lader - abonnement.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmåling er borettslagets ansvar.

  Diverse
  Borettslaget har egen vaktmester. Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven Ved omsetning av bolig vil man få endring i bruk av elektrisk anlegg. Derfor anbefales det på generelt grunnlag at en registrert elektroinstallatør foretar en kontroll av boliginstallasjonen ved eierskifte. Andelseiere som planlegger bygningsmessige tiltak i boenhetene i borettslaget, må gjøre seg kjent med "Retningslinjer for byggmessige tiltak" og plikter å følge fastsatte kontrollrutiner. Retningslinjene skal innarbeides i kontrakten mellom andelseier og entreprenør. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 350 000 (Prisantydning) 295 678 (Andel av fellesgjeld)   1 645 678 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 9 832 (Omkostninger totalt)   1 655 510 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk gulvvarme på bad/vaskerom. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  350861

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1263098

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  32

  Part.obl.nr.
  852424222

  Felleskostnader pr. mnd.
  4002

  Andel fellesgjeld
  295678

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-21T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  15691

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Nedre Langeland 3 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  852424222

  Om borettslaget
  Borettslaget består av i alt 9 blokker med 270 leiligheter fordelt med 2-, 3- og 4-roms.

  Gebyr forkjøpsrett
  5438

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7 769,- Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 12130891428, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 22.03.2023: 4.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 130 Saldo per 22.03.2023: 14 760 752 Andel av saldo: 54 669 Første termin/første avdrag: 30.09.2015 ( siste termin 30.06.2055 ) Annuitet 40 år Lånenummer: 16363946651, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 22.03.2023: 4.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 113 Saldo per 22.03.2023: 86 614 043 Andel av saldo: 241 009 Første termin/første avdrag: 30.06.2021 ( siste termin 31.03.2051 ) Annuitet 30 år.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagets bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000589131

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene kan sees hos megler.

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt iht. borettslagets husordensregler datert 13.04.2023.

  Eierskiftegebyr
  5438

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1972/371-2/13 21.01.1972 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. Med flere bestemmelser 1974/3554-1/13 01.07.1974 BESTEMMELSE OM VEG RETTIGHETSHAVER: KNR: 3401 GNR: 51 BNR: 105 Overført fra gnr 51 bnr 182 Bestemmelser om gjerde 1996/1371-1/13 26.03.1996 ERKLÆRING/AVTALE Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Telenor.Bestemmelser om grunnrettigheter for Langeland RSS. Hus for teleteknisk utstyr 2001/5503-1/13 11.10.2001 ERKLÆRING/AVTALE Bestemmelse om utvidelse av eksisterende kiosk. Rettighetshaver: TELENOR AS 2016/350811-1/200 20.04.2016 ERKLÆRING/AVTALE Rettighetshaver: KONGSVINGER BIOENERGI AS ORG.NR: 995 520 990 Avtale om bygging, drift og vedlikehold av fjernvarmeledningsanlegg 2021/527963-1/200 05.05.2021 BESTEMMELSE OM NETTSTASJON Rettighetshaver: ELVIA AS ORG.NR: 980 489 698 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Kongsvinger kommune opplyser at det ikke finnes ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver, og at bygningen mangler ferdigattest/brukstillatelse da dette ikke var et krav ved oppføring. Det foreligger ferdigattest på tilbygg/innglassing av balkonger datert 02.03.2015. Forretningsfører opplyser at første innflytting var 01.12.1972.

  Vei, vann og avløp
  Privat veg fra offentlig veg. Tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område i kommuneplanen som er avsatt til nåværende boligbebyggelse og veg. Eiendommen ligger i et regulert område. Gjeldende regulering: Id 7202/Langeland IV med ikrafttredelse 26.01.1973 Formål: Felles parkeringsplass, felles garasjeanlegg, kjørevei, blokkbebyggelse, felles lekeareal, annet friområde Id 7103/Langeland V med ikrafttredelse 22.01.1973 Formål: Blokkbebyggelse, gang-/sykkelvei, felles parkeringsplass, felles garasjeanlegg, felles lekeareal, kjørevei Id 201103/Fv. 381 Øvre Langelandsveg med Ikrafttredelse 04.10.2012 Formål: Annen veggrunn - grøntareal, kjøreveg Det foreligger per 12.04.23 ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 350 000 (Prisantydning) 295 678 (Andel av fellesgjeld)   1 645 678 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 9 832 (Omkostninger totalt)   1 655 510 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  9 000,- og visninger kr 2 000, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 31 350 ,-. Utleggene omfatter grunnpakke brl, markedspakke, oppgjørshonorar og foto. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket for utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Nicolai Bratås

Megler

Nicolai Bratås

97 53 07 16

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev