aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling har gleden av å presentere Frydensborgveien 10A!
Aktiv eiendomsmegling har gleden av å presentere Frydensborgveien 10A!

KRAGERØ Frydensborgveien 10A

Gjennomgående flott leilighet med nytt bad og kjøkken!

 • kr 1 090 000
 • BRA 60 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 090 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 142 868
 • EierformAndel
 • Byggeår1973
 • Soverom1
 • ArealP-rom 60 m²
 • Andel fellesgjeldkr 43 036
 • Felleskostnaderkr 3 348
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 090 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   1 090 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 099 832 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Velkommen til Frydensborgveien 10A - Flott leilighet som er betydelig påkostet med bl.a nytt kjøkken, nytt bad og nye gulv/overflater. Praktisk leilighet som fremstår svært innbydende. Leiligheten inneholder: ? Stue, kjøkken, bad og 1 soverom Leiligheten er attraktiv beliggende på Kalstad i et barnevennlig område, med gangavstand til barnehager, skole, idrettshall, naturområder og butikker. Kun 2-3 min. gange til Kalstadsenteret med dagligvarebutikk, bensinstasjon og gatekjøkken. Fra leiligheten er det 15-20 minutters gange til Kragerø sentrum med et godt utvalg av sjarmerende butikker, dagligvarebutikker, kaféer etc. Det er fine turmuligheter i umiddelbar nærhet - fine turstier rundt Kalstadtjenna som fører videre til bl.a Berg område og Studsdalen.
Flott leilighet som er betydelig påkostet med bl.a nytt kjøkken, nytt bad og nye gulv/overflater.

Frydensborgveien 10A, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 60 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 60 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.  Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Felles, festet tomt for borettslaget. Tomten består av asfalterte gangveier, og gressplen med lekeplass, sittegruppe etc. Kragerø Kommune er grunneier, og festeavgift er inkludert i felleskostnadene. Festeavtalen er uoppsigelig, og festeavgiften kan reguleres hvert 10. år i henhold til endringer i konsumprisindeksen. Neste regulering blir i år 2030.

  Beliggenhet
  Attraktiv beliggende leilighet på Kalstad i barnevennlig område, med gangavstand til barnehager, skole, idrettshall, naturområder og butikker. Kun 2-3 minutters gange til Kalstadsenteret med dagligvarebutikk, bensinstasjon og gatekjøkken. Fra leiligheten er det 15-20 minutters gange til Kragerø sentrum med et godt utvalg av sjarmerende butikker, dagligvarebutikker, slakter etc. Det er også gode bussforbindelser rett på utsiden av leiligheten med hyppige avganger til Kragerø sentrum, Helle og Sannidal. Fra Sannidal går det buss videre mot både Kristiansand og Oslo. Det er fine turmuligheter i umiddelbar nærhet, med for eksempel fine turstier rundt Kalstadtjenna som fører videre til bl.a Berg område og Studsdalen som er flotte turområder.

  Adkomst
  Se kartskisse eller kontakt megler for kjørebeskrivelse til eiendommen.

  Bebyggelse
  Området består i hovedsak av eneboliger, rekkehus og blokkleiligheter.

  Byggemåte
  Leilighet i blokk, oppført i 1973. Fundamenter og gulv på grunn i betong på ukjent grunn. Bærende konstruksjoner i betong. Utfyllende bindingsverk, antatt isolert med mineralull. Veggene er forblendet med teglstein.Malte trevinduer med to lags glass. Vinduene antas å være ca. 25 år. Malt hovedytterdør av tré. Balkongdør av tré med innsatt isolérglass. Utkraget balkong av betong.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: ? Stue, kjøkken, bad og soverom.

  Standard
  Gjennomgående flott leilighet beliggende i 2. etasje på Kalstad. Leiligheten ble renovert i 2017 og har bl. a. nytt kjøkken og bad, nye gulv og overflater. I tillegg ble det montert vedovn, samt pusset og malt brannmur. Romslig stue med utgang til egen nord-vest vendtvendt balkong med kveldssol. Moderne kjøkkeninnredning fra lokal kjøkkenleverandør. Lys grå kjøkkenfronter og sort benkeplate gir innredningen en fin kontrast. Fra kjøkken er det skyvedør mot "vaskerom". Rommet gir mulighet for spisskammer. Lekkert bad med flislagt gulv og varmekabler. Baderomsinnredning med hvite fronter og heldekkende hvit servant. LED downlights i himling, samt flislagt dusjsone. På baderomsgulv er det keramiske grå fliser av, format 30x30 cm. I dusjsonen er det tilsvarende gulvflis i mosaikkformat. Bod er omgjort for å utvide bad. Omgjøring av bod til p-rom er ikke omsøkt, og er å anse som et avvik. For nærmere informasjon se "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse på side 12 i salgsoppgaven. Leiligheten inneholder 1 soverom med skyvedørsgarderobe. Leiligheten disponerer i tillegg en bod i kjelleretasjen. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG2 og TG3: Forhold som har fått TG3 (store eller alvorlige avvik, som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid): - Elektrisk anlegg: Varmekabler er lagt av eier. Det anbefales at varmekabler ses over av fagperson og at det utstedes samsvarserklæring. Forhold som har fått TG2 (vesentlige avvik som kan kreve tiltak): UTVENDIG: - Dører: Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. kald trekk kan oppstå. Tiltak: Døren må justeres. - Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Tiltak: Det anbefales å montere håndløper eller gjøre tremmgulvet lavere (tremmgulv gjør at rekkverkshøyden er for lav). INNVENDIG: - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. Forhold som har fått TG2 (mindre avvik, som ikke som ikke krever umiddelbare tiltak): - Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Stoppekran er i følge eier plassert i kasse hvor varmtvannsbereder er plassert. Det er tilgang til denne enten ved å skru av plate, og eller flytte vaskemaskin. Det er også stoppekran i kjeller som går på alle leilighetene i oppgangen. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Kragerø Takst AS ved Kevin Hunter Nielsen, datert: 09.08.2023. Rapporten ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Leiligheten ble renovert i 2017 og har bl. a. nytt kjøkken og bad, nye gulv og overflater, samt ny vedovn. Nåværende eier opplyser om at varmekabler på bad er lagt på egeninnsats. Bod er omgjort til å utvide bad. Tiltaket er ikke omsøkt, og kjøper overtar risiko pånevnte forhold. Se utfyllende informasjon: punkt "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse" på side 11 i salgsoppgaven.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er installert fiber i leiligheten.

  Parkering
  Det følger med fast reservert parkeringsplass ute til leilighetene. Borettslaget disponerer i tillegg flere garasjer, og disse tildeles etter venteliste internt i borettslaget.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 090 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   1 090 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 099 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk, samt vedfyring er installert i enheten.

  Energiklasse
  E

 • Formuesverdi primær
  455553

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1639990

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Strøm og innboforsikring. Fellesutgifter blir fordelt pr. mnd. og forfaller til betaling 20. hver måned og gjelder for kalendermåned.

  Tilbud på finansiering
  Skagerrak Sparebank kan tilby lånevilkår på konkurransedyktige betingelser. Vi formidler gjerne kontakt.

  Andelsnummer
  36

  Part.obl.nr.
  950715596

  Felleskostnader pr. mnd.
  3348

  Andel fellesgjeld
  43036

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-06-30T22:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  115

  Rentekostnad fellesgjeld
  196

  Andel fellesformue
  10853

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Inngår i felleskostnader.

  Borettslaget
  Kalstad 2 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  950715596

  Om borettslaget
  Borettslaget er tilknyttet KBBL og består av en blokk i 3 etasjer med 5 oppganger, og en blokk i 4 etasjer med 4 oppganger. 2-roms leiligheter (1 soverom), 4-roms leiligheter (3 soverom) og 5-roms leiligheter (4-soverom). Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Kontakt megler for mer informasjon i forbindelse med forkjøpsretten.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Sikringsordningen AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1 desember, med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP588071

  Vedtekter/husordensregler
  AkTIVITETER OG STØY: - Hamring, boring og annet arbeid skal utføres mellom kl. 07:00 - 20:00 på hverdager, og avsluttes senest kl. 16:00 lørdager. Søn- og helligdager skal det være ro. - Det skal være ro etter kl. 23:00, dette gjelder også for høy musikk/feststøy. Ved spesielle anledninger som medfører ekstra støy, varsles beboere i tilstøtende boliger i god tid. BRUK AV BOLIGEN: Beboere skal sørge for: - at boligen er tilstrekkelig oppvarmet ved fravær, flytting o.l. i den kalde årstiden, slik at ikke vann/avløpsrør blir frostskadet. - Avtrekksventiler på kjøkken, bad og toalett holdes åpne. - Opptre ansvarlig for å forhindre brann, sørge for at røykvarslere og brannslukkere er i orden. - Straks melde fra til styret om det oppdages skadedyr. - Risting av tøy, teppebanking o.l. ikke forekommer fra veranda eller vinduer. Klesvask skal ikke henges ut på søn- og helligdager, heller ikke på verandaen. - At el. anlegg og røropplegg alltid er i forskriftsmessig stand for å forhindre brann og lekkasjer. - At markiser er rullet inn ved nedbør, vind og fravær. Andelseier er erstatningspliktig dersom markisene ødlegges. FELLESAREALER: - Fellesarealer skal holdes fritt for gjenstander som tilhører beboere. Sykler skal plasseres i sykkelrom, bilhjul i dekkrom. Barnevogner kan plasseres under trapp i kjeller. - Fellesdører skal alltid være låst. DYREHOLD: - Det er tillatt med innekatt. hunder og andre smådyr må søkes styret om. Det er båndtvang på borettslagets område, ekskrementer må fjernes. KJØRING OG PARKERING: Arealet innenfor bommen skal være bilfritt. Kun kjøring i forbindelse med levering og henting av varer er tillatt mellom 06:00 - 23:00. Beboere med spesiell tillatelse kan kjøre til inngang for av- og påstigning. Parkering innenfor bommen er ikke tillatt. Kjøretøy parkert over 30 min vil bli borttauet på eiers regning. Bommen skal alltid være lukket. - Parkering skal skje på anvist parkeringsplass. De som har garasjeplass, må parkere i garasjen. ANDRE BESTEMMELSER: - Det er kun tillatt å bruke elektrisk grill på verandaen. - Parabolantenne er ikke tillatt. Ved problemer med Altibox, ring Kragerø Bredbånd, 25 98 48 00. BRUDD PÅ ORDENSREGLER: - Ved gjentatte brudd på ordensregler, vil dette medføre til salgspålegg.

  Dyrehold
  Må søkes og godkjennes av styret.

  Eierskiftegebyr
  5150

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse, dater: 06.03.1973. Følgende arbeider som gjensto før utstedelse av ferdigattest i 1971 var: - Pussing av lecamur - Diverse montering i tilfluktsrom - Resterende arbeid i forbindelse med søppelsjakt og maling av skjermvegger i forbindelse med altan. Det er ikke undersøkt hvorvidt forholdene er utført i senere tid. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998. Dette betyr at man ikke lenger kan søke om ferdigattest for eiendommen, og senere tiltak som er utført før 1998. Dette betyr imidlertid ikke at ulovlig oppførte bygg/ulovlige tiltak blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det foreligger godkjente byggetegninger, og det foreligger plantegning av leiligheten. Disse stemmer godt med dagens bruk, med to unntak: - Bod er omgjort til større bad. Tiltaket er ikke omsøkt. - Plantegningen er speilvendt. At plantegningen er speilvendt antas ikke å ha praktisk betydning. Bod omgjort til bad anses som lovlighetsmangel. En lovlighetsmangel er et avvik mellom tillatt bruk og faktisk bruk. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring eller kreve retting, i ytterste konsekvens kan det fremsettes pålegg om rivning. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Slike konsekvensers i denne sammenheng anses usannsynlig. Kjøper overtar uansett ansvar og risiko for nevnte forhold.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann- og avløp. Privat vei for borettslaget.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i uregulert område men er vist til boligformål i kommunens arealplan. Eiendommen omfattes av "Kommuneplan 2018 - 2023" for Kragerø kommune. Planområdet nord-vest for eiendommen er vist som: offentlig eller privat tjenesteyting. Her er bl. a. Kragerø videregående skole og voksenopplæring.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til helårsbolig. Dvs. at minimum en person skal benytte eiendommen til sin primære bolig. Det praktiseres ikke personlig boplikt, slik at boplikten kan opprettholdes ved f.eks. utleie.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 090 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   1 090 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 099 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris av vederlag for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørshonorar kr 3 650,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  36 875,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  25 000,-. Utleggene omfatter innhenting av opplysninger fra forretningsfører, oppgjørshonorar og utskrift av heftelser. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket oppad til kr 25 000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Eileen Johnsen

Megler

Eileen Johnsen

94 08 40 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev