aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Linneaveien 8C - en oppgradert og innholdsrik rekkehusleilighet med to uteplasser og sen kveldssol sommerstid.

KRAGERØ Linneaveien 8C

KALSTAD - KRAGERØ - Oppgradert og innholdsrik leilighet med to uteplasser og sen kveldssol sommerstid.

 • BRA 108 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER8 962
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 167 210
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 975
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 97 m²
 • ANDEL FELLESGJELD158 248
 • FELLESKOST./MND4 000
 • EIERFORM TOMTFestet fellestomt
 • ENERGIMERKINGE
 • 2 000 000,- (Prisantydning)
  158 248,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 158 248,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  202,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  8 962,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 167 210,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Leiligheten går over to plan og inneholder:

Underetasje: Vindfang, gang, bad, vaskerom, 2 soverom, toalettrom og bodrom.
Hovedplan: Vindfang, kjøkken, stue/spisestue og soverom.
Det er inngang på hovedplan.

Linneaveien 8C, Vestfold og telemark

 • Innholdsrik og flott leilighet med gjennomgående god standard, over to plan. Leiligheten er oppgradert de siste årene med blant annet nytt vaskerom og toalettrom, nye rør (rør- i rør), oppusset stue, oppusset trapp og nytt glassrekkeverk samt at flere rom er malt opp. Borettslaget har de siste årene også gjort en del med leiligheten, bl.a byttet ytterdører i begge etasjer (ca. 5 år siden), byttet diverse vinduer, bygd ny veranda i 2019 og ny terrasse i 2018. Rekkehuset ble i tillegg malt utvendig for ca. 2 år siden.

  Du kommer først inn i boligens vindfang på hovedplan. Herfra er det videre inngang til ett soverom, kjøkken og stue. Soverommet på hovedplan er lysmalt og det er satt inn skyvedørsgarderobe. Kjøkkenet fikk ny innredning fra IKEA i 2008. Innredningen inneholder hvite profilerte fronter, laminert benkeplate og integrerte hvitevarer. Det er laminat på gulv, lysmalte vegger og takess i himling. Det er plass til et lite spisebord på kjøkkenet. Stuen ble i 2017 oppusset med nye plater på vegger, nytt gulv og spotter i himling. Rommet er malt i opp i moderne farger og har et passende laminatgulv. Fra stuen er det utgang til romslig veranda hvor du kan nyte kveldsolen til kl. 22.00 på sommerstid. Fra stuen er det trapp ned til underetasjen. Trappen er pusset opp i desember 2021 med nytt laminat i trinnene samt nytt rekkverk i glass.

  I underetasjen er det gang, to soverom, toalettrom, vaskerom, bad og bodrom. Soverommene er lysmalte og har laminat på gulv. Eget separat toalettrom nytt i 2019. Rommet fikk da nye fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Det ble i tillegg satt inn ny wc og ny servant. Vaskerommet ble pusset opp i 2019 med nytt flislagt gulv, baderomsplater på vegger, ny avtrekksvifte og nytt badekar. Varmtvannsberederen som står på vaskerommet er fra 2014. Badet ble pusset opp av forrige eier i 2007. Rommet har flislagt gulv med varmekabler og malt panel på vegg og i himling. Badet er innredet med dusjkabinett og servant med underskap, samt overskap med speil. Gangarealet i underetasjen ble pusset opp i 2018 med nye plater og nytt gulv. Herfra er det utgang til leilighetens terrasse, som var ny i 2018. Terrassen er romslig med god plass til både hagemøbler, grill osv. Det er i tillegg en liten, integrert bod som egner seg til oppbevaring av redskaper. Boden i underetasjen er pusset opp og brukes av nåværende eier som kjellerstue. Rommet er godkjent som bod, se nærmere info under punktet "midlertidig brukstillatelse / ferdigattest".

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG 2 og TG 3.

  Forhold som har fått TG2 (vesentlige avvik og mindre avvik, som kan kreve tiltak eller ikke som ikke krever umiddelbare tiltak):
  - Dører med generell alders og værslitasje. Det er registrert løs dørvrider. Tiltak: Det er ikke behov for umiddelbare tiltak, men man må påregne utskifting av dører, ut fra en vanlig vedlikeholdsvurdering.
  - Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke. Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket.
  - Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Tiltak: Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold
  anbefales å lage mindre åpninger. Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på
  byggetidspunktet.
  - Kjøkken med noe elde og brusslitasje. Tiltak: Kjøkken vurderes etter ønsket standard og utførelse.
  - Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Tiltak: Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom.

  Forhold som har fått TG3 (store eller alvorlige avvik, som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid):
  - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.
  - Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Sluk er ikke tilgjengelig for inspeksjon. Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Tiltak: Tilgang til sluk må bedres både for inspeksjon og rengjøring. Innhent dokumentasjon, om mulig.
  - El-anlegg mangler tilsynsrapport.

  Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport fra Ramberg Takst AS, datert 21.09.22.
 • Linneaveien 8C har en attraktiv og sentral beliggenhet, på Kalstad. Her er det stille og rolig, perfekt for barnefamilier som ønsker å bo i trygge omgivelser med lite trafikk og fine lekeområder. Det er gangavstand til Frydensborg barnehage (ca. 10 minutters gange). I tillegg er det ca. 15 minutters gange til Kragerøskolen med klassetrinn fra 1-10 klasse, og videregående skole ligger ca. 5 minutter unna leiligheten.

  Leiligheten har to romslige, nordvestvendte verandaer i front av leiligheten. Den ene verandaen har adkomst fra stue i 2. etasje, og den andre fra vindfang i underetasjen. Begge uteplasser er av nyere dato og har sen kveldssol sommerstid.

  Det er fine turområder rett ved leiligheten, den nye rundturen rundt Kalstadtjenna og Studsdalen for å nevne noen.
  Det er 10 minutters gange til Kalstadsenteret med dagligvarebutikk, bensinstasjon og gatekjøkken. Ellers er det ca. 2 minutters gange fra leiligheten til bybussens holdeplass. Bussen går ca. en gang i timen på hverdager og tar deg ned til Kragerø sentrum. Skal du ta beina fatt til sentrum bruker du ca. 15 minutter.
 • Området består i hovedsak av blokk- og rekkehusleiligheter.
 • Kontakt megler for kjørebeskrivelse til eiendommen. Leiligheten er merket med Aktiv tilsalgs-plakat.
 • Rekkehusleilighet oppført i tre over såle av betong. Se tilstandsrapport for mer informasjon.
 • Underetasjen: Bra/P-rom: 53/42 kvm
  Hovedplan: Bra/P-rom: 55/55 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Vindfang, gang, bad, vaskerom, 3 soverom, toalettrom, vindfang, kjøkken og stue/spisestue.
 • Ny varmtvannsbereder i 2014.
 • Varmepumpe (installert i 2011). Det er ukjent når forrige service ble gjennomført på varmepumpa. Det er ellers elektrisk oppvarming.
 • Det er gruset adkomst inn til leiligheten. Leiligheten har en stor veranda med direkte utgang fra stuen, samt en stor terrasse med utgang fra underetasjen. På sommeren er det kveldssol på verandaen til ca. kl. 22.00.

  Tomten er en festet fellestomt hvor Georg Peter Dahl er grunneier. Festekontrakten er uoppsigelig og kan justeres etter endringer i konsumprisindeksen hvert 10. år. Festeavgiftene er inkludert i felleskostnadene.
 • Leiligheten disponerer en egen parkeringsplass på felles parkeringsområde. Det er også noen gjesteplasser på samme område.
  Det er i tillegg mulighet for garasjeplass i nærheten av leiligheten, her må man sette seg på venteliste og få tildelt plass etterhvert som plassene blir ledige.
 • Offentlig.
 • Forretningsfører: Kragerø Bolig- og Byggelag
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Det er forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget. Forkjøpsretten avklares i etterkant av budaksept / salg. Kontakt megler for mer info.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men eiendommen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger. For det tilfelle det er endelig avklart at erververen ikke godkjennes, kan borettslaget kreve andelen tvangssolgt, jf. lov om Burettslag § 4-8.
 • Må søkes og godkjennes av styret.
 • Eiendommen er forsikret via borettslaget i IF Skadeforsikring, polisenr. SP588074 Kjøper må selv sørge for innboforsikring.
 • Ligningsverdi som primærbolig kr 487 190,- per 2020.
  Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 753 883 per 2020.
 • Kr 4000,- pr mnd. som dekker renter og avdrag på felleslån, kommunale skatter og avgifter, forsikring av bygning, utvendig vedlikehold, forretningsførsel KBBL, brannvernutstyr og altibox.

  LÅNEBETINGELSER FELLESGJELD:
  Lånet innfris : 2030/2038
  Rentesats : 4,0% pr 1/7-22
  Långiver : Sparebanken Sør
  Renter og avdrag pr.mnd utgjør henholdsvis ca. kr 312,- og kr 617,-.
  Resterende er driftsutgifter på 3.071,-
  Tilsammen er det 4.000,- i månedlig felleskostnad.

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Ifølge siste tilgjengelige regnskaper / opplysninger fra forretningsfører:
  Andel fellesgjeld kr 158.248,- pr 01/07-22
  Andel fellesformue kr 11.631,- pr 31/12-21
 • Skagerrak sparebank kan tilby lånevilkår på konkurransedyktige betingelser. Vi formidler gjerne kontakt.
 • Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeforsikringsselskapet Sikringsordningen AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1 desember, med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring..
 • Fellesutgifter blir fordelt pr. mnd. og forfaller til betaling 20. hver måned og gjelder for kalendermåned.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 08.07.1975 Det er i denne anmerket følgende mangler:
  - Ovner står for nært brennbart materiale
  - Håndlist på begge sider av trapp
  - Rekkverk på utvendig trapp
  - Takvann kobles til overvannsledning

  Det er uvisst om anmerkningene er utbedret. Midlertidig brukstillatelse ligger vedlagt i prospekt.

  Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk.

  Bod underetasje er innredet som kjellerstue. Det er ikke søkt om bruksendring for nevnte areal/rom. Rommet er derfor ikke godkjent for varig opphold (boligens hoveddel). Tiltaket beskrevet ovenfor er å anse som lovlighetsmangel. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring, evt at kommunen krever at det må søkes bruksendring. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til helårsbolig. Dvs. at minimum en person skal benytte eiendommen til sin primære bolig. Det praktiseres ikke personlig boplikt, slik at boplikten kan opprettholdes ved f.eks. utleie.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:
  Festekontrakt tinglyst 29/3-1974 med dagboknr. 683.
  Tomten er en festet fellestomt hvor Georg Peter Dahl er grunneier. Festekontrakten er uoppsigelig og kan justeres etter endringer i konsumprisindeksen hvert 10. år. Festeavgiftene er inkludert i felleskostnadene.
 • Eiendommen ligger utenfor regulert område, men er vist til boligformål i kommunens arealdelplan. Kommunens arealdelplan kan fåes ved henvendelse megler.
 • Gnr. 12, Bnr 877, Andelsnr. 16 Orgnr. 950496770 i Kragerø kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger. Mulighet for hurtig overtagelse.
 • Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Det følger av lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering at meglerforetaket er forpliktet til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen. For oppdragsgiver skjer dette i forbindelse med inngåelse av oppdraget, og for kjøper på tidspunkt for kontraktsinngåelse. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres, er meglerforetaket pålagt å avstå fra gjennomføring av oppgjøret. Partene er selv ansvarlig for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre uten at det kan anføres et kontraktsrettslig ansvar overfor meglerforetaket.
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man kan gå ut ifra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,15 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. (Oppdragsgiver betaler oppgjørshonorar kr.3750,-.). I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke en markedsføringspakke på totalt kr 13 800, som omfatter bl.a. fotograf, utstillinger og prospekter. Markedsføringspakken inneholder element av vederlag. Minimumsprovisjon er avtalt til kr 36 900,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket sine direkte utlegg,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.
 • Morten Tranberg
Nora Eikeland

Megler

Nora Eikeland

46 42 09 26

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev