aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Storskarven 48!
Velkommen til Storskarven 48!

KRISTIANSUND N Storskarven 48

Prisgunstig enderekkehus med pent opparbeidet uteområde og carport. Veranda med sjøutsikt!

  • kr 1 890 000
  • BRA-i 125 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 1 890 000
  • Omkostningerkr 48 490
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 938 490
  • ObjektstypeRekkehus
  • EierformSelveier
  • Byggeår1976
  • Soverom3
  • Tomt281.4 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 1 890 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 47 250 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 48 490 Omkostninger totalt 58 890 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 61 690 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 938 490 Totalpris. inkl. omkostninger 1 948 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 1 951 690 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
1.etasje
Velkommen til Storskarven 48! Enderekkehus i Brunsvika med moderniseringsbehov. Rekkehuset ligger fint til i et barne- og familievennlig boområde. Boligen inneholder blant annet 3 soverom, hvorav ett har et tilhørende rom som passer ypperlig til et garderoberom. Utgang til veranda i 2.etasje med sjøutsikt og gode solforhold. Bad i 2.etasje og WC i 1.etasje. Peis og varmepumpe i stue. Kjøkken med inngang til vaskerom og videre til rikelig med bodplass. Fasaden fremstår som godt vedlikeholdt. Pent opparbeidet uteområde med plenareal og terrasser på begge sider av huset. Fine turområder i umiddelbar nærhet og kort vei til Kristiansund sentrum og alt det har å by på av handel- og servicetilbud. Velkommen til visning!
  • Tomt
    281.4m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er relativ flat. Den er opparbeidet med grøntareal, busker og bed. Markterrasse både på framsiden og baksiden av huset. Asfaltert parkering i carport.

    Beliggenhet
    Rekkehus som ligger i Brunsvika bukta i Kristiansund kommune. Boligen er i enden av rekken. Den har fine sol og lys forhold. Eiendommen har gå-/sykkelavstand til dagligvare, skoler, idrettsanlegg og Kristiansund sentrum, som har det meste av fasiliteter.

    Adkomst
    Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

    Byggemåte
    Rekkehus som ligger i Brunsvika bukta i Kristiansund kommune. Boligen er i enden av rekken. Den har fine sol og lys forhold. Eiendommen har gå-/sykkelavstand til dagligvare, skoler, idrettsanlegg og Kristiansund sentrum, som har det meste av fasiliteter. Tomten er relativ flat. Den er opparbeidet med grøntareal, busker og bed. Markterrasse både på framsiden og baksiden av huset. Asfaltert parkering i carport. Utvendig er boligens tak belagt med pappshingel, mens veggene er kledd med liggende kledning. Vinduene er stort sett 2-lags trevinduer. Innvendig er boligens primærrom preget av vinyl, laminat, parkett og flis på gulv. Vegger er belagt med tapet, panel, malt strie, malte plater og flis. Overflater på himlinger av takess plater og panel. Boligen må påregnes noen kostnader på vedlikehold. Se kommentarer på hver enkelt bygningsdel under konstruksjoner. Følgende bygningsdeler har tilstandsgrad 3 - Store eller alvorlige avvik: - Utvendig > Dører - Våtrom > 1. Etasje > Vaskerom > Generell - Våtrom > 2. Etasje > Bad > Generell - Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold Følgende konstruksjoner som ikke er undersøkt: - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Følgende bygningsdeler har tilstandsgrad 2 - Avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Taktekking - Utvendig > Nedløp og beslag - Utvendig > Veggkonstruksjon - Utvendig > Vinduer -Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Utvendig > Andre utvendige forhold - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Innvendig > Radon - Innvendig > Innvendige trapper - Innvendig > Innvendige dører - Kjøkken > 1. Etasje > Kjøkken > Avtrekk - Tekniske installasjoner > Vannledninger - Tekniske installasjoner > Avløpsrør - Tekniske installasjoner > Ventilasjon - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg - Tomteforhold > Drenering - Tomteforhold > Forstøtningsmurer - Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Tilleggskommentar : Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

    Innhold
    1.etasje: Entré, toalettrom, gang, stue, kjøkken, vaskerom, bod under trapp og bod. Gang, bad, 3 soverom og gang. I tillegg til utebod og hagebod.

    Standard
    1. Etasje Entre: Gulv er belagt med vinyl. Vegger er kledd med malt panel. Himling er belagt med tak-ess. - Sikringsskap Toalettrom: Gulv er belagt med vinyl. Vegger er kledd med malt strie. Himling er belagt med tak-ess. - Hvit baderomsinnredning med glatte froner. Heldekkende servant. Speil over innredning. - Gulvmontert toalett - Panelovn Gang: Gulv er belagt med teppe. Vegger er kledd med panel. Himling er belagt med panel. Stue: Gulv er belagt med parkett. Vegger er kledd med malt strie. Himling er belagt med tak-ess - Åpen peis med oljefyr - Panelovn - Varmepumpe - Balkongdør - Trapp til 2 etasje Kjøkken: Gulv er belagt med laminat. Vegger er kledd med malte plater. Himling er belagt med tak-ess. - Hvit kjøkkeninnredning i L-form, med overskap og underskap i profilert utførelse. Blå benkeplate med nedfelt stålvask med to kummer og avrenningsplate. Frittstående komfyr med ventilator over. Frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap. Vaskerom: Gulv er belagt med vinyl. Vegger er kledd med malte plater. Himling er belagt med tak-ess. - Vegghengt stålvaskekar - Opplegg for vaskemaskin Bod under trapp: Gulv er belagt med vinyl. Vegger er kledd med malte plater. Himlingen er undersiden av trapp. - Oljetank Bod: Gulv er belagt med flis. Vegger er kledd med panel. Himling er belagt med panel. Bod (ute): Gulv er i malt betong. Vegger er kledd med kledning. Himling er åpen konstruksjon/plater. Hagebod: Gulv er i betong. Vegger er kledd med eternittplater. Himling er belagt med eternittplater. 2. Etasje Gang: Gulv er belagt med vinyl. Vegger er kledd med malte plater. Himling er belagt med malt tak-ess. - Trapp ned til 1.etasje Bad: Gulv er belagt med flis. Vegger er kledd med flis. Himling er belagt med tak-ess. - Baderomsinnredning med overskap og underskap i glatt utførelse i bjørkeutseende. Heldekkende servantplate. Speil med lys over. - Dusjkabinett - Gulvmontert toalett Soverom: Gulvet er belagt med vinyl. Vegger er kledd med malt strie. Himling er belagt med tak-ess. - Skap - Panelovn Soverom: Gulvet er belagt med vinyl. Vegger er kledd med tapet. Himling er belagt med tak-ess. - Skap - Panelovn Soverom: Gulvet er belagt med vinyl. Vegger er kledd med tapet. Himling er belagt med tak-ess. - Skap - Panelovn Gang: Gulv er belagt med teppe. Vegger er kledd med malte plater. Himling er belagt med tak-ess. - Balkongdør

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Parkering i carport og på egen tomt.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges ved fullmektig. Fullmaktshaver(e) (selger(e)) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    1 890 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 47 250 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 48 490 Omkostninger totalt 58 890 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 61 690 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 938 490 Totalpris. inkl. omkostninger 1 948 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 1 951 690 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Åpen peis med oljefyr og varmepumpe i stue. Utover dette er det montert panelovner. Fra 1. januar 2020 ble det innført forbud mot fossil olje eller parafin til oppvarming. Overgang til bruk av biofyringsolje krever gjerne rensing av tank og justering/tilpassing av fyringsanlegget. Som eier av eiendom med oljetank, er man ansvarlig for at oljetanken er i forsvarlig stand og ikke lekker. Kommunen kan i tillegg ha vedtatt lokal forskrift som krever at oljetank/parafintank må graves opp og fjernes, alternativt tømmes/spyles/plomberes.  Kjøper oppfordres til selv å avklare med kommunen hvilke krav som gjelder og overtar ansvar, risiko og kostnader i f.t. fjerning eller tømming/spyling/plombering. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no

    Energiklasse
    unknown

  • Kommunale avgifter
    26185

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr, eiendomsskatt, samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Formuesverdi primær
    602719

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2290331

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1505/5/400: Dokumentnr: 907180 - Erklæring/avtale EIENDOMMEN KAN IKKE AVHENDES UTEN ANDEL I FELLESAREAL 07.01.1977 - Dokumentnr: 300125 - Erklæring/avtale Bestemmelse om vann/kloakkledning Gjelder denne registerenheten med flere

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 23.11.1978.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp med private sikkledninger til offentlig nett.

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplan: Kommuneplanens arealdel 2020-2032 med mindre endring vedtatt 14.05.2024. Formål: Boligbebyggelse, nåværende Vedtatt dato: 07.09.2023/14.05.2024 Reguleringsplan: R-175 Brunsvika Formål: Bolig, gang/sykkelveg Vedtatt dato: 30.10.1985 Kommentarer: - Eventuelle hensynssoner kommer frem av kartutsnitt. - Ved motstrid går kommune(-del) planen foran, med mindre gjeldende reguleringsplan er nyere, eller overordnet plan har fastsatt en detaljeringssone som fastslår at reguleringsplan skal gjelde. Planer under arbeid i området: Ja, PlanID og Plannavn 2024001Storskarven 64, 66 og 67 Reguleringsplanarbeid er igangsatt (detaljregulering) Kommentarer: Nærmere opplysninger kan gis av Kristiansund kommune, enhet for plan og byggesak v/Kristin Hoel Fugelsnes. Avkjørsel til eiendommen: Eiendommen har (regulert) avkjørsel til/fra offentlig gate/vei.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved (ikke lov å klage på megler)undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    1 890 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 47 250 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 48 490 Omkostninger totalt 58 890 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 61 690 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 938 490 Totalpris. inkl. omkostninger 1 948 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 1 951 690 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    48490

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Dødsbo
    Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fast provisjon 35 000 for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke: 3 500 Fotograf/Finn 15 900 Markedspakke 6 400 Oppgjørshonorar 3 000 Søk eiendomsregister og elektronisk signering 12 900 Tilretteleggingsgebyr 3 000 Visninger 500 Tinglysningsgebyr pantedokument med urådighet 5 660 Utlegg kommunale opplysninger   Totalt kr: 85 860

Erik Ulseth

Eiendomsmegler

Erik Ulseth

99 31 71 91

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev