aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Edvard Munchs vei 17C!
Velkommen til Edvard Munchs vei 17C!

KRAGERØ Edvard Munchs vei 17C H7L1

Lekker FRITID selveierleilighet i sjøkanten. Parkeringsplass med ladeboks medfølger. Mulighet for båtplass.

 • kr 8 500 000
 • BRA 100 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 8 500 000
 • Omkostningerkr 225 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 725 542
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 021
 • Soverom3
 • ArealP-rom 97 m²
 • Tomt3 912.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 8 500 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  212 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000))

  225 542 (Omkostninger totalt)

  8 725 542 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Flott leilighet beliggende i sjøkanten under sameiet Skrubben Havn i Kragerø. Leiligheten ligger i 1.etasje med stor og flott vest-vendt terrasse, samt uteplass opparbeidet med heller av betong på eiendommens nord-side, med direkte adgang til flotte grønne fellesområder. Solen kan nytes fra sen formiddag til sen kveld. Det er installert fiber i leiligheten, så her er det enkelt å ha hjemmekontor om ønskelig. Leiligheten består av 3 dobbeltrom, 2 bad/wc, åpen stue og kjøkkenløsning. Garasjeplass nr. 151 med ladeboks, i parkeringsanlegg rett bak leiligheten. Mulighet for båtplass.

Edvard Munchs vei 17C H7L1, Vestfold og telemark

 • Tomt
  3912.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt på 3 830 m². Rett nord for bygget er det avsatt gjesteplasser (mot avgift) for bil og brygge for av- og pålessing. På søndre del av fellestomten opparbeides badeplass.

  Beliggenhet
  Skrubben Havn ligger i forlengelsen av den nye bebyggelsen på Skrubbodden, mot Smedsbukta og Langjordet, og med Visiterodden på den andre siden av bukta. Eiendommen har en sørvestvendt beliggenhet i 1. etasje, helt nede i sjøkanten med deilig utsikt vestover og innover Kilsfjorden. Fra egen veranda kan du nyte den herlige og beroligende lyden og lukten av sjø. Du kan ta morgenbadet rett fra en av bryggens mange badetrapper. Fra eiendommen er det gåavstand (8-10 minutter), til det sjarmerende bylivet i Kragerø, som på sommeren er et yrende ferieparadis, med små nisjebutikker, restauranter og kaféer. Her arrangeres sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. Kragerø by er omtalt som «Perlen blant kystbyene» av Edvard Munch.100 meter fra eiendommen ligger utsiktspunktet hvor Edvard Munch malte det berømte bildet av soloppgangen. ¨ Rett utenfor eiendommen er det opparbeidet lekeplass, denne befinner seg på Langordet som ligger små 60 meter unna eiendommen. Det er fine bademuligheter ved Sjøbadet og Gunnarsholmen i byen, i tillegg blir det opparbeidet badeplass nærmest rett utenfor døra på sameiets tomt, ca 100 meter lengre sør. Gunnarsholmen som ligger 3-4 minutters gange unna er et populært friområde, med fin badestrand og saltvannsbasseng. Gangavstand til fine turområder og utsiktspunkter, blant annet Steinmann, Storkollen og Studsdalen. Steinmann, som kanskje er Kragerøs mest kjente utsiktspunkt, har en flott utsikt over byen og skjærgården.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Området består av bolig og fritidsbebyggelse.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: ? Entre ? Stue/kjøkken/spisestue ? 2 Bad ? 3 soverom

  Standard
  Flott leilighet beliggende i sjøkanten under sameiet Skrubben Havn i Kragerø. Leiligheten ligger i 1.etasje med stor og flott vest-vendt terrasse, samt uteplass opparbeidet med heller av betong på eiendommens nord-side, med direkte adgang til flotte grønne fellesområder. Solen kan nytes fra sen formiddag til sen kveld. Flotte utemøbler medfølger leiligheten. Det er installert fiber i leiligheten, så her er det enkelt å ha hjemmekontor om ønskelig. Leiligheten består av 3 dobbeltrom, 2 bad/wc, åpen stue og kjøkkenløsning. Stue, kjøkken, soverom, entré, gang og bod har 14 mm 1-stavs eikeparkett. Disse rom har vegger og tak av sparklet og malt gips. Listfrie overganger mellom vegger og tak. Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten. Oppvarming foretas via vannbåren gulvvarme med termostatstyring i de enkelte rom. I tillegg til skapplass i leiligheten, medfølger 1 innvendig sportsbod som befinner seg ved hovedinngangen. Her er det god plass til sykler og lignende. Kjøkkenet er godt utstyrt, og med innredning av god kvalitet i hvite, glatte fronter. Oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag, ettgreps kjøkkenarmatur, samt integrerte hvitevarer; induksjonsplate-topp, stekeovn, oppvaskmaskin, og kjøl/frys av god kvalitet. Hvite veggfliser format 10x20 cm over kjøkkenbenk. Herfra er det utgang til nordvendt uteområde, opparbeidet med heller av betong. Flotte spisemøbler medfølger leiligheten. Leiligheten inneholder 3 soverom. 2 flotte bad, det ene badet med vaskemaskin og tørketrommel. På hovedbad er det baderomsinnredning med hvite fronter og heldekkende servant, med en bredde på 90 cm. Begge bad har heldekkende hvit servant. LED downlights i himling, samt vegghengt toalett i hvit porselen. Baderomsvegger er i keramiske hvite veggfliser av god kvalitet, format 30x60 cm. På baderomsgulv er det keramiske grå fliser, format 30x30 cm. I dusjsonen ler det tilsvarende gulvflis i mosaikkformat. Garasjeplass nr. 151 med ladeboks, i parkeringsanlegg rett bak leiligheten. Mulighet for båtplass.

  Innbo og løsøre
  - Spisemøbler, en dobbeltseng, utemøbler, samt Weber grill medfølger leiligheten.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er installert fiber i leiligheten, så her er det enkelt å ha hjemmekontor om ønskelig.

  Parkering
  Garasjeplass nr. 151 med ladeboks, i parkeringsanlegg rett bak leiligheten. Parkeringsplassen koster kr. 2 736,- pr. år 2022.

  Forsikringsselskap
  Protector

  Polisenummer
  2534516-1.1

  Diverse
  - Spisemøbler, en dobbeltseng, utemøbler, samt Weber grill medfølger leiligheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  8 500 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  212 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000))

  225 542 (Omkostninger totalt)

  8 725 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme med termostatstyring i de enkelte rom.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  12735

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Disse omfatter vann, avløp og renovasjon.

  Formuesverdi sekundær
  2410747

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter, forsikring, strøm, TV og internett, felleskostnader, samt parkeringsplass.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Dokumentnr: 903406 - Erklæring/avtale DIVERSE SERVITUTTER - UFULLSTENDIG SPESIFISERT OVERFØRT FRA HOVEDBØLET (MFL) - KAN INNEHOLDE PENGEHEFTELSER. Overført fra: Knr:3814 Gnr:40 Bnr:159 Gjelder denne registerenheten med flere Gnr. 40, bnr. 159 er fradelt fra gnr. 40, bnr. 9. På sistnevnte eiendom ligger det diverse tinglyste bestemmelser som. Dette dokument er en "sekkepost" med disse bestemmelser. De antas ikke å ha praktisk betydning for kjøper. Disse er ikke innhentet eller undersøkt. Kjøpers evt. bank vil få prioritet bak denne erklæring/avtale. 18.12.1985 - Dokumentnr: 4443 - Erklæring/avtale Rett til flytebrygger Bestemmelse om adkomstrett Avtalen er inngått i 1985, og er transportert Skrubben Småbåthavn AS. Gjelder rett til å ha flytebrygger og rett til adkomst. 09.11.2006 - Dokumentnr: 547140 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Sameiet Edv. Munchsvei 5 Gjelder avtale med naboeiendom i fm. utbygging. Omfatter bl.a. bestemmelse om bebyggelse og parkering. 14.01.2009 - Dokumentnr: 26042 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:3814 Gnr:40 Bnr:143/144 Naboeiendom gis rett til adkomst samt rett til å leie 30 parkeringsplasser og 23 boder. 06.08.2020 - Dokumentnr: 2836950 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 29 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 109/4181 Dokumentet angir detaljer knyttet til seksjoneringen. Med unntak av første merknad er de tinglyste bestemmelsene innhentet, og kan fås ved henvendelse megler.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ikke ferdigattest, men det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert: 02.07.2021. Følgende arbeid gjenstod: - Brygger - Promenaden - Gartnerarbeider - Avklaring av byggetekniske spørsmål knyttet til hems. - Lek- og rekrasjonsområder (inngår ikke i isøknad om brukstillatelse) Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Det foreligger godkjente byggetegninger, datert: 06.01.2020. Disse stemmer godt med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av detaljreguleringsplan for Skrubbodden. Reguleringsformål for eiendommen er kombinert bolig/fritidsbolig. Planområdet vest for eiendommen er regulert til offentlig tilgjengelig stradpromenade/brygge. Planområdet øst for eiendommen er regulert til gatetun, og det er gangareal langs område V1 fra P1 tril V2. Fra 15. mai til 15 august kan denne gaten stenges for almenn biltrafikk. Nordre adkomstveg er hovedadkomst.Planområdet nordvest for eiendommen er angitt som hensynssone "Bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørebde strandsone". Planområdet sør-vest for eiendommen er regulert til privat småbåtshavn. Planområdet lenger sør for eiendommen er regulert til badeområde. Eiendommen omfattes også av kommuneplan for Kragerø (Kommuneplanens arealdel for Kragerø 2018 - 2030). I kommuneplanen er området skravert med rødt, definert som "faresone" angitt som flomfare. Reguleringsplanen inngår i Kommuneplanens arealdel, og skal fortsatt gjelde.

  Adgang til utleie
  Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensninger som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til fritidsformål.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  8 500 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  212 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000))

  225 542 (Omkostninger totalt)

  8 725 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  225542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. (Oppdragsgiver betaler oppgjørshonorar kr. 3800,-.). I tillegg er det avtalt en markedsføringspakke på totalt kr 9 500, som omfatter bl.a. annonser i Kragerø Blad, fotograf, utstillinger og prospekter. Markedsføringspakken inneholder element av vederlag. Minimumsprovisjon er avtalt til kr 50 000,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket dekning av utlegg og vederlag med totalt kr 0,-. Alle beløp er inkl. mva.

Dokumenter

Eileen Johnsen

Megler

Eileen Johnsen

94 08 40 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev