aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Stærvegen 47!
Velkommen til Stærvegen 47!

KONGSVINGER Stærvegen 47

Meget pen og mye oppgradert 2-roms leilighet med enkel adkomst. Vestvendt og solrik balkong!

 • kr 1 450 000
 • BRA 53 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 450 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 785 314
 • EierformAndel
 • Byggeår1982
 • Soverom1
 • ArealP-rom 49 m²
 • Andel fellesgjeldkr 325 482
 • Felleskostnaderkr 4 992
 • Tomt8 788 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 450 000 (Prisantydning) 325 482 (Andel av fellesgjeld)   1 775 482 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 785 314 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Meget pen og mye oppgradert 2-roms leilighet i 1. etasje. Leiligheten ble mye oppusset i 2022 med nye overflater og nytt kjøkken med integrerte hvitevarer. Ellers er det i leiligheten et pent flislagt bad, romslig soverom og en bod. Det er pipe i stuen, så det er mulighet for å sette inn ildsted hvis man ønsker det. Fra stue er det utgang til vestvendt balkong med ettermiddags-/kveldssol og utsikt til landskapet. Enkel adkomst, med kun tre trappetrinn opp til inngangsparti. Carport i fellesanlegg. Leiligheten ligger øverst i Amundsheimen med nærhet til naturen og flotte turområder i Rastaberget. Gangavstand til barnehager, barneskole og nærbutikk. Kort avstand til bussholdeplass med bybuss. Velkommen på visning!
Oppusset i 2022 med nye overflater og nytt kjøkken.

Stærvegen 47, Innlandet

 • Tomt
  8788m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er beliggende i vest skrående terreng. Opparbeidet med asfalterte innerveier og biloppstillingsplass. Uteområdet er pent opparbeidet med div. prydbusker. Fin kveldssol på balkongen. Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget.

  Beliggenhet
  2-roms leilighet i 1. etasje i rolig og veletablert område øverst i Amundsheimen med nærhet til naturen og flotte turområder i Rastaberget. Åpent og solrikt med flott utsikt mot sentrum og landskapet mot sør og vest. Gangavstand til barnehager, barneskole og nærbutikk. Kort avstand til bussholdeplass med bybuss to ganger i timen i tidsrommet 6-21, korresponderer med tog til/fra Oslo. Ca 3,2 km til sentrum syd med buss-/togstasjon, spisesteder og forretninger. Ca 4 km til sentrum nord med ungdomsskole, videregående skoler, forretningssentre, restauranter/kaféer, kino/teatersal, svømmehall, idrettshall, offentlige kontorer og mye mer. I nærområdet finnes mange fine turområder, som bl.a Liermoen med turstier/løyper og golfbane og Rastaberget med turmuligheter. Ca 70 km til Gardermoen, ca 97 km til Oslo og ca 35 km til Sverige med handelsstedet Charlottenberg.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av blokkbebyggelse, rekkehus og eneboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Barna i dette området sokner til Vennersberg barneskole (0,8 km) og Kongsvinger ungdomsskole (5,7 km). I sentrum finnes ellers flere skoler, Øvrebyen vgs, Sentrum vgs, NTG, og NTGU og Høgskolen. Nærmeste barnehage er Vinger bhg. avd. Amundheimet (0,4 km) og Vinger bhg. avd. Vennersberg (0,9 km). Det er flere barnehager i byen, både kommunale og private , og Kongsvinger har god barnehagedekning, og kommunen skilter med kort eller ingen ventetid på barnehageplass.

  Offentlig kommunikasjon
  Holdeplass for bybuss i nærheten. Fra Kongsvinger stasjon er det gode togforbindelser til bla. Oslo slik at man også kan benytte seg av kollektivtransport.

  Byggemåte
  Leilighet i boligblokk fra 1982. Vinduer fra 2001 med 3-lag isolerglass. Utvendig kappe av aluminium. Malt slett inngangsdør (EI30) med kikkehull. Malt terrassdør fra 2001 med 2-lag isolerglass og utvendig kappe av aluminium. Takoverbygget terrasse med betong gulv som er tekket med beiset spaltegulv. Malt liggende panel på vegger. Tett rekkverk med steni veggplater og håndlist av aluminum. Ny stikkontakt. Carport fundamentert på betongpilarer. Vegger i trekonstruksjoner med malt stående spalte panel på vegger. Grus terrenggulv. Pulttak i trekonstruksjoner tekket med bølgestålplater.

  Innhold
  Leilighet på 53 kvm BRA/49 kvm p-rom som inneholder gang, soverom, bad/vaskerom, stue, kjøkken og bod. Boden regnes som s-rom. I tillegg en takoverbygget terrasse på 9 kvm.

  Standard
  Meget pen og mye oppgradert 2-roms leilighet, med nye overflater, nytt kjøkken og pent flislagt bad. Lettstelt leilighet med en enkel og god planløsning. Det er pipe i stuen, så det er mulighet for å sette inn ildsted hvis man ønsker det. Fra stue er det utgang til vestvendt balkong med ettermiddags-/kveldssol og utsikt til landskapet. Pene innvendig overflater fra 2022. Gulv med ny laminat i gang, stue og kjøkken. Slette malte vegger og slett malt tak. Malte lister. Formpressede dører fra 2022. Pent IKEA kjøkken fra 2022 med barløsning mot stue. Hesteskoformet takhøy kjøkkeninnredning med melaminbelagte skrog. Glatte dører og fronter. Et høyskap og bøkfinert benkeplate med nedfelt oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Kitchen Wall mellom benk og overskap. Integrerte hvitevarer; platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Komfyrvakt. Ventilator med kullfilter over platetopp. Bad/vaskerom ble oppgradert i 2013. Badet har fliser med varme på gulv, fliser på vegger og slett malt tak. Badet inneholder benk med heldekkende vask, speil m/integrert lys, frittstående klosett og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Hyggelig soverom med garderobeskap og plass til dobbeltseng. Bod med plassbygde hyller. Tekniske installasjoner: Vannrør i rør i rør system samt kobberrør fra byggeår på hoveddelen av anlegget. Stoppekran på bad. Avløpsrør av plast. Ventilasjon gjennom veggventiler og vinduer som kan åpnes. Mekanisk avtrekk på bad og kjøkken. 120 l varmtvannsbereder fra 2022 , plassert i kjøkkenbenk. Porttelefon til felles inngangsdør. Sikringsskap med automatsikringer, oppgradert i 2022. Ny strømmåler. T-We TV og bredbånd. Brannslukker og røykvarslere i leiligheten Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Bad/vaskerom - Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Sluk under dusjkabinett Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Det er helt nytt røropplegg på kjøkken. Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger TGIU - Ikke undersøkt: Bad/vaskerom - Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone. Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (Ingen avvik) For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2001 - Nye vinduer og terrassdør 2013 - Oppgradert bad 2022 - Nytt kjøkken 2022 - Ny 120 l varmtvannsbereder 2022 - Nye automatsikringer i sikringsskap. 2022 - Nye panelovner 2022 - Nye formpresset dører 2022 - Nye overlater på vegger og tak i gang, soverom, stue og kjøkken. Nytt laminatgulv i gang, stue og kjøkken.

  Parkering
  Carport i rekke.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 450 000 (Prisantydning) 325 482 (Andel av fellesgjeld)   1 775 482 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 785 314 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har elektriske panelovner (2022) og elektrisk varmekabler i gulv på bad. Det er pipe i stuen, så det er mulighet for å sette inn ildsted hvis man ønsker det. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  G

 • Formuesverdi primær
  365789

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1316839

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Felleskostnader, strøm, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  2

  Part.obl.nr.
  952421859

  Felleskostnader pr. mnd.
  4992

  Andel fellesgjeld
  325482

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-06-21T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  25528

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Stærvegen Borettslag A/l

  Borettslagets org.nr
  952421859

  Om borettslaget
  Borettslaget har ikke egen vaktmester. Borettslaget har egne retningslinjer for byggemessige tiltak. Det skal bl.a. meldes til styret ang. våtromsarbeider og utbygging. Kontakt megler for mer info.

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7 769,- Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Det kan pr i dag foreligge planer om påkostninger/utbedring som kan medføre utligning på andelen med eventuelt høyere fellesutgifter. 4.3 Orienteringssak fra styret om budsjettet for 2023 I budsjettet for 2023 er det ikke lagt inn kostnader for ekstern vask av trappeoppganger og fellesområder. Totalt for året er kostnaden estimert til å bli på mellom 20-30.000,- kroner. Budsjettet for 2023 er stramt, og med flere usikkerhetsmomenter med tanke på total kostnad for enkelte punkter f. eks. strømutgifter. Det er budsjettert med et lite overskudd for 2023, men med tanke på usikkerhet om det generelle kostnadsnivået i Norge, vil det bli nødvendig å ha en kontinuerlig kontroll på budsjettpostene for 2023. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 12134924967, DnB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 22.06.2023: 4.75% pa. Antall terminer til innfrielse: 97 Saldo per 22.06.2023: 7 493 473 Andel av saldo: 325 483 Første termin/første avdrag: 30.09.2017 ( siste termin 30.06.2047 ) Annuitet over 30 år.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagets bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000589146

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. borettslagets husordensregler. Hunde- og katteeiere må til enhver tid rette seg etter borettslagets regler om dyrehold. De forplikter seg til å underskrive en erklæring som de må overholde. Styret vil ved eventuelle klager, avgjøre om dyret må fjernes.

  Eierskiftegebyr
  5438

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3401/26/109: 20.01.1978 - Dokumentnr: 346 - Erklæring/avtale IFLG SKJØTE HAR KONGSVINGER KOMMUNE FORTRINNSRETT TIL TILDELING AV INNTIL 1/10 DEL AV BORETTSLAGETS ANDELER Gjelder denne registerenheten med flere 17.10.1977 - Dokumentnr: 6949 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3401 Gnr:26 Bnr:51 16.08.1996 - Dokumentnr: 4003 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3401 Gnr:26 Bnr:247 01.01.2020 - Dokumentnr: 504044 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0402 Gnr:26 Bnr:109

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 18.06.1982 - Diverse planeringsarbeider gjenstår. Det er utstedt ferdigattest på Rehabilitering av boligblokker 20.01.2006. Forretningsfører opplyser at første innflytning var15.05.1982

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til Boligbebyggelse, Nåværende. Eiendommen ligger i et regulert område: Plan Id 7505 - Amundsheimet Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 14.10.1977 Delareal 1 485 m Formål Kjørevei Delareal 4 969 m Formål Boliger Delareal 2 141 m Formål Felles parkeringsplass Feltnavn P Delareal 193 m Formål Gang-/sykkelveg Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 20.06.23 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 450 000 (Prisantydning) 325 482 (Andel av fellesgjeld)   1 775 482 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 785 314 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris kr. 36 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900,- og visninger kr. 2 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket for utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Kjetil Bekkevold

Megler

Kjetil Bekkevold

40 47 80 39

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev