aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Rådhusgata 10!
Velkommen til Rådhusgata 10!

KONGSVINGER Rådhusgata 10

Nesten ny 2-roms selveier midt i sentrum! P-plass i kjeller og heis! Ingen forkjøpsrett!

 • kr 2 400 000
 • BRA 35 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 400 000
 • Omkostningerkr 73 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 473 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom1
 • ArealP-rom 35 m²
 • Felleskostnaderkr 2 216
 • Tomt4 033.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 400 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 60 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 400 000,00))   73 042,- (Omkostninger totalt)   2 473 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Nesten ny 2-roms selveier med heis og trinnfri adkomst i Haugekvatalet i Kongsvinger sentrum. Her finner du alt du trenger av butikker, spisesteder, fritidsfornøyelser, skoler og offentlige tjenester rett utenfor hjemmet ditt. Leiligheten sto ferdig i 2021, og har moderne standard og overflater med minimal bruskslitasje. Leiligheten på 35 kvm Inneholder entré, stue og kjøkken i åpen løsning, et moderne bad og et soverom med garderobeskap. Leiligheten har balansert ventilasjon gir deg et friskt og sunt inneklima, og med vannbåren gulvvarme kan du møte de kaldeste vinterdagene med en lun, behagelig varme som gjør det godt å være innendørs. P-plass og sportsbod i garasjeanlegg med adkomst fra heis. Ingen forkjøpsrett!
Romslig entre med skyvedørsgarderobe.

Rådhusgata 10, Innlandet

 • Tomt
  4033.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Oppgitt areal er omtrentlig og felles for hele kvartalet. Tomten er tilnærmet flat og er pent opparbeidet og beplantet. Flott bakgård med belegningsstein, sykkelstativer og miljøhus. Bakgården har en egen mindre park som kalles "Lommeparken".

  Beliggenhet
  Denne leiligheten har vindu ut mot Rådhusgata i Haugekvartalet. Leiligheten ligger i 3.etasje. Rådhusgata 10 er et nytt boligkompleks midt i hjertet av Kongsvinger sentrum. Her har man umiddelbar nærhet til de fleste fasiliteter. Her finner du alt du trenger av butikker, spisesteder, fritidsfornøyelser, skoler og offentlige tjenester rett utenfor hjemmet ditt. Du tar bare heisen ned, og vips så har du alt i nærheten. Sykkelen din står trygt parkert i sykkelrommet i første etasje, og bilen din står tørt og varmt i P-kjelleren. Innenfor et langt steinkast finner du blant annet kjøpesenter, restauranter, puber, kino, butikker, banker, treningssentre, sykehus, bibliotek og jernbanestasjon med timesavganger til storbyen. Føler du for en deilig løpetur, ligger strandpromenaden klar med belysning og usjenert gangsti langs Glomma. Kongsvinger by har godt med aktivitetstilbud. Kongsvinger har svømmehall og flere idrettsanlegg. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. I byen ellers finnes også dansestudio, Gjemselund fotballstadion, og Kongshallen ishall der det er tilbud om både hockey og kunstløp. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Ny boligblokk i sentrum med selveierleiligheter fra 2021 med tilhørende garasjeanlegg i kjeller.

  Byggemåte
  Tradisjonell boligblokk med 4 etg. og parkeringskjeller. Byggeår 2021. Boligblokka har flatt tak tekket med sarnafil duk. Plasstøpt grunnmur og betong etasjeskillere. Stålkonstuksjon med bindingsverksvegger utvendig kledd med teglstein, samt liggende malt panel på terrassedeler. Innvendig brannskillevegger i bindingsverkskonstruksjoner i stål. Vinduer med 3-lag isolerglass og gjennomgående horisontal sprosse. Utvendig kappe av aluminium. Slett inngangsdør (B30) med kikkehull. Oppvarmet felles garasje i kjeller, fundamentert på betongplate. Plasstøpte vegger og tak. Oppmerket garasjeplasser. Felles leddport med el. motor. Heis til felles leilighetsgang. Bod i garasjeanlegget, med betonggulv og tak. Stålkonstruksjon med bølgeplater i front, samt en enkel dør tekket med bølgeplate. Netting skillevegger.

  Innhold
  2-roms leilighet på 35 kvm BRA/35 kvm p-rom som inneholder: Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og soverom. I tillegg en garasjeplass (nr. 44) i kjeller på 13 kvm og en bod (nr. 23) på 4 kvm.

  Standard
  Leiligheten har en luftig og moderne utforming med 2,60 takhøyde, og listefrie vindusløsninger. Balansert ventilasjon gir deg et friskt og sunt inneklima, og med vannbåren gulvvarme kan du møte de kaldeste vinterdagene med en lun, behagelig varme som gjør det godt å være innendørs. Uansett vær og føre utendørs, kan du starte dagen i tørt og komfortabelt. Du tar bare heisen ned til parkeringskjelleren og setter deg i bilen som står tørt og varmt. Alle parkeringsplassene er tilrettelagt for montering av elbil-ladere. Enklere og mer behagelig kan det ikke bli. Til hver leilighet hører også en sportsbod med tette vegger ut mot garasjeanlegget. Perfekt for lagring av utstyr og redskaper som du ikke ønsker å ha stående i leiligheten. Pene innvendig overflater med en normal bruksslitasje. Gulv med hvitlasert eikeparkett m/varme. Slette malte vegger. Slett malt tak. Etasjeskiller i betongkonstruksjoner. Bygget er oppført etter TEK 17 og har på grunn av en løsning med godt ventilert grunnplan uten rom for varig opphold, en akseptert løsning uten bruk av radonsperre. Malte glatte dører. To skyvedører mellom kjøkken/stue og soverom. Skyvedørsgarderobeskap i gang. To garderobeskap i soverom. Malte lister. Flislagt bad/vaskerom fra 2021 med varme på gulv. Slett malt tak m/downlights. Badet inneholder benk med to vasker, speil med overlys, vegghengt toalett og dusjhjørne med en glassdører. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk. Kjøkken og stue i åpen løsning. Stilfull hesteskoformet kjøkkeninnredning fra HTH med melaminbelagte skrog, og glatte dører og fronter. Et høyskap. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Fliser mellom benk og overskap. Innebygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Komfyrvakt. Water Guard. Ventilator montert over platetopp. Tekniske installasjoner: Vannrør i rør i rør system på hele anlegget Avløpsrør av plast Balansert ventilasjonsanlegg Fjernvarme. Felles varmeveksler i teknisk rom for tappevann Vannbåren varme i gulv. Tilknyttet fjernvarmeanlegg. Sikringsskap med automatsikringer og 400 V. Ny strømmåler. Skjult anlegg. Bredbånd. Brannvarsler og sprinkleranlegg i leiligheten Det foreligger ikke tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Plass i felles garasjeanlegg følger seksjonen. Det er tilrettelagt for elbillader. Det er sykkelparkering på felles uteareal, samt innvendig låsbar sykkelparkering for beboerne i direkte tilknytning til heisanlegg og bakkeplan.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 400 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 60 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 400 000,00))   73 042,- (Omkostninger totalt)   2 473 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med vannbåren varme i gang og stue/kjøkken, og elektrisk varme i gulv på bad.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  A

 • Kommunale avgifter
  6337

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Fordelt på: Eiendomsskatt 3 058,- Renovasjon 3 279,- (prognose) Vann og avløp er inkludert i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  384003

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1382411

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Fellesutgifter, kommunale avgifter, forsikring, strøm m.m. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  39/11488

  Felleskostnader pr. mnd
  2216

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader dekker sameiets ordinære driftsutgifter slik som kommunale avgifter (ikke eindomsskatt og renovasjon), renhold av fellesarealer, TV og internett, forsikring, forretningsførsel, snømåking, vedlikehold m.m. Fordelt på: Målere fjernvarme kr 328 Målere varmtvann kr 255 Vedlikeholdsfond kr 100 Felleskostnad garasjer kr 40 Vedlikehold bolig bygg kr 2 101 Målere kaldtvann kr 91 Felleskostnader kr 752 Bredbånd/tv kr 549 Det er per i 13.07.23 ikke besluttet økning av felleskostnadene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Andel fellesformue
  6957

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til Haugekvartalet boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter. Dokumentet vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse, men styret skal informeres.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sameiet er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt. Dette gjelder likevel ikke dersom medisinske grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen, jf. vedtektenes 3.4 (2).

  Eierskiftegebyr
  5438

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3401/73/278/25: 06.03.1995 - Dokumentnr: 1269 - Erklæring/avtale Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Rettighetshaver; HEAS Overført fra: Knr:3401 Gnr:73 Bnr:278 Gjelder denne registerenheten med flere 16.10.1996 - Dokumentnr: 4979 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver; HEAS Overført fra: Knr:3401 Gnr:73 Bnr:278 Gjelder denne registerenheten med flere 27.09.2021 - Dokumentnr: 1193930 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 25 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 39/11488

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Leilighetene i Rådhusgata 10 er en del av en større utbygging i Haugekvartalet og det er ikke unaturlig at ikke alle bestanddeler ferdigstilles samtidig. For hele Haugekvartalet under ett foreligger det midlertidig brukstillatelse datert 11.10.2021. For ferdigattest kan utstedes, må følgende gjenstående arbeider væreutført: - Mellom bygg1 og eks. bygg i Fjellgata: gangbroer i 3. og 4.etg - Bygg1: pipe fra 2.etg til avslutning over tak - Bygg1: deler av 2.etg som består av restaurant og butikk - Trapper og ramper i smug og i gardsrom - bortsett fra rampe til sykkelbod bygg 2 - Lommepark Ansvaret påligger utbygger KB Gruppen Eiendom AS. Forretningsfører har registrert første innflytting: 20.10.2021

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til sentrumsformål. Eiendommen ligger i et regulert område. Gjeldende regulering: PlanId 0502 - Haugekvartalet (Ikrafttredelse 26.06.2008) Formål: Annet kombinert formål, Gatetun, gate m/fortau, kommunalteknisk virksomhet og frisiktssone. Det foreligger ingen planer som berører eiendommen per 01.06.23 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensninger som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. Eierseksjonsloven §24. Seksjonseier kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon til det formål den er godkjent som.

  Verneklasse/sefrak
  Kommunen opplyser om at bygningen ligger i et område med kulturminner. Objekter 0402-0105-010 FORRETNINGSGÅRD, SCHØYENGÅRDEN Annet SEFRAK-bygg 0402-0105-009 FORRETNINGSGÅRD, HAUGEGÅRDEN Meldepliktig i hht Kulturminnelova §25 0402-0105-008 FORRETNINGSGÅRD, HAUGE GÅRDEN Annet SEFRAK-bygg Bygningar (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAKregisteret, men som ikkje er freda etter Kulturminnelova.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 400 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 60 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 400 000,00))   73 042,- (Omkostninger totalt)   2 473 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  73042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris kr. 32 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900,- og visninger kr. 2 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket for utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Kjetil Bekkevold

Megler

Kjetil Bekkevold

40 47 80 39

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev