aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Politimester Bendixens Gate 18B!
Velkommen til Politimester Bendixens Gate 18B!

KRISTIANSUND N Politimester Bendixens gate 18B

Flott og moderne 2-romsleilighet med kontor og stor garasje i sentrum av Kristiansund!

  • kr 2 290 000
  • BRA-i 78 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 2 290 000
  • Omkostningerkr 70 490
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 360 490
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår1956
  • Soverom1
  • Felleskostnaderkr 950
  • Tomt305.9 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 58.750,- Tinglysningsgebyr skjøte: kr 500,- Tinglysning pantedokument: kr 500,- Attestgebyr: kr 240,- Boligkjøperforsikring (valgfritt): kr 10.500,-

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Politimester Bendixens Gate 18B! Stilig og moderne leilighet med sentral beliggenhet og garasje. Leiligheten ligger i 1.etasje og inneholder en lekker stue med downlights i tak. Åpen løsning til kjøkkenet gir en god romfølelse samtidig som det er god takhøyde. Fra stuen er det utgang til sydvendt terrasse. Hel vindusvegg på stuen gir et meget god lysinnslipp. Kjøkken fra Drømmekjøkken med integret komfyr, koketopp, kjøl og frys og oppvaskmaskin. Fototapet av Venezia setter et annerledes preg på rommet. God plass til både sofagruppe og spisestue. Varmepumpe på stue. Varmekabler i alle gulv bortsett fra bod, soverom og kontor. Badet er pent og flislagt med dobbel servant, dusjhjørne og WC. Badet er renovert i 2011. Stort soverom med god plass i tillegg til kontor.
Varmepumpe i stue, satt inn for et par år siden.

Politimester Bendixens gate 18B, Møre og romsdal

  • Tomt
    305.9m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiendommen ligger i relativt skrånende terreng. Tomten er opparbeidet med asfalt og belegningsstein. Parkering er i egen garasje og utenfor garasjen på område opparbeidet med belegningsstein.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i 1. etasje i et sameie med gode vedlikeholdsrutiner med 4 boenheter, i et etablert eldre boligområde i øvre bydel. Leiligheten ligger sentralt til med gangavstand til alt av sentrum handel- og servicetilbud. Bygget ligger tilbaketrukket fra trafikkerte gater.

    Adkomst
    Ta inn ved tidligere musikkhuset i langveien og så er det første innkjørsel til venstre. Se finn.no for mer informasjon.

    Skolekrets
    Ta kontakt med skolekontoret i Kristiansund kommune, tlf. 71 57 40 00 for nærmere informasjon.

    Byggemåte
    Leiligheten ligger sentralt til i Kristiansund kommune. Blokka er gåavstand fra barnehage, dagligvarebutikker, kjøpesenter, treningssfasilitete og kommunehus, m.m. Eiendommen ligger i relativt skrånende terreng. Tomten er opparbeidet med asfalt og belegningsstein. Parkering er i egen garasje og utenfor garasjen på område opparbeidet med belegningsstein. Leiligheten er hovedsakelig preget av laminat belagte gulv. Veggene er kledd med malt gips. Himlingen (det innvendige taket) er lagt med malte gips plater. Badet er preget av flis. Bygget har gjennomgående høy standard. Se nærmere beskrivelse under Konstruksjoner. Bygget er jevnlig og godt vedlikeholdt. Følgende bygningsdeler har tilstandsgrad 2 - Avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Vinduer - Innvendig > Radon - Våtrom > Leilighet > Bad/vaskerom > Overflater Gulv - Våtrom > Leilighet > Bad/vaskerom > Ventilasjon - Kjøkken > Leilighet > Stue/kjøkken > Overflater og innredning - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Følgende bygningsdeler har tilstandsgrad 3 - Store eller alvorlige avvik: - Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold Se vedlagte rapport avholdt av Takstmann Pål Rune Meek hvor ovennevnte opplysninger er hentet fra, for nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen. Takstdato: 27.05.2024

    Sammendrag selgers egenerklæring
    2 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært Beskrivelse: Byttet fra dusjkabinett til hjørnedusj. Arbeid utført av RørSpesialist1 6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, beskrivelse: Når KBBL bygg holdte på med nabobygget som grenser til garasje, kom det inn litt vann i garasje, grunnet vannlekkasje i borettslaget ved siden av. Det ble fikset kjapt av KBBL bygg. 9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja, beskrivelse: 1 sommer siste 8 år så har det vært observert maur på terrassen.

    Innhold
    Stue ,kjøkken, bad/vaskerom, soverom, bod og kontor. I tillegg til stor garasje.

    Standard
    Bad/Vaskerom: Gulvet er belagt med flis med elektrisk varmekabel. Veggene er kledd med flis. Himlingen (det innvendige taket) er lagt med malte gips plater. Badet har en hvit innredning av skuffer med glatte fronter. Den heldekkende servantplaten er utstyrt med 2 armaturer. Over er det hengt et speil med belysning. - Veggmontert dusjhjørne - Gulvmonter toalett - Opplegg for vaskemaskin Stue/Kjøkken: Gulvet er belagt med laminat med underliggende elektriske varmekabler. Veggene er kledd med malte gips plater. Himlingen er lagt med malte gips plater. Kjøkkenet har en kirsebær farget drømmekjøkken innredning av skuffer og skap i glattefronter. Den lyse laminat benkeplaten har en nedfelt platetopp og vask. Kjøkkenet er utstyrt med integrert oppvaskmaskin, stekeovn og kjøle/fryseskap. - Varmepumpe - Balkongdør til veranda Soverom: Gulvet er belagt med laminat. Veggene er kledd med malte gips plater. Himlingen er lagt med malte gips plater. Tekniskrom: Gulvet er belagt med laminat. Veggene er kledd med malte gips plater. Himlingen er lagt med malte gips plater. - Sikringsskap - Varmtvannsbereder - Rør i rør skap Bod: Gulvet er belagt med laminat. Veggene er kledd med malte gips plater. Himlingen er lagt med malte gips plater.

    Hvitevarer
    Følgende hvitevarer medfølger i handelen: integrert kjøl/frys, platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er innlagt fiber i leiligheten.

    Parkering
    Parkering i garasje og utenfor garasjen.

    Radonmåling
    Denne boligen har ingen utleie og er derfor ikke radonmålt.

    Diverse
    Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D plantegninger ikke stemmer hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Avvik og feil kan forekomme.   Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.   Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte rapport fra takstmann og megler har ikke kontrollmålt boligen. 

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 58.750,- Tinglysningsgebyr skjøte: kr 500,- Tinglysning pantedokument: kr 500,- Attestgebyr: kr 240,- Boligkjøperforsikring (valgfritt): kr 10.500,-

  • Oppvarming
    Varmepump på stue. Varmekabler i alle gulv bortsett fra bod, soverom og kontor.

    Energiklasse
    G

  • Kommunale avgifter
    22514

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    I dette inngår gebyr for vann, avløp, feiing, eiendomsskatt og renovasjon. Beløpet fordeles vanligvis på 4 terminer.

    Formuesverdi primær
    736735

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2799593

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    5/20

    Felleskostnader pr. mnd
    950

    Felleskostnader inkluderer
    Fremtidig og løpende vedlikehold, samt forsikring. Det betales inn 500,- til felles konto hver mnd, forsikringen kommer i tillegg og er på ca. 450,- pr. mnd (faktureres en gang i året ca. 5400,-).

    Om sameiet
    Eierseksjonsameie med 4 seksjoner.

    Styregodkjennelse
    Sameiets styre skal underrettes om alle overdragelser og leieforhold. Styret skal også godkjenne ny seksjonseier. Styret kan bare nekte godkjenning dersom det foreligger en saklig grunn. Forholdene som nevnt i eierskeksjonsloven §6 om diskriminering, er aldri en saklig grunn til å nekte godkjenning.

    Sameiets forsikringsselskap
    Gjensidige

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1505/6/508/3: 18.06.1948 - Dokumentnr: 300847 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:1505 Gnr:6 Bnr:508 Gjelder denne registerenheten med flere 14.11.1950 - Dokumentnr: 301965 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:1505 Gnr:6 Bnr:508 Gjelder denne registerenheten med flere 07.07.1972 - Dokumentnr: 302421 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver:Langveien 34B. Overført fra: Knr:1505 Gnr:6 Bnr:508 Gjelder denne registerenheten med flere 03.04.1989 - Dokumentnr: 301690 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver:Gnr.6 bnr.487. Overført fra: Knr:1505 Gnr:6 Bnr:508 Gjelder denne registerenheten med flere 22.07.2009 - Dokumentnr: 538232 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Næring Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 10/20 30.09.2013 - Dokumentnr: 827065 - Resek/deling av seksjon Seksjon som deles: Snr: 3 Formål: Næring Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 10/20 Ny seksjon: Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 5/20

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest datert 06.05.2011 Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak som er omsøkt før 01.01.1998, jfr. plan- og bygningslovens §21-10, 5.ledd. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes slik de opprinnelig ble godkjent, selv om det ikke foreligger ferdigattest.

    Vei, vann og avløp
    Vei: Tilknyttet offentlig vei. Vann/avløp: Private stikkledninger til offentlig nett.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i regulert område. Formål: Kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende Bebyggelsesplan: R-37-03 Bebyggelsesplan kvartal 39 Formål: Spesialområde; bevaringsverdig kombinert bolig, forretning, kontor m.v. Datert: 10.10.2002 Kommuneplan for Kristiansund dato 26.08.2021 Sentrumsplan for Kristiansund Planer under arbeid i området: Ingen som direkte berører eiendommen. Kommentar: Evt. spørsmål ang. sentrumsplanen, kan rettes til enhet for plan- og byggesak v/ Christanse Reitan Yttervik. Merk også tegnforklaringen på kommuneplankartet. Kopi av reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger regler som er til hinder for at eiendommen leies ut.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 58.750,- Tinglysningsgebyr skjøte: kr 500,- Tinglysning pantedokument: kr 500,- Attestgebyr: kr 240,- Boligkjøperforsikring (valgfritt): kr 10.500,-

    Omk. kjøper beløp
    70490

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Meglers vederlag: Fastpris kr. 25.000,- Tilretteleggingsgebyr: 12.900,- Markedsføringspakke: 15.900,- Fotograf: 3.500,- Oppgjørsgebyr: 5.900,- Henvendelse sletting av pant pr. kreditor: 500,- Visningshonorar: 3.000,- Alle priser er inkl. mva. Dersom eiendommen ikke blir solgt er følgende avtalt: Oppdragsgiver betaler markedsføringspakke, tilretteleggingshonorar, visninger samt honorar for utført salgsarbeid med kr. 10 000,-. Ved salg/Ikke salg betaler oppdragsgiver direkte utlegg.

Dokumenter

Erik Ulseth

Eiendomsmegler

Erik Ulseth

99 31 71 91

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev