aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Ivervollveien 40.

Glåmos Ivervollveien 40

Koselig hytte med anneks og uthus. Innlagt strøm og bilvei helt fram. Flott utsikt og gode solforhold.

 • 990 000
 • BRA 62 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING990 000
 • OMKOSTNINGER40 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 030 892
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 960
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 57 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 275 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  24 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 990 000,-))
  --------------------------------------------------------
  40 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 030 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Koselig hytte oppført i 1 etasje, opprinnelig oppført rundt 1960. Det er satt opp et tilbygg rundt 1985, samt frittliggende uthus og anneks.
Eiendommen ligger ca. 20 km fra Røros sentrum og har også kort vei opp til det historiske Nordgruvfeltet, hvor en finner gruver som Kongens, Muggruva og Christianus Sextus. Veien i disse gruveområdene er idag fine veier for fot- og sykkelturer. Hytta har innlagt strøm, samt vann inn på tomta.

Eiendommen inneholder:
FRITIDSBOLIG (42 kvm BRA)
1.etg: Vindfang, stue, kjøkken, gang, 2 soverom og do.

ANNEKS (20 kvm BRA)
1. etg: Oppholdsrom/soverom samt 2 boder

UTHUS (9 kvm BRA)
1. etg: Bod
Trygge visninger (Finn)

Ivervollveien 40, Trøndelag

 • Eiendommen har gjennomgått noen oppgradering i den senere tiden. Det er satt inn nye vinduer i vindfang og kjøkken samt et nyere vindu på stue. Det er også byttet kjøkkeninnredning og en del innerdører. Taket er lagt nytt i 2019.
  Hytta har noen skjevheter og skader i pilarer på grunnmuren. Det er registrert skjevheter på gulvet i stuen, samt i tilbygget. Slike skjevheter kan påvirke tak og veggkonstruksjon.

  Fritidsbolig:
  1. etasje:
  Vindfang: Gulvbelegg, trepanel på vegger, takessplater i himling.
  Diverse utstyr: Ytterdør, vaskeservant, sikringsskap, benkeplate av laminat, skuffer/underskap av laminerte fronter.

  Stue: Tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling.
  Diverse utstyr: Sotluke, vedovn.

  Kjøkken: Tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling.
  Diverse utstyr: Panelovn, komfyr med stekeovn og koketopp, kjøkkenhette, kjøleskap, vaskekum, benkeplate av laminat, skuffer/underskap av laminerte fronter, overskap av laminerte fronter, luke til kjeller/kryperom.

  Gang: Tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling.

  Soverom: Tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling.

  Soverom: Tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling.

  Do (ikke måleverdig areal): Tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling.
  Diverse utstyr: Forbrenningstoalett.

  Anneks:
  1. etasje:
  Oppholdsrom/soverom: tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling.
  Diverse utstyr: ytterdør.

  Bod: tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling.
  Diverse utstyr: varmtvannsbereder, sikringsskap.

  Bod: tregulv, trepanel på vegger, trepanel i himling.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG3 og TG 2 :

  TG3:
  - Vinduer
  - Etasjeskille gulv mot grunn.

  TG2:
  - Nedløp og beslag.
  - Utvendig veggkonstruksjon.
  - Utvendig dører.
  - Innvendig overflater.
  - Radonmåling ikke foretatt.
  - Pipe og ilsted.
  - Elektrisk anlegg.
  - Grunnmur og fundamenter.


  For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport utført av Ole Erik Feragen i Røros Takst AS.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Rugldalen ligger ca 19 km fra Røros sentrum og er kanskje mest kjent som føde- og bostedet til forfatteren Johan Falkberget. Rett utenfor hytta har man tilgang på fantastisk natur som innbyr til turer i fjellet både sommer - og vinterstid. Tar man turen oppover Brattvollveien kommer man etterhvert til det historiske Nordgruvefeltet som hadde noen av de viktigste gruvene til Røros Kobberverk. Her finner man kjente gruver som Muggruva, Kongens, Christianis Sextus mm. De gamle transportveiene i gruveområdet fungerer i dag utmerket til fot- og sykkelturer. Til Røros sentrum er det som sagt ca 20 km. På Røros finner en alle fasiliteter og servicefunksjoner som butikker, kafeer, restauranter, post, vinmonopol etc. Røros har et bredt aktivitets- og kulturtilbud og er blitt kåret til Norges beste kulturkommune 6 år på rad. Tilbudene er mange, f.eks.: alpinbakke for barn i sentrum, golfbane, flerbrukshall med klatrevegg, treningssentre, badeanlegg på Røros Hotell og et flust med merkede turløyper både sommer og vinter. I tillegg er det mange store og små arrangement gjennom året, f.eks.: Rørosmartnan, Femundløpet, Vinterfestspillene, Elden, Julemarked mm. Se forøvrig www.roros.no for mer info om Rørosregionen.

  Til Ålen sentrum er det ca. 10-12 min kjøretur, hvor du finner alpintanlegg for hele familien. Ruglsjøen ligger i umiddelbar nærhet, og her vil du ha gode muligheter for godt ørretfiske. Sandtjønna ligger ca. 3 min unna, og har finner man en kjempefin sandstrand som er meget populær. Lang- grunnt badevann, med bl.a. sandvolleyballbane på sommeren.
 • Hovedsaklig hytter i nærområdet. Spredt bebyggelse.
 • Fra Røros: Følg FV 30 mot Ålen. Fra Røros sentrum kjører du i ca. 19,5 km. Da vil det være skiltet til høyre inn i Ivervollveien. Følg veien 100 meter og ta av til venstre like før gården. Følg så veien i ca. 300 meter og du får Ivervollveien 40 på venstre side.

  Fra Trondheim: Kjør mot Røros. Fra Cirkel K i Ålen følger du fortsatt FV 30 i ca. 13,4 km. Ivervollveien ligger da på venstre side. Følg så beskrivelsen overfor.

  Det vil bli godt skiltet av Aktiv Eiendomsmegling ved felles visning.
 • Fritidsbolig:
  Grunnmur: Grunnmuren er oppført av et trebjelkelag anlagt på underliggende pilarer av betong/lettklinkerbetong, samt ringmur av betong på en mindre del av konstruksjonen. Betongen er av sparebetong med større gråsteintilslag på store deler av konstruksjonen. Det er ukjent hvordan trebjelkelaget eventuelt er isolert.
  Vegger: Veggkonstruksjonen er av et bindingsverk av tre. Det er ukjent hvordan konstruksjonen eventuelt er isolert. Veggkonstruksjonen er kledd med liggende behandlet trepanel.
  Vinduer i fritidsboligen er av en kombinasjon av nyere to-lags isolerte vinduer i vindfang og kjøkken (merket 2019), to-lags isolerte vinduer med utvendig koblet rute på stue (merket 2014), vinduer av tre-lags og to-lags isolerte vinduer i tilbygget (merket 1984/85) og av 1+1 lags uisolert vindu fra byggeåret på stue.
  Tak: Takkonstruksjonen er oppført som et saltak, forlenget som pulttak over vindfang/takoverbygg og over tilbygget. Takkonstruksjonen er oppført av rundåser av tømmer med taksperrer av tre anlagt på disse. Forlengelse over vindfang/takoverbygg og tilbygg er oppført av taksperrer av tre. Det tyder på at konstruksjonen ikke er isolert.
  Tekking: Taket tyder på å være tekket med asfalttakbelegg. Undertaket er av taktro av tre. Vindskier, frontbord og toppbord er av behandlet treverk. Takrenne og nedløp er av metall.

  Anneks:
  Grunnmur: Grunnmuren er oppført av pilarer av betong/lettklinkerblokker og av et trebjelkelag anlagt på disse.
  Vegger: Veggkonstruksjonen er oppført av et bindingsverk av tre. Konstruksjonen er kledd utvendig med liggende behandlet trepanel. Vinduer er av 1+1 lags koblede vinduer med rammeverk av tre. Inngangsdør er av en isolert tredør med to-lags glass.
  Tak: Takkonstruksjonen er oppført som et saltak. Konstruksjonen er oppført av taksperrer av tre.
  Tekking: Taket er tekket med asfaltpappshingel eller lignende. Vindskier, frontbord og toppbord er av behandlet treverk.

  Uthus:
  Grunnmur: Grunnmuren er oppført av pilarer av betong/lettklinkerblokker og av et trebjelkelag anlagt på disse.
  Vegger: Veggkonstruksjonen er oppført av et bindingsverk av tre. Konstruksjonen er kledd utvendig med liggende behandlet trepanel, kombinert med stående behandlet på deler av uthuset. Vinduer er av et lags glass og rammeverk av tre. Enkel boddør av tre.
  Tak: Takkonstruksjonen er oppført som et saltak. Konstruksjonen tyder på å være oppført av taksperrer av tre.
  Tekking: Taket er tekket med et asfalttakbelegg. Vindskier og toppbord er av behandlet treverk. Takrenner og nedløp av malt metall på deler av konstruksjonen.
 • Bruksareal totalt: 71 m2
  Primærareal totalt: 57 m2
  Sekundærareal totalt: 14 m2

  Arealmålingene omfatter hele eiendommen med alle bygg.
  Arealoppmålingen er utført i henhold til målereglene i NS 3940 og "Takstbransjens retningslinjer for arealmåling". Det bemerkes at rommenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige etter NS 3940.

  Do i tilbygget har ikke målverdig areal som følge av for lav takhøyde. Det samme gjelder også deler av det ene soverommet og gang.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Hytte: Vindfang, stue, kjøkken, gang, soverom (2 stk), do.
  Anneks: Oppholdsrom/ soverom
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektriske panelovner.
  Vedovn.
 • Eiet tomt på 1275 kvm.
 • Biloppstillingsplass på tomten.
 • Privat vei.
  Ikke innlagt vann, men vann inn på tomta.
  Eiendommen er ikke tilknyttet avløpsanlegg. Har forbrenningstoalett.
 • Formuesverdi kr 343 292 per 31.12.2019
 • Kr. 3 015 pr. år
  I beløpet inngår eiendomsskatt og renovasjon. Beløpet fordeler seg slik:
  Eiendomsskatt: 1418 kr
  Renovasjon: 1597 kr
  Beløpet er fordelt på 4 terminer.

  Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Denne rapporten sammenstiller dette for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.
 • Utover kommunale avgifter kommer normale kostnader knyttet til bruk av eiendommen, som ved, forsikringer etc. og brøyting/vedlikehold av vei.
 • Hytta er oppført før 1964 og dermed oppført før plan- og bygningsloven gjaldt i området. Det var derfor ikke påkrevd med ferdigattest. Det ble gitt tillatelse til riving/nybygg av uthus i 2004 uten at det ble lagt ved tegninger.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
  Egenerklæring om konsesjonsfrihet må uansett undertegnes av kjøper og bekreftes av kommunen.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Rettigheter på 5025-3/1
  Rettigheter i eiendomsrett

  1967/1709-2/65 Bestemmelse om veg
  27.06.1967 Rettighetshaver:Knr:5025 Gnr:3 Bnr:9
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
 • Id KP20040001
  Navn Kommuneplanens arealdel for Røros kommune
  Plantype Kommuneplanens arealdel
  Status Endelig vedtatt arealplan
  Ikrafttredelse 25.03.2004
  Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/5025/KP20040001/Dokumenter/KP20040001_bestemmelser.pdf
  Delarealer Delareal 1 275 m
  Arealbruk LNF-område m/spredt ervervsbebyggelse,Nåværende

  Id 19700001
  Navn Gammelt hyttefelt Myren
  Plantype Bebyggelsesplan ihht. kommunepl.arealdel
  Status Endelig vedtatt arealplan
  Ikrafttredelse 01.01.1970
  Delarealer Delareal 497 m
  Formål Fritidsbebyggelse
  Feltnavn 357
  Delareal 779 m
  Formål Jord- og skogbruk

  Eiendommen er regulert til fritidsboligformål.
 • Gnr. 3 Bnr. 9 i Røros kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Dersom bud aksepteres i 2021, gjelder følgende:

  Eiendommen selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig.

  Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
  1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl. § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
  2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl. § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
  3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl. § 3-9.
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man kan gå ut ifra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr 37.500,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.10.000,-, markedspakke kr 10.900,- og oppgjør kr. 4.900,-. Dersom handel ikke kommer i stand skal megler kompenseres for gjennomført arbeid med kr 9.200,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 6.667,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Gunnar Aavik
Tommy Nyrud

Megler

Tommy Nyrud

98 40 50 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev