aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Utsiktsvegen 46!

Stor og påkostet enebolig med flott utsikt mot festningen * 3 garasjeplasser * Vannbåren varme

 • 4 600 000
 • BRA 238 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING4 600 000
 • OMKOSTNINGER131 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 731 142
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 975
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 193 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 298 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 600 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  115 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 600 000,-))
  --------------------------------------------------------
  131 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 731 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje: Stue, kjøkken, gang, wc, bad, vaskerom og 3 soverom.
Underetasje: Entré, hall m/trapp, bad, soverom, gang, kjellerstue, 3 boder, teknisk rom og garasje.

I tillegg et takoverbygget inngangsparti på 7 kvm, en terrasse på 30 kvm, en takoverbygget veranda v/stue og en takoverbygget balkong v/hoved soverom på 7 kvm.
Det er tilsammen tre garasjeplasser - garasje i sokkel og en nyere dobbeltgarasje.

Utsiktsvegen 46, Innlandet

 • Eneboligen fra 1975 er jevnlig oppgradert og godt vedlikeholdt, og fremstår med god boligstandard.

  Følgende er påkostet og modernisert i senere år:

  2005 - Nye vinduer og terrassedører.
  2005 - Etterisolert vegg mot nord
  2010 - Ny leddport i garasje i underetasje
  2016 - Kobberbånd på møne utvendig tak.
  2016 - Automatsikringer i sikringsskap.
  2017 - Nytt gulv og maling på vegger i gang og kjellerstue i underetasje
  2019 - Nytt kjøkken
  2019 - Sanert oljetank
  2019- Installert bergvarme
  2020 - Oppgradert wc i 1 etg.
  2020 - Ny pipehatt
  2021 - Ny skyvedørsgarderobe i hall.
  2021 - Oppgradert hovedsoverom

  Innvendig pene overflater har en normal bruksslitasje. Gulv med eikeparkett, laminat, fliser m/varme, vegg til vegg teppe og malt betonggulv. Vegger med panel, malt brystning, malt mdf. veggplater, tapet. malt panel, malt teglsteins vegg, malte slette vegger. Tak med malt panel, panel (m/downlights i stue), slett malt tak, Tak-ess, Mdf. takplank (m/downlights på kjøkken). Malte lister. Rett malt trapp med åpne trinn og repos. Malte vanger, trinn, rekkverk og håndlister. Malte glatte dører fra byggeår med pyntelist. Dør med sprosseglass mellom entre og hall, samt mellom stue og gang.

  Kjøkken:
  Lekkert kjøkken fra 2019 med hesteskoformet, takhøy kjøkkeninnredning med melaminbelagte skrog og malte fyllingsdører og fronter. Fem overskapsdører med sprosseglass. To høyskap. Heltre eik benkeplate med underlimt oppvaskkum m/1- greps blandebatteri. Kran med uttrekkbar slange. Fliser mellom benk og overskap. Innebygget platetopp med induksjon, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap og vinskap. Ventilator over platetopp. Water Guard. Komfyr vakt. 2 stk nedfelte EVOline backflip med 2 strømuttak og USB-uttak i benk.

  Vaskerom:
  Vaskerom, oppgradert i 1995. Vinylbelegg på gulv, panel på vegger og tak-ess i tak. To stålvasker. Opplegg for vaskemaskin. Garderobeskap. Veggventil. Terrassedør.

  Bad i underetasje:
  Bad fra byggeår. Fliser på gulv, fliser på vegger og tak-ess i tak. Benk med heldekkende vask. Et overskap. Speil med overlys. Frittstående klosett (2020). Dusjhjørne med to glassvegger og skyvedører. Takventil.

  Bad i 1. etg.
  Bad fra 2000. Fliser med varme på gulv, fliser på vegger og panel i tak med downlights. Benk med heldekkende marmor benkeplate m/nedfelt vask. Speil med overlys. Et høyskap. Dusjkabinett. Badekar med dusj garnityr. Takventil.

  WC:
  Toalettrom som er noe oppgradert i 2020. Fliser på gulv, malt panel på vegger og tak-ess i tak. Benk med heldekkende porselensvask. Speil. Frittstående klosett. Det er ikke målt unormal fukt i gulv eller vegger. Takventil.

  Bod og garderober:
  Stor skyvedørsgarderobeskap med speildører i hall. Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom. Garderobeskap i 2 soverom. Boder med plassbygde hyller.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  TG3 - Store eller alvorlige avvik:
  Vaskerom - TG3 pga av alder. Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav, men rommet fungerer godt i dag. Det er ikke målt unormal fukt i gulv og vegger.

  Bad i underetasje - TG3 pga av alder. Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav, men rommet fungerer godt i dag. Det er ikke målt unormal fukt i bunnsvill.

  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Radon- Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Ventilasjon > Bad - Rommet har kun naturlig ventilasjon. Rommet har kun naturlig avtrekk.

  TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

  Vannbåren varme - Mer enn halvparten av forventet brukstid på anlegg for vannbåren varme er oppbrukt.

  Utvendige vann- og avløpsledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger.

  Boligens øvrige bestanddeler har fått TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG IU (Ikke undersøkt/ikke tilgjengelig for undersøkelse).

  For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eneboligen er beliggende i Utsiktsvegen 46 i Lia i Kongsvinger. Huset ligger i nordøstvendt, skrående terreng med flott utsikt over Kongsvinger. Det er gangavstand til barnehager, barneskole, og til Kongsvinger sentrum. I Lia har du kort veg til flotte turområder på Bjønnmyra, Bæreia, Puttara og Holtberget. På vinterstid kjøres det opp skiløyper i lysløypa øverst i Lia. Her er også en ny gapahuk.

  Lia sokner til Marikollen barneskole (1.-7.trinn) og til den nye flotte storskolen Kongsvinger ungdomsskole (KUSK). Kort vei ellers til flere skoler (Øvrebyen vgs, Sentrum vgs, NTG, og NTGU). Høgskolen i Innlandet har avdeling i Kongsvinger. Det er flere barnehager i byen, både kommunale og private. Nærmeste er Lia barnehage og Marikollen barnehage. Kongsvinger har god barnehagedekning, og kommunen skilter med kort eller ingen ventetid på barnehageplass.

  Kongsvinger by har det aller meste by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Her er også godt med aktivitetstilbud for både liten og stor. Perfekt for den aktive familie. Kongsvinger har svømmehall og flere idrettsanlegg. Her er det muligheter for fotball, håndball, klatring, friidrett med løpebane, amerikansk fotball, og tennis. I byen ellers finnes også dansestudio, Gjemselund fotballstadion, og Kongshallen ishall der det er tilbud om både hockey og kunstløp. Strandpromenaden er et flott sted for en løpetur, og byen har flere treningssentre.

  Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.
 • Eiendom med enebolig, dobbel garasje og stabbur. Beliggende i et veletablert boligområde bestående av småhusbebyggelse.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Tradisjonell enebolig i bindingsverkskonstruksjoner. Huset er fundamentert på lecastein grunnmur og støpt plate. Etasjeskiller i trekonstruksjoner. Bygningen er oppført etter byggeforskrifter/forskriftskrav som gjalt på oppføringstidspunktet. Tak tekket med betongtakstein fra 1993. Det er montert kobberbånd på møne. Forkantblekk, takrenner og nedløp i galvanisert metall fra 1993. Heldekkende beslag rundt pipe fra 2020. Takstige til pipe.Vanlig bindingsverkskonstruksjon isolert med 10 cm mineralull. Stående utvendig malt panel med liggende malt panel i gavlspisser. Saltak i trekonstruksjoner isolert med 15 cm mineralull. God lufting. Malte trevinduer fra 2005 med 2-lags isolerglass og ventil i karm. Det er utvendig løsesprosser på vinduer. Utvendig persienner på vinduer mot vest. Teak inngangsdør fra byggeår med sideglass og tre terrassedører fra 2005 med 2-lags isolerglass og utvendig løse sprosser. Drenering fra byggeår, som er oppgradert mot syd. Betongfundament og grunnmur av lettklinkerblokker som innvendig og utvendig er pusset. Skrående terreng. Oljetank i glassfiber som er renset og fylt med sand i 2019.

  Terrasser:
  Terrasse v/stue fundamentert på betongpilarer. Trekonstruksjoner. Spaltegulv og stående rekkverk med håndlist. Trapp i stål til terreng. Takoverbygget veranda v/stue fundamentert på betong pilarer. Trekonstruksjon med spaltegulv. Stående rekkverk med håndlist. Takoverbygget inngangsparti med belegningsstein på terreng. Takoverbygget balkong v/master soverom i trekonstruksjoner. Spaltegulv og stående rekkverk med håndlist.

  Garasje:
  Dobbel garasje fra 2011, fundamentert på betongplate. Vegg i lecastein som er pusset på to sider. I front garasje er det skifer stein. Liggende malt utvendig panel gavlspiss. Saltak i trekonstruksjoner med rupanel undertak, tekket med takshingel. Forkantblekk, takrenner og nedløp i metall. Redwood leddport med el. motor. To garasjevinduer. Et høyskap. Innlagt strøm.

  Stabbur:
  Stabbur fra 2008 med tømmerkasse fundamentert på trepilarer. Saltak med åser, tekket med torv. Takrenner i tre. Innvendig er det isolert gulv og tak. Furugulv og panel i tak. Vindu med 2-lag isolerglass. Panelt inngangsdør med glass i dørblad. Takoverbygget inngangsparti. Innlagt strøm.
 • 1.et: 121 kvm Bra
  U.et: 117 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom, med unntak av boder, teknisk rom og garasje.
 • - Vannrør i rør i rør system samt kobberrør fra byggeår på hoveddelen av anlegget.
  - Avløpsrør av plast.
  - Ventilasjon gjennom veggventiler, ventiler i vinduskarmer og vinduer som kan åpnes.
  - Naturlig avtrekk på bad, wc og vaskerom.
  - Mekanisk avtrekk på kjøkken.
  - Sikringsskap med automatsikringer, oppgradert i 2016. Ny strømmåler.
  - Fiber bredbånd.
  - Brannslokker og røykvarslere i huset.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Det er boret energibrønn til vannbåren varmeanlegg. Borehull og varmepumpe fra 2019. Elektrisk varmekabler i gulv på bad. Vegghengte radiatorer for vannbåren varme, samt vannbåren gulvvarme i deler av underetasjen. Plassbygget åpen peis i stue.

  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.
 • Oppgitt areal er omtrentlig. Oppmålte grenser er usikre. Se vedlagt grunnkart.

  Tomten ligger i skrående terreng langs Utsiksvegen. Pent opparbeidet hage med plen, div. prydbusker samt frukttrær. Belegningsstein i inngangsparti og biloppstillingsplass. Stakittgjerde og hekk på 4 sider av tomten.
 • Frittstående dobbel garasje og enkel garasje i sokkeletasje. Redwood leddport med el. motor. i begge garasjer.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 843 316 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 035 939 per 31.12.20
 • Kr. 12 714 pr. år (prognose for 2022)

  Fordelt på:
  Eiendomsskatt kr 5 139,-
  Feiing kr 975,-
  Renovasjon kr 3 600,-
  Ab. gebyr vann kr 1 250,-
  Ab. gebyr avløp kr 1 500,-
  Målerleie kr 250,-

  I tillegg kommer forbruk vann per m3 kr 18,25 og avløp per m3 kr 22,63.
 • Kommunale avgifter, strøm, forsikring.
 • Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 04.04.1975.
  Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998 jf. pbl.§21-10.

  Det foreligger følgende godkjente tegninger hos kommunen:
  1974 - Byggetegninger enebolig
  1977 - Gjerde
  1979 - Transformatorstasjon
  1988 - Terrasse
  2010 - Garasje
 • Det er tillatt å leie ut hele eller deler av egen eiendom til det formål den er godkjent for.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Rommene er beskrevet ut i fra dagens bruk, med mindre noe annet er særskilt angitt. Dagens bruk kan avvike fra originale plantegninger og trenger ikke nødvendigvis være godkjent ihht plan- og bygningsloven.

  Lampetter på hovedsoverom og i stue medfølger ikke i handelen.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 1974/2655-1/13 Best. om vann/kloakkledn.
  15.05.1974
  Med flere bestemmelser

  1981/524-1/13 Erklæring/avtale
  22.01.1981
  Rettigheter for HEAS.

  2019/368305-1/200 Bestemmelse om nettstasjon
  28.03.2019 21:00
  Rettighetshaver:EIDSIVA NETT AS
  Org.nr: 981963849
  Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanens arealdel er avsatt til boligbebyggelse.
  Eiendommen ligger i et område som er regulert til frittliggende småhusbebyggelse PlanID - 7609 Digerudvegen/Utsiktsvegen (Ikrafttredelse 07.11.1977)

  Det foreligger/foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 01.07.2022
  Et større område på andre siden av Utsiktsvegen er avstatt til fremtidig boligbygging i kommunelanen.

  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 29 Bnr. 250 i Kongsvinger kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris på kr 45 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900,- og visninger kr. 2 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Inger Heiestad Rognstad
  Vidar Rognstad
Ida Christine Nymoen

Megler

Ida Christine Nymoen

97 13 64 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev