aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Thv. Løvenskiolds veg 8!
Velkommen til Thv. Løvenskiolds veg 8!

KONGSVINGER Thv.Løvenskiolds veg 8

Påkostet og moderne 3-roms med høy standard og sentrumsnær beliggenhet* Stor balkong, heis og garasje

 • kr 3 900 000
 • BRA 67 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 900 000
 • Omkostningerkr 110 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 010 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom2
 • ArealP-rom 67 m²
 • Felleskostnaderkr 3 310
 • Tomt6 587.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 900 000,00))   110 542,- (Omkostninger totalt)   4 010 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til denne flotte 3-roms selveierleiligheten i Løvenskiold terrasse! Her får man en nesten ny leilighet med moderne standard og sentral beliggenhet. Når leiligheten ble bygget, ble gjort en del tilvalg og oppgraderinger slik at den fremstår mer eksklusiv og påkostet i forhold til opprinnelig standard. Kort fortalt: o Romslig stue og kjøkken i åpen løsning med lekker kvalitetsinnredning fra HTH. o Stor overbygget veranda med gode solforhold og fin utsikt. o Pent flislagt bad/vaskerom o To gode soverom med garderobeskap. o Balansert ventilasjon o Vannbåren varme via fjernvarme. o P-plass m/elbil lader, samt bod i garasjeanlegg i kjeller. o Heis o Sentrumsnært, og kun 300 m til Kongsvinger sykehus Her har du alt du trenger for å leve behagelig og komfortabelt.
Når leiligheten ble bygget, ble gjort en del tilvalg og påkostninger.

Thv.Løvenskiolds veg 8, Innlandet

 • Tomt
  6587.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Oppgitt areal er omtrentlig og felles for sameiet. Tomten ligger i skrående terreng i en blindvei. Meget pent opparbeidet utearealer med plen og div. prydbusker.

  Beliggenhet
  Leiligheten er beliggende i Thv. Løvenskiolds veg 8 i Kongsvinger, et sentrumsnært boligområde med blokkbebyggelse, rekkehus og eneboliger. Her har man gangavstand til Kongsvinger sentrum med de fleste fasiliteter. Sykehuset ligger kun 300 m fra eiendommen. Eiendommen ligger i en blindvei uten gjennomgangstrafikk. Leiligheten ligger mellom 1. og 2. etasje, en 1/2 trapp opp fra inngangspartiet. Sydøstvendt veranda med gode solforhold og fin utsikt. Det er port på veranda, med enkel adkomst til sameiets fellesarealer. Kongsvinger by har det aller meste å by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter. Kongsvinger by har godt med aktivitetstilbud for både liten og stor. Eiendommen har gangavstand til det aller meste. Kongsvinger har svømmehall og flere idrettsanlegg. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. I byen ellers finnes også dansestudio, Gjemselund fotballstadion, og Kongshallen ishall der det er tilbud om både hockey og kunstløp. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Blokkbebyggelse med 55 eierseksjoner fordelt på 3 boligblokker. Beliggende i et boligområde med blokkbebyggelse, rekkehus og eneboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Eiendommen sokner til Langeland barneskole (ca 900 m) og til storskolen Kongsvinger ungdomsskole (KUSK) er det ca 1,3 km. Kort veg ellers til flere skoler (Øvrebyen vgs, Sentrum vgs, NTG, og NTGU). Høgskolen i Innlandet har avdeling i Kongsvinger. Det er flere barnehager i byen, både kommunale og private. Nærmeste barnehage er Langeland barnehage (ca 600m). Kongsvinger har god barnehagedekning, og kommunen skilter med kort eller ingen ventetid på barnehageplass.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste bussholdeplass for bybuss ligger ved sykehuset, ca 300 m unna boligen. Til Kongsvinger stasjon er det ca 1,5 km. Herfra går det jevnlig busser, samt lokaltog i retning Oslo/Asker. Det går også tog i til Stockholm et par ganger i døgnet.

  Byggemåte
  Lavblokk i betong og stålkonstruksjoner, med 4 etasjer og garasjekjeller. Imp. utvendig panel i fasade. Flatt tak. Fundamentert på stedlige masser. Grunnmur, såle og etasjeskillere i plasstøpt betong. Bindingsverksvegger i stål i skillevegger og mellomliggende fasadefelter med imp, stående utvendig panel. Vinduer med utvendig kappe av aluminium og 3-lags isolerglass. Terrassedør med utvendig kappe av aluminium og 3-lags isolerglass. Inngangsdør (B 30) med kikkehull. Flatt tak i betongkonstruksjoner, isolert og tekket med sarnafil duk. Takoverbygget veranda i betongkonstruksjoner med rekkverk i lakkert stål. Port i rekkverk. Utelys og stikkontakt. Oppvarmet felles garasjeanlegg i kjeller - fundamentert på betongplate. Plasstøpte betongvegger og tak. Oppmerket garasje plasser. Felles leddport med el. motor. Heis til leilighet. Elbillader. Bod i kjeller med med betonggulv, vegg og tak. Stålkonstruksjon med bølgeplater i front og skillevegg. Bølgeplate dør.

  Innhold
  Leilighet på 67 kvm BRA/67 kvm p-rom som inneholder gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom. I tillegg en bod i kjeller på 6 kvm og biloppstillingsplass i fellesanlegg på 14 kvm. Veranda på 21 kvm.

  Standard
  Nesten ny leilighet med god og moderne standard. Når leiligheten ble bygget, ble gjort en del tilvalg og oppgraderinger slik at den fremstår mer eksklusiv og påkostet i forhold til opprinnelig standard. Det ble åpnet opp mellom stue og gang, og det ble satt inn et større stuevindu slik at leiligheten får godt med lysinnslipp. Det er i tillegg valgt delikate, moderne farger som bidrar til en god innvendig atmosfære. Kjøkkenet ble oppgradert med en dyrere kvalitetsinnredning fra HTH. Det ble også satt inn garderobeskap i begge soverom. På verandaens rekkverk ble det satt inn port med adkomst til fellesområdene. Innvendig overflater har minimal bruksslitasje. Leiligheten har gulv med hvitlasert eikeparkett m/varme, malte slette vegger og tak. Slette dører og malt listverk. Romslig stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til verandaen. Påkostet takhøy kjøkkeninnredning fra HTH langs den ene veggen. Innredningen har melaminbelagte skrog og malte slette eikefinerte dører og fronter. Noen overskap og ett høyskap. Det er downlights over oppvaskkum. Heltre eike benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Kran med Infrarød autofokus sensor (berøringsfri) og fleksibel tut. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. I tillegg ventilator over platetopp, komfyrvakt og Water Guard. Romslig og flislagt bad/vaskerom, med varme på gulv og downlights i tak. Lekre store fliser i grånyanser med mosaikk på gulv i dusjsone. Badet inneholder en benk med heldekkende vask, speil, dusjhjørne med to glassdører, innebygget klosett og opplegg for vaskemaskin. Det er nisje for vaskemaskin og evt. tørketrommel i benkeinnredningen. Mekanisk avtrekk i tak. Leiligheten har to gode soverom, begge med garderobeskap. Stor takoverbygget veranda i betongkonstruksjoner med rekkverk i lakkert stål. Her er det satt inn port slik at man har enkel adkomst til sameiets fellesområder. Utelys og stikkontakt, For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Sameiet har avtale med Telenor vedrørende TV og internett.

  Parkering
  Biloppstillingsplass m/elbil lader i felles garasjeanlegg i kjeller. Denne seksjonen har bod i tilknytning til p-plassen. Både biloppstillingsplass og boden er merket 0103. P-plass og bod er i umiddelbar nærhet til heisen og trappen. Det er gjesteparkering på fellesområdet. Parkeringsplasser for personer med nedsatt funksjonsevne: Har en seksjonseier, leietaker eller en i husstanden nedsatt funksjonsevne, kan denne kreve at styret pålegger en annen seksjonseier å bytte parkeringsplass. Bytteretten gjelder bare dersom den som krever bytte, allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet. Styret bør tilstrebe at bytteplassen ligger i nærheten av søkers seksjon. Retten til å bruke en tilrettelagt plass varer så lenge et dokumentert behov er til stede. Retten gjelder bare parkeringsplasser som i vedtak etter plan- og bygningsloven er krevet opparbeidet til bruk av personer med nedsatt funksjonsevne. Denne bestemmelsen kan bare endres dersom samtlige seksjonseiere uttrykkelig sier seg enige. Kommunen har vetorett mot endring av vedtektsbestemmelsen. Vedtekten må registreres i Foretaksregisteret.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.  Selger opplyser om at det er sett 2 skjeggkre i bod vegg i vegg til leiligheten. Pelias har lagt ut gift i ALLE leilighetene i blokka pga. dette i oktober 2023. Det er sett 1 rotte i uteareal. Feller og oppsyn er satt i gang (Pelias). Ref. styret. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 900 000,00))   110 542,- (Omkostninger totalt)   4 010 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har oppvarming med vannbåren varme via fjernvarme i alle gulv.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  8597

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Fordeling: Eiendomsskatt kr 5 318,- Renovasjon kr 3 279,- Vann og avløp er inkludert i felleskostnadene. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  594617

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2140620

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Felleskostnader, kommunale avgifter, strøm, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  67/4434

  Felleskostnader pr. mnd
  3310

  Felleskostnader inkluderer
  Fordeling: Felleskostnad garasjeanlegg kr 138 Akonto fjernvarme/kaldt og varmt vann kr 1 265 Felleskostnader kr 770 Felleskostnader kr 1 137 Felleskostnadene inkluderer bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, styrehonorar, forretningsførsel, revisjonshonorar, TV / internett og diverse driftskostnader. A konto vannbåren fjernvarme og varmtvann er også inkludert. Avregning skjer på slutten av året, og avregningen skjer via ekstern leverandør. Det er per i 27.10.23 ikke besluttet økning av felleskostnadene.

  Andel fellesformue
  16318

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 55 boligseksjoner. Diverse info om sameiet: - Dør og postkasse skilt skal bestilles og betales av den enkelte. Det foreligger eget bestillingsskjema for dette. - Vask av gulv i korridorer, trapper og heiser hver torsdag i perioden 1. nov - 31. mai og annenhver torsdag fra 1. juni - 31. oktober. Beboerne tar inn mattene ved egne inngangsdører på vaskedagen eller gjør rent under mattene selv. Garasjene rengjøres 1 gang pr år. - Avtale med Bilkraft vedrørende el-bil-ladere. Betaling og lading via egen app. - Avtale med Telenor vedrørende TV og internett. - Med hver leilighet følger en perm som heter «Brukerveiledning bolig» som beskriver funksjonalitet og brukerinfo av tekniske installasjoner i leiligheten. Les denne nøye ved overtagelse. Permen skal følge leiligheten ved videresalg. Snømåking av veier og gjesteparkering gjøres av GIVAS. Gangveier og annet måkes av Sameierne, ved at vi deler oppgavene. Vanning/luking/ klipping gjøres av sameierne.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold. Det samme gjelder ny seksjonseiers/leietakers navn og kontaktinformasjon. Ved eierskifte betales et eierskiftegebyr.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Beboere som har dyr, forplikter seg til følgende: A. Ingen dyr har lov til å gå løs, eller i løpestreng innenfor sameiets område. B. Eieren/ansvarlig skal umiddelbart fjerne ekskrementer fra dyret. C. Eieren er ansvarlig for skade dyret påfører person eller eiendom i sameiet. D. Dersom berettigede klager over at dyreholdet sjenerer naboer ved lukt, bråk eller annet, er eier forpliktet til å fjerne dyret fra leiligheten.

  Eierskiftegebyr
  5438

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3401/51/19/3: 25.11.2020 - Dokumentnr: 3387884 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og forpliktelser ved oppføring, drift og vedlikehold av frittstående nettstasjon og kabelanlegg Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Overført fra: Knr:3401 Gnr:51 Bnr:19 Gjelder denne registerenheten med flere 14.04.2021 - Dokumentnr: 427373 - Bruksrett Rettighetshaver: Løvenskiold Terrasse AS Org.nr: 912 286 665 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Delvis sletting ved arealoverføring Rettighet fraflt i 1325 m2 fra gnr 51 bnr 19 snr 1 - 55 til gnr 19 bnr 410 23.12.2020 - Dokumentnr: 3530984 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 67/4434

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på de tre boligblokkene datert 15.05.2022. Forretningsfører opplyser at første innflytning var 03.05.2021 Det foreligger plantegning i tinglyst seksjonering som samstemmer med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til Boligbebyggelse, Nåværende og Reguleringsplan skal fortsatt gjelde. Eiendommen ligger i et regulert område: Plan Id 201603 - Løvenskiold Terrasse Plantype: Detaljregulering Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 21.06.2018 Delarealer: Delareal 4 858 m Formål Boligbebyggelse-blokkbebyggelse Feltnavn BB1 Delareal 56 m Formål Parkeringsplasser Feltnavn f_P1 Delareal 10 m Formål Annen veggrunn - tekniske anlegg Feltnavn o_Annen veggrunn Delareal 1 136 m Formål Uteoppholdsareal Feltnavn f_UA Delareal 12 m Formål Kjøreveg Feltnavn o_KV2 Delareal 43 m Formål Renovasjonsanlegg Feltnavn f_R2 Delareal 169 m Formål Garasjeanlegg for bolig-/fritidsbebyggelse Feltnavn f_BBP1 Delareal 146 m Formål Garasjeanlegg for bolig-/fritidsbebyggelse Feltnavn f_BBP2 Delareal 12 m Formål Energianlegg Feltnavn T Delareal 109 m Formål Annen veggrunn - tekniske anlegg Feltnavn f_Annen veggrunn Delareal 34 m Formål Renovasjonsanlegg Feltnavn f_R1 Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 27.10.2023 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 900 000,00))   110 542,- (Omkostninger totalt)   4 010 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  110542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9900,- og visninger kr 2500.- Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 60.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å dekket for avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Nicolai Bratås

Megler

Nicolai Bratås

97 53 07 16

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev