aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Øvre Langelandsveg 10!
Velkommen til Øvre Langelandsveg 10!

KONGSVINGER Øvre Langelandsveg 10

Pent oppusset og innbydende 2-roms selveier med sentral og attraktiv beliggenhet! Gode utleiemuligheter.

 • kr 1 900 000
 • BRA 66 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 900 000
 • Omkostningerkr 60 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 960 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 865
 • Soverom1
 • ArealP-rom 61 m²
 • Felleskostnaderkr 2 013
 • Tomt1 416.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 900 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 900 000,00))   60 542,- (Omkostninger totalt)   1 960 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Øvre Langelandsveg 10 er en koselig 2-roms leilighet i 1. etasje i klassisk bygård fra 1865, beliggende i en nedre del av Øvrebyen. Her har man kort vei til både sentrum med forretninger, spisesteder mm. og til de trivelige gatene i gamlebyen Øvrebyen. Leiligheten er mye pusset opp i nyere tid og fremstår innbydende og innflyttingsklar. Inneholder: Vindfang, kjøkken i åpen løsning mot romslig stue, flislagt bad som er oppgradert med nytt toalett, baderomssinnredning og dusjkabinett, stort soverom og et lyst og pent bodrom vesentlig oppgradert og innredet til "walk-inn" garderobe / kontor (2023). I tillegg er det P-plass og felles uteplass i bakgård. Gode utleiemuligheter, enten langtidsleie eller på korttidsmarkedet. Eier orienterer om utleie i korttidsmarkedet for opptil kr 20.000/mnd.
Leiligheten er mye pusset opp i nyere tid og fremstår innbydende og innflyttingsklar.

Øvre Langelandsveg 10, Innlandet

 • Tomt
  1416.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Oppgitt areal er omtrentlig og felles for sameiet. Pent opparbeidet utearealer med gruset gårdsplass/biloppstillingsplass. Nybygd uteplass med plen, busker og gjerde på to sider.

  Beliggenhet
  Leiligheten er beliggende i Øvre Langelandsveg 10 i Kongsvinger. Et boligområde nederst i Øvrebyen. Kort vei til Kongsvinger sentrum med de fleste fasiliteter. Barnehage, barneskole og videregående skole i gangavstand og umiddelbar nærhet til hjerte av Øvrebyen og festningen. Leiligheten har en sentrumsnær beliggenhet. Her har man gangavstand til det meste Kongsvinger har å by på. Kongsvinger by har det aller meste av fasiliteter; Kjøpesenter, restauranter, kino, svømmehall, sykehus og enda mer til. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Til Oslo er det ca. 10 mil, til Oslo Lufthavn Gardermoen ca. 7 mil og til Sverige med stort kjøpesentrum og mange shoppingmuligheter ca. 4 mil. Fantastiske Øvrebyen er Kongsvingers eldste bydel og er full av historie og sjarm. Øvrebyen ble vernet som antikvarisk spesialområde i 1975 for å bevare særpreget. Bydelen er et levende museumsområde rett ved Kongsvinger festning med museum, festningshotell og bevertning, og det er jevnlig ulike utstillinger/kunstutstillinger i Aamotgården og Kvinnemuseet.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Eldre etablert boligområde med eneboliger og boligblokker. Klassisk boligblokk med 2 etasjer og underetasje.

  Barnehage/skole/fritid
  Barna i dette området sokner til Langeland barneskole (1.-7.trinn) og til storskolen Kongsvinger ungdomsskole (KUSK). Kort veg ellers til flere skoler (Øvrebyen vgs, Sentrum vgs, NTG, og NTGU). Høgskolen i Innlandet har avdeling i Kongsvinger. Det er flere barnehager i byen, både kommunale og private. Kongsvinger har god barnehagedekning, og kommunen skilter med kort eller ingen ventetid på barnehageplass.

  Offentlig kommunikasjon
  Kongsvinger har togstasjon med gode forbindelser til bla. Oslo.

  Byggemåte
  Boligbygg med flere boenheter fra 1865. Malte trevinduer fra 2004 med 2-lags isolerglass og ventil i karm. Malt inngangsdør fra 2019 med glass i dørblad. Yale Doorman låskasse. Utvendig byggning er ikke vurdert, og er ikke en del av tilstandsrapporten. Bygningen er oppført etter byggeforskrifter/forskriftskrav som gjaldt på oppføringstidspunktet. Bod, beliggende i 1 etg. uthuset. Tregulv, samt panel i vegger og tak. Plankedør. Store fellesarealer i 2. etg. i uthuset

  Innhold
  Leiligheten på 66 kvm BRA/61 kvm p-rom inneholder entré, kjøkken, stue, soverom, bad/vaskerom og bod. Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom med unntak av bod. I tillegg disponeres bod (nr. 3) i felles uthus.

  Standard
  Leiligheten er innvendig godt vedlikeholdt og fremstår innbydende. Oppusset mye i 2018/19. Pene innvendig overflater med en normal bruksslitasje. De fleste overflater er fra 2018 - 2019. Bod pusset opp i 2023. Gulv med laminat og fliser på bad. Vegger med malt panel, malte mdf. veggplater og fliser på bad. Tak med malt panel og Mdf. takplank. Malte lister. Formpressede dører fra 2018, og dør med sprosseglass mellom entre og kjøkken. Køkkeninnredning fra 2019 med melaminbelagte skrog og slette dører og fronter. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Fliser mellom benk og overskap. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator med kullfilter over komfyr. Stekeovn og oppvaskmaskin medfølger i salget. Selger erkjenner ikke garantiansvar. Bad/vaskerom - bygget i 2002 med fliser med varme på gulv, fliser på vegger og malt panel i tak. Badet ble oppgradert i 2021 med ny benk med heldekkende porselensvask, nytt speil m/innebygget lys. nytt frittstående toalett og nytt dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk på vegg. Soverom med skyvedørsgarderobeskap. Det er adkomst til boden fra soverommet. Flott og romslig bod som ble pusset opp i 2023. Tekniske installasjoner: Vannrør i rør i rør system samt kobberrør på hoveddelen av anlegget. Stoppekran og vannmåler i fellesrom. Avløpsrør av plast. (Soilrør i en bolig av denne alder kan ikke utelukkes) Ventilasjon gjennom veggventiler, ventiler i vinduskarmer og vinduer som kan åpnes. Mekanisk avtrekk på bad. 200 l varmtvannsbereder fra 2021, plassert i fellesrom. Sikringsskap med automatsikringer. Ny strømmåler. Bredbånd. El. anlegget er oppgradert i 2018-2019. Brannslukker og røykvarslere i leiligheten Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2: TG2 - Avvik som kan kreve tiltak: Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Bad/vaskerom - Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Avtrekk > Kjøkken - Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (Ingen avvik). Det er ikke gitt TG3 - Store eller alvorlige avvik. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  - Stekeovn og oppvaskmaskin medfølger i salget. Selger erkjenner ikke garantiansvar. - Møbler og øvrige hvitevarer kan medfølge etter avtale/kjøpes. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2002 - Bygget leiligheten 2002 - Nytt bad 2004 - Nye vinduer 2016 - Nytt undertak og takstein på boligblokken. 2018 - Malt vegger og tak - nytt laminatgulv samt nye formpresset dører i stue og soverom 2019 - Malt vegger og tak - nytt laminatgulv og vinylplank i kjøkken og entre. 2019 - Ny inngangsdør. 2019 - Ny kjøkkeninnredning 2019 - Ny betongpuss på brannmur og pipeløp 2019 - Det meste av el. anlegget - nytt. 2020 - Boligblokken malt utvendig

  Parkering
  Merket parkeringsplass (nr. 3) i bakgården. I tillegg er det 4 gjesteparkeringer.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Bygninger i Norge bygget før 1900-tallet er automatisk registrert i SEFRAK (kulturminneregisteret). Registrering i seg selv gir ingen automatisk vernestatus eller restriksjoner på hva som kan gjøres med bygget. Se mer på www.riksantikvaren.no Boligblokken ligger i vernesone 1 i Øvrebyen. Bod med bruksrett i 20 år. Det er en skriftlig avtale om bruksrett til bod i underetasje mellom eier av seksjon 05 - Liv og Svein Dahl og eier av seksjon 03 Aya og Vidar Bergseteren. Denne bruksrett vil videreføres til neste eier. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 900 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 900 000,00))   60 542,- (Omkostninger totalt)   1 960 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har elektriske panelovner og elektrisk varmekabler i gulv på bad. Peisovn med glassdør i stue. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  5700

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Eiendomsskatt kr 2 421,- Renovasjon kr 3 279,- Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  484935

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1745764

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Felleskostnader, kommunale avgifter, strøm, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  75/705

  Felleskostnader pr. mnd
  2013

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene inkluderer lys, forsikring, grus, varme i gang, vann/avløp mv. Det er vedtatt på sameiermøtet i november 2022 og skifte tak på uthuset. Dette vil medføre refinansiering av lånet og øker lånet med kr 300 000,- og en medfører en marginal økning i felleskostnader. Eiendomsskatt og renovasjon betales av hver enkelt.

  Om sameiet
  Sameiet består av 8 seksjoner. Sameiebrøk: 75/705

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har et felles lån i DNB. Saldo per 16.05.23 er kr 812 530,- Nedbetaligsdato 01.08.2039 Rentesats 5,70% Avdrag kr 8153,- Betalt fom: 2016

  Forkjøpsrett
  Det er intern forkjøpsrett i sameiet. Forkjøpsretten vil avklares etter salg av eiendommen. Så snart eiendommen er solgt vil megler gi skriftlig varsel til forkjøpsrettshavere i sameiet med 2 mnd frist for å benytte seg av forkjøpsretten etter lov om løysingsrettar §12 2.ledd.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Det er vedtatt på sameiermøtet i november 2022 og skifte tak på uthuset. Dette vil medføre refinansiering av lånet og øker lånet med kr 300 000,- og en medfører en marginal økning i felleskostnader. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt.

  Eierskiftegebyr
  3428

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 29.04.2002 - Dokumentnr: 2465 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Næring Sameiebrøk: 75/705 I grunnboka er seksjonen registrert fra gammelt av som næringsseksjon. I kommunen er seksjonen derimot registrert som bolig. Det er kjøpers ansvar å omsøke dette ved reseksjonering dersom ønskelig.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ikke ferdigattest i kommunens arkiver. Disse bygningene er oppført før 1965, før plan- og bygningsloven kom. Det var derav ikke søknadsplikt for byggetiltak på oppføringstidspunktet og derav ingen krav til ferdigattest. Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998 jf. pbl.§21-10.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til Boligbebyggelse, Nåværende og Bevaring kulturmiljø. Området er regulert. PlanID 7305 Øvrebyen. Eldre reguleringsplass (Ikrafttredelse 02.06.1975). Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 16.05.23 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Verneklasse/sefrak
  Bygningen ligger i et område med kulturminner. Kongsvinger Øvrebyen - Kulturmiljø og landskap av nasjonal interesse. Kulturmiljø som er freda (eller planlagt freda) etter kulturminnelova §20, samt område med verdsarvstatus (UNESCO). Det gjøres oppmerksom på at leilighetsbygget og uthuset er SEFRAK-registrert. SEFRAK-registeret er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner i Norge. 0402-0107-089 LEIEGÅRD, ØVRE LANGELANDSVEI 83 - Meldepliktig i hht Kulturminnelova §25 0402-0107-090 UTHUS, ØVRE LANGELANDS VEI 83 - Meldepliktig i hht Kulturminnelova §25

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 900 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 900 000,00))   60 542,- (Omkostninger totalt)   1 960 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  60542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Kjetil Bekkevold

Megler

Kjetil Bekkevold

40 47 80 39

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev