aktiv-eiendomsmegling
Nyere og lekker 3-roms selveier med sentrumsnær beliggenhet

Kongsvinger Østre Solørveg 28F

Nyere og lekker 3-roms selveier med sentrumsnær beliggenhet *Solrik balkong, fin utsikt og carport!

 • 2 800 000
 • BRA 66 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING2 800 000
 • OMKOSTNINGER82 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 882 142
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 019
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 62 m²
 • FELLESKOST./MND600
 • TOMT1 529 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 2 800 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000,-))
  --------------------------------------------------------
  82 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 882 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré/gang, bad, stue/kjøkken, 2 soverom og teknisk rom/bod.
I tillegg er det stueterrasse på ca. 10 kvm.

Østre Solørveg 28F, Innlandet

 • Leiligheten ble ferdigstilt i 2019 og holder en gjennomgående god standard, og har moderne materialvalg med tidsriktig fargepalett som vil falle i smak hos de fleste.

  Pene overflater med lite bruksslitasje. Gulv med fliser på bad, fliser i marmorstil i entré og ellers laminatgulv. Vegger med malte gipsplater, fliser på bad og med mdf plater i bod. Tak med malte gipsplater og mdf panel i bod. Massive speildører med dempelist i karm og flate terskler. Profilert malt listverk samt listfritt mot tak.

  Stue og kjøkken i åpen løsning. Kjøkkenet har takhøy kjøkkeninnredning i vinkel med slette malte fronter m/integrerte håndtak og folierte skrog. Laminat benkeplate m/planlimt kompositt kum og lekre fliser mellom over- og underskap. Det er godt med skapplass, og det det og integrerte hvitevarer (stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap). Børstet stålventilator på vegg. I stuen er det en rentbrennede peisovn med glassdør. Det er også utgang til balkongen.

  Stort og lekkert flislagt bad som inneholder baderomsinnredning m/heldekkende servant, speil, lys og høyglans underskap m/skuffer, høyskap m/VV-bereder, vegghengt toalett m/skjult sisterne, dusj m/glassdører og dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

  2 gode soverom, hvor ett soverom har skyvedørsgarderobe med glass- og speilfronter.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:

  Radon- Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.
  Pipe og ildsted - Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.
  Bad - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Ikke synlig membranoppkant på terskel.

  Konstruksjoner som ikke er undersøkt:
  Takkonstruksjon/Loft - Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.

  Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (Ingen avvik).
  For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.
 • Eiendommen har en sentral beliggenhet i Kongsvinger sentrum øst ved "Norsenga", med både butikker og kollektivtransport i nærområdet. Bygget ligger innerst i blindveg, i et rolig og etablert boligområde. Med de store vindusflatene får man godt utsyn over nærområdet, og likevel ikke noe innsyn. Gode solforhold. Det går gang-/sykkelveg til sentrum nedenfor eiendommen, og det er ca 13 minutters gange til Kongsvinger stasjon.

  Kongsvinger by har det aller meste å by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.

  Har man barn, er det gangavstand til Vennersberg skole (1.-7.trinn), og det er flere barnehager i relativt kort avstand fra boligen. Kort veg ellers til flere skoler (Kongsvinger Ungdomsskole, Øvrebyen vgs, Sentrum vgs, NTG, og NTGU). Høgskolen i Innlandet har avdeling i Kongsvinger. I byen er det godt med aktivitetstilbud for både liten og stor. Svømmehall og flere idrettsanlegg. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane og tennis. I byen ellers finnes også dansestudio, Gjemselund fotballstadion, og Kongshallen ishall der det er tilbud om både hockey og kunstløp. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre.
 • 6-mannsbolig med 3 boenheter i hver etasje, og tilhørende carportanlegg. Beliggende i et veletablert boligområde bestående av eneboliger og flermannsboliger.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Flermannsbolig i trekonstruksjoner bygget i 2019. Thermo-ringmur m/steniplate utv. og isolert betongplate på mark. Bindingsverksvegger kledd med liggende dobbelfals panel, antatt isolert med 20-25 cm mineralull. Vinduer og terrassedører med 3-lags isolerglass. Ytterdør m/2-lags isolerglass. (vinduer og dører er fabrikkmalte) Takkonstruksjon av selvbærende takstoler tekket med dobbeltkrummet betongtakstein over forenklet undertak. Lakkerte metall renner, nedløp og beslag. Loft isolert med mineralull. Ikke tilgjengelig loft. Entreplattinger i betong for 1.etg. og m/trapper og entrebalkonger for 2.etg. i impregnert tre og aluminium trinn. Fra stue mot vest er en balkong på ca 9,5 kvm med balkonggulv av impregnert spaltegulv. Rekkverk av stående impregnerte spiler. Balkong v/entré er ca. 5 kvm + gangareale. Det er utelys og stikkontakt på begge sider (entré og stueterrasse).

  Carport i fellesanlegg. Fundamentert i støpte blokker/ringmur i bakkant og pilarer på søyler i forkant. Gruset terrenggulv. Bindingsverksvegger m/dobbelfalset liggende panel. Saltak- konstruksjon av W-takstoler tekket med dobbeltkrum betongtakstein. Lakkerte metall takrenner og beslag. Innefra åpne konstruksjoner. Innlagt strøm m/lys og stikkontakter.
 • 2.etg: 66 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom med unntak av teknisk rom.
 • Boligen har et moderne ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
  Moderne rør-i-rør system. Sluk og avløpsrør av plast. Vannfordeling og varmtvannsbereder på107 liter plassert i bad. Boligen har automatisk vannstoppventil m/føler i kjøkkenbenk.
  Automatsikringer m/jordfeilbrytere og totalt 13 fordelingskurser. Skjult el anlegg.
  Innlagt fiberbredbånd fra Eidsiva bredbånd.
  Brannvarsler tilkoplet strømnett m/batteri backup.
  6 kg pulverslukker fra 2019.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp med termostatstyrt gulvvarme i bad og flislagt entre, panelovner og vedfyring. Rentbrennende peisovn i stue.

  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.
  Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.
 • Oppgitt areal er omtrentlig og felles for sameiet.

  Sameiets tomt er terrassert hovedsakelig i 2 nivåer. Et nivå for 6-mannsboligen med tilhørende hageområde på vestsiden og gruset adkomst på østsiden. Et nivå for carportanlegget og gruset gårdsplass samt plass for avfallsdunker. Skråning imellom hage/gårdsplass er avgrenset m/thujahekk. Området er nord- vendt. Omkringliggende bebyggelse av småhus/boliger.
 • Parkeringsplass i felles carportanlegg følger den enkelte seksjonen.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
  Privat gruset adkomstvei på ca. 100m fra offentlige asfalterte Vingersjøvegen/Østre Solørveg.
 • Forretningsfører: Gina Helene Torp Opseth
  Østre solørveg 28f 2211 Kongsvinger
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Sameiebrøk: 1/6

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Dyrehold er tillatt.
 • Fremtind
  Polisenummer: 22724913
  Bygningen er forsikret i DNB, polisenr. 22724913/5
 • Formuesverdi som primærbolig kr 570 472 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 053 699 per 31.12.21
 • 600 pr. mnd.

  Felleskostnadene inkluderer bygningsforsikring og avsetning til fremtidig vedlikehold.
 • Ingen fellesgjeld/fellesformue.
 • Sameiet har ikke lån.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 9 924 pr. år (Prognose for 2021)

  Fordelt på:
  Eiendomsskatt kr 3 764,-
  Renovasjon kr 3 160,-
  Ab. gebyr vann kr 1 250,-
  Ab. gebyr avløp kr 1 500,-
  Målerleie kr 250,-

  I tillegg kommer forbruk vann per m3 kr 18,25 og forbruk avløp per m3 kr 22,63.
 • Felleskostnader, kommunale avgifter, strøm, innboforsikring.
 • Det foreligger ferdigattest på nybygg bolig med 6 boenheter datert 14.05.2019 og ferdigattest på nybygg carportanlegg datert 28.06.2019.

  Det foreligger følgende godkjente tegninger hos kommunen:
  Byggetegning bolig, 07.01.18
  Nybygg carport, 21.03.19
 • Det er tillatt å leie ut hele eller deler av egen eiendom til det formål den er godkjent for.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Det er tidligere gjort lydmåling i annen leilighet i bygget hvor det ble gjort lydtiltak i himling og rundt rør, samt rundt pipe i denne leilighet ref egenerklæringsskjema.

  Sameiet har felles organisering for gressklipping, og gressklipping tilfaller alle beboere ca 2 ganger per sommer. Dugnad av fellesareal etter behov.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til boligbebyggelse, friområde, høyspenningsanlegg (inkl høyspentkabler) og krav om felles planlegging.

  Eiendommen ligger i et regulert område. Gjeldende reguleringsplaner:

  PlanID - 7401 Lensmannstomta (Ikrafttredelse 16.01.1976)
  Formål: Annet friområde

  PlanID - 8302 Sundehjørnet- Norsenga bru (Ikrafttredelse 14.03.1985)
  Formål: Boliger

  Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 21.12.22
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 27 Bnr. 62 Snr. 5 i Kongsvinger kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,7 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900,- og visninger kr. 2 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Gina Helene Torp Opseth
Kjetil Bekkevold

Megler

Kjetil Bekkevold

40 47 80 39

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev