aktiv-eiendomsmegling
Fasade

Koselig hytte i naturskjønne omgivelser. 2 soverom. Uthus. Gode friluftsmuligheter.

 • 750 000
 • BRA 60 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING750 000
 • OMKOSTNINGER34 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER784 892
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 987
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 43 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT768 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 750 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  18 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 750 000,-))
  --------------------------------------------------------
  34 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  784 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har gleden av å presentere denne trivelige hytta som ligger fint til i et hyggelig, lite hytteområde. Her er det et eldorado av friluftsmuligheter med både fjell og sjø, med bade- og fiskemuligheter, flott turterreng, skiløyper, bærplukking og dyreliv. Hytta har en koselig atmosfære med tregulv, tømmervegger og mønt himling. Det er ca. 4,5 mil til Rena sentrum og ca 3 mil til Koppang sentrum, der du finner det meste av servicetilbud.

Merk deg dette:
4 sengeplasser
Uthus med boder og utedo
Solcellepanel og gass varmeovn
Midt mellom innlandets skogkledde åser
Flotte turmuligheter rett utenfor

Hytta inneholder:
Entré, kjøkken, stue og 2 soverom.
Uthus med utedo, redskapsbod, vedbod og bod med hyttedusj.
Kjøkken

Nedre Volltrøvei 6, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Hytta har en trivelig adkomst på sommerstid med parkering utenfor hytta. På vinterstid kan man parkere ca. 700m fra hytta og benytte ski/snøscooter opp. Hytta har overbygd inngangsparti som tar deg inn i entré med garderobemuligheter. Herfra er det adkomst til kjøkken.

  KJØKKEN
  Kjøkkeninnredning med furufronter og noe oppbevaringsplass i skap og skuffer. Laminert benkeplate. Gasskjøleskap og koketopp. Plass til spisegruppe. Åpen løsning mot stue.

  STUE
  Stue med tregulv, malte tømmervegger og mønt himling som skaper en god atmosfære i rommet. Vinduer på flere sider gir godt med innlys. Stua har plass til sofakrok. Det er både vedovn i stua.

  SOVEROM
  Hytta har to soverom, der ett i dag er innredet med enkeltseng, og ett med enkeltseng og dobbeltseng.

  UTEDO/DUSJ
  Utedo plassert i uthuset. En bod har installert hyttedusjkabinett.
 • Hytta ligger fint og usjenert til blant flere åser og fjell i et familievennlig hytteområde. Det er ca. 4,5 mil unna Rena sentrum og ca 3 mil til Koppang sentrum, der du finner det meste av servicetilbud. Hytta ligger i et lite og hyggelig hytteområde, delvis skjermet til av skog. Her er det flere tjern hvor du kan bade, og Myklebysjøen ligger ikke langt unna. Er du interessert i fiske er det mulighet i fjellvann/fjellbekker og det er ikke lang vei til Glomma. Det er umiddelbar nærhet til friareal og løype- og tur- nett. Her finner du skiløyper på vinterstid og fine turstier og sykkelveier for både tur og trening ellers. Bærplukking er rekreasjon for barn, ungdom og voksne. Stiene og veiene fører deg frem til både multemyrer og blåbærtuer.

  Området innbyr til et variert tilbud av opplevelser gjennom hele året. Området er kjent for å være snøsikkert på vinterstid, og det er kun ca. 45 km til Birkenåsen med alpin- og golfanlegg. Dette hytteområdet er det virkelig enkelt å trives i. Enten du er sykkel- og skientusiast, jeger, fisker, bærplukker eller en som søker tradisjonelle friluftsaktiviteter. Her er det mye aktivitet for både store og små.
 • Sannsynligvis byggegrunn av morene/løsmasser. Pilarpunkter og tørrstablet gråsteinmur. Gulv med overflater av lakkert tre. Isolerte
  bindingsverksvegger med utvendig beiset tømmermannspanel. Laftede tømmervegger dels med utvendig beiset tømmermannspanel. Vegger med overflater av lakkert panel og malt tømmer. Himling med rupanel, malte åser/malt panel, falske åser/panel og lakkert panel. Taktekking av korrugerte stålplater.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Takstrådet Harald Juliussen AS.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Veggkonstruksjon: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Lufting av ytterkledning generelt var ikke vanlig på fritidsboliger i 1987.
  Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Elektrisk anlegg

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Nedløp og beslag: Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
  Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk er ikke barnesikkert i henhold til dagens krav for avstand mellom spiler.
  Pipe og ildsted: Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke. Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Det er påvist at pipe har sprekker og riss.
  Krypkjeller: Det er begrenset inspeksjonsmulighet i krypkjeller, vurdering basert på inspeksjon fra lukeområde.
  Byggegrunn: Det er registrert symptomer på setninger i grunnen i form av sprekker i grunnmur. Sansynlige differensialsetninger i grunnen som gjør at gulvene er noe skjeve. Dette kan variere i forhold til årstidene.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Branntekniske forhold.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.etg: Bra 44/P-rom 43 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg: Vindfang/gang, stue/kjøkken/spiseplass, 2 soverom.

  Uthus på ca. 16 kvm med utedo, redskapsbod, vedbod og bod med hyttedusj.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • -Solcellepanel, gassovn og gassalarm.
  Se løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Hytta varmes opp med vedfyring og gass varme ovn.
 • Eiertomt på ca. 768 m². Naturtomt med trær, bær og lyng.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Parkering ved hytta på sommerhalvåret.
 • Eiendommen har adkomst fra privat bomvei. På vinteren er veien åpen frem til brua, ca. 500m fra hytta. Det er mulig å komme seg til hytta på ski eller snøscooter. Det er ikke innlagt vann og avløp i hytta. Vann kan hentes på vannpost i hytteområdet. Det er utedo i uthuset.
 • Formuesverdi kr 109 110 per 31.12.2020.
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 3 158,- for 2022. I disse inngår eiendomsskatt og renovasjon. Feie- og tilsynsgebyr etterfaktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen ved varsel om besøk. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Det er bomavgift for bruk av Mykleby Setervei, p.t. kr 80 pr tur. Kan eventuelt kjøpe årskort for kr. 1 500,-.

  Ellers tilkommer utgifter til ved, forsikring, tv/nett. Utgiftene på dette vil variere ut fra hvilke abonnement og avtale man har.
 • Det er ikke mottatt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for hytta, da dette ikke var normalt på den tiden hytta ble bygd.
  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen, av hytta og uthuset, fra 1986. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.
  Det er i senere tid bygd på det største soverommet, som det ikke finnes byggetegninger på. Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for nevnte areal/rom. Rommet er derfor ikke godkjent for varig opphold, men er likevel inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det foreligger begrensninger ved korttidsutleie for eierseksjoner. I det tilfelle fritidsboligen ligger på festet grunn, kan det også foreligge begrensinger i festekontrakt. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det er ukjent når feiing og tilsyn sist gang ble utført. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Hytta og de øvrige byggene overtas slik de står på visning med møbler og inventar. Det vil ikke vaskes/ryddes ytterligere en slik det fremstår på visning før overtagelse.

  Selger opplyser at det er mulig å koble seg på strøm.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 52-4/16, tinglyst den 07.01.1987. Gjelder "Erklæring/Avtale". - Bestemmelse om veg/vann/kloakk/elektriske ledninger m.v.
  Dagboknr. 188238-9/200, tinglyst den 06.03.2012. Gjelder "Jordskifte".

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av kommuneplan for Stor-Elvdal kommune, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til fritidsbebyggelse.
 • Gnr. 10 Bnr. 350 i Stor-Elvdal kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  -Sprekk i pipe, i henholdtil takstrapport.
  -Helling på gulv i stuen ved ildsted. Tidligere høydeforskjell ved kjellerlem på kjøkken. Avhengig av telehiv.
  -Det er KUN solcelle anlegg.
  -Det er fremmet forslag om vinterbrøytet til hyttene.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på kr 37.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), markedspakke (kr 11.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Astri Karin Aarkvisla
Viktor Nybråten

Megler

Viktor Nybråten

90 21 80 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev