aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Sjådamveien 33A!
Velkommen til Sjådamveien 33A!

KRAGERØ Sjådamveien 33A

Sjåen-Kragerø Fin leilighet med 2 soverom svært solrikt og barnevennlig beliggenhet.

 • kr 1 450 000
 • BRA 61 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 450 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 791 720
 • EierformAndel
 • Byggeår2 006
 • Soverom2
 • ArealP-rom 61 m²
 • Andel fellesgjeldkr 331 888
 • Felleskostnaderkr 5 115
 • Tomt5 818 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 450 000 (Prisantydning) 331 888 (Andel av fellesgjeld)   1 781 888 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 791 720 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Sjådamveien 33A - Leiligheten ligger i en 4-mannsbolig oppført i 2006. Her har du alle rom på en flate, noe som gjør at leiligheten egner seg godt for folk i alle aldre. Leiligheten er nylig malt opp overflater og lagt nytt gulv i stue/ kjøkken og soverommene. Enheten fremstår lys og tiltalene med gjennomgående god standard, godt med vinduer som slipper inn rikelig med sollys og utgang til en solrik platting hvor du har en luftig utsikt. Leiligheten inneholder: Vindfang, stue/spisestue, kjøkken, 2 soverom og bad. Det er i tillegg en utvendig bod ved inngangsparti. Attraktiv og god beliggenhet på Sjåen. Leiligheten ligger i en trafikkstille blindvei og har dermed også en god, stille og skjermet beliggenhet med gode solforhold.
Her har du alle rom på en flate, noe som gjør at leiligheten egner seg godt for folk i alle aldre.

Sjådamveien 33A, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 61 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 61 kvm Entré/gang, 2 soverom, bad, stue/kjøkken/spisestue  Tomt
  5818m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles, eiet tomt for borettslaget. Fellestomten som ligger under G.nr:13, b.nr:431, er oppgitt til å være 5818 kvm ifølge målebrev datert 08.11.2005. Leiligheten har en fin beliggenhet med usjenert stor terrasse/hage på bakside hvor det er levegg og man er helt usjenert. Her kan nytes sen kveldssol. Platting ved inngangsparti. Asfaltert adkomst/ tun. Svært solrikt med sen kveldssol. Lekeplass nedenfor leiligheten.

  Beliggenhet
  Attraktiv og god beliggenhet på Sjåen. Leiligheten ligger i en trafikkstille blindvei og har dermed også en god, stille og skjermet beliggenhet med gode solforhold. Området egner seg veldig godt for barnefamilier, men er også et stille og rolig boligområde for alle aldersgrupper. Sjåen er generelt et barnevennlig område, mange barn og kort vei til skoler og barnehager. Her er det gode bussforbindelser fra nærliggende holdeplass og kun ca. 3,5 km fra Kragerø sentrum. Det er også kort vei til idrettshall, Kragerø videregående skole, Kalstad senteret, bensinstasjon, butikk m.m. Sjådammen er med på å sette ett fint preg på området og er en populær skøytebane på vinteren. Ellers gode og naturrike turområder i umiddelbar nærhet. Utsiktspunktene på Sjåen og Storkollen ligger kun noen minutters gange fra leiligheten, og kan by på fine naturopplevelser med flott utsikt over skjærgården.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter.

  Barnehage/skole/fritid
  Kragerø

  Skolekrets
  Kragerø

  Byggemåte
  Leilighet beliggende i 4-mannsbolig, oppført i 2006 i trekonstruksjon. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Yttervegger av bindingsverk med trekledning. Vinduer med isolerglass. Det er tredører. Det er terrasse i trekonstruksjon. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport fra SørTakst AS, datert 22.05.23. Tilstandsrapporten ligger vedlagt i prospektet.

  Innhold
  Vindfang, stue/spisestue, kjøkken, 2 soverom og bad. Det er i tillegg en utvendig bod ved inngangsparti.

  Standard
  Leiligheten ligger i en 4-mannsbolig oppført i 2006. Her har du alle rom på en flate, noe som gjør at leiligheten egner seg godt for folk i alle aldre. Leiligheten er nylig malt opp overflater og lagt nytt gulv i stue/ kjøkken og soverommene. Enheten fremstår lys og tiltalene med gjennomgående god standard, godt med vinduer som slipper inn rikelig med sollys og utgang til en solrik platting hvor du har en luftig utsikt. Gang. Flislagt gulv med varmekabler, malt strie og malt gips. Soverom. Nytt Mammut laminat gulv, nymalt gips på veggene og malt gisp i himling. Soverom. Nytt Mammut laminat gulv, nymalt gips på veggene og malt gisp i himling. Bad. Wc, dusjkabinett, håndvask med skap/skuffer og speil. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Flislagt gulv med varmekabler, flislagte vegger og malt gips i himling. Stue/ spisestue. Ny varmepumpe. Utgang til stor delvis nyere terrasse som er noe overbygd. Nytt Mammut laminat gulv, malt strie på veggene og malt gisp i himling. Kjøkken. Folierte fronter i kjøkkeninnredningen. Nyfolierte benkplater. Ny oppvaskmaskin. Kjøl/fryseskap og komfyr kan medfølge. Nytt Mammut laminat gulv, malt strie på veggene og malt gisp i himling. Utebod. Godt med lagringsplass. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: - Det er bulk i nedløp ved inngangspartiet. Tiltak: Nedløp bør skiftes. - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. - Bad: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er mindre fall til sluk enn det som er kravet ihht. gjeldende forskrift for da badet ble laget. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. - Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Sluk under dusjkabinett er ikke inspisert. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Tilgang til sluk må bedres både for inspeksjon og rengjøring.   Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport fra SørTakst AS, datert 22.05.23. Tilstandsrapporten ligger vedlagt i prospektet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Altibox.

  Parkering
  Biloppstillingsplass ved boligen + gjesteparkering.

  Diverse
  Andelseier er selv ansvarlig for vedlikehold og forsikring av terrasse ut fra grunnetasjen. Dette er oppgitt under pkt 20 i husordensreglene.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 450 000 (Prisantydning) 331 888 (Andel av fellesgjeld)   1 781 888 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 791 720 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk.

  Energiklasse
  D

 • Formuesverdi primær
  474130

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1706866

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  9

  Part.obl.nr.
  988743852

  Felleskostnader pr. mnd.
  5115

  Andel fellesgjeld
  331888

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-11T22:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  2602

  Rentekostnad fellesgjeld
  1318

  Borettslaget
  Vidsjåveien Borettslag;

  Borettslagets org.nr
  988743852

  Om borettslaget
  Sørlandet Boligbyggelag. er forretningsfører. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling. Borettslaget opplyser at de planlegger en del vedlikehold på byggene fremover. Det er foreløpig ikke besluttet noe, men saken tas opp på neste generalforsamling. Større vedlikeholdsarbeider/oppgraderinger vil gi høyere fellesutgifter.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er forsikret mot husleietap i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Polisenummer felles forsikring
  SP588272

  Vedtekter/husordensregler
  I vedtektene finner du blant annet info om andelseier og borettslagets vedlikeholdsansvar, godkjennelse av andelseier og bruksoverlating / utleie. I husordensreglene finner du info om blant annet generelle regler i borettslaget, husdyrhold, parkering og søppelhåndtering. Vi oppfordrer alle på generelt grunnlag til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Dyrehold må søkes og godkjennes av styret i borettslaget. Det er tidligere gitt tillatelser til både hund og katt.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Registrering av grunn - dok.nr:31 - 24.11.2005. MÅLEBREV.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 26.04.2006.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål og kjørevei, og er en del av reguleringsplanen "Dalane - Storkollen - Sjåen, del 1" datert 12.05.1997. Reguleringsplanen har følgende formål: Byggeområder, landbruksområde, trafikkområder, friområder, fareområder, spesialområder og fellesområder. Under boligbebyggelse står det blant annet: "I området skal det oppføres boligbebyggelse med tilhørende anlegg. Bebyggelses endelige plassering på tomta fastsettes av kommunen. Bygningene skal ha salttak og takvinkelen fastsettes av kommunen. Bebyggelsen skal ikke være høyere enn 2. etasjer". I kommunens arealdelplan er området også vist til boligbebyggelse og LNF-område. På kommuneplanens side 101 står det at reguleringsplanen skal gjelde foran kommuneplanen. Reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i prospekt. Kommunens arealdelplan kan fåes ved henvendelse megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til helårsbolig. Dvs. at minimum en person skal benytte eiendommen til sin primære bolig. Det praktiseres ikke personlig boplikt, slik at boplikten kan opprettholdes ved f.eks. utleie.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 450 000 (Prisantydning) 331 888 (Andel av fellesgjeld)   1 781 888 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 791 720 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørshonorar kr 3650,-.Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 40.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 19800,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Torunn Bakke

Megler

Torunn Bakke

95 14 23 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev