aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Sankthanshaugen 10A!

KRAGERØ Sankthanshaugen 10A

Sankthanshaugen - Sannidal. Nyere del av tomannsbolig med carport. Moderne gode løsninger og med alt på et plan.NY PRIS!

 • kr 990 000
 • BRA 83 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 990 000
 • Omkostningerkr 17 600
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 501 600
 • EierformAndel
 • Byggeår2 022
 • Soverom2
 • ArealP-rom 73 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 494 000
 • Felleskostnaderkr 10 134
 • Tomt1 631 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 990 000 (Prisantydning) 1 494 000 (Andel av fellesgjeld)   2 484 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   2 501 600 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Sankthanshaugen 10A - lys og moderne leilighet med gode praktiske løsninger. Rindebakken borettslag bestående av tomannsboliger med carporter, alle oppført i 2022. Boligen har en gjennomgående moderne/god standard over et plan og inneholder: vindfang/gang, stue/spisestue, kjøkken, 2 soverom, bad og vaskerom/teknisk rom. Hyggelig og romslig terrasse og pent opparbeidet uteområder. Eiendommen ligger svært idyllisk og barnevennlig til på Sankthanshaugen i Sannidal. Boligen ligger i en blindvei og hvor det er svært lite støy og samtidig veldig barnevennlig. Det er tilrettelagt med ny fin lekeplass på område. Det er gangfelt til Sannidal barneskole og ungdomsskole. Her er også barnehage. På Tangen ligger Alti handlesenter hvor man finner de fleste fasiliteter.

Sankthanshaugen 10A, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 76 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 73 kvm Bad, entrè, 2 soverom, stue/kjøkken/spisestue.

  Utebod.
  Bruksareal
  1. etasje: 7 kvm  Tomt
  1631m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt på 1631 kvm. Pent opparbeidet med asfaltert adkomstvei og tun. Koselig lekeplass i nærheten til boligen. Sol fa morgen til ca kl 16.00.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger svært idyllisk og barnevennlig til på Sankthanshaugen i Sannidal. Kort vei til både ferskvann og sjø hvor det er fine fiske -og bademuligheter. Boligen ligger i en blindvei og hvor det er svært lite støy og samtidig veldig barnevennlig. Det er tilrettelagt med ny fin lekeplass på område. Her kan man stege rett ut i skogen fra eiendommen hvor man kan plukke bær eller sopp. Bensinstasjon, treningssenter og bilverksted ligger rett nedenfor eiendommen. Ca 10 minutters gange til Kolbånn idrettsanlegg hvor det er kunstgressbaner og klubbhus. Det er gangfelt til Sannidal barneskole og ungdomsskole. Her er også barnehage. På Tangen ligger Alti handlesenter hvor man finner de fleste fasiliteter. Det går hyppige bussavganger til Kragerø sentrum og til Tangen. Fra Tangen går det svært ofte busser til Kristiandsand og Oslo. Det er ca 1 mil til Kragerø sentrum.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Nyetablert boligområde bestående av eneboliger og tomannsboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Sannidal.

  Skolekrets
  Sannidal og Kragerø.

  Byggemåte
  Selveierleilighet oppført i 2022 i trekonstruksjon. Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Tekkingen var snødekket på befaringen. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Yttervegger av bindingsverk med trekledning. Kledningen er kun grunnet, ikke ferdig behandlet. Det er saltak i trekonstruksjon. Det er vinduer med isolerglass. Det er tredører, dels med isolerglass. Det er terrasse i trekonstruksjon. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport fra SørTakst AS, datert 13.03.23. Tilstandsrapporten ligger vedlagt i prospekt.

  Innhold
  Boligen går over ett plan og inneholder: vindfang/gang, stue/spisestue, kjøkken, 2 soverom, bad og vaskerom/teknisk rom. Utebod. Loft.

  Standard
  Rindebakken borettslag bestående av tomannsboliger med carporter, alle oppført i 2022. Utvendig bod. Boligen har en gjennomgående moderne/god standard over et plan. Hyggelig og romslig terrasse. Pent opparbeidet uteområder. Lys og moderne leilighet med gode praktiske løsninger. Påkostet med bl.a spotter i himlingene på bad, gang og stue. Gjort tilvalg hvor det er bl. a er påkostet kjøkken og gulv i høyere kvalitet. Montert ny vedovn i mars 2023. Overbygd inngangsparti. Oppgang til loft via himling i carport. Vindfang/gang. Flislagt med varmekabler ved inngangspartiet. Laminat på gulv, malte mdf plater på vegger, malte mdf plater med spotter i himling. Stue/spisestue. Varmepumpe og ny vedovn. Utgang til østvendt terrasse. Laminat på gulv, malte mdf plater på vegger og malte mdf plater med spotter i himling. Kjøkken. Nettoline innredning og benkaplate i laminat. Integrert steketopp, stekeovn, micro og oppvaskmaskin. Laminat på gulv, malte mdf plater på vegger og i himling. Soverom. Det er to soverom i leiligheten, det ene rommet inneholder klesskap. Montert 2 punkter KAT 6 inngang for internettkabel. Laminat på gulv, malte mdf plater på vegger, malte mdf plater med spotter i himling. Bad. Vegghengt wc, dusjhjørne, håndvask med skuffer, speil og skap. Flislagt gulv med varmekabler, våtromsplater på vegger og mdf plater med spotter i himling. Vaskerom/teknisk rom. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder og rør i rør. Belegg med varmekabler på gulv, mdf plater på vegger og i himling. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: - Yttervegger av bindingsverk med trekledning: Kledningen er dels grunnet, dels uten overflatebehandling. Tiltak: Male eller beise kledningen. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport fra SørTakst AS, datert 13.03.23. Tilstandsrapporten ligger vedlagt i prospekt.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Altibox. TV/ internett er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Biloppstillingsplass i carport + parkering ved egen bolig.

  Diverse
  Lagt opp kabel til elbillader. Mangler sikring og ladestasjon men det ligger klart om man ønsker og montere dette. Byggene er bare grunnet utvendig og maling av byggene må man stå for selv. Borettslaget kjøper inn nødvendig utstyr som maling og pensler. Man kan velge selv om man vil male selv eller leie noen inn til å gjøre det. Borettslagets ledelse har 2 alternative farger som man kan velge i. Ved benyttelse av forkjøpsrett påløper det en kostnad til kjøper på kr 7768,-. Selger har blitt orientert om at felleskostnadene mulig vil øke noe p.g.a renteøkningen som har vært,men kjenner ikke til hvor mye det dreier seg om.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  990 000 (Prisantydning) 1 494 000 (Andel av fellesgjeld)   2 484 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   2 501 600 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i vindfang og bad. Vedovn. varmepume og elektrisk.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  5

  Part.obl.nr.
  928430308

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Ut fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.03.2043 utgjøre ca kr 4122,- pr måned for denne boligen.

  Felleskostnader pr. mnd.
  10134

  Andel fellesgjeld
  1494000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-06T23:00:00Z

  Rentekostnad fellesgjeld
  6134

  Borettslaget
  Rindetunet Borettslag

  Borettslagets org.nr
  928430308

  Om borettslaget
  Rindetunet borettslag består av 5 2-mannsboliger.

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Det foreligger vedtektsbestemt forkjøpsrett i borettslaget hvor andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget har forkjøpsrett. Denne avklares snarest mulig etter aksept av bud.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Avdragsfrie år
  20

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Antall terminer til innfrielse:157.Lånets løpetid: år mnd. Långiver:Sparebanken Sør. Rentebetingelser:4,45% pa.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Ikke tilknyttet sikringsordning.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0004059664.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Den enkelte andelseier skal holde boligen, og andre rom og annet areal som hører boligen til, i forsvarlig stand og vedlikeholde slikt som vinduer, rør, sikringsskap fra og med første hovedsikring/ inntakssikring, ledninger med tilbehør, varmekabler, inventar, utstyr inklusive vannklosett, varmtvannabereder, vask, apparater og innvendig flater. Våtrom må brukes og vedlikeholdes slik at lekkasjer unngås.

  Dyrehold
  Ihht til melding fra formannen i borettslaget, er det lov med ett dyr pr hustand. Dersom det er katt, må den kastreres/ steriliseres.

  Eierskiftegebyr
  6115

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Tinglyst 27.01.2022, dagboknr:105196; bestemmelse om adkomstrett og vann/ kloakk. Grunneier Tor Rinde har gitt adkomstrett, samt rett til å ha og vedlikeholde vann -og avløpsrør til G.nr:65, b.nr:433 og 434. Rindetunet borettslag. Tinglyst 01.03.2021, dagboknr:246291, bestemmelse om veg. Evtale om tillatelse-drift og vedlikehold av kommunal veg på privat grunn. Avtalen er mellom Thor Rinde (grunneier) og Kragerø kommune (rettighetshaver). Dette gjelder adkomstveien fra hovedveien, G.nr:65, b.nr:369. Påtegnet med rosa rettningslinger i kart hvor rettigheten gjelder. Vedlaegges i salgsoppgaven.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen, datert 14.07.2022. Anmerket at det står adresse 10A og B på ferdigattesten. Tegning viser at bygg 5 er bygget som har fått adresse 8 A og B. Her er nok adressene byttet om.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse, samlevei, adkomstvei og lekeplass. Denne delen av tomannsboligen er hovedsakelig i område regulert til bolig, men en liten del av eiendommen er regulert til lekeplass, samt den andre halvparten av tomannsboligen. Eiendommen ligger under reguleringsplan for Rinde. Hovedutvalg for Plan og bygg har behandlet saken i møte 16.06.2021, sak 28/21. Reguleringsplan skal fortsatt gjelde. Ihht til reguleringskart er det avsatt plass for lekeplass ved oppkjørselen til dette boligfeltet, ett mindre areal på nordsiden som er avsatt til friluftsformål og lekeplass. Dette stemmer ikke i forhold til dagens situasjon da det er etablert lekeplass/ friluftsområde kun på nordsiden av boligfeltet. Utsnitt av innsendt forslag tilplanendring ligger vedlagt samt vedtaket. Dette er ikke oppdatert grunnet manglende dokumentasjon som er etterspurt. ifølge kommunen. Følgende vedtak ble fattet i forbindelse med endring av detaljregulering for Rinde - PlanID2002116, sist revidert 20.06.2012, med de vilkår og endringer som femgår av innstillingen. Fremtidig endring av antall boenheter i planen på Rinde skal skje etter ordinær reguleringsprosess. Endelig SOSI-filer og plankart av planområdet og dokumentet for planbestemmelser ryddes opp og oversendes kommunen. Siktlinjer og hensynssoner for adkomstvei videreføres fra eldre plan til ny plan. Valg av VA og renovasjon avklares med kommunens VAR-avdeling. Endringen godkjennes med følgende endring i planbestemmelsene: Innenfor området kan infrastruktur som strøm, vann og avløp leges i bakken. Ihht til reguleringsbestemmelsene, siste revisjon 06.05.2021, kan det oppføres boligbebyggelse med tilhørende anlegg. Bebyggelsen skal ikke være høyere enn to etasjer. Der terrenget etter kommunens skjønn tillater det eller til rette for det, kan underetasje etableres i samsvar med bestemmelsene i byggeforskriftene. Bygninger kan føres opp med gesimshøyde på inntil 5 metr og mønehøyde på inntil 8 meter målt fra topp grunnmur. Takvinkel mellom 20-25 C. Det skal være 1,5 biloppstillingsplass pr boenhet. Tilrettelegges med gang og sykkelveger. Frisiktsone. I utkjørsel fra nytt boligområde skal det anlegges frisiktsoner. Felles adkomst og avkjørsel skal knyttes til vei inn til gartneri og samordnes denne. Område skal tilrettelegges for felles llekeplass for omkringliggende bebyggelse, noe som er etablert i dette område. Fellesbestemmelser. Inngjerding av tomtene må byggemeldes til Kragerø kommune som igjen skal godkjenne gjerdets høyde, konstruksjon, farge og plassering. Eksisternede terreng og vegetasjon skal bevares i størt mulig grad. Område som ligger nord/ øst for dette boligfeltet er regulert som næring og har tidligere vært gartneri/ landbruk. Dette vurderes til å ikke ha noen konsekvens for dette boligområdet. Avkjøring fra FV 363 som ligger syd for dette boligfeltet antas å være til liten sjananse for dette boligområdet. Kopi av reguleringbestemmelser og plankart ligger ved prospekt.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen skal benyttes til helårsbolig.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  990 000 (Prisantydning) 1 494 000 (Andel av fellesgjeld)   2 484 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   2 501 600 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17600

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget, alternativt kr 34875,- i minimumsprovisjon.. Oppdragsgiver betaler oppgjørsgebyr kr: 3800,-. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke et markedsføringsgebyr på totalt kr. 19800,- som omfatter bl.a 1 annonser i Kragerø Blad, fotograf, utstillinger og prospekter. dette gebyret inneholder element av vederlag. Minimumsprovisjon er avtalt til kr. 34875,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket et vederlag på kr. 1500,- pr. time, oppad til kr. 19800,-. Alle beløp er inkl. mva.

Torunn Bakke

Megler

Torunn Bakke

95 14 23 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev