aktiv-eiendomsmegling
Solgt
3-roms toppleilighet i populært område!

Kongsvinger Sigyns veg 2

BUD INNE. 3-roms toppleilighet på Langeland! Flott utsikt fra innglasset balkong, og kort veg til sentrum! Garasje.

 • BRA 89 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 093 385
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 974
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 73 m²
 • ANDEL FELLESGJELD394 453
 • FELLESKOST./MND5 458
 • TOMT80 086 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 1 690 000,- (Prisantydning)
  394 453,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 084 453,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 093 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Leiligheten inneholder gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom og innglasset veranda.
I tillegg en bod på loftet på 7 kvm og lagringsplass i underetasje.

Sigyns veg 2, Innlandet

 • Leilighet med normalt god standard, og som er normalt vedlikeholdt. Leiligheten har en noe eldre standard på kjøkken og bad.

  Innvendig overflater med en normal bruksslitasje. Gulv med laminat. Vegger med slette malte flater, malt tapet, og malt glassfiberstrie. Slett malt tak. Etasjeskiller i betongkonstruksjoner. Slette finerte dører fra byggeår. Malte lister.

  Eldre kjøkkeninnredning med melaminbelagte skrog. Folierte kjøkkenfornyer dører og fronter. Heltre bøk benkeplate og stålbenkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Frittstående komfyr og kjøleskap.

  Bad/vaskerom med vinylbelegg med oppbrett på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og slett malt tak. Badet inneholder benk med heldekkende vask, ett overskap, ett høyskap, frittstående klosett og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Stråleovn. Mekanisk avtrekk på vegg.

  Garderobeskap i soverom.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.

  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Kjøkken - Kjøkkeninnredningen er av eldre dato, og den mangler bruksfunksjoner/løsninger som er forventbart på et kjøkken.
  Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Ventilasjon - Det er ikke avtrekksvifte over komfyr på kjøkken

  TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Sluk, membran og tettesjikt - Bad/vaskerom - Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på
  slukløsningen.
  Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

  Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (Ingen avvik).
  For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.


  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Leiligheten ligger fint til på populære og veletablerte Langeland. Både Langeland barneskole og sykehuset ligger innenfor svært kort gangavstand. Til sentrum er det bare en kort spasertur, hvor man finner de fleste bymessige fasiliteter som kjøpesenter, dagligvareforretninger, kino, svømmehall, idrettsanlegg og kaféer m.m. Det er heller ikke lange avstanden til skog og mark og strandpromenaden med gode tur- og aktivitetsmuligheter året rundt. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet, hvor bybussen passerer en gang i timen. Leiligheten har sydvestvendt balkong med gode solforhold.

  Kongsvinger har gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.
 • Veletablert boligområde bestående av blokkbebyggelse, rekkehus og eneboliger.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Tradisjonell boligblokk med 4 etasjer og 1 underetasje. Malte trevinduer fra 1998 med 3-lags isolerglass m/utvendig aluminumskappe. Faste vinduer fra 1998 har 2-lag isolerglass. Malt slett inngangsdør (EI30) med kikkehull og skkerhets lenke. Malt terrassdør fra 1998 med 2- lag isolerglass. Innglasset veranda fra 2014 i betong og stålkonstruksjoner med vinduer som kan åpnes. Filtteppe på gulv. Rullgardiner.

  Garasje fundamentert på betongplate med ensteins grunnmur. Uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre. Stående malt utvendig panel. Tette skillevegger. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med bølgetakplater. Snøfangere, forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Leddport med el. motor. Opplegg for elbil lader, abonnement.
 • 4.etg: 89 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom med unntak av innglasset balkong.
 • Vannrør av kobber fra byggeår på hoveddelen av anlegget.
  Soilrør fra byggeår som innvendig er fornyet i 2018
  Ventilasjon gjennom veggventiler og vinduer som kan åpnes.
  Mekanisk avtrekk på bad og kjøkken.
  120 l varmtvannsbereder, plassert i kjøkkenbenk..
  Porttelefon til felles inngangsdør.
  Sikringsskap med automatsikringer.
  Ny strømmåler.
  T-We bredbånd.
  Brannslukker og røykvarslere i leiligheten.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp med elektriske panelovner og stråleovn på bad.

  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.
 • Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget.

  Tomten er beliggende i lett skrående terreng. Opparbeidet med asfalterte innerveier, gangstier og biloppstillingsplasser. Store utearealer med plen og div. prydbusker. Lekeplass.
 • Parkering i garasje i borettslagets garasjeanlegg. Elektrisk portåpner. Det er installert elbil lader. Eget abonnement må bestilles av ny eier.

  I borettslaget kan man leie parkeringsplass for bobil/campingvogn.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
 • Forretningsfører: Kongsvinger og omegn boligbyggelag Kobbl
  Postboks 8 2201 KONGSVINGER
  Tlf: 62 82 37 37
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7 644,-.

  Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er for tiden ikke lov å holde hund/katt i borettslaget. Generalforsamlingsvedtak fra 7. mai 1984. Det kan søkes til styret om husdyrhold, dersom det fremlegges gode grunner for det. Som eksempel kan nevnes førerhund eller sosiale- og velferdsmessige grunner. Styret har et eget søknadsskjema for dette.
 • Gjensidige
  Polisenummer: 86199474
 • Formuesverdi som primærbolig kr 443 661 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 597 178 per 31.12.20
 • 5 458 pr. mnd. per 05.01.23

  Fordelig per 27.09.22:
  Felleskostnader kr 2 974,-
  Avdrag kr 91,-
  Vedlikeholdsfond kr 100,-
  Renter kr 113,-
  Renter kr 694,-
  Avdrag kr 680,-

  Inkludert i felleskostnadene er forretningsførsel, felles forsikring, driftskostnader og betjening av fellesgjeld, samt kommunale avgifter og eiendomsskatt. Borettslaget har Tv-anlegg tilknyttet Canal Digital. Det er montert internett i alle leilighetene. Borettslaget har egen vaktmester.

  Det kan foreligge pr i dag planer om påkostninger/utbedring som kan medføre utligning på andelen med eventuelt høyere fellesutgifter. Dette i henhold til renteøkninger og eventuelle strømpriser.

  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 394 453,- pr. 27.09.22.
  Andel fellesformue kr 31 220,- pr. 31.12.21
 • Lånenummer: 12130891428, DnB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 27.09.2022: 3.15% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 132
  Saldo per 27.09.2022: 14 879 441
  Andel av saldo: 55 109
  Første termin/første avdrag: 30.09.2015 ( siste termin 30.06.2055 )
  Annuitet 40 år

  Lånenummer: 16363946651, DnB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 27.09.2022: 3.15% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 115
  Saldo per 27.09.2022: 87 500 710
  Andel av saldo: 339 345
  Første termin/første avdrag: 30.06.2021 ( siste termin 31.03.2051 )
  Annuitet 30 år.
 • Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagets bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.
 • Felleskostnader, strøm, innboforsikring.
 • Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver, da dette ikke var et krav ved oppføring.

  Boligbygg med flere boenheter: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
  Garasje: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

  Forretningsfører opplyser at første innflytning var 01.03.1974.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven.

  Andelseiere som planlegger bygningsmessige tiltak i boenhetene i borettslaget, må gjøre seg kjent med "Retningslinjer for byggmessige tiltak" og plikter å følge fastsatte kontrollrutiner. Retningslinjene skal innarbeides i kontrakten mellom andelseier og entreprenør.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Følgende hefter i gnr 50, bnr 130 (borettslaget).
  1972/371-2/13 Best. om vann/kloakkledn.
  21.01.1972
  Med flere bestemmelser

  1974/3554-1/13 Bestemmelse om veg
  01.07.1974
  Rettighetshaver:Knr:3401 Gnr:51 Bnr:105
  Overført fra gnr 51 bnr 182
  Bestemmelser om gjerde

  1996/1371-1/13 Erklæring/avtale
  26.03.1996
  Rettighetshaver: Telenor. Bestemmelser om grunnrettigheter for Langeland RSS.
  Hus for teleteknisk utstyr
  Bestemmelse om adkomstrett

  2001/5503-1/13 Erklæring/avtale
  11.10.2001
  Bestemmelse om utvidelse av eksisterende kiosk.
  Rettighetshaver: TELENOR AS

  2016/350811-1/200 Erklæring/avtale
  20.04.2016
  Rettighetshaver:KONGSVINGER BIOENERGI AS
  Org.nr: 995520990
  Avtale om bygging, drift og vedlikehold av fjernvarmeledningsanlegg

  2021/527963-1/200 Bestemmelse om nettstasjon
  05.05.2021 21:00
  Rettighetshaver: ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
  Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anelgg

  Kopi av servitutter er innhentet og kan ses på meglers kontor.

  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til nåværende veg og boligbebyggelse. Eiendommen ligger i et regulert område:

  Plan ID: 7103 Langeland V
  Felles lekeareal, gang-/sykkelvei, felles parkeringsplass, felles garasjeanlegg, blokkbebyggelse og kjørevei.

  Plan ID: 201103 Fv. 381 Øvre Langelandsveg
  Annen veggrunn - grøntareal, Kjøreveg.

  Plan ID: 7202 Langeland IV
  Felles lekeareal, felles garasjeanlegg, blokkbebyggelse, kjørevei, annet friområde, friområde, felles parkeringsplass.

  Reguleringsplaner under arbeid
  Id 202101 - Reguleringsplan Langeland skole
  Status Planlegging igangsatt
  Plantype Detaljregulering

  Det foreligger pr. 27.09.22 ikke planforslag på et område som berører/inkluderer eiendommen.
  Det tas forbehold om feil og mangler. Opplysninger gitt av kommunen.
 • Andelsnr. 210 Orgnr. 852424222 i Kongsvinger kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • .
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900,- og visninger kr.2 000 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 35 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Valborg Synnøve Skarkerud Nilsen
Kjetil Bekkevold

Megler

Kjetil Bekkevold

40 47 80 39

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev