aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Siristujordet 19!

Koppang Siristujordet 19

Nyere hytte med vann/avløp/strøm, fint bad og 3 soverom. Potensial for utvidelse med hems. Gode tur- og fiskemuligheter.

 • 1 650 000
 • BRA 85 m²
 • PRISANTYDNING1 650 000
 • OMKOSTNINGER57 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 707 392
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 014
 • AREALP-rom 82 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 556 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 1 650 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  41 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 650 000,-))
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  --------------------------------------------------------
  57 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 707 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje: Entré, bad/vaskerom, stue, kjøkken, 3 soverom og teknisk rom/bod.
Annet: Loft som har adkomst via takluke med nedfellbar stige.

Siristujordet 19, Innlandet

 • Kort fortalt
  - Attraktiv hytte over ett plan.
  - Hytta ble oppført i 2014.
  - Mulighet for å innrede hems.
  - Parkering på egen tomt.
  - Herlig terrasse på 25 kvm.
  - Hovedsakelig naturtomt.
  - Naturskjønne omgivelser.
  - Gode tur- og fiskemuligheter.
  - Delvis åpen kjøkkenløsning.
  - Oppvaskmaskin på kjøkkenet.
  - Romslig stue med peisovn.
  - Imponerende takhøyde.
  - Fint bad med gulvvarme.
  - Opplegg for vaskemaskin.
  - Tre pene soverom i hytta.
  - Skap i et av rommene.
  - Lagringsloft og teknisk rom.

  Entré
  Hytta har et inntrukket inngangsparti, og vel innenfor døra møtes man av en innbydende entré. Her er det mørke gulvfliser og gråmalte panelplater på veggene. Om ønskelig er det god plass til skap eller andre garderobeløsninger. Tilliggende entreen finner man et teknisk rom med lagringsplass - perfekt for oppbevaring av yttertøy og utstyr. Tegningene viser en mulighet for å utvide hytta og innrede en hems over deler av første etasje.

  Kjøkken
  Et lyst kjøkken har åpen løsning mot stuen, men ligger likevel noe skjermet fra deler av rommet. Innredningen har glatte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Over benken er det belysning og stikkontakter, og over kokesonen er det installert en ventilator. Kjøkkenet har oppvaskmaskin og avsatt plass til komfyr.

  Stue
  Stuen er pen og romslig, med store vinduer som slipper inn godt med naturlig lys, samtidig som de ivaretar den nydelige utsikten over naturen. En glassdør fører ut til terrassen, en flott romforlengelse i sommerhalvåret. Det er skråhimling med imponerende takhøyde, noe som bidrar til en herlig og luftig atmosfære i stuen.

  Videre er stuen smakfullt innredet med 1-stavs laminatgulv, synlige takbjelker og panelplater malt i grått. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord utenfor kjøkkenet. Etter en lang dag ute kan man komme inn å varme seg foran en peisovn. Ildstedet er plassert slik at stemningen kan nytes fra både spiseplassen og sofakroken.

  Bad/wc/vaskerom
  Badet er delikat med grå gulvfliser og hvite, flismønstrede våtromsplater på veggene. Det er gulvvarme, elektrisk håndkletørker og opplegg for vaskemaskin. Badet har toalett og dusjkabinett. Den øvrige innredningen består av servant med hvite underskap, et veggskap i samme stil og et speil med belysning.

  Soverom og garderobe
  Hytta har tre pene soverom med 1-stavs laminatgulv og gråmalte panelplater på veggene. Her er det gode muligheter for å ta med seg både familie og venner på tur. Hovedsoverommet er luftig med ekstra takhøyde, og det er utgang til den herlige terrassen - perfekt for morgenkaffen på varme dager. På et av de øvrige soverommene står det et stort garderobeskap med dels speilfronter. Ekstra lagringsplass finnes på loftet og i et teknisk rom ved entreen.

  Uteområde
  Omgivelsene er landlige og naturskjønne, med fint turterreng og gode fiskemuligheter rett utenfor døra. Nærområdene byr på flott rekreasjon både sommer og vinter. Hytta ligger i utkanten av Koppang sentrum, og det er enkel adkomst via bilvei helt frem. Eiendommen består hovedsakelig av en naturtomt med gress, trær og annen stedlig vegetasjon. Taket er tekket med torv, og hytta passer utmerket inn de skogkledde omgivelsene.

  Fra stuen og hovedsoverommet er det utgang til en herlig og delvis overbygget terrasse på ca. 25 kvm. Her får man nydelig utsikt over nærliggende skogs- og fjellområder. På terrassen er det belysning, markise og impregnerte gulvbord. Uteplassen innbyr til både rolige stunder og lange, sosiale kvelder.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Hytta ligger i naturskjønne omgivelser på vestsiden av Glomma, rett syd for Sundfloen bru. Området ligger i utkanten av Koppang sentrum, kommunesenteret i Stor-Elvdal kommune. Rett utenfor døra har man tilgang på et flott turterreng og gode fiskemuligheter. Vinterstid er det fine skimuligheter i nærområdene, så her kan man ha aktive feriedager året rundt. Fra hytta er det ca. 1,7 km til Nordstumoen skiskytterarena.

  Både Rørosbanen og riksveg 3 går gjennom kommunen, og verdens største elgskulptur, Storelgen står langs riksveien på Bjøråa rasteplass. Elgen er 10 meter høy og 12 meter lang og har virkelig blitt et trekkplaster. Det er også god vegforbindelse til Gudbrandsdalen - over Venabygdsfjellet vinterstid, i tillegg til Birkebeinerveien og Friisvegen sommerstid. Med andre ord er det gode forbindelser, til tross for den landlige beliggenheten.

  Tekna Park ble åpnet i februar 2019. Dette er en aktivitetspark for hele familien med muligheter for alpint, snowboard og skilek, samt skandinavias første tubepark. Svømmehallen på ungdomsskolen fungerer som populært folkebad med badstu, og det er tilbud om eget varmtbad på lørdager.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Koppang. Sentrum har også apotek, legekontor, bank, hotell, kafféer, diverse forretninger og vinmonopol med mer. For ytterligere servicetilbud kan du blant annet kjøre til Elverum hvor du finner Amfi Elverum, et moderne kjøpesenter med ca. 35 butikker.

  Herfra kan man følge Storgata sørover til Kremmertorget, som er Østerdalens største kjøpesenter med over 50 forretninger. Området byr på offentlig kommunikasjon som buss og tog. Det er busstopp ca. 450 meter fra hytta, og det er ca. 5 min med bil til togstasjon. Herfra kan du ta Rørosbanen mot Hamar eller Trondheim.

  Sjekk ut følgende linker vedr nærområdet: www.opplevstorelvdal.no og www.fishspot.no.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Konstruksjon:
  Saltak tekket med torv på platon. Limtrebjelker, sperrer, plast, isolasjon og undertak. Takrenner over torvstokkholdere og nedløp på kjetting. Beslag på pipefot. Utvendig kledning på villmarkspanel. Loftluke med nedfellbar stige i himling. Milighet for innredning av hems. Malte trevinduer med to lag isolerglass. To balkongdører. Malt hoveddør. Veranda på ca 25kvm med impregnerte gulvbord.

  For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 12.05.2022 av Takstrådet Harald Juliussen AS. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
  Våtrom>ventilasjon>Teknisk rom/bod
  Ingen ventil i vegg/himling. Ingen tilluftsspalte under dør.
  Vudering av avvik: Rommet har ingen ventilasjon.
  Tiltak: Mekanisk avtrekk og tilluft må etableres. Ventil i vegg og luftespalte må etableres.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:

  Innvendig>pipe og ildsted
  Elementpipe og peisovn.
  Vudering av avvik: Ildsfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.
  Tiltak: Det er en anbefaling om at det bør monteres ildfast plate under luker på pipe.

  Våtrom>overflater vegger og himlinger>bad/vaskerom
  Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Vindu er del beskyttet av dusjkabinett.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:

  Våtrom>overflate gulv>Teknisk rom/bod
  TEK1997 sier at det er tilfredsstilende fall med 1:50 minst 0,8 m ut fra sluk. Registrert fall er ca 1:100 fra gulv ved terskel til sluk. Det er målt ca. 11mm høydeforskjell på gulv fra dørterskel til topp slukrist.
  Vudering av avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
  Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Rommet anvendes som et teknisk rom med minimal fuktpåkjenning i en fritidsbolig.

  Våtrom>fukt i tilliggende konstruksjoner> teknisk rom/bod
  Hulltaking er foretatt, veggene har ingen våtsone.
  Vudering av avvik: Ved andre fuktundersøkelser enn hulltaking, er det ikke påvist indikasjoner på fuktskader.
  Tiltak: Tiltak ansees ikke nødvendig.

  våtrom> overflater gulv> bad/vaskerom
  Jevnt fall på gulv i terskel til overkant slukrist. Ingen terskel. Lokalt fall mot sluket er ca 1:130. TEK1997 sier at det er tilfredsstilende fall med 1:50 minst 0,8 m ut fra sluket.
  Vudering av avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
  Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Våtrommet fungerer med dette avviket så lenge det brukes dusjkabinett og at det ikke er lekkasje med stort vanntrykk fra noen av installasjonene.

  våtrom> sluk, membran og tettesjikt>bad/vaskerom
  Plastsluk. Ukjent tettesjikt/membran.
  Vudering av avvik: Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Ingen fremlagt dokumentasjon på utførelse og materialbruk.
  Tiltak: Det må gjøres nærmere undersøkelser. Badet vil normalt fungere uten dokumentasjon.
 • 85 kvm bra.

  Tegningene viser en mulighet for innrede en hems over deler av 1.etasjen. Den vil eventuelt ikke inngå i bruksarealet pga lav takhøyde.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg: Stue, entre, kjøkken, bad/vaskerom og 3 soverom.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Hytta oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og gulvvarme på badet, supplert av en peisovn i stuen. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad - ellers naturlig tilluft. En ca. 200 liters varmtvannsbereder er plassert på et teknisk rom, og her er det også montert et sikringsskap med automatsikringer. Hytta er tilknyttet kommunalt avløpsnett via privat kloakk og felles pumpekum.
 • Det er mulighet for parkering på en gårdsplass foran hytta. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
 • Formuesverdi kr per

  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.
 • Kr. 7 426 pr. år
  Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt.
 • Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen, datert 26.11.2014.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  1983/1519-1/16 Erklæring/avtale
  24.03.1983
  AVTALE
  RETTIGHETSHAVER: STOR-ELVDAL KOMMUNE
  ANG OVERDRAGELSE AV 300 M2
  Overført fra: 3423-17/782
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2022/1335779-2/200 Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
  24.11.2022 21:00
  Rettighetshaver:BANKENES BOLIGMEGLER AS
  Org.nr: 981129792
 • Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse.
 • Gnr. 17 Bnr. 918 i Stor-Elvdal kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris kr 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.16.900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 55.085,-. Utleggene omfatter utlegg til eiendomsmegler 1, foto og panterett med urådighet.. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.000,- pr time, oppad til kr 20.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Frank Håkelien
  Lillian Haugland
Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev