aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Muffetangveien 77 - en nyere moderne fritidsbolig med anneks, sandstrand og brygge!

KRAGERØ SKJÆRGÅRD Muffetangveien 77

Nyere moderne fritidsbolig med anneks, "sjøbod", sandstrand og brygge

 • kr 13 900 000
 • BRA 104 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 13 900 000
 • Omkostningerkr 364 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 14 264 542
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 008
 • Soverom2
 • ArealP-rom 90 m²
 • Tomt941.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 13 900 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  347 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 900 000))

  364 542 (Omkostninger totalt)

  14 264 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Nyere moderne fritidsbolig med tilhørende anneks og uthus. Praktfullt beliggende i Sauøysund på Bærø med bygningsmassen tett på sjøen. Selve hytta ligger ca 15 meter fra og 6 meter over sjøen. Dette gir en vakker utsikt, kombinert med den deilige kontakten med sjøen. Hytta har innlagt vann/kloakk, og er tilpasset for helårsbruk. I tillegg til stue/kjøkken og bad/vaskerom er det to soverom og hems. Øvre del med stue/kjøkken er lys, luftig og åpen. Det er lekker utsikt fra store vindusflater mot sør og vest! Anneks og uthus ble oppført i 2005. Hytta ble satt opp i 2008. Den er tilpasset terrenget og går over to plan. Annekset ligger nærmest «på» stranden, og har fungert som eget gjestehus. Todelt uthus med snurredass og uisolert bod ("sommersov"). Egen brygge og barnevennlig sandstrand.

Muffetangveien 77, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 65 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 65 kvm Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom.

  Anneks
  Bruksareal
  1. etasje: 25 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 25 kvm Stue/kjøkken, bad, soverom.

  Sjøbod
  Bruksareal
  1. etasje: 14 kvm  Tomt
  941.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 941 kvm. Tomten er skrånende med et flatt barnevennlig strandparti. Egen brygge og ca 30 meter strandlinje.

  Beliggenhet
  Praktfullt beliggende i Sauøysund på Bærø med bygningsmassen nærmest plassert "på" stranden! Selve hytta ligger ca 15 meter fra og 6 meter over sjøen. Dette gir en vakker utsikt, kombinert med den deilige kontakten med sjøen. På denne delen av Bærøy er det utbygd veinett, bilveien stopper ca 150 meter fra eiendommen. Selger har brukt båtveien, og evt. rett til kjøring og parkering må avtales direkte med grunneier. Eiendommen ligger sentralt i Kragerøs vakre skjærgård. Til Kragerø sentrum tar det 7-8 min med hurtiggående båt, og til ytre del av skjærgården er det omtrent samme avstand. Med over 5 kilometer med veier og stier er det rikelige muligheter for turer og naturopplevelser på øya. Det er merkede løyper langs de mest brukte stiene. Populære utfartsområder er badestranda på Gulodden og friområdet Paradisbukta med brygge og badeplass for både fastboende og gjester. Bærøkjerringa er lett tilgjengelig, og som den høyeste toppen på øya (68 moh) gir den praktfull utsikt i alle himmelretninger.

  Adkomst
  Med egen båt. Det går bilferge mellom Kragerø sentrum og Bærøy, se fjordbat.no.

  Bebyggelse
  Området er bebygget med fritidsboliger.

  Byggemåte
  Interessenter oppfordres til å sette seg inn i tilstandsrapporten før budgivning. Rapporten ligger vedlagt i prospekt.

  Innhold
  Fritidsboligen inneholder: Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og hems. Anneks inneholder: Stue/kjøkken, snurredass og soverom. Todelt uthus med verktøybod/snurredass.

  Standard
  Nyere moderne fritidsbolig med tilhørende anneks og uthus. Tomten ble først bebygget sent på 40-tallet. All opprinnelig bygningsmasse er revet. Anneks og uthus ble oppført i 2005. Hytta ble satt opp i 2008. Den er tilpasset terrenget og går over to plan. Det er gang med varmekabler, 2 soverom og bad/vaskerom med varmekabler i nedre del. Stue/kjøkken i en lys og luftig åpen del oppe, her er det også oppgang til en liten hems, brukt til lek og "soverom" for barn og gjester. Rommet har en flott mørk parkett og lysmalte vegger og himling, lekker utsikt fra store vindusflater mot sør og vest! Fra denne delen er det utgang til vestvendt terrasse med sol fra grytidlig morgen til rundt 19:00 sommerstid. Hytta er tilrettelagt for helårsbruk. Det er varmekabler tilknyttet pumpekvern/VA. Annekset har fungert som eget gjestehus med kjøkkeninnredning og snurredass i tillegg til soverom og hems. Her er det skipsgulv og malt panel på vegger og himlinger. Det er utgang til en liten morgenterrasse mot sørøst. Det er varmekabler i rom med snurredass. Todelt uthus med snurredass og uisolert bod ("sommersov") Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2 (vesentlige avvik og mindre avvik, som kan kreve tiltak eller ikke som ikke krever umiddelbare tiltak): - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Tiltak: Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport fra Kragerø Takst AS, datert 03.05.22

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  13 900 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  347 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 900 000))

  364 542 (Omkostninger totalt)

  14 264 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk og vedfyring. Det er varmekabler i gang og bad/vaskerom hytte og i gulv i rom med snurredass anneks.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  23121

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør kr 23 121 pr år. Disse omfatter vann, kloakk, renovasjon, feieavgift og eiendomsskatt.

  Formuesverdi primær
  71849

  Formuesverdi primær år
  2020

  Andre utgifter
  Årlig kostnad til fullverdiforsikring i Gjensidige utgjorde kr 4 939,- (siste regning). Strømforbruk 2021 utgjorde 5 407 kWh. TV-løsning (satelitt) utgjør p.t. kr 500,- pr. mnd.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3814/31/148: 13.07.1957 - Dokumentnr: 1008 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3814 Gnr:31 Bnr:5
  06.11.2006 - Dokumentnr: 539231 - Grensejustering Gjelder denne registerenheten med flere
  01.01.2020 - Dokumentnr: 398012 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0815 Gnr:31 Bnr:148


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for erstatningshytte, erstatningsuthus og tilbygg anneks, alle datert 21.12.2022. Det foreligger stemplede tegninger for hytta fra oktober 2007 som stemmer godt med dagens bruk. Tegnigner for uthus og anneks er fra 2004. For annekset er stue/kjøkken angitt som sov/opphold og snurredass som bod. Anneks skal ikke utgjøre "egen enhet". Det tillates normalt bad/wc i annekser, men ikke kjøkken. Tilkobling vann/kloakk til anneks krever melding til Kragerø kommune

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Det er private stikkledninger fra offentlig anlegg, felles med Muffetangveien 77. Eiendommen har egen ny pumpekvern (skiftet i 2020) under hytte. Anlegget har varmekabler som muliggjør helårsbruk. Muffetangveien er en privat bilvei som ender ca 150 meter fra tomten, hvor den går over til en sti et slite stykke videre østover. Eier har ikke benyttet bilvei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til fritidsformål og friluftsområde i reguleringsplan for Bærøy sone 10 / Strandplan Bærøy fra 1978. Størstedelen av tomten er regulert til fritidsbebyggelse, nordøstre del av tomten er regulert til friluftsområde. Reguleringsplanens bestemmelser er uten betydning for utnyttelse av tomten da denne må anses som fullt utbygd. Plan med bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Eiendommen er også omfattet av kommuneplanens arealdel, ikrafttredelse 12.02.2019, vist med formål LNFR (areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag). Iht. kommuneplan skal reguleringsplan fortsatt gjelde.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til fritidsformål

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  13 900 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  347 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 900 000))

  364 542 (Omkostninger totalt)

  14 264 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  364542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Ronny Jørstad

Megler

Ronny Jørstad

41 32 08 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev