aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Heinsagata 1!
Velkommen til Heinsagata 1!

KRISTIANSUND N Heinsagata 1

Selveierleilighet med næringslokale i kjeller, parkering og utsikt til havnebassenget.

  • kr 2 390 000
  • BRA-i 95 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 2 390 000
  • Omkostningerkr 71 490
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 461 490
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformSelveier
  • Byggeår1949
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr -
  • Tomt472 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 59.750,- Tinglysningsgebyr skjøte: kr 500,- Tinglysning pantedokument: kr 500,- Attestgebyr: kr 240,- Boligkjøperforsikring (valgfritt): kr 10.500,-

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1.etasje - Næringslokale (ikke godkjent hybel).
Velkommen til Heinsagata 1, en selveierleilighet med havneutsikt på Innlandet! Leiligheten ligger i andre etasje og inneholder romslig stue med utgang til stor terrasse med flott utsikt! Ny vedovn på stuen i 2014. Pipe ble samtidig flislagt. Det er også montert varmepumpe på stuen. Åpen løsning fra stuen mot kjøkken montert i 2011. Kjøkkenet har god skap og benkeplass. Integrert oppvaskmaskin, komfyr og koketopp. Det er også god plass til spisebord. Badet ble oppusset i 2008 og er flislagt og har varmekabler i gulv. Inneholder vegghengt toalett, stor innredning med servant samt dusjnisje.Totalt inneholder leiligheten 3 soverom, der samtlige er av god størrelse (se diverse). Hovedsoverommet har utgang til vestvendt veranda! Parkering på sameiets tomt. Næringslokale i kjeller.
Plass til spisebord ved kjøkkenet.

Heinsagata 1, Møre og romsdal

  • Tomt
    472m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiendommen ligger i relativt skrånende terreng. Tomten er opparbeidet med plen, med beplantning, og asfalt. Parkering er utenfor boligen på område opparbeidet med asfalt.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger på Innlandet i Kristiansund kommune. Bygget ligger en kort kjøre avstand fra barnehage, skole og dagligvare butikker.

    Adkomst
    Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.

    Skolekrets
    Ta kontakt med skolekontoret i Kristiansund kommune, tlf. 71 57 40 00 for nærmere informasjon.

    Byggemåte
    Leiligheten ligger på Innlandet i Kristiansund kommune. Bygget ligger en kort kjøre avstand fra barnehage, skole og dagligvare butikker. Eiendommen ligger i relativt skrånende terreng. Tomten er opparbeidet med plen, med beplantning, og asfalt. Parkering er utenfor boligen på område opparbeidet med asfalt. Innvendig er boligen hovedsakelig preget av betong, furugulv og laminat belagte gulv. Veggene er kledd med malt strie og malte plater. Himlingen (det innvendige taket) er lagt med malte plater. Badet i leiligheten er preget av flis belagte overflater. Normal standard på bygget ut ifra alder/konstruksjon - jamfør beskrivelse under konstruksjoner. Bygget er jevnlig vedlikeholdt. Følgende bygningsdeler har tilstandsgrad ikke undersøkt: - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft - Våtrom > 1. Etasje > Vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom Følgende bygningsdeler har tilstandsgrad 2 - Avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Taktekking - Utvendig > Nedløp og beslag - Utvendig > Veggkonstruksjon - Utvendig > Vinduer - Utvendig > Andre utvendige forhold - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Innvendig > Radon - Innvendig > Rom Under Terreng - Innvendig > Innvendige dører - Våtrom > 2. Etasje > Bad > Overflater vegger og himling - Våtrom > 2. Etasje > Bad > Overflater Gulv - Våtrom > 2. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt - Våtrom > 2. Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning - Våtrom > 2. Etasje > Bad > Ventilasjon - Våtrom > 1. Etasje > Bad/Vaskerom/Hybel > Overflater vegger og himling - Våtrom > 1. Etasje > Bad/Vaskerom/Hybel > Overflater Gulv - Våtrom > 1. Etasje > Bad/Vaskerom/Hybel > Sluk, membran og tettesjikt - Kjøkken > 2. Etasje > Stue/kjøkken > Overflater og innredning - Kjøkken > 1. Etasje > Hybel Stue/kjøkken /Soverom > Overflater og innredning - Tekniske installasjoner > Vannledninger - Tekniske installasjoner > Avløpsrør - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank - Hybel - Tomteforhold > Drenering - Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter - Tomteforhold > Forstøtningsmurer - Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger Følgende bygningsdeler har tilstandsgrad 3 - Store eller alvorlige avvik: - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Utvendig > Utvendige trapper - Innvendig > Pipe og ildsted - Våtrom > 1. Etasje > Vaskerom > Generell - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Se vedlagte rapport avholdt av Takstmann Pål Rune Meek hvor ovennevnte opplysninger er hentet fra, for nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen. Takstdato:04.07.2024

    Sammendrag selgers egenerklæring
    5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Ja Beskrivelse: Ytre del av kjeller som har veranda over seg. Problemet er helling og avløp på verandaen. 6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja Beskrivelse: Kun veranda som beskrevet tidligere. Yttervegg over veranda (mot nord)ble lekter ut og skiftet i 2021. 8. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja Beskrivelse: Huset er fra 1948 så noen gulv er litt skjev. Murvegg på ene siden av den store verandaen har sprekke 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært Utbedret eldre ledninger i leilighet og kjeller. Elektroservice AS. 14 Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc)? Ja Beskrivelse: Hybelen i kjeller. 16 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært Lektet ut og byttet bordkledning på frontvegg på huset. Byggeria 17 Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende? Ja Beskrivelse: I kjelleren er en næringsseksjon på 60 m2 som kan leies ut. 17.1 Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja Beskrivelse: Kjeller er godkjent som næring. 18 Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja Beskrivelse: Deler av kjeller er innredet med kjøkken og bad. 24. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja Beskrivelse: Kjøp av fellesareal i kjeller.

    Innhold
    1.etasje: vaskekjeller, gang, 2 boder, uinnredet næringslokale og felles gang. Hybel (ikke godkjent): Bad og kjøkken/stue. 2.etasje: Bad, soverom 1, soverom 2, soverom 3(ikke godkjent), stue/kjøkken og gang.

    Standard
    1. Etasje Vaskekjeller: Gulvet er av betong. Veggene er kled med panel. Himlingen er lagt med mur. Vaskekjelleren er utstyrt med: - Opplegg for vaskemaskin - Varmtvannsbereder Gang: Gulvet er av betong. Veggene er kled med panel. Himlingen er lagt med mur. Bod 1: Gulvet er av betong. Veggene er kled med panel. Himlingen er lagt med panel. Bod 2: Gulvet er av betong. Veggene er kled med panel. Himlingen er lagt med panel. Butikk areal: Gulvet er belagt med tre gulv og betong. Veggene er kled med mur. Himlingen er lagt med mur. Felles Gang m/trapp Gulvet er belagt med flis. Veggene er kled med malt strie. Himlingen er lagt med malte gips plater. Hybel (ikke godkjent) Bad: Gulvet er belagt med vinyl med elektriske varmekabler. Veggene er kledd med tapet. Himlingen (det innvendige taket) er lagt med malte gips plater. Badet har en hvit baderomsinnredning av skuffer og skap i profilerte fronter. Den heldekkende servantplaten har ett armatur. Over er det hengt et speil med belysning. - Gulvmontert toalett - Dusjkabinett - Opplegg for vaskemaskin - Varmtvannsbereder Kjøkken/Stue: Gulvet er belagt med vinyl. Veggene er kledd med malte plater. Himlingen er lagt med malte gips plater. Det er en hvit kjøkken innredning som går over en vegg. Innredningen er av skap og skuffer i glatte fronter. Benkeplaten er av laminat med en nedfelt vask med avrenningsplate. Kjøkkenet er utstyrt med frittstående kjøle/fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr. 2. Etasje/Leilighet Bad: Gulvet er belagt med flis med elektriske varmekabler. Veggene er kledd med baderomsplater. Himlingen er lagt med malte plater. Badet har en hvit baderomsinnredning av skuffer, hyler og skap i profilerte fronter. Den heldekkende servantplaten har ett armatur. Over er det hengt et speil med belysning. - Veggmontert dusj - Veggmontert toalett Stue/Kjøkken: Gulvet er belagt med tregulv. Veggene er kled med malt strie. Himlingen er lagt med malte plater. Det er en hvit kjøkken innredning som går over to vegger. Innredningen er av skap og skuffer i profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat med en nedfelt induksjonstopp og vask med avrenningsplate. Kjøkkenet er utstyrt med frittstående kjøle/fryseskap, oppvaskmaskin og integrert stekeovn. - Vedovn - Varmepumpe Soverom 1: Gulvet er belagt med laminat. Veggene er kled med malt strie. Himlingen er lagt med malte plater. Soverom 2: Gulvet er belagt med laminat. Veggene er kled med malt strie. Himlingen er lagt med malte plater. Soverom 3 (ikke godkjent): Gulvet er belagt med laminat. Veggene er kled med malt strie. Himlingen er lagt med malte plater. Gang: Gulvet er belagt med laminat. Veggene er kled med malt strie. Himlingen er lagt med malte plater.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Biloppstillingsplass på sameiets tomt, forøvrig er det parkering etter stedetsregler.

    Radonmåling
    Alle boliger/leiligheter som leies ut og som ligger i 3. etasje eller lavere, er pålagt radonmåling. Se http://www.nrpa.no for info. Radonmåling må gjennomføres over en periode på minst 2 måneder i tidsrommet 15.10. - 15.04 hvert år. Kjøper overtar ansvaret/risikoen av for høyt radonnivå (tiltaksgrense er p.t 100 Bq) fra overtakelsen, samt for ev. utbedringstiltak som må igangsettes. Kjøper er gjort kjent med at for høye verdier kan være oppsigelsesgrunn for leietaker.

    Diverse
    Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D plantegninger ikke stemmer hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Avvik og feil kan forekomme. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann og megler har ikke kontrollmålt boligen. Det er ikke samsvar mellom byggegodkjente tegninger mottatt fra kommunen og dagens utnyttelse av eiendommen. Dette gjelder bl.a: kjøkken er flyttet til spisestue og kjøkken ble gjort om til et ekstra soverom. Det er leid ut en del av næringsdelen i kjeller som er gjort om til hybel. Det gjøres oppmerksom på at endring fra s-rom til p-rom er søknadspliktig. Nevnte tiltak er ikke omsøkt. Kommunens reaksjonsmuligheter ved ulovligheter er krav om tilbakeføring til opprinnelig stand eller at man må byggemelde etter dagens forskrifter. Kjøper påtar seg risikoen for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg for ovennevnte forhold, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne. Seksjon 2 har kjøpt vaskerom, gangareal og bodareal i kjeller, det vil bli gjennomført en reseksjonering, korrekt seksjoneringstegning av kjeller ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler vedr. info om dette.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 59.750,- Tinglysningsgebyr skjøte: kr 500,- Tinglysning pantedokument: kr 500,- Attestgebyr: kr 240,- Boligkjøperforsikring (valgfritt): kr 10.500,-

  • Oppvarming
    Varmekabler på bad i kjeller og bad i 2.etasje. Vedovn og varmepumpe på stue i 2 .etasje.

    Energiklasse
    G

  • Kommunale avgifter
    31822

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    I dette inngår gebyr for vann/avløp, feiing/tilsyn, eiendomsskatt og renovasjon. Kjeller/1.etasje, seksjon 1, har ca. 1.900,- pr. kvartal Leilighet 2.etasje, seksjon 2, har ca. 3.110,- pr. kvartal Beløpet fordeles vanligvis på 4 terminer.

    Formuesverdi primær
    536791

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2039804

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Info formuesverdi
    I tillegg er formuesverdi for seksjon 1: kr 67 600 for 2022.

    Andre utgifter
    Sameiebrøk 56/100 Felleskostnader pr. mnd: kr 1 680 Fellekostnader inkluderer: felles forsikring, vannmålerleie, A-konto vann og A-konto avløp. Siste tilgjengelige informasjon om sameiets økonomi herunder felleskostnader, samt vedtak er innhentet fra selger på tidspunktet for oppdragsinngåelse. Det gjøres oppmerksom på at endringer vedtatt av sameiet etter oppdragsinngåelsen ikke fremkommer. Andel fellesformue kr 23 000 Andel fellesformue pr. dato 30.06.2024

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1505/2/198/2: 21.02.2000 - Dokumentnr: 1355 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Næring Sameiebrøk: 20/120 21.02.2000 - Dokumentnr: 1355 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Sameiebrøk: 40/120

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest datert 27.10.1949 for boligen. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak som er omsøkt før 01.01.1998, jfr. plan- og bygningslovens §21-10, 5.ledd. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes slik de opprinnelig ble godkjent, selv om det ikke foreligger ferdigattest.

    Vei, vann og avløp
    Vei: Tilknyttet offentlig vei. Vann/avløp: Private stikkledninger til offentlig nett.

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplan: Kommuneplanens arealdel 2020-2032 med mindre endring vedtatt 14.05.2024 Formål: Boligbebyggelse, nåværende Datert: 07.09.2023 og 14.05.2024 Boligen ligger i et regulert område. Reguleringsplan: R-177 Hønebukta/Sager-bukta/Garverigata/Kap.Bothners gata Formål: Boliger /forretning, spesialområde historisk antikvarisk kulturell verdi Datert:04.11.1986 Kommentarer: - Eventuelle hensynssoner kommer frem av kartutsnitt. - Ved motstrid går kommune(-del)planen foran, med mindre gjeldende reguleringsplan er nyere, eller overordnet plan har fastsatt en hensynssone som fastslår at reguleringsplan skal gjelde. Eiendommen omfattes av hensynssone bevaring kulturmiljø (H570). Planer under arbeid i området: Ja PlanID og Plannavn R-269 Port Artur, Havn øst 2024003 Fiskergata 16 Status: Foreligger planforslag. Planinitiativ og oppstartsmøte Kommentarer: Gjelder areal nord for eiendommen. Nærmere opplysninger kan gis av Kristiansund kommune, enhet for plan og byggesak v/Marita K. Spånberg Avkjørsel til eiendommen: Eiendommen har (regulert) avkjørsel til/fra offentlig gate/vei.

    Adgang til utleie
    2.etasje: Det er ikke kjent at det foreligger regler som er til hinder for at eiendommen leies ut. 1.etasje: Utleie av deler av egen bolig er ikke et søknadspliktig tiltak, dog er det en forutsetning at bruken av arealene er i tråd med tidligere godkjenninger, samt at det er intern forbindelse mellom hoveddelen og det arealet som leies ut. Dette følger av plan- og bygningsloven. Det gjøres oppmerksom på at arealet som har vært utleid ikke er godkjent som en egen enhet, og etablering av en ny selvstendig boenhet er et søknadspliktig tiltak som vil kunne utløse tekniske og formelle krav, bl.a vil det være krav til at enheten skal ha alle hovedfunksjonene for bolig, ha egen inngang, samt at det ikke er en intern forbindelse mellom boenhetene. Megler kan ikke gi noen garanti for at en ev. søknad om en selvstendig enhet vil bli godkjent av kommunen.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 59.750,- Tinglysningsgebyr skjøte: kr 500,- Tinglysning pantedokument: kr 500,- Attestgebyr: kr 240,- Boligkjøperforsikring (valgfritt): kr 10.500,-

    Omk. kjøper beløp
    71490

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring. Se vedlagte egenerklæringsskjema med opplysninger om eiendommen.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Meglers vederlag: Fastpris kr. 30.000,- Tilretteleggingsgebyr: 12.900,- Markedsføringspakke: 15.900,- Fotograf: 3.500,- Oppgjørsgebyr: 5.900,- Henvendelse sletting av pant pr. kreditor: 500,- Visningshonorar: 3.000,- Alle priser er inkl. mva. Dersom eiendommen ikke blir solgt er følgende avtalt: Oppdragsgiver betaler markedsføringspakke, tilretteleggingshonorar, visninger samt honorar for utført salgsarbeid med kr. 10 000,-. Ved salg/Ikke salg betaler oppdragsgiver direkte utlegg.

Dokumenter

Erik Ulseth

Eiendomsmegler

Erik Ulseth

99 31 71 91

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev