aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hagelinveien 7B!
Velkommen til Hagelinveien 7B!

KRISTIANSUND N Hagelinveien 7B

Selveierleilighet renovert og modernisert i 2011 både utvendig og innvendig! Parkering i carport

  • kr 1 750 000
  • BRA-i 50 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 1 750 000
  • Omkostningerkr 55 490
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 805 490
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår1920
  • Soverom1
  • Felleskostnaderkr 750
  • Tomt587.9 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 43.750,- Tinglysningsgebyr skjøte: kr 500,- Tinglysning pantedokument: kr 500,- Attestgebyr: kr 240,- Boligkjøperforsikring (valgfritt): kr 10.500,-

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Hagelinveien 7B! Bygget ble ombygd og omfattende renovert og modernisert i 2011 både innvendig og utvendig. Det er balansert ventilasjon i hele bygget. Det er lyd og brannskille mellom leilighetene og godt isolert med tømmer i midten som er isolert både innvendig og utvendig. Lydisolerende vindu. Kjøkkeninnredning fra IKEA med integrerte hvitevarer, unntatt oppvaskmaskin som er delintegrert. Flislagt bad med varmekabler i gulv, dusjkabinett, vegghengt WC og servant med skap og opplegg til vaskemaskin. Felles opparbeidet terrasse bak huset. Parkering i carport (plass nummer 2) og på egen tomt langs muren.
Kjøkkeninnredning fra IKEA med integrerte hvitevarer, unntatt oppvaskmaskin som er delintegrert.

Hagelinveien 7B, Møre og romsdal

  • Tomt
    587.9m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiendommen ligger i relativt skrånende terreng. Tomten er opparbeidet med asfalt. Leiligheten har tilgang til parkering i en carport i underetasjen av bygget.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i Hagelinveien i Kristiansund kommune. Bygget ligger nært barnehage og skoler. Ellers er det en kort kjøretur til sentrum. Her er det tilgang til kjøpesenter, trenings fasiliteter, kommunehus, m.m.

    Adkomst
    Eiendommen har avkjørsel fra offentlig vei.

    Skolekrets
    Ta kontakt med skolekontoret i Kristiansund kommune, tlf. 71 57 40 00 for nærmere informasjon.

    Byggemåte
    Leiligheten ligger i Hagelinveien i Kristiansund kommune. Bygget ligger nært barnehage og skoler. Ellers er det en kort kjøretur til sentrum. Her er det tilgang til kjøpesenter, trenings fasiliteter, kommunehus, m.m. Eiendommen ligger i relativt skrånende terreng. Tomten er opparbeidet med asfalt. Leiligheten har tilgang til parkering i en carport, i under etasjen av bygget. Innvendig er leiligheten preget av flis og parkett belagte gulv. Veggene er kledd med malt strie. Det innvendige taket er lagt med malte gips plater. Badet er preget av flis belagte overflater. Normal standard på bygget ut ifra alder/konstruksjon - jamfør beskrivelse under konstruksjoner. Bygget er jevnlig vedlikeholdt. Følgende bygningsdeler har tilstandsgrad 2 - Avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Vinduer - Utvendig > Dører - Innvendig > Overflater - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Innvendig > Radon - Innvendig > Innvendige dører - Våtrom > 2. Etasje/Leilighet > Bad/vaskerom > Overflater Gulv - Våtrom > 2. Etasje/Leilighet > Bad/vaskerom > Sanitærutstyr og innredning - Våtrom > 2. Etasje/Leilighet > Bad/vaskerom > Ventilasjon - Kjøkken > 2. Etasje/Leilighet > Stue/kjøkken > Overflater og innredning - Tekniske installasjoner > Vannledninger - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Se vedlagte rapport avholdt av Takstmann Pål Rune Meek hvor ovennevnte opplysninger er hentet fra, for nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen. Takstdato: 23.08.2024

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Tilleggskommentar: Selges med integrerte hvitevarer. Vaskemaskin/tørketrommel vil bli tatt ut.

    Innhold
    2.etasje: entré/gang, stue/kjøkken, soverom og bad/vaskerom. Felles bod og egen bod ved carport.

    Standard
    2. Etasje/Leilighet Bad/Vaskerom: Gulvet er belagt med flis med elektriske varmekabler. Veggene er kledd med flis. Det innvendige taket er lagt med malte gips plater. Baderomsinnredningen er av underskap i hvite, profilerte fronter. Den heldekkendeservant platen har 1 armatur. Over er det hengt et speil med belysning. - Veggmontert toalett - Dusjkabinett - Opplegg for vaskemaskin - Rør i rør skap Stue/Kjøkken: Gulvet er belagt med parkett. Veggene er kledd med maltstrie. Det innvendige taket er lagt med malte gips plater. Kjøkkenet har en hvit innredning som går over 1 vegg. Innredningen er av skap og skuffer i profilerte fronter. Det er en laminat benkeplate med nedfelt vask av stål, og platetopp. Kjøkkenet er utstyrt med integrert kjøle/fryseskap, stekeovn, og frittstående oppvaskmaskin. - Varmtvannsbereder - Panelovn Soverom: Gulvet er belagt med parkett. Veggene er kledd med maltstrie. Det innvendige taket er lagt med malte gips plater. - Skap - Panelovn Gang: Gulvet er belagt med flis med elektriske varmekabler. Veggene er kledd med maltstrie. Det innvendige taket er lagt med malte gips plater.

    Hvitevarer
    Følgende hvitevarer medfølger i handelen: integrerte hvitevarer på kjøkken; platetopp, stekeovn, kombi kjøl/frys, samt delintegrert oppvaskmaskin. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er innlagt fiber i leiligheten.

    Parkering
    Parkering i carport (plass nummer 2) og på egen tomt langs muren.

    Radonmåling
    Denne boligen har ingen utleie og er derfor ikke radonmålt.

    Diverse
    Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D plantegninger ikke stemmer hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Avvik og feil kan forekomme.   Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.   Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann og megler har ikke kontrollmålt boligen.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 43.750,- Tinglysningsgebyr skjøte: kr 500,- Tinglysning pantedokument: kr 500,- Attestgebyr: kr 240,- Boligkjøperforsikring (valgfritt): kr 10.500,-

  • Oppvarming
    Flislagt med varmekabler på bad og gang. Panelovn på stue/kjøkken.

    Energiklasse
    C

  • Kommunale avgifter
    13786

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    I dette inngår gebyr for vann, avløp, feiing, eiendomsskatt og renovasjon.   Beløpet fordeles vanligvis på 4 terminer.

    Formuesverdi primær
    358335

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    1361671

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    18/100

    Felleskostnader pr. mnd
    750

    Felleskostnader inkluderer
    Fellekostnader inkluderer: Felles strøm(utelys), forsikring, vann og avløpsavgift, brøyting og noe vedlikehold. Siste tilgjengelige informasjon om sameiets økonomi herunder felleskostnader og fellesgjeld, samt vedtak er innhentet fra styreleder på tidspunktet for oppdragsinngåelse. Det gjøres oppmerksom på at endringer vedtatt av sameiet etter oppdragsinngåelsen ikke fremkommer.

    Andel fellesformue
    43927

    Andel fellesformue per dato
    2024-07-31T22:00:00Z

    Sameiets forsikringsselskap
    IF

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Det er tillatt med dyrehold.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 08.04.2013 - Dokumentnr: 272890 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 18/100

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 05.08.2011 Det foreligger ikke ferdigattest på leiligheten Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak som er omsøkt før 01.01.1998, jfr. plan- og bygningslovens §21-10, 5.ledd. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes slik de opprinnelig ble godkjent, selv om det ikke foreligger ferdigattest.

    Vei, vann og avløp
    Vei: Eiendommen har avkjørsel fra offentlig vei. Vann/avløp: Private stikkledninger til offentlig nett.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i regulert område. Reguleringsplan: R-016 Øvre Vågen Formål: Industriområde Datert: 07.01.1946 Kommuneplan for Kristiansund: Kommuneplanens arealdel 2020-2032 med mindre endring vedtatt 14.05.2024 Formål: Boligbebyggelse, nåværende Datert: 07.09.2023/14.05.2024 Planer under arbeid i området: Nei Kommentar: - Eventuelle hensynssoner kommer frem av kartutsnitt: Eiendommen omfattes av gul støysone iht. T-1442. - Ved motstrid går kommune(-del)planen foran, med mindre gjeldende reguleringsplan er nyere, eller overordnet plan har fastsatt en detaljeringssone som fastslår at reguleringsplan skal gjelde. Kommentar: Eiendommen har avkjørsel via gnr. 5 bnr. 541 til/fra offentlig vei. Kopi av reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger regler som er til hinder for at eiendommen leies ut.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 43.750,- Tinglysningsgebyr skjøte: kr 500,- Tinglysning pantedokument: kr 500,- Attestgebyr: kr 240,- Boligkjøperforsikring (valgfritt): kr 10.500,-

    Omk. kjøper beløp
    55490

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring. Se vedlagte egenerklæringsskjema med opplysninger om eiendommen.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Meglers vederlag: Fastpris kr. 30.000,- Tilretteleggingsgebyr: 12.900,- Markedsføringspakke: 15.900,- Fotograf: 3.500,- Oppgjørsgebyr: 5.900,- Henvendelse sletting av pant pr. kreditor: 500,- Visningshonorar: 3.000,- Alle priser er inkl. mva. Dersom eiendommen ikke blir solgt er følgende avtalt: Oppdragsgiver betaler markedsføringspakke, tilretteleggingshonorar, visninger samt honorar for utført salgsarbeid med kr. 10 000,-. Ved salg/Ikke salg betaler oppdragsgiver direkte utlegg.

Dokumenter

Erik Ulseth

Eiendomsmegler

Erik Ulseth

99 31 71 91

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev