aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Edvard Munchs vei 23!

KRAGERØ Edvard Munchs vei 23

Praktisk selveierleilighet i trygge og rolige omgivelser.

 • kr 1 750 000
 • BRA 58 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 750 000
 • Omkostningerkr 56 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 806 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 992
 • Soverom1
 • ArealP-rom 55 m²
 • Felleskostnaderkr 2 425
 • Tomt3 477.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 43 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000)) 56 792 (Omkostninger totalt) 1 806 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Edvard Munchs vei 23 - praktisk selveierleilighet på Seniorsenteret beliggende i første etasje med enkel/god adkomst! Leiligheten inneholder: Gang, kjøkken, stue, bod, soverom og bad. Leiligheten har livsløpsstandard og tilrettelagt for bl.a. rullestolbruker. Gode praktiske løsninger. Seniorsenteret inneholder totalt 44 leiligheter. Det er heis til alle etasjer. Leiligheten ligger godt til med enkel og god adkomst og disponerer egen veranda på bakkenivå. Fantastisk felles uteplass i form av stor takterrasse. Her er det rikelig med sol og en spesielt flott utsikt til skjærgården og havet. Perfekt for sammenkomster/besøk. Meget kort avstand til Kragerø sentrum med sine fasiliteter som bibliotek, dagligvarebutikker og off. kommunikasjon.

Edvard Munchs vei 23, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 58 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 55 kvm Entrè, kjøkken, bad, stue og soverom.  Tomt
  3477.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt på ca 3863 kvm. Flott opparbeidet tomt rundt seniorsenteret med beplantning etc. Fantastisk felles uteplass i form av takterrasse. Her er det rikelig med sol og en spesielt flott utsikt til skjærgården og havet. Perfekt for sammenkomster/besøk. Hyggelige fellesareal med plen og fint beplantet. Ellers så er det asfaltert store deler av uteområdet.

  Beliggenhet
  Seniorsenteret inneholder totalt 44 leiligheter. Det er heis til alle etasjer. Leiligheten ligger godt til med enkel og god adkomst. Leiligheten disponerer egen veranda på bakkenivå. Meget kort avstand til Kragerø sentrum med sine fasiliteter som bibliotek, dagligvarebutikker og off. kommunikasjon. Kort vei ned til sjøen og Gunnarsholmen, med strand og bademuligheter. Fantastisk felles uteplass i form av stor takterrasse. Her er det rikelig med sol og en spesielt flott utsikt til skjærgården og havet. Perfekt for sammenkomster/besøk.

  Adkomst
  Se kartutsnitt på finn.no.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av eneboliger og leiligheter.

  Barnehage/skole/fritid
  Kragerø

  Skolekrets
  Kragerø

  Byggemåte
  Selveierleilighet fra 1992. Hovedbygg fra 1946 (Naper Boktrykkeri). Bygget ble ombygd fra høsten 1991 og overlevert 1992. Bygningen har bærende konstruksjoner av mur og betong. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport fra SørTakst AS, datert 04.05.23. Tilstandsrapporten ligger vedlagt i prospekt.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: Gang, kjøkken, stue, bod, soverom og bad. Leiligheten har beliggenhet i første etasje.

  Standard
  Praktisk selveierleilighet på Seniorsenteret beliggende i første etasje med enkel/god adkomst! Leiligheten har livsløpsstandard og tilrettelagt for bl.a. rullestolbruker. Gode praktiske løsninger. Vindfang/gang: Lys gang med skapplass og avsatt plass for oppheng av yttertøy. Porttelefon. Laminat på gulv og strie på veggene. Malt gips i himling. Bod. Her står det en varmtvannsbereder på 116 L og sikringsskap med vippesikringer. Lagringsplass. Reol/ hyller og en liten fryseboks kan medfølge i salget. Belegg på gulv, malt strie på vegger og malt gips i himling. Kjøkken: Praktisk og lyst kjøkken med spiseplass. Hvite fronter i kjøkkeninnredningen og laminat benkeplate. Godt med skapplass. Oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap kan medfølge i salget om ønskelig. Laminat på gulv og strie på veggene. Malt malt gips i himling. Stue: Lys, koselig stue med utgang til nordvestvendt veranda hvor det er blomsterbed og en lun plass å sitte i ettermiddag/ kveldsola. Flislagt gulv på verandaen og blomsterbed. Laminat på gulv, malt strie på vegger og malt gips i himling. Soverom: Romslig soverom med 2 doble klesskap. Direkte inngang til baderom fra soverom. Laminat på gulv, malt strie på vegger og malt gips i himling. Bad: Romslig bad med dusjkabinett, wc, håndvask og speilskap. Skap. Opplegg for vaskemaskin. Belegg på gulv med varmekabler. Gulvbelegget er skjoldete. Malte plater på veggene og malt gips i himling. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. - Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.   Forhold som har fått TG3: - Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Selv om forventet levetid er overskredet, fungerer rommet med dagens bruk. Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport fra SørTakst AS, datert 04.05.23. Tilstandsrapporten ligger vedlagt i prospekt.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  I tillegg faktureres TV/internett kr. 1150,- per kvartal.

  Parkering
  Ingen fast tildelt p-plass, men på ledig plass i p-området. Det tildeles seksjonseier parkeringsbevis.

  Diverse
  Calling anlegg i gangparti. Calling anlegget kan benyttes til åpning av ytterdør. Dørene blir låst på kvelden.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 43 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000)) 56 792 (Omkostninger totalt) 1 806 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner samt varmekabler på badet. Varmegjennvinningsanlegg.

  Energiklasse
  F

 • Kommunale avgifter
  9882

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 4 389 pr. år/2023. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  363284

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1307823

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  58/3248

  Felleskostnader pr. mnd
  2425

  Felleskostnader inkluderer
  Fellesutgifter for seksjon nr. 32 er kr. 2425,- per måned.p.t. I tillegg kommer internett/kabel-TV på kr. 1150,- per kvartal.

  Om sameiet
  Eiendommen G.nr:40, b.nr:90 i Kragerø kommune ligger i sameiet mellom eierne av de seksjonene bebyggelsen på eiendommen er oppdelt i. For hver eierseksjon er fastsatt en sameiebrøk basert på seksjonens aresal.

  Forkjøpsrett
  Ikke forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kreves ikke.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Ikke tilknyttet.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 12.12.1991 - Dokumentnr: 3504 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 32
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 58/3248


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen den 28.10.1992.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan Skrubben, datert 12/2-04. Kommunen opplyser at det ikke reguleringsplaner under arbeid. Det er regulert tre byggeområder for bolig B1, B2, og B3 med samlet areal på ca. 4.590 kvm. Innenfor området tillates oppført bygg med inntil 3 etasjer i tillegg til nødvendig tekniske installasjoner på tak. Eksisterende bygg kan ombygges, påbygges eller rives. Utnyttelsesgrad for byggeområde sett under ett skal maksimalt være U=1.3. I område B1 tillates maksimalt 1.500 kvm gulvareal benyttet til servicefunksjoner med direkte tilknyttning til boligene. I område B" og B3 tillates tilrettelegging for næringviksomhet i inntil 2 plan. Innenfor byggeområdet skal det avsettes 1 parkeringsplass pr. leilighet. Det avsettes ikke p.plass for midlertidig boenheter mindre enn 42 kvm. Det avsettes 3 stk. p-plasser for oppsittere på kommunal grunn. I område B4 reguleres til boliger. Areal for byggeområdet er ca. 1.100 kvm. Det tillates oppført bygg med inntill 3 boligetasjer. Gesimshøyde for bebyggelse er på inntil kote 18,0. Byggene skal ha saltak med 34 graders vinkel. Innenfor dette område skal det avsettes 1 parkeingsplass pr. leilighet. Det informeres om fremtidig bygging av leiligheter på taket av parkeringshus på Skrubbodden. Dette fremtidige bygget vil ligge over veien mot vest og vil ikke ta noe utsyn eller ha noen konsekvens fra denne leiligheten. I reguleringen for Skrubbodden står bl.a: Offentlig godkjent detaljregulering for Skrubbodden gnr. 40 bnr. 9 m.fl. vedtatt 12.06.2014. Skrubbodden er regulert til fritids- og boligformål. Reguleringsplanen har lagt til rette for bygging av boliger, fritidsboliger og småbåthavn med tilhørende infrastruktur. I tillegg til eksisterende bebyggelse skal området bebygges med nye boliger og fritidsboliger. Utearealer tilrettelegges med grøntanlegg og gangveger. Utearealer gis universell utforming. Fremtidig bebyggelse har en varierende utnyttelsesgrad av tomtearealer (BF1 maks 70%, BF2 maks 65%, BF3 maks 75% og BF4 maks 70%) og skal bebygges med dels bolig, dels fritid. Områdene i reguleringskart anvist med BF1, BF2, BF3 og BF4 skal bebygges med min. 30% boliger. Det oppfordres interessenter å lese reguleringsbestemmelsene, vedlagt prospekt. Her vil man se inntatt fremtidig bebyggelse på taket av p-anlegg. Rammetillatelse for denne utbygging (BF1) i detaljregulering vedtatt 14.02.2018. Kopi av reguleringskart og bestemmelser kan sees i salgsoppgave.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til helårsbolig. Dvs. at minimum en person skal benytte eiendommen til sin primære bolig. Det praktiseres ikke personlig boplikt, slik at boplikten kan opprettholdes ved f.eks. utleie.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 43 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000)) 56 792 (Omkostninger totalt) 1 806 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  56792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr/ markedspakke kr 19800 ,- oppgjørshonorar kr  3650,- Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 38750 ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 19800 ,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Torunn Bakke

Megler

Torunn Bakke

95 14 23 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev