aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Svalevegen 10 !

Kongsvinger Svalevegen 10

BUD INNE * Pen 3-roms leilighet i toppetasjen * Flott utsikt og gode solforhold * Garasje i rekke

 • BRA 73 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 776 936
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 977
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 73 m²
 • ANDEL FELLESGJELD208 004
 • FELLESKOST./MND4 510
 • TOMT22 353 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 1 560 000,- (Prisantydning)
  208 004,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  1 768 004,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 776 936,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
3-roms leilighet i 4. etasje som inneholder entré, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.
I tillegg balkong på 12 kvm, loftsbod med gulvflate 9,5 kvm og kjellerbod 1 kvm.
Fra stuen har man også tilgang til kjøkkenet.

Svalevegen 10, Innlandet

 • Leiligheten har en normalt god standard og fremstår som pen og velholdt. De fleste overflater er malt i nyere tid, og det er nyere laminatgulv på begge soverom. I 2021 ble innedørene byttet, og det ble montert nye taklamper i kjøkken, gang og soverom 2 mellom 2018 og 2021.

  Gulv med laminat, slette malte vegger (strie i kjøkken) samt malt panelbrystning i stue. Malt betonghimling. Nye innerdører i 2021, med det ikke byttet karm til bad.

  Koselig kjøkken med klassisk lys innredning fra Drømmekjøkkenet (2007). Innredningen har profilerte malte fronter og benkeplate av laminat m/nedfelt rustfri dobbel kum. Det er frittstående kjøle-fryseskap, oppvaskmaskin, micro på hylle og komfyr samt ventilator i overskap. Nyere Kitchen board plater over benk. Kran for oppvaskmaskin under benk. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut over skap, videre en avtrekksventil over skapet. Plass til spisebord. Oppvaskmaskinen medfølger i salget. Selger erkjenner ikke garantiansvar.

  Romslig stue med utgang til solrik balkong.

  Bad med våtromsbelegg på gulv og vegger, og malt betonghimling. Badet inneholder dusjkabinett m/glassdører og dusjgarnityr, baderomsinnredning m/heldekkende servant, speil, lys, under- og overskap, gulvstående toalett fra 2018 og opplegg for vaskemaskin. Hulltaking er foretatt fra kjøkken mot dusjsone, uten å påvise unormale forhold.

  Leiligheten har 2 soverom, og det ene soverommet har plassbygget skap.

  Det er ingen garanti på taklamper og panelovner.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.

  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er over 10m til bakkeplan, dagens krav er da 1,2m rekkverk.

  Innvendige dører - Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører. Baderomsdøren har svelling slitasje på innside/nedkant og tar litt i karmen (original karm).

  Bad - Litt pløse/løsning i veggvinyl mot integrert skap. Noen igjenfugede skruehull i dusjsonen. Det er påvist at gulvoverflaten har sprekker. Ukjent alder. Fall påvist ca 1:100, men noen felter kan være noe svakere- påvist 1:150 fra sluk mot toalett. Ikke alle deler mulig å måle pga. innredning. Påvist litt sprekk i sveis oppbrett dusjhjørne og ytterhjørne ved skapet. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Ukjent alder på tettesjikt, men sluket er av eldre variant (sannsynlig over 15år). Ingen dokumentasjon på tettesjikt/sluk. Det er utslag på ene siden av sluket ved fuktsøk uten kjent grunn- kan i tillegg til fukt også skyldes rørføringer (et avløpsrør til servant går her, men også utslag et stykke utenfor). Det er påvist oppsprekk i sveiseskjøt oppbrett (se pkt. gulv). Det er påvist skader på innredning. Litt svellinger i overflater og et skall i servanten.

  Kjøkken - Avtrekk kun ført opp over skap hvor det er avtrekksventil i vegg.

  Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Gjelder originale rør (over 25år).

  Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. Oppstikk i gulv etc. er over 25 år. Ellers nyere på synlig anlegg.

  Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (Ingen avvik).
  For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Leiligheten ligger i et veletablert og populært boområde på Vennersberg/Langrudberget. Blokken ligger i et regulert område med i blokkbebyggelse i et større boligområde med blokker og rekkehusbebyggelse ca. 2 km til Kongsvinger sentrum syd. Bebyggelsen ligger nær friområde og har kort vei til fine turområder. Borettslaget ligger fint og lunt til i en vei uten gjennomkjøring. Det er gangavstand til Vennersberg skole (1.-7.trinn), barnehager og dagligvareforretning. Leiligheten ligger på nordre del av tomta, balkong mot vest med godt utsyn og solforhold. Bybuss rett i nærheten!

  Barna i dette området sokner til Vennersberg barneskole (1.-7.trinn) og til den nye flotte storskolen Kongsvinger ungdomsskole (KUSK). Gangavstand ellers til flere skoler (Øvrebyen vgs, Sentrum vgs, NTG, og NTGU). Høgskolen i Innlandet har avdeling i Kongsvinger.

  Kongsvinger by har det aller meste å by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.
 • Lavblokk i 4 etasjer + u-etg. i et regulert område med blokk og rekkehusbebyggelse på Vennersberg.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Lavblokk i 4 etasjer + u-etg. Antatt fundamentert med støpt såle på fast grunn. Oppført med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong. Yttertak i trekonstruksjoner m/forenklet undertak tekket med stålplater. Fasader med forblending av spekkmurt teglstein og utfyllende treverk med liggende malt panel mot balkonger og trappeoppgang. Nyere isolerglassvinduer(2-lag) og terrassedør (3-lag) i trerammer, de fleste m/aluminiumskledning utvendig (unntatt stuevindu/terrassedør). Gjennomgående sprosser på soverom og kjøkken. Nyere inngangspartier med motorstyrte låser og porttelefon. Blokkene er rehabilitert med fasadekledning og taktekking i nyere tid. Takoverbygget balkong med utgang fra stue. Betonggulv og rekkverk i metall med utfyllende platekledning og stedvise glassfelt. Manuell terrassemarkise på hele bredden.

  Personbilgarasje i rekke fundamentert på betongringmur/grunnmur. Bindingsverksvegger med utvendig forblending av tegl og tømmermannspanel. Delevegger av bindingsverk med kledning av rupanel på en side. Buet pulttak tekket med metallplater. Takrenner/nedløp hvor takvann føres til lukket system. Betonggulv innvendig. Motorisert aluminium leddport. Opplyst kan være litt fuktinnsig vinterstid fra øvre del av garasjen (bildet). Bygningen er ellers ikke tilstandsvurdert.
 • 4.et: 73 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom
 • VVS:
  Innvendige vannledninger er av kobber og noe plast/pex-rør i kjøkkenbenk. Det er avløpsrør av plast inv. i leiligheten.
  Varmtvannstanken er på ca. 120 liter og plassert i kjøkkenbenk.

  Ventilasjon:
  Naturlig ventilasjon via veggventiler/spalteventiler. Felles avtrekk fra kjøkken og bad.

  EL:
  Sikringsskap med automatsikringer/jordfeilbrytere. Hovedsakelig skjult el-anlegg.
  El-kontroll utført av Eidsiva 19.3.2019. Det ble påvist avvik på jordforbindelse i stikkontakt bad. som i etterkant ble utbedret av Jens Dahl. Ellers ingen avvik eller endringer utover utbedring av stikkontakt i bad.

  Branntekniske forhold:
  Batteridreven røykvarsler i hver etasje og 6 kg pulverslukker.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp med panelovner. Nyere i stue og soverom, med wifi styring i stue og et soverom. Eldre panelovn kjøkken og stråleovn i bad.

  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.
 • Oppgitt areal er omtrentlig og felles for borettslaget.

  Tomten er beliggende i svakt skrående terreng. Pent opparbeidet med plener, diverse hekker, prydbusker og utelamper. Asfalterte
  internveier og parkeringsanlegg. Felles nedgravde "molokker" for avfall.
 • Parkering i garasje i borettslagets garasjeanlegg. Gjesteparkering ellers på borettslagets tomt mot fremvisning av parkeringsbevis.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
 • Forretningsfører: KONGSVINGER OG OMEGNS BOLIGBYGGELAG AL
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Forkjøpsrett utlyses på www.kobbl.no. Gebyr for å benytte forkjøpsrett er kr 7 644,-.

  Det gjøres oppmerksom på at det må tegnes medlemskap i Kongsvinger og omegns boligbyggelag. Skal det være flere eiere må hver enkelt ha sitt medlemskap. Medlemskapet koster kr 500,- + kr 300,- i årskontingent ved innmelding.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er forbud mot hundehold i borettslaget. Det kan dog søkes om dispensasjon fra forbudet. Slik dispensasjon vil bli kun bli gitt til servicehund. Styret kan sette vilkår for hundeholdet. Se borettslagets husordensregler.
 • Gjensidige
  Polisenummer: 86200361
 • Formuesverdi som primærbolig kr 427 210 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 537 957 per 31.12.20
 • 4 510 pr. mnd.

  Fordelt på:
  Felleskostnader - ordinær drift kr 2 909,-
  Renter kr 903,-
  Avdrag kr 698,-

  Inkludert i felleskostnadene er forretningsførsel, felles forsikring, driftskostnader og betjening av fellesgjeld, samt kommunale avgifter og eiendomsskatt. Borettslaget har Tv-anlegg tilknyttet Canal Digital. Det er montert internett i alle leilighetene. Standard dekoder og modem tilhører borettslaget og skal stå igjen i leiligheten ved salg. Borettslaget har egen vaktmester.

  Det kan pr i dag foreligge planer om påkostninger/utbedring som kan medføre utligning på andelen med eventuelt høyere fellesutgifter. Dette i henhold til renteøkninger og eventuelle strømpriser.

  Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Andel fellesgjeld kr 208 004,- pr. 17.10.22.
  Andel fellesformue kr 43 184,- pr. 31.12.21
 • Lånenummer: 12723, DnB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 17.10.2022: 4.95% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 63
  Saldo per 17.10.2022: 18 391 600
  Andel av saldo: 208 004
  ( siste termin 30.06.2038 )
  Annuitetslån 30 år. Fastrente i 5 år frem til 28.06.2013. Fra 28.06-2013 er det 10 års fastrente på 4,7%.
  Første termin/avdrag 30.09.2008

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling
 • Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagets bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.
 • Felleskostnader, strøm, innboforsikring.
 • Det foreligger ingen ferdigattest i kommunens arkiver. Forretningsfører opplyser at første innflytning var 01.03.1977.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 2016/354014-1/200 Jordskifte
  21.04.2016
  Saksnr. 15-198579RFA-JKON
  Fuglevegen BRL
  Gjelder fastsettelse av grense
  mellom to borettslag
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Eiendommen ligger i et område som i kommeplan/kommunedelplan er avsatt til nåværende boligbebyggelse og grønnstruktur (utgått). Eiendommen ligger i et område regulert til annen veigrunn, kjørevei, felles grøntareal, felles avkjørsel, garasje, blokkbebyggelse, og annet friområde (Vennersberg II B -7303B).

  Det foreligger ikke reguleringsplanforslag på et område som berører/inkluderer eiendommen pr. 18.10.22. Det tas forbehold om feil og mangler. Opplysninger gitt av kommunen.
 • Andelsnr. 49 Orgnr. 950867272 i Kongsvinger kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris på kr 36 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900 -, og visninger kr. 2 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Mamad Shah
  Nasibah Haidari
Ida Christine Nymoen

Megler

Ida Christine Nymoen

97 13 64 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev