aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bærøykjærringa 49 - leilighet 204!
Velkommen til Bærøykjærringa 49 - leilighet 204!

KRAGERØ SKJÆRGÅRD Bærøykjærringa 49 - leil 204 (2. etg)

Sørvestvendt selveierleil i 2.etg (heis) med fin sjøutsikt, båtplass og garasjeplass.

 • kr 2 790 000
 • BRA-i 72 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 790 000
 • Omkostningerkr 84 190
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 874 190
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2007
 • Soverom2
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiet
 • 2 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,00))   84 190,- (Omkostninger totalt)   2 874 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten er velholdt og holder en god standard med lysmalte overflater og pene parkettgulv. Enheten ligger i 2. etasje med heis, alt på en flate og balkong på 27 kvm! Her har du fine sol- og utsiktsforhold, samt båtplass- og garasjeplass. Innbo, hagemøbler og deler av løsøre medfølger, med dette kan du flytte rett inn! Eiendommen har en fin utsikt utover Bærøyfjorden med holmer og skjær som omkranser byen. Det er kun 3 minutters gange ned til sjøen hvor du har en egen båtplass i båtanlegget "Synken", og kun et par minutters gange til den populære sandstranden kalt "Grisen". Fra leiligheten er det ca. 5 min med hurtiggående båt til Kragerø sentrum hvor byens atmosfære er en attraksjon i seg selv. Kontakt megler for å avtale visning!
Det er kun et par minutters gange til den populære stranden kalt "Grisen".

Bærøykjærringa 49 - leil 204 (2. etg), Telemark

 • Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for sameiet på ca. 14,757kvm. Fellesarealer er opparbeidet og beplantet. Det er lagt belegningstein ved inngangspartiet, samt grus på adkomstveier, stier og parkeringsplasser. Sameiet er ansvarlig for vedlikehold av fellesarealer.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en fin utsikt utover Bærøyfjorden med holmer og skjær som omkranser byen. Herfra har du god oversikt over den livlige båttrafikken i området. Leiligheten ligger sørvestvendt med gode solforhold sommerstid. Det er kun 3 minutters gange ned til sjøen hvor du har en egen båtplass i båtanlegget "Synken", og kun et par minutters gange til den populære stranden kalt "Grisen". Fra leiligheten er det ca. 5 min med hurtiggående båt til Kragerø sentrum hvor byens atmosfære er en attraksjon i seg selv. Her arrangeres sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. På sommerstid er Kragerø et yrende ferieparadis, og innbyggertallet firedobles. I sentrum finner du trange smug med sjarmerende, lokale forretninger og Bondens marked som arrangeres annen hver lørdag samt flere koselig spisessteder som tilbyr alt fra sushi, tapas og "fine dining". Til Valle er det drøye 15 min. Det er i tillegg kjørevei helt frem til leiligheten, dersom du ønsker å ta bilfergen fra sentrum. Bilen parkerer du i garasjeanlegget i underetasjen på leilighetsbygget/felleshagen. Bærøy er en av de største og mest attraktive øyene i Kragerøs flotte skjærgård. Med over 15 kilometer med veier og stier er det rikelige muligheter for naturopplevelser. Det er merkede løyper langs de mest brukte stiene, så her kan du jogge eller spasere fra fjord til topp. Spesielt populære utfartsområder er badestranda på Gulodden og friområdet Paradisbukta med brygge og badeplass for både fastboende og gjester. Bærøkjerringa er lett tilgjengelig og som den høyeste toppen på øya (68 moh) gir den praktfull utsikt i alle himmelretninger. Nede ved båtanlegget er det i tillegg anlagt en badetrapp.

  Adkomst
  Se kartutsnitt på finn.no eller kontakt megler for veibeskrivelse. Bærøy har bilfergeforbindelse med Kragerø sentrum (se rutetider på fjordbat.no). Fergeleie ligger kun 250 meter fra leiligheten.

  Bebyggelse
  Området er bebygget med hytter og fritidsleiligheter. I umiddelbar nærhet er det oppført nyere, moderne fritidsboliger av samme type, preget av moderne arkitektur, med brutte tak og store glassflater. På øya ellers er det oppført både eldre og nyere fritidsboliger (og også noen få boligeiendommer).

  Byggemåte
  På eiendommen er det ført opp boligbygg med flere boliger. Horisontal- og vertikaldelt fritidsboliger. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport fra Ramberg Takst, datert 14.03.2024. Tilstandsrapporten ligger vedlagt i prospektet.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 2 etasje med heis og inneholder: - Entré - Stue - Kjøkken - 2 Soverom - Bad/wc - Bod Det er i tillegg en romslig bod med inngang fra fellesgangen i 2. etasje, rett ved leiligheten. Denne er perfekt for oppbevaring av vester, badeleker, ekstra stoler etc. Leiligheten disponerer en båtplass i Synken (båtplass nr. 38, ca. 2,5 m CC/brutto bredde), samt en parkeringsplass i garasjeanlegget i underetasjen på leilighetsbygget/felleshagen.

  Standard
  Leiligheten er velholdt og holder en gjennomgående god standard med lysmalte overflater og pene parkettgulv. Enheten ligger i 2. etasje med heis, alt på en flate og balkong på 27 kvm! Her har du fine sol- og utsiktsforhold, samt båtplass- og garasjeplass. Innbo, hagemøbler og deler av løsøre medfølger, med dette kan du flytte rett inn! Du kommer først i et vindfang, som videre fører til to soverom, bod, bad og kjøkken/stue. Stue og kjøkken har åpen løsning, og utgang til sørvestvendt balkong hvor du kan nyte gode solforhold og en flott utsikt utover Bærøyfjorden. Den skråstilte fasen på balkongen gjør at det blir tilnærmet ingen innsyn. Kjøkkenet har lysmalte fronter i høyglans, laminert benkeplate og integrerte hvitevarer (komfyr, steketopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys) som medfølger salget. Kjøkkenet har godt med benkeplass. Badet er flislagt med varmekabler i gulv og inneholder wc, servant med underskap og speil, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Det er totalt to soverom i enheten, hvorav det er plass til dobbeltseng/familiekøye på begge rom. Leiligheten har i tillegg en bod i leiligheten, samt en større bod ved inngangspartiet til leiligheten. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: - Radonmålinger er ikke foretatt heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NGU Radon aktsomhetskart er definert med "usikker" aktsomhetsgrad. tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. Innhent dokumentasjon om mulig   Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport fra Ramberg Takst, datert 14.03.2024. Tilstandsrapporten ligger vedlagt i prospekt

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer kjøkken og vaskemaskin bad medfølger.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er fiber, og mulighet for å tegne hytteabonnement. Kragerø Energi er leverandør av bredbånd og tv-tjenester i området.

  Parkering
  Det medfølger en garasjeplass i underetasjen på bygget/felleshagen. Det er i tillegg muligheter for gjesteparkering. Leiligheten har kjøpt seg inn på felles ladestasjon rett sør for bygget. Det er to ladere, booking administreres via app. Felles parkeringsplass benyttes for båtopplag vinterstid, frem til pinse. I garasjen er det også mulig å sette båten på vinteren, på egen parkeringsplass.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige forsikring

  Polisenummer
  79959471

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,00))   84 190,- (Omkostninger totalt)   2 874 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming. Gasspeis med fjernkontroll. Det er i tillegg uttak for gassgrill på terrasse.

  Info strømforbruk
  Strømforbruket utgjorde 2585 kWt i 2023, i følge eier.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  15210

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  Disse omfatter vann, kloakk og renovasjon.

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  532813

  Formuesverdi primær år
  2022

  Andre utgifter
  Tv / internett: Det er fiber, og mulighet for å tegne hytteabonnement. Kragerø Energi er leverandør av bredbånd og tv-tjenester i området. Forbruk av gass skal betales av hver enkelt leilighet. For dette formålet vil måleren ute på terrassen bli avlest fortrinnsvis en gang i året. Kostnaden vil følge leiligheten, ved salg av leiligheten plikter selger å gjøre de nødvendige avregninger med kjøper. Gassprisen skal beregnes ut fra totalkostnaden for fylling av gasstanken.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Det er legalpant for kommunale avgifter. Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad: Bestemmelse om adkomstrett/veg - tinglyst 04.10.2006/13.12.2006 - dok.nr 3328/623902. Rettighetshaver er allmennheten. Denne tinglyste bestemmelsen gir allmennheten rett å benytte veier og stier på sameiets tomt gnr. 31, bnr. 419, 420, 421 og 371 i Kragerø kommune. Bestemmelsen gir i tillegg allmennheten rett til å ferdes på stranden beliggende på gnr. 31, bnr. 420. Bestemmelse om adkomstrett, bestemmelse om vannrett, bestemmelse om vann/kloakkledning og erklæring/avtale - tinglyst 04.10.2006 - dok.nr 3329. Denne tinglyste bestemmelsen sier følgende: 1. Gnr. 31 bnr. 371,419,420 og 421 snr. 1-28 skal ha likestilt, vederlagsfri og gjensidig adkomst-og ferdselsrett over hverandres eiendommer. Nåværende og fremtidige eiere av gnr. 31, bnr. 371 i Kragerø kommune skal ha vedlikeholdsansansvaret og bekoste driften av veistrekning og parkering på sameiet eiendom. 2. Gjensidig og likestilt rett for gnr. 31 bnr. 371,419,420 og 421 snr. 1-28 til å ha liggende ledninger til vann og avløp, samt fiberoptiske kabler og elkabler. Kragerø kommune har rett til å ha liggende offentlige ledniger til vann og avløp over gnr 31, bnr. 421. Urådighet - tinglyst 20.02.2009 - dok.nr 124697 Kan ikke overskjøtes uten sammen med ideell andel 250 / 33625 av gnr. 31, bnr. 371 Dette er båtplassen som seksjonen disponerer i Synken. Seksjonering - tinglyst 20.10.2008 - dagboksnummer 848941 Opprettet seksjoner: Snr: 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 72/2461 Tinglyste dokumenter kan fåes ved henvendelse megler.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen, datert 27.01.2010. Ferdigattest ligger vedlagt i prospekt. Det foreligger tegninger stemplet av Kragerø kommune 20. november 2006. Tegningene stemmer godt med dagens løsning. Tegninger ligger vedlagt i prospekt.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp, med private stikkledninger til offentlig nett. Veien opp til eiendommen er privat, men regnet som fellesvei med tinglyst adkomstrett over de respektive naboeiendommer. Synken båtsameie har brøyte- og vedlikeholdsansvaret for veien fra brua og frem til inngang/garasje i Lagunen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse, friluftsområde og privat vei. Selve bebyggelsen ligger innenfor området regulert til fritidsbebyggelse med betegnelse F5. Eiendommen er en del av reguleringsplanen for "Gulodden Bærøy". I reguleringsplanen står det blant annet følgende om felt F5 som eiendommen ligger innenfor: "Terrassert fritidsbebyggelse. I tillegg tillates det i øvre del av Felt F5, konsentrert fritidsbebyggelse tilsvarende den i F1 og F3. F5 kan utbygges med inntill 34 enheter. Endelig plassering vurderes i egen bebyggelsesplan for dette området. Hver enhet i blokkbebyggelsen tillates, utbygd med inntill 100kvm BYA. Bruksareal som bare har adkomst fra fellesareal og som ikke tilhører boligens hoveddel, herunder garasje/båtopplag, boder og tekniske rom, regnes ikke med i tillat bruksareal". "For terrassert bebyggelse i felt F4 og F5 skal gesimshøyde og mønehøyde defineres i arronderingsplan og nøyaktige terrengprofiler, pga. prosjektets kompleksitet og tilpasning til steinbrudd. For felt F4 og F5, forutsettes det at parkering skal skje i parkeringsanlegg i bebyggelsens underetasje/kjeller. I parkeringsanlegg i bebyggelsens underetasje kan det tilrettelegges for båtopplag om vinteren". Eiendommen har en eierandel i gnr. 31, bnr. 371 (synken båthavn). Området er regulert til Privat småbåtanlegg. I reguleringsplanen står det blant annet følgende: "Innenfor området skal det tilrettelegges for privat småbåthavn med brygger ? faste og/eller flytende slipp m.m. Alle fritidsboligene innenfor planomårdet skal gis rett til båtplass. Småbåtanlegg forutsettes opparbeidet og drevet av hyttevelforening eller sameie". Reguleringsplanen Gulodden - Bærøy har følgende formål: 1: Byggeområder: Fritidsbebyggelse. 3: Offentlige trafikkområder: Havneområder land og sjø. 6: Spesialområder: Privat vei med rett til fri ferdsel, friluftsområde land, friluftsområde sjø og vassdrag, privat småbåtanlegg sjø og land, vann- og avløpsanlegg, renovasjon og trafo. 7: Fellesområder: felles parkering og felles lekeplasser. 8: Fellesbestemmelser Reguleringsbestemmelser og reguleringskart ligger vedlagt i prospekt. Interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i reguleringskart- og bestemmelser før budgivning. I kommunens arealdelplan er området vist til LNF-formål. I tillegg ligger eiendommen innenfor skravert området med hensynssone H310, "ras og skredfare". I kommuneplanen står det at reguleringsplanen skal gjelde foran kommunens arealdelplan og dennes bestemmelser.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen fortsatt skal benyttes som fritidsbolig.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,00))   84 190,- (Omkostninger totalt)   2 874 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  84190

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,7% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke markedspakke kr.14.900,- og oppgjørshonorar kr. 3650,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 50.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg kr. 4400,-. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket direkte utlegg/markedspakke. Alle beløp er inkl. mva. 

Ronny Jørstad

Megler

Ronny Jørstad

41 32 08 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev