aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Rødhettevegen 31! Et rekkehus for deg som ønsker deg det lille ekstra!

Kongsvinger Rødhettevegen 31

Vangen - Særdeles pent enderekkehus med super beliggenhet og lite innsyn.

 • BRA 138 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 275 384
 • EIENDOMSTYPERekkehus
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 975
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 130 m²
 • ANDEL FELLESGJELD366 452
 • FELLESKOST./MND5 000
 • TOMT29 094 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 2 900 000,- (Prisantydning)
  366 452,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 266 452,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 275 384,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Enderekkehus over 2 etasjer + kjelleretasje.
1. etg: Åpent vindfang, stue, åpent kjøkken
2. etg: Gang, soverom, soverom 2, soverom 3, bad, WC-rom
Kjeller: Kjellerstue, vaskerom/wc, bod 1 og bod 2.

God stueterrasse med lysthus. Romslig entreterrasse. Utvendig dobbel bod på gavl.
Garasjeplass i borettslagets garasje i rekke.
Lekker entre med flislagt gulv og slette overflater. Varmekabler og spotter i himling.

Rødhettevegen 31, Innlandet

 • Vangen - Særdeles pent enderekkehus med super beliggenhet og lite innsyn. God plass og nylig utvidet inngangsparti! Rekkehuset er mye pusset opp etter 2018 i moderne stil. Lekkert uteområde med lysthus. Dette er et rekkehus for deg som er ute etter det lille ekstra! Her kan du flytte rett inn!

  Kjøkken
  Stilig kjøkken i åpen løsning til stue. Kjøkkenet fra 2018 har godt med skap- og benkeplass.
  Hesteskoformet takhøy kjøkkeninnredning med profilerte fabrikkmalte fronter og folierte skrog. Benkeplaten er av laminat m/planlimt rustfri kum og etgreps blandebatteri. Det er frittstående kjøl/fryseskap, dette medfølger ikke. Integrert oppvaskmaskin, micro, platetopp og komfyr. Ventilator på vegg.

  Bad
  Pent og stilrent bad fra 2013 ifølge tidligere salgsdokumentasjon. Badet har flislagt gulv med varmekabler, flismønstrede baderomspaneler og malt platehimling. Dusjkabinett m/glassdører. Moderne baderomsinnredning m/heldekkende servant, skuffer og speilskap.

  WC-rom
  Rekkehuset har separat bad og WC rom. WC-rommet er pent pusset opp i 2018 med historiske fliser på gulv med varmekabler.
  Gulvstående toalett og servantinnredning med underskap samt speil. Flislagt gulv, MDF-panel på vegg og takess himling

  Vaskerom
  Praktisk og enkelt vaskerom i kjeller med flislagt gulv og veggpaneler av MDF. Takess himling. Opplegg for vaskemaskin. Gulvstående toalett. I tillegg er innkasset VVbereder/røranlegg plassert i rommet.

  Overflater
  Innvendig er det gulv av laminat/parkett og belegg i boder. Et soverom med nyere teppebelegg. Veggene har trepanel og malte plater/tapet. Malt limtegl på en vegg kjellerstue. Innvendige tak har malte plater, trepanel og takess himlingsplater. Downlights i entre/trapperom. Malte inv. vinkeltrapper (lakkerte trinn i
  kjellertrapp). Tette opptrinn og vegg m/veggfestede håndløper på ene siden til 2.etg. Til kjeller er det åpne trinn og rekkverk av stående spiler. Formpressede nyere speildører. Finerte dører kjeller (slette malte til vaskerom).

  Bygningsakkyndig har utferdiget en tilstandsrapport der det er gitt tilstandsgrader på bygningens bestanddeler. Se under.
  TG3 (Store eller alvorlige avvik)
  Utvendig - Utvendige trapper
  Det er ikke montert rekkverk.
  Gjelder trapp til stueterrasse.

  Våtrom - Generell - Vaskerom/wc
  Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Ikke fullverdig våtrom. Selv om rommet har ikke organisk gulv (flislagt) m/en sparklet oppkant er det
  ikke et fullverdig våtrom og det kan ikke synes membran/tettesjikt i sluk og på oppkant som er våtsoner i rommet. Ikke forsert avtrekk, men ventil.

  Det er gitt TG2 (avvik som kan kreve tiltak)
  Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger
  Det er ujevnhet i undergulv av belegg i lysthus samt også en mindre ujevnhet i terrassegulvet. Det ser ut å være en punktfundamenering med variabel kvalitet under terrassen (steiner/heller med litt skjevheter), men er lite synlig/innbygget bordkledning foran terrassen. Nivåforskjell marginalt over 50cm til mark på et punkt hvor rekkverk er under krav på 1m.

  Innvendig - Etasjeskille/gulv mot grunn
  Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. 1.etg: Det er kontrollmålt stue/kjøkken 1.etg med
  25mm totalavvik i rommet (møblert/punktmålinger) og lokalt avvik ved trapper ca. 15mm. 2.etg: Kontrollmålt gang 2.etg med 15mm høydeavvik (under 2m avstand) og hovedsoverom med 29mm avvik mellom leilighetsskillende vegg og vegg mot gang (glippet også noe under fotlist hvor tung kommode sto). Kjeller: Kjellerstue målt med 15mm totalavvik i rommet. Litt gnirk noen steder.

  Innvendig - Radon
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Innvendig - Rom Under Terreng
  Det er påvist isolasjon av isopor i påforingsveggen. Det er målt 15% fuktighet i svill på veggen som vurderes "tørt trevirke", men noe forhøyninger ved fuktsøk i på overflate i nedkant murvegg ved trappen (kan i tillegg til fuktvandring skyldes kapilært oppsug fra grunn).

  Innvendig - Innvendige trapper
  Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Kun håndløper på en side. Åpninger og rekkverkshøyde gjelder kjellertrappen.

  Våtrom - Overflater vegger og himling - Bad
  Våtromsplater er ikke montert fagmessig. Det er feil utførelse i overgang sokkelflis veggplate som også har oppsprekk (sementbasert fuge, her skal elastisk fugemasse benyttes). Det er påvist oppsprekk i baderomspanelers skjøt i våtsone. Det er en ufagmessig utførelse (ikke iht. monteringsanvisning /NBI). Plate har sprekk/ skade i
  øvre hjørne og ned mot sokkel i dusjhjørne. Sprekk i skjøt både over servant og i dusjhjørne.

  Våtrom - Overflater Gulv - Bad
  Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er stedvis under 1:100 fall. Det er i hjørner mot sokkelflis påvist bruk av sementbasert fugemasse som har riss noen steder (her virker det som noen er lagt over silikon og andre ikke- mykt bak på noen). Det er
  utførelse fra ufaglært (også mtp. andre sjekkpunkt/løsninger i rommet). Sokkelflis har noe bom og ujevn legging.

  Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad
  Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Ingen dokumentasjon på tettesjiktet. Det er ikke
  silikonert rundt avløpsrør for servant igjennom veggplate (dette er våtsone). Det er feil utførelse i overgang sokkelflis/veggplate (platen er her tettesjiktet) som har oppsprekk (ikke benyttet elastisk fuge). Det er påvist oppsprekk i baderomspanelers skjøter. Utførelsen fremstår på vegg ufagmessig. Gulvmembran har naturlig lite synlighet (men
  mansjett i sluk).

  Våtrom - Ventilasjon - Bad
  Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

  Spesialrom - Overflater og konstruksjon - Toalettrom
  Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks.spalte/ventil ved dør. Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.

  Tekniske installasjoner - Vannledninger
  Det er irr på rør. Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Ikke et fullverdig rør i rør system mtp. kjelleropplegget - Ikke samleskap/fordelere, men ulikt avgrenet fra kobberføring i innkassing vaskerom og vaskemaskinkran avsluttet uten veggboks/avdekning. 2.etg ser imidlertid ut å være fullverdig rør i rør system, men rørkurser er umerket og fordelere har noe irr (siklemik på drenering fra skap er ikke montert). (Rør til kjøkken mangler tettemuffer mot varerør, men uten betydning da ende ligger lavere i kjeller).

  Tekniske installasjoner - Varmtvannstank
  Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Innkasset og usynlig bereder på ca. 120Liter. Eltilkopling også usynlig/ikke vurdert. Men berederen ser ut å være eldre variant.

  Tomteforhold - Drenering
  Fuktsperre på entresiden er noe under terreng. Det er forholdsvis flatt terreng ved veggen.

  Tomteforhold - Utvendige vann- og avløpsledninger
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger

  Boligens øvrige bestanddeler ha fått TG0 (ingen avvik) eller TG1 (mindre eller moderate avvik).
  For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Rekkehuset ligger på Vangen i Kongsvinger ca. 2,5 km fra sentrum. Rekkehuset ligger sydvest vendt, i svakt skrående terreng og har gode solforhold. Fin intern beliggenhet i borettslaget med lite innsyn, og med godt opparbeidet uteplass ca. midt på området ned mot parkering/garasjeanlegget. Boligområdet ligger ovenfor RV 2 og består av rekkehus, blokkbebyggelse og eneboliger. Det er gangavstand til barnehage og skole, og det er kort vei til bybussholdeplass. I nærheten ligger Bogeråsen med fine friluftsområder. Borettslaget har en fin og nylig oppgradert lekeplass perfekt for småbarnsfamilier. Området Vangen og Bogeråsen har flotte friluftsområder rett utenfor døren. Her finnes milevis med fine turmuligheter, og oppkjørte skiløyper om vinteren. I Bogerfløyta er det fine bademuligheter.

  Barna i dette området sokner til Langeland barneskole (1.-7.trinn) og til den nye flotte storskolen Kongsvinger ungdomsskole (KUSK).
  Gangavstand ellers til flere skoler (Øvrebyen vgs, Sentrum vgs, NTG, og NTGU). Det er flere barnehager i byen, både kommunale og private. Nærmeste barnehage er Vangen barnehage.

  Kongsvinger by har det aller meste å by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.
 • Vanlig rekkehusbebyggelse i 2 fulle etasjer og kjeller. Tilhørende garasje i rekke med plass til biloppstilling for en bil og lagring. Borettslaget er bestående av 56 rekkehusenheter.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Bygningen er oppført på kjeller av betong. Det er byggegrunn av løsmasser. Isolert støpt ringmur/plate på mark for entretilbygg. Salet takkonstruksjon av selvbærende Wtakstoler isolert med mineralull samt ny isolert loftsluke. Loft er opplyst etterisolert av tidligere eier. Taktekking med profilerte taksteinsformede stålplater over forenklet undertak fra 2016. Lakkerte renner og beslag i metall. Bindingsverksvegger m/ny liggende dobbelfalset
  panel 2016, opprinnelig isolert med 10cmmineralull og etterisolert ifbm. kledning (trolig 5cm ekstra). I tillegg opplyser eier at en del av vegger er etterisolert på innside. Vinduer og terrassedører med isolerglass(hovedsakelig 2-lags). Høye fra 2021 i entre. Malt entredør m/isolerglass fra 2016. Stueterrasse på ca. 43 kvm i impregnert spaltegulv og rekkverk av stående spiler samt levegger av liggende malt panel. Utepeis. Terrassemarkise. Et bodskap over kjellernedgangen. I hjørnet av terrasse er en lysthus/paviljong på 8kvm med shingeltekket valmtak, bindingsverksvegger panelet inv. og utv. samt gulv med belegg. Vinduer av innlistede isolerglass samt skyvedør m/enkelt glass. Elektrisk peis. Ved entre en 14m2 i hovedsak overbygget entreplatting i impregnerte materialer m/rekkverk av stående spiler. Sperretak m/plastplater. 2 utv. enkle boder på 3m2 i gavl sammen med overbygget kjellertrapp.

  Garasje
  Personbilgarasje i rekke. Vanlig uisolert bindingsverk utvendig kledd med tømmermannspanel. Betonggulv på grunnen med kantforhøyning. Saltak av selvbærende takstoler tekket med forenklet undertak og profilerte stålplater, lakkerte stål takrenner og snøfangere. Malt motorisert leddport i tre. Innlagt strøm med lys og stikk. Opplyst
  forberedt for el-bil lading i borettslaget (ikke ladeboks i garasjen). Litt fuktskjolder i bunn vegger (smeltevann fra bil). Det er i denne garasjen anlagt lagringsgulv på undergurter av takstoler og tidl. loftsluke montert for adkomst.
 • 1.etg: 53 kvm BRA/P-rom
  2.etg: 48 kvm BRA/P-rom
  Kjeller: 37 kvm BRA / 29kvm P-rom

  Stueterrasse på ca. 43kvm med lysthus på 8kvm. Utvendig dobbel bod på 3kvm på gavl. Entreterrasse på ca. 14kvm.

  Følgende rom inngår i primærareal: Gang, 3 soverom, bad , WC-rom, stue, kjøkken, vindfang, kjellerstue, og vaskerom/WC.
  Boder regnes som S-rom

  I tillegg medfølger en garasje på 17kvm i borettslagets garasjerekke.
 • Rør
  Innvendige vannledninger er av kobber og plast m/varerør (kobber ved inntak i kjeller). Rør i rør system for 2.etg. Det er avløpsrør av plast. Varmtvannstanken er på ca. 200 liter.

  Ventilasjon
  Naturlig ventilasjon via veggventiler/spalteventiler.

  EL
  Sikringsskap m/automatsikringer. Hovedsakelig åpent el-anlegg.
  Nytt sikringsskap og mye nye tilførsler/ledningsopplegg. Nytt el anlegg 1.etg. El-anlegg i kjeller og 2. etg. av noe variabel alder.

  Brann
  Felles brannvarslingsanlegg og 6kg pulverslukker.

  Garderobeskap medfølger med unntak av svart skap på det minste soverommet.
  Lysekrone i trapp, og taklamper over sofabord og spisebord i 1.etg medfølger ikke.
  Vegghengte metall/pyntehyller medfølger ikke.
  Vegghengt kommode i entre medfølger.
  Veggfeste til TV kan medfølge hvis ønskelig.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp med strøm og ved.
  Varmekabler i entre, bad og WC-rom. Varmefolie i stue/kjøkken. Nyere panelovner.
  Boligen har elementpipe, vedovn i kjellerstue og moderne peisovn i stue med 3-sidig glass fra 2019.

  Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.
 • Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget.

  Syd-vestvendt svakt skrånende tomt. Opparbeidet med arealer for hele boligkomplekset med plen, gjerder, diverse prydbusker og beplantning, felles garasjeanlegg, avfallsanlegg (molokker), asfalterte parkeringsplasser og internvei. Barnevennlig utformet med stor lekeplass. Andelens "hage" er hovedsakelig belagt med plen og har en del prydbusker. En større terrasse med lysthus. I tillegg har denne andelen en utvendig dobbel bod på 3m2 på gavl sammen med overbygg for kjellertrappen (felles rømningsvei). Utført med enkle punktfundamenterte panelvegger og stålplatetak uten undertak (ligger noe lavt mot terreng).
 • Garasje i rekke som tilhører borettslaget. Tilrettelagt for Elbil.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.
 • Forretningsfører: Kongsvinger og Omegns Boligbyggelag AL
  Postboks 8 2201 Kongsvinger
  Tlf: 62 82 37 37
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7 644,-.

  Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding
 • Det er en forutsetning for handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtakelse finner sted.
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er tillatt med dyr i borettslaget så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. For mer info se erklæring om dyrehold.
 • Gjensidige Forsikring ASA
  Polisenummer: 86199983
 • Formuesverdi som primærbolig kr 543 833 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 957 800 per 31.12.20
 • 5 000 pr. mnd.
  Fordelt på:
  Avdrag Kr 788,-
  Renter Kr. 769,-
  Felleskostnader Kr. 3 443,-

  Inkludert i felleskostnadene er forretningsførsel, felles forsikring, driftskostnader og betjening av fellesgjeld, samt kommunale avgifter og eiendomsskatt. Borettslaget har tv-anlegg tilknyttet Canal Digital. Det er montert internett i hver leilighet som inngår i felleskostnadene. Borettslaget har egen vaktmester.

  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.


  Det foreligger planer om påkostninger/utbedring som kan medføre utligning på andelen med eventuelt høyere fellesutgifter. Dette i henhold til renteøkninger, eventuelle strømpriser og fremtidige forsikringssaker.
  Borettslaget har kalt inn til ekstraordinær generalforsamling to ganger i september, da de ønsket å refinansiere og ta opp et nytt lån til vedlikehold og fornying av avløpsrør. Dagens anlegg er for en stor del originalt fra byggeåret (1974-1975) og har vært modent for utskifting en god stund allerede. Det har også vært en del skader grunnet de dårlige avløpsrørene, og fra 01.01.23 vil ikke lenger Gjensidige dekke skader forårsaket av vannrør eldre enn 40 år. Generalforsamlingen har nedstemt prosjektet begge gangene. KOBBL anbefaler styret til å sette av penger til en buffer mot fremtidige skader, og teknisk sjef hos KOBBL informerte de oppmøte om en betraktelig økning av felleskostnader fra januar 2023. Økningen er enda ikke vedtatt, men blir vurdert sammen med budsjetteringen for 2023.
 • Andel fellesgjeld kr 366 452,- pr. 08.11.22.
  Andel fellesformue kr 14 154,- pr. 31.12.2021.
 • Lånenummer: 12138083207, DnB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 08.11.2022: 3.75% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 106
  Saldo per 08.11.2022: 20 121 324
  Andel av saldo: 359 309
  Første termin/første avdrag: 30.06.2019 ( siste termin 31.03.2049 )
  annuitet over 30 år

  Lånenummer: 16365673377, DnB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 08.11.2022: 3.75% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 21
  Saldo per 08.11.2022: 400 000
  Andel av saldo: 7 143
  Første termin/første avdrag: 30.06.2022 ( siste termin 31.12.2027 )
  Annuitet 9 mnd
 • Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagets bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.
 • Felleskostnader, innboforsikring, strøm m.m. Listen er ikke uttømmende.
 • Forretningsfører opplyser at første innflytting er registrert 01.07.1975.
  Lysthuset er registrert i kartopplysninger herunder "Tiltak unntatt fra byggesaksbehandling".
  Tilbygg inngangsparti er opplyst som tiltak unntatt søknadsplikt. Kommunen er informert om ferdigstillelse og skal registrere dette.
 • Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til noen andre. Med samtykke kan andelseier overlate bruken til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. Borettslagsloven §5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Siste tilsyn fra feier var 04.04.2022. Det ble ikke funnet avvik eller noe å anmerke ved tilsynet.

  Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven.

  Borettslaget har egne retningslinjer for byggemessige tiltak. Det skal bl.a. meldes til styret ang. våtromsarbeider ved bruk av eget skjema. Kontakt megler for mer info.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til:
  Veg, nåværende
  Friområde, nåværende
  Boligbebyggelse, nåværende

  GJELDENDE REGULERING:

  Plan Id - 7404 Vangen I (20.02.1976)
  Friluftsområde
  Konsentrert småhusbebyggelse
  Annen veigrunn
  Felles garasjeanlegg
  Felles lekeareal
  Felles gangareal
  Annet friområde
  Privat vei
  Kjørevei
  Gang-/sykkelvei
  Felles parkeringsplass
  Frisiktsone
  Boliger

  Plan Id 7404B - Vangen I B Vangen I B (29.4.2004)
  Annen veigrunn
  Annen friområde

  Plan Id 201401 - Øiset-Langeland (17.11.2016)
  Gang-/sykkelveg
  Kjøreveg
  Annen veggrunn - grøntareal
  Annen veggrunn - grøntareal

  Det er pr. 07.11.2022 ikke satt i gang planlegging på et område som berører/inkluderer eiendommen.

  Det tas forbehold om feil og mangler.
  Opplysninger gitt av kommunen.

  Det gjøres oppmerksom på Nye Veier er i gang med planlegging av vegstrekningen E16 Kløfta - Kongsvinger. Det tas forbehold om at eiendommen kan bli berørt da traseene ikke er bestemt og det foreligger flere forslag. Interessenter bes undersøke planleggingen nærmere.
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Andelsnr. 16 Orgnr. 952741047 i Kongsvinger kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt følgende om meglers vederlag og utlegg: Kr. 77 400,-
  Dersom handelen ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn- og markedspakke samt utlegg.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Mona Sagen
  Preben Birkeflot
Amelia Åsengen-Sletholen

Megler

Amelia Åsengen-Sletholen

45 51 32 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev