aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til O.Schøyens veg 9 på Tråstad!

Koselig enderekkehus med sentrumsnær beliggenhet!

 • 1 950 000
 • BRA 101 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING1 950 000
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 580 388
 • EIENDOMSTYPERekkehus
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 964
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 93 m²
 • ANDEL FELLESGJELD621 456
 • FELLESKOST./MND6 200
 • TOMT10 146 m²
 • EIERFORM TOMTFestet fellestomt
 • 1 950 000,- (Prisantydning)
  621 456,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 571 456,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 580 388,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten inneholder:
1. etg.: entré, stue, kjøkken, vaskerom, bod og utebod.
2. etg.: gang, bad og 3 soverom
Velkommen inn!

O.Schøyens veg 9, Innlandet

 • Koselig rekkehus som er normalt vedlikeholdt. Bad og kjøkken har noe eldre standard. Ellers er det i nyere tid montert nye skyvedører i ett soverom (2020), malt fronter på kjøkkeninnredning (2015) og satt inn ny peisovn i stue i 2013.

  Gulv er belagt med laminat. Malt betong i bod. Vegger med malt glassfiberstrie og malt panel. Himlinger med Tak-ess plater, malt panel, malte plater og malt glassfiberstrie. Glatte innvendige dører. Rettløps trapp i tre, med trinn belagt med teppe.

  Kjøkkeninnredning av eldre dato med profilerte fronter, enkelte glassfronter i overskap. Belysning under overskap. Fliser på vegg over benkeskap. Laminat benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål. Ventilator med avtrekk gjennom yttervegg. Opplegg for oppvaskmaskin. Oppvaskmaskin medfølger i salget. Selger erkjenner ikke garantiansvar. Komfyr kan kjøpes om ønskelig.

  Bad av eldre dato med fliser på gulv, malt våtromstapet på vegger og malt glassfiberstrie i tak. Badet inneholder baderomsinnredning bestående av benkeskap med glatte fronter, veggskap med speilfront og belysning over servant, veggskap med profilerte fronter, dusjkabinett, servant og toalett. Åpent ledningsnett for vann i kobber. Avløpsrør i støpejern og plast. Stråleovn på vegg. Oppdriftsventilasjon med ventil på vegg. Friskluftsventil på yttervegg. Luftespalte med lufttilførsel under dør.

  Vaskerom av eldre dato. Fliser på betong og malte plater på vegger og tak. Sluk i plast. Fall i dusjsone og slukhøyde er kontrollert og vurdert tilfredsstillende. Rommet inneholder vegghyller og opplegg for vaskemaskin. Ledningsnett for vann i kobber fra byggeår. Avløpsrør i plast. Friskluftsventil på yttervegg. Panelovn.

  Garderobeskap med glatte fronter, i to soverom.
  Skyvedørsgarderobe med speilfronter i ett soverom. Eldre innredning.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  TG3 - Store eller alvorlige avvik:
  Ventilasjon (Vaskerom / 1. etasje) - Det anbefales på generelt grunnlag at det etableres mekanisk avtrekk eller elektrisk
  avtrekksvifte fra våtrom for å begrense fuktpåkjenning på rommet.

  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Vaskerom - Det foreligger ingen dokumentasjon.
  Vaskerom - Gulv - Tg 2 er gitt på grunn av alder sett i forhold til forventet levetid på vanntett sjikt (membran).
  Vaskerom - Vegger - I våtrom er det krav til fukttett sjikt på hele gulvet, 5 cm opp fra gulv på alle vegger og i våte soner. Våte soner i våtrom er rundt dusj og servant. I dette tilfellet er det ingen våtsonedusj i rommet. Da dette er et vaskerom med lite eksponering av vann direkte mot veggoverflater, er det gitt tilstandsgrad 2.
  Vaskerom - Tak - noe slitte overflater med merker og rifter.
  Vaskerom - Fast inventar - TG2 på grunn av alder og normal bruksslitasje.
  Vaskerom - Utstyr for sanitærinstallasjoner - Tg 2 er gitt på grunn av alder i forhold til forventet levetid og bruksslitasje.
  Vaskerom - Ledningsnett for sanitærinstallasjoner - Røropplegget har oversteget mer enn halvparten av anbefalt brukstid.
  Vaskerom - Panelovn. Tg 2 er gitt på grunn av alder sett i lys av forventet levetid.

  Bad- Det foreligger ingen dokumentasjon.
  Bad - Gulv - Tg 2 er gitt på grunn av alder sett i forhold til forventet levetid på vanntett sjikt (membran).
  Bad - Vegger - Vegger i våtrom skal ha vanntett sjikt (membran) i våte soner. Denne typen konstruksjon har i følge Sintef Byggforsk normalt levetid på ca. 15-20 år.
  Bad - Tak - Tilstandsgrad 2 er gitt på grunn av generelt noe slitte overflater med merker og rifter.
  Bad - Fast inventar - Tilstandsgrad 2 er gitt på grunn av alder og normal bruksslitasje.
  Bad - Utstyr for sanitærinstallasjoner - Tg 2 er gitt på grunn av alder i forhold til forventet levetid og bruksslitasje.
  Bad - Ledningsnett for sanitærinstallasjoner - Røroppleggene har i dette tilfellet oversteget mer enn halvparten av anbefalt brukstid
  og derfor gitt tg 2.
  Bad- Stråleovn - Tg 2 er gitt på grunn av alder sett i lys av forventet levetid. Dette er en elektrisk installasjon, og vurdering er derfor kun basert på alder.
  Bad - Ventilasjon - Det er montert friskluftsventil på yttervegg. Det skal ikke være montert ventil på yttervegg, da dette endrer prinsipper om luftsirkulasjon i boligen.

  Innvendige dører - Tg 2 er gitt på grunn av alder og normal slitasje.

  Kjøkkeninnredning - Tg 2 er gitt på innredningen på grunn av normal bruksslitasje.

  Overflater på innvendige gulv - Tg 2 er gitt pågrunn av generelt slitte overflater med merker, riper og enkeltesprekker i gulvoverflater. Med unntak av i entré.

  Overflater på innvendige vegger - Tilstandsgrad 2 er gitt på grunn av generelt noe slitte overflater med merker og rifter. Gjelder bod. Malt strietapet i ett soverom. Malte plater i ett soverom. Malt trepanel i ett soverom.

  Overflater på innvendig himling - Tilstandsgrad 2 er gitt på grunn av generelt noe slitte overflater med merker og rifter.

  Balkonger, terrasser ol. - Sprekkdannelser i terrassebord, TG 2 er gitt på bakgrunn av generelt slitte overflater.

  Rekkverk terrasse - Tg 2 pga av mangler på rekkverk på trapp.

  Innvendig trapp - Trapper skal ha håndløpere på begge sider av trappen. I dette tilfelle er det kun håndløper på en av sidene.

  Fast inventar - vegghyller og garderobeskap. Tilstandsgrad 2 er gitt på grunn av alder og normal bruksslitasje.

  Piper, feieluker og plassbygde ildsteder - Det bør påregnes at eldre teglsteinspiper på sikt har behov for rehabilitering. Tilstandsgrad 2 er gitt på grunn av alder.

  Varmtvann - Bereder har oversteget mer enn halvparten av anbefalt brukstid og derfor gitt TG 2.

  Ledningsnett for sanitærinstallasjoner - Røroppleggene har oversteget mer enn halvparten av anbefalt brukstid og derfor gitt Tg 2.

  Varmepumpe - Tg 2 er gitt på grunn av alder i forhold til forventet levetid.

  Varme generelt - Panelovn og stråleovn. Tg 2 er gitt på grunn av alder sett i lys av forventet levetid. Dette er en elektrisk
  installasjon, og vurdering er derfor kun basert på alder.

  Ventilasjon - Begrenset avtrekk. Referansenivå på luftbehandling er satt til byggeår.

  Elektrisk anlegg - Det elektriske anlegget er gitt tilstandsgrad 2 på grunn av alder i forhold til forventet levetid. Det anbefales at anlegg kontrolleres av en el. - takstmann.

  Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG IU (Ikke undersøkt/ikke tilgjengelig for undersøkelse).

  For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Rekkehuset ligger fint til på Tråstad nær Kongsvinger sentrum. Tråstad er et familievennlig område med kort veg til det aller meste. Her har man alle aktivitetstilbud og flotte Kongsvinger ungdomsskole (KUSK) i umiddelbar nærhet. Fine turmuligheter i området og kort vei til den idylliske strandpromenaden som går langs Glomma. Tråstad har flere idrettsanlegg og svømmehall. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis.

  Kongsvinger by har det aller meste by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.
 • Borettslaget er bestående av 32 kjedede/rekkehus-enheter på Tråstad.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Rekkehus fra 1964 med ekstern utebod. Bygningen har grunnmur i betong. Yttervegger i betong/mur og i trekonstruksjon kledd med liggende og stående malt trepanel. Yttertak i flatt oppforet dekke, tekket med papp/folie. Vinduer med trelags isolerglass, produsert i 2013. Isolert ytterdør med glassfelt, produsert i 2013. Terrassedør med trelags isolerglass, produsert i 2013. Sydvendt terrasse i trekonstruksjon, med adkomst fra stue, på ca. 19 m². Terrassebord på bjelkelag. Levegg i trekonstruksjon på to sider. Markiser er montert over terrasse.

  Utebod:
  Utebod i tilknytning til 1. etasjen. Yttervegger i bindingsverk, kledd med malt panel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med takpapp. Profilert ytterdør i tre. Uteboden fremstår som en enkel bod med ubehandlet trepanel på gulv og vegger og boden er ikke isolert.
 • 1.etg: 58 kvm Bra
  2.etg: 48 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom med unntak av boder.
 • Vann og avløp:
  - De fleste bunnledninger blitt enten byttet eller rørfornyet. De fleste vannledninger inn i alle rekkehus har byttet ut. Nye stoppekraner og ekspansjonskar er blitt montert.
  - Ledningsnett for vann i kobber av eldre dato. Noe ledningsnett i plast. Avløpsrør i støpejern og plast.
  - Hovedstoppekran er lokalisert i benkeskap i kjøkken.
  - Varmtvannsbereder på 120 liter, produsert i 2005, montert i benkeskap på kjøkken.

  Ventilasjon:
  1. etasje: Friskluftsventil på yttervegg i entré, stue og vaskerom.
  2. etasje: Friskluftsventil på yttervegg i tre soverom og bad. Oppdriftsventilasjon på vegg i bad.

  Elektrisk anlegg:
  Det elektriske anlegget ligger i hovedsak åpent. Sikringstavle med jordfeilautomater, montert i entré.

  Branntekniske forhold:
  Borettslaget har inngått avtale med SFTY om felles brannvarslingssystem i alle leilighetene.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp med luft varmepumpe i stue, montert i 2010. Ellers elektrisk oppvarming med panelovner og stråleovn på vegg i bad, og vedfyring. Peisovn med glassdør på ildfast plate i stue (ny i 2013).

  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.
  Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.
 • Grunneier:
  Festeavgift kr:

  Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget. Eiendommen består av 2 festetomter.
  Gnr 52 Bnr 48 Fnr 34 og Gnr 52 Bnr 63 Fnr 1.

  Flat opparbeidet tomt med plenarealer i forbindelse med terrasse mot syd. Hekk mot vei. Stor Thuja i hagen. Det er opparbeidet noe bed med stauder og prydbusker på en side mot fellesarealer. Barnevennlig opparbeidet med arealer for hele boligområdet med bla. plen og lekeplass/apparater. Asfalterte internveier og parkeringsplass.
 • Parkering i carport. Det er vedtatt i borettslaget å bygge nye garasjer til alle leiligheter.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
 • Forretningsfører: Kongsvinger og Omegns Boligbyggelag AL
  Postboks 8 2201 Kongsvinger
  Tlf: 62 82 37 37
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7 644,-.

  Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er tillatt med dyrehold i borettslaget. Styret skal forøvrig ha informasjon om hva slags dyr og antall i bopelen. Det skal til enhver tid være forsvarlig dyrehold som ikke er til sjenanse for andre beboere.
 • Gjensidige
  Polisenummer: 86189532
 • Formuesverdi som primærbolig kr 446 783 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 608 420 per 31.12.20
 • 6 200 pr. mnd.

  Fordelt på:
  Felleskostnader kr 3 680,-
  Avdrag kr 1 196,-
  Renter kr 1 324,-

  Inkludert i felleskostnadene er forretningsførsel, felles forsikring, driftskostnader og betjening av fellesgjeld, samt kommunale avgifter og eiendomsskatt. Internett og TV over fiber levert av Eidsiva bredbånd, TV via Altibox. Standard dekoder er borettslagets eiendom og skal følge leiligheten. Borettslaget har ingen vaktmester.

  Det er per 05.07.22 ikke besluttet økning av felleskostnadene.

  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Andel fellesgjeld kr 621 456,- pr. 05.07.22.
  Andel fellesformue kr 324 584,- pr. 31.12.21
 • 16364568871, DnB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 05.07.2022: 2.35% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 117
  Saldo per 05.07.2022: 19 886 598
  Andel av saldo: 621 456
  Første termin: 30.12.2021. Første avdrag: 20.12.2021 ( siste termin 30.09.2051 )
  Annuitet 30 år

  Resultatregnskapet for 2021 viser et underskudd på kr. 4 520 728 som overføres fra selskapets egenkapital. Etter årets disponering er bokført egenkapital pr. 31.12.2021 kr. - 4 493 281.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling
 • Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagets bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.
 • Felleskostnader, strøm, innboforsikring.
 • Disse bygningene er oppført før 1965, før plan- og bygningsloven kom. Det var derav ikke søknadsplikt for byggetiltak på oppføringstidspunktet og derav ingen krav til ferdigattest.

  Forretningsfører opplyser at første innflytning var: 01.01.1964
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Pengeheftelser i festerett
  1961/630-90/13 Festekontrakt - vilkår
  07.03.1961
  LEIE PR. DEKAR (MÅL) PR. ÅR NOK 75
  UOPPSIGELIG. LEIEN KAN REGULERES
  MED FLERE BESTEMMELSER
  Overført fra: 0402-52/63/1
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1961/630-101/13 Festekontrakt - vilkår
  07.03.1961
  LEIE PR. DEKAR (MÅL) PR. ÅR NOK 75
  UOPPSIGELIG. LEIEN KAN REGULERES
  MED FLERE BESTEMMELSER
  Overført fra: 0402-52/63/1
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1961/630-102/13 Festekontrakt - vilkår
  07.03.1961
  LEIE PR. DEKAR (MÅL) PR. ÅR NOK 75
  UOPPSIGELIG. LEIEN KAN REGULERES
  MED FLERE BESTEMMELSER
  Overført fra: 0402-52/63/1
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1961/630-110/13 Festekontrakt - vilkår
  07.03.1961
  LEIE PR. DEKAR (MÅL) PR. ÅR NOK 75
  UOPPSIGELIG. LEIEN KAN REGULERES
  MED FLERE BESTEMMELSER
  Overført fra: 0402-52/63/1
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1961/630-114/13 Festekontrakt - vilkår
  07.03.1961
  LEIE PR. DEKAR (MÅL) PR. ÅR NOK 75
  UOPPSIGELIG. LEIEN KAN REGULERES
  MED FLERE BESTEMMELSER
  Overført fra: 0402-52/63/1
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1964/119-3/13 Festekontrakt - vilkår
  10.01.1964
  festetid: 99 år
  FRAMFESTEKONTRAKT
  ÅRLIG AVGIFT NOK 240
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1966/901225-1/13 ** Nye vilkår
  21.04.1966

  1964/3085-3/13 Festekontrakt - vilkår
  25.08.1964
  festetid: 99 år
  FRAMFESTEKONTRAKT
  ÅRLIG AVGIFT NOK 138
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT MED FLERE BESTEMMELSER
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1966/901226-1/13 ** Nye vilkår
  21.04.1966

  1965/2298-5/13 Festekontrakt - vilkår
  19.06.1965
  festetid: 99 år
  FRAMFESTEKONTRAKT
  ÅRLIG AVGIFT NOK 1,458
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  MED FLERE BESTEMMELSER
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1965/2298-6/13 Festekontrakt - vilkår
  19.06.1965
  festetid: 99 år
  FRAMFESTEKONTRAKT
  ÅRLIG AVGIFT NOK 1,458
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  MED FLERE BESTEMMELSER
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1965/2298-7/13 Festekontrakt - vilkår
  19.06.1965
  festetid: 99 år
  FRAMFESTEKONTRAKT
  ÅRLIG AVGIFT NOK 1,458
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  MED FLERE BESTEMMELSER
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere
  Pengeheftelser i framfesterett

  1964/119-3/13 Festekontrakt - vilkår
  10.01.1964
  festetid: 99 år
  FRAMFESTEKONTRAKT
  ÅRLIG AVGIFT NOK 240
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
  Overført fra: 0402-52/63/1
  Gjelder framfeste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1966/901225-1/13 ** Nye vilkår
  21.04.1966

  1964/3085-3/13 Festekontrakt - vilkår
  25.08.1964
  festetid: 99 år
  FRAMFESTEKONTRAKT
  ÅRLIG AVGIFT NOK 138
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT MED FLERE BESTEMMELSER
  Gjelder framfeste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1966/901226-1/13 ** Nye vilkår
  21.04.1966

  1965/2298-5/13 Festekontrakt - vilkår
  19.06.1965
  festetid: 99 år
  FRAMFESTEKONTRAKT
  ÅRLIG AVGIFT NOK 1,458
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT

  MED FLERE BESTEMMELSER
  Gjelder framfeste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1965/2298-6/13 Festekontrakt - vilkår
  19.06.1965
  festetid: 99 år
  FRAMFESTEKONTRAKT
  ÅRLIG AVGIFT NOK 1,458
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  MED FLERE BESTEMMELSER
  Gjelder framfeste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1965/2298-7/13 Festekontrakt - vilkår
  19.06.1965
  festetid: 99 år
  FRAMFESTEKONTRAKT
  ÅRLIG AVGIFT NOK 1,458
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  MED FLERE BESTEMMELSER
  Gjelder framfeste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2004/6541-1/13 Erklæring/avtale
  04.11.2004
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Bestemmelse om adkomstrett
  Med flere bestemmelser
  Gjelder framfeste


  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelsel i kommuneplanens arealdel.

  Det er pr.07.07.22 ikke satt i gang planlegging på et område som berører/inkluderer eiendommen
 • Andelsnr. 1 Orgnr. 952741136 og Andelsnr. 1 Orgnr. 952741136 i Kongsvinger kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris på kr 37 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900,- og visninger kr. 2 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Oddbjørn Roos
  Toril Margrete Roos
Marcus Møllhaug Buringrud

Megler

Marcus Møllhaug Buringrud

40 61 52 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev