aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Stor-Elvdal og Østre Geitryggen 68! (Selgers private bilde)
Velkommen til Stor-Elvdal og Østre Geitryggen 68! (Selgers private bilde)

KOPPANG Østre Geitryggen 68

Flott Norsk laftet tømmerhytte fra 2021 med stor og solrik eiet tomt - Panoramautsikt & helårsvei!

 • kr 5 300 000
 • BRA 103 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 300 000
 • Omkostningerkr 149 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 449 542
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2021
 • Soverom3
 • ArealP-rom 99 m²
 • Tomt1 911.5 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 5 300 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  132 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 300 000))

  149 542 (Omkostninger totalt)

  5 449 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Rålekker og nybygd kvalitetshytte med timberframe fra Østlaft med norsk laftet tømmer. Stor og solrik eiet tomt på ca. 1 911,5m² beliggende ca. 820 moh. og med panoramautsikt over den flotte og uberørte naturen. Hytta ligger i det populære området Østre Geitryggen, opp Vinjevegen i Stor-Elvdal kommune med utsikt mot Rendalsølen og Gråvola. Det er fantastiske friluftsmuligheter til alle årstider med skiturer til Fampenhøydene innover mot Ringebufjellet, Området byr på flotte fiskevann, fjellturer, gode muligheter for jakt og bærsanking. Vinje vegområdet er et rolig fjellområdet for deg som liker tradisjonelt friluftsliv omgitt av stillhet og uberørt natur. Her kan du finne ro i sjela. Av tilrettelagt friluftsliv er det merkede stier og oppkjørte skiløyper rett uten for hytta.
Området er kjent for sine vakre naturområder midt blant fjell og vidder. Her kan du enkelt finne roen, samtidig som du har tilgang til flotte turområder for ski, jakt, fiske og bær m.m.

Østre Geitryggen 68, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 103 kvm Kommentar: Arealet er beregnet ut ifra oppmålt bruksareal. Hems har ikke målverdig areal. Ca.areal: 17m².
  Primærrom
  1. etasje: 99 kvm Følgende rom inngår som primærrom: Vindfang, gang, stue/kjøkken, WC/vaskerom, bad og 3 soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 4 kvm Følgende rom inngår i sekundærrom: Utvendig bod.  Tomt
  1911.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt på ca. 1 911,5m². Tomten er opparbeidet med gruset gårdsplass og naturtomt. Eier opplyser om at tomten er opparbeidet med heller på tre steder i 2022.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Hytta ligger i det populære område Østre Geitryggen i Stor-Elvdal kommune, ca. 17 km fra Koppang sentrum med flere servicetilbud. Hytta er en del av et nyetablert hytteområde som igjen er en utvidelse av et større og allerede etablert hytteområde. Området er kjent for sine vakre naturområder midt blant fjell og vidder. Fjellområdene strekker seg fra Imsdalen i sør, mot Gudbrandsdalen og videre nordover til Rondane og øst til Glommadalføre. Fjellområde ligger på ca. 830 moh og byr på muligheter for tradisjonelt friluftsliv, omgitt av uberørt natur. Høyeste punkt er Famphøgdene på over 1300 moh. Fjellområdet har et rikt dyreliv med gode jakt- og fiskemuligheter. Ca 5 min gange til bade og fiskevann/isfiske i Fåfengtjernet, på vinteren har du også mulighet til å gå på skøyter her. Det er flere flotte fiskevann og vassdrag i nærheten. Bjørsjøen og Tittelsjøen er fine områder for isfiske. I tillegg er det ørretvann i nærheten. Hytteområdet ligger innenfor Trønnes Utmarskområdes grenser, som disponerer 202 000 da utmark med flere jaktfelter. Det er mulighet for å kjøpe årlige jaktkort på småvilt. Innenbygdsboende og hytteeiere har fortrinnsrett på disse. Jaktkort kan kjøpes for både rype-, skogsfugl- og harejakt. I tillegg er det mulighet for jaktkort på villreinstamme i området. Området kan by på gode forhold for bærsanking. I fjellet nær hyttefeltet er det store areal med gode multemyrer. I liene ned mot Glomma er det hvert år store mengder blåbær, tyttebær og bringebær. I tillegg er det gode områder for å plukke sopp i nærområdet. Av tilrettelagt friluftsliv er det merkede stier og oppkjørte skiløyper i umiddelbar nærhet med traseer for både liten og stor. Med utgangspunkt i Vinjevegen er det mange mil med merkede stier. Området er kjent for snilt terreng og villmark hvor det er lett å ta seg fram utenom stiene. Det er ypperlige muligheter for sykkelturer på grusveier og stier i området. I tillegg prepareres det flere mil med skiløyper på vinterstid. Disse går like ved de etablerte hytteområdene. Det arrangeres påskeskirenn for store og små hvert år. Det ligger tre slalomanlegg kun ca. en times biltur unna. Området byr på mange spennende friluftsopplevelser som nordens første tubepark, innendørs klatrevegg, rulleskiløype ved Nordstumoen, kanopadling i Glomma osv. Nærområdet kan også by på Storfallet som er en flott natursti med et fossefall. Langs Vinjevegen er det to setervoller. Den ene er Trønnesgammelsetra med 13 setrer, som elva Trya renner forbi på sin vei mot Glomma. Den andre er Hellaksetra som ligger i Ringebu kommune og er en setervoll med 14 setrer.

  Byggemåte
  Fritidsbolig - Byggeår: 2021. Byggegrunn med antatt jord - morenemasser. På denne type boliger er det normalt at det ikke er etablert drenering. Takrennevann føres ut på terreng. Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Antatt isolert under betonggulv og utførelse med fuktsperre mot grunnen. Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre, dokumentasjon foreligger. Takflatene er tekket med torv. Taktekking ikke besiktiget på grunn av snø på taket. Helbeslått pipetopp. Lakkerte ståltakrenner og nedløp. Vannbrett av kobber. Yttervegger av laftet tømmer. Synlige lafteknuter. Saltakkonstruksjon. Tretakkonstruksjon. Åstak. Lukket og kledd takkonstruksjon. Antatt isolert med mineralull. Overbygget takkonstruksjon over veranda. Understøttet med tresøyler. Synlige åser. Overbygget takkonstruksjon over inngang. Understøttet med tresøyle. Med justerbare skruer. Det gjøres oppmerksom på at skjulte feil og mangler i konstruksjonene ikke kan avdekkes uten bygningsmessige inngrep. Vinduer med 2 lags isolerglass 2021. Malt ytterdør med glassfelt fra 2021. Terrassedør med 2 lags isolerglass fra 2021. Adkomst ifra stue til veranda. Terrassedør med 2 lags isolerglass fra 2021. Adkomst til bad. Terrassedør med 2 lags isolerglass fra 2021. Adkomst til soverom. Adkomst til veranda fra stue. Ukjent fundamentering. Utført med impregnert gulv. Utført i 2022. Støpt plate ved inngang. Belagt med fliser. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: * Utvendig > Dører: Behov for justering av terrassedør i stue. Eier opplyser: Blir utført før salg. * Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. * Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Ikke fuktsikre overflater i våtsonen. Dusjkabinett hindrer direkte vannsprut på overflatene. Det er ikke behov for utbedringstiltak. Det er tekniske byggeforskrifter og NS 3600 som krever fuktbestandige materialer i våtsoner, som utløser TG2. Løsningen betinger imidlertid bruk av tette dusjvegger, dusjkabinett eller lignende. Åpen dusjløsning vil kreve tiltak. Kostnadsestimat er basert på at dagens løsning fungerer og settes derfor til 0. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:  * Våtrom > Ventilasjon > WC/Vaskerom: Rommet har ingen ventilasjon. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 8. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar: Ja. Beskrivelse: En liten svikt på et punkt på gulvet i spisestuen. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Vi har bygget terrassen selv. 23. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Svar: Ja. Beskrivelse: Det er utført tilstandsrapport i mars 2023.

  Innhold
  Hytta inneholder: 1. etasje: Entré, stue, kjøkken/spisestue med utgang til terrasse, gang, 3 soverom, vaskerom/WC og bad med utgang til platting. Hems: Hemsrom uten målverdig areal, gulvareal på ca. 17m². Utvendig bod/teknisk rom på ca. 4m² ved inngangspartiet.

  Standard
  Fritidsbolig - Byggeår: 2021. Fritidsbolig av laftet tømmer fra Østlaft Bygg. Godt ivaretatt hytte. For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser. VELKOMMEN INN! Du ønskes velkommen inn via et hyggelig overbygget inngangsparti belagt med fliser. Til høyre for inngangsdøren har du også adkomst til en praktisk utvendig bod/teknisk rom på ca. 4m². Boden har støpt gulv med sluk og er utstyrt med varmtvannsbereder, trykktank og tankalarm, samt sikringsskap med automatsikringer. Når du entrer hytta kommer du inn i en flott entré og du får umiddelbart WOW-faktoren av den nybygde hytta fra 2021. Entréen har skiferfliser på gulv med gulvvarme og overflater med laftet tømmer. Plass til sko og yttertøy bak fløyelsgardiner som går fra gulv til tak. STUE Fra gangen kommer du videre inn til stuen som er et fantastisk rom som bare må oppleves. Her får du følelsen av at du sitter ute inni hytta og du finner enkelt roen. Det første som slår deg er de store vindusflatene med panoramautsikt over den flotte og uberørte naturen. Vindusflatene sørger for rikelig med naturlig lys som sammen med den gode takhøyden gir en unik atmosfære og romfølelse. Stuen har god standard fra 2021 med pen enstavs eikeparkett og overflater med laftet tømmer. De synlige rundstokkene i himlingen setter prikken over i-en. Som et fint midtpunkt i stuen har du en nydelig klebersteinovn som varmer godt på kalde høst- og vinterdager, samt bidrar til ekstra hygge. KJØKKEN Kjøkkenet ligger i en fin og sosial åpen løsning med spisestuen, og samtidig naturlig adskilt fra stuen. Et moderne og praktisk kjøkken fra IKEA som var nytt i 2021. Du har god skap- og benkeplass i innredningen som har glatte fronter og heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin, samt plass til frittstående kjøleskap med frysedel. Integrerte hvitevarer medfølger i handelen, frittstående kjøleskap følger i utgangspunktet ikke (kan avtales med selger). Det er også montert komfyrvakt ved platetoppen og lekkasjestopper under kjøkkenbenk. TERRASSE Fra spisestuen har du utgang til en stor, flott og solrik terrasse. Terrassen er delvis overbygget og har impregnerte terrassebord på gulv. Den gode størrelsen gir plass til ulike sittegrupper etter eget ønske og behov. Her sitter du høyt, fritt og solrikt med nydelig utsikt! SOVEROM Hytta inneholder tre fine soverom, i tillegg til hems som i dag er innredet som et fjerde soverom. Alle soverommene har samme gode standard enstavs eikeparkett på gulv, overflater med laftet tømmer og god takhøyde med synlige rundstokker. Hovedsoverommet har samme flotte utsikten som stuen og har utgang til platting belagt med heller. BADEROM Hytta har et lekkert baderom fra 2021 med utgang til samme platting som hovedsoverommet. Baderommet har mørke fliser på gulv med gulvvarme, overflater med laftet tømmer og panel med innfelte downlights i himlingen. Pen baderomsinnredning med skuffer og heldekkende servant, speilskap og vegghengt belysning over. Ekstra vegghengt høyskap sørger for god oppbevaring. Baderommet er også utstyrt med dusjkabinett, gulvmontert toalett og elektrisk styrt vifte. VASKEROM / WC Hytta har også et praktisk vaskerom kombinert med toalettrom. Rommet har mørke fliser på gulv med gulvvarme og sluk, overflater med laftet tømmer og panel i himlingen. Praktisk innredning med mørke fronter og laminert benkeplate med nedfelt kum, vegghengt rundt speil montert over. Praktisk med plass og opplegg for vaskemaskin under benkeplaten. Rommet er også utstyrt med sort gulvmontert toalett. HEMS Over vaskerommet og entréen er det en praktisk hems som i dag er innredet som et soverom. Hemsrommet har ikke målverdig areal men et gulvareal på ca. 17m². Hemsen har pen enstavs eikeparkett på gulv, overflater med laftet tømmer og panel i himlngen med synlige rundstokker. Det gjøres oppmerksom på at hemsrommet ikke er godkjent som rom for varig opphold.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt fiber (Eidsiva - Altibox).

  Parkering
  Parkering på egen gårdsplass.

  Diverse
  Det er ikke montert takstige. Krav om takstige og eventuelt feieplattform (for skorsteiner høyere enn 120 cm) gjelder også for hytter/fritidseiendommer. Takstige skal enten være fastmontert eller det benyttes løs stige som hektes i fastmonterte kroker. Flere kommuner har unntak fra kravet om takstige, eller kan vurdere unntak fra kravet, i de tilfeller bygningene har torvtak alternativt shingel-/papptekking med takhelling på 22 grader eller mindre. Felles for begge er at gesimshøyde (avstand fra bakke til tak) ikke er høyere enn 3,5 m. Kjøper overtar ansvaret for ovennevnte. 5 års reklamasjonsfrist(ca 3 år igjen). Østlaft er innom to ganger i året for å skru til tømmeret og justerer vinduer/dører om det er nødvendig. Mulighet til å sette opp 2 bygninger til på tomten.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 300 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  132 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 300 000))

  149 542 (Omkostninger totalt)

  5 449 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming med varmepumpe, ved og elektrisitet. Luft-til-luft varmepumpe montert i 2023. Vedfyring med klebersteinovn i stuen. Elektrisk oppvarming med gulvvarme i vindfang, vaskerom og baderom.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  13533

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr. 13 533,25,- for 2023. For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.): Slamtømming 0-4 m3: Kr. 872,50,- Tett tank over 4 m3: Kr. 3 817,50,- Tilsynsgebyr private anlegg: Kr. 650,- Renovasjon i hyttefelt: Kr. 1 971,25,- Eiendomsskatt: Kr. 6 222,- Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres og faktureres etter utførelse. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  280000

  Formuesverdi primær år
  2021

  Info formuesverdi
  Ved første gangs verdsetting skal formuesverdi av fritidseiendom (ikke sekundærboliger) fastsettes til maksimalt 30% av markedsverdi, eventuelt til 30% av byggekostnadene, inkludert tomt for et nybygg. Ved senere år skal formuesverdien videreføres, men med en eventuell fastsatt oppjustering. Formuesverdien på fritidseiendommer som ligger vesentlig over takstnivået for sammenlignbare eiendommer ellers i kommunen, skal settes ned når skattyter krever det.

  Andre utgifter
  Kr. 900,- til Løypelaget for vinteren 2022/2023. Kr. 1800,- for brøyting av vegen fra vinjeveien til Østre Geitryggen, samt brøyting av gårdsplassen.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for oppføring av fritidsbolig i 2022. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra privat vei. Vinjevegen SA er et driftselskap som har ansvar for brøyting, drift og vedlikehold av Vinjevegen. For å benytte veien kjøpes et årskort for kr. 2200,- som gjelder for én personbil. Prisen for nytt passeringskort er kr. 200,-. Enkelttur er kr. 100,- per tur for personbil og kr. 180,- per tur ved passering av brøytebommen. Se mer informasjon på vinjevegen.info. Privat vann fra borehull på egen tomt, etablert i 2020. Borehull på ca.100 meter. Pumpe i borehull. Trykktank plassert i utvendig bod. Privat avløp. Svartvann føres ut i tett tank. Gråvann føres ut i to tanker med infiltrasjonsgrøft. Montert tankalarm for tett tank i utvendig bod. Det vil på generelt grunnlag kunne hefte usikkerhet ved private vann- og avløpsanlegg over tid. For eksempel kan spredegrøfter tettes, nye offentlige krav kan gjøre eksisterende avløpsanlegg utilfredsstillende og grunnvannstand og øvrige forhold medføre endring i kvalitet og mengde på vann fra borehull og brønner. Det er ikke kjent med at det har blitt tatt vannprøver de senere årene. Det gjøres oppmerksom på at kommunene driver fortløpende kartleggingsarbeid av private anlegg. Dette kan innebære framtidige krav om utbedring av eiendommens avløpsanlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for "Geitryggen hyttefelt" fra 2008. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse (1 906m²), anlegg for lek (3m²) og annen veigrunn (2m²). Eiendommen omfattes av kommuneplan for Stor-Elvdal kommune 2003-2015, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til område unntatt for rettsvirkning.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det foreligger begrensninger ved korttidsutleie for eierseksjoner. I det tilfelle fritidsboligen ligger på festet grunn, kan det også foreligge begrensinger i festekontrakt. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 300 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  132 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 300 000))

  149 542 (Omkostninger totalt)

  5 449 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  149542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 1% av salgssummen, minimum kr 49.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 3.900,- per stykk), markedspakke (kr 12.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 10.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Viktor Nybråten

Megler

Viktor Nybråten

90 21 80 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev