aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Øvre Hovdekollen 59!

Krøderen Øvre Hovdekollen 59

Majestetisk og moderne hytte i stavlaft med nydelig utsikt over Krødervannet, Noresund og Norefjell!

 • 5 000 000
 • BRA 132 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING5 000 000
 • OMKOSTNINGER141 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 141 142
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 015
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 132 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 005 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 5 000 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  125 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000,-))
  --------------------------------------------------------
  141 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 141 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Øvre Hovdekollen 59

Her får dere en flott stavlafthytte bygd av solide materialer fra nærliggende skogområder. Hytta ble oppført i 2015 og holder følgelig høy standard. Beliggenheten er helt optimal, med bilvei helt frem til inngangsdøren og ikke minst panoramautsikt over Krødsherad.

Innendørs byr hytta på mye boltreplass for hele familien. Her kan vi blant annet nevne to stuer, et romslig kjøkken, 4 soverom og 2 bad hvorav ett med badstue. Omringet av flott natur og deilig fjelluft kan dere nyte den nye hyttetilværelsen maksimalt. En stor terrasse innbyr til hygge og på kveldstid vil bålpanna bli en soleklar favoritt for hele familien.

På sommerstid kan dere nyte milevis med flotte tur- og sykkelstier i området, og på vinteren kan skiene spennes for både bortover- og slalåmski.
Det er 2 store, gode kryploft til oppbevaring av det man måtte trenge.

Øvre Hovdekollen 59, Viken

 • Kjøkkenet
  Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er integrerte hvitevarer med komfyrtopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert frys- og kjøleskap.

  Baderom
  Flislagt gulv og en kombinasjon av panel og fliser på vegger. Innredning på bad med profilert heltre innredning med bollevask, wc og dusjhjørne. Badet består også av en frittstående badstue.

  Baderom 2
  Badet har fliser på gulv og en kombinasjon av flis og panel på vegger. Innredning består av profilert heltre innredning med bollevask, wc og dusjhjørne.

  Vaskerom
  Vaskerommet har fliser på gulv og panel på vegger og tak.
  Det er montert innredning med benk og vask, samt opplegg for vaskemaskin.

  Ildsted
  Det er i stuen montert en peisovn med stålplate på gulv, samt foran peisen.
  Det er også steinforblending bak peisen.
  Boligen har isolert stålpipe.

  Innvendige overflater
  Gulv består av parkett og flis.
  Vegger har trepanel og tømmer.
  Tak har trepanel.

  Innvendige dører
  Det er standard innvendige behandlede profilerte massive dører.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Registrerte avvik iht. tilstandsrapporten
  TG 3 - Store eller alvorlige avvik
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
  Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er målt rettningsavvik utover det standarden tillater, der fra hver side og mot midten av hytten i området front av peis og til hver side er det målt 15-32mm. Det antas at dette mest sannsynlig har oppstått i perioden etter bygging og at bygg har satt seg. Det er ingen tegn til setningsskader/sprekker utover det
  som er normalt med en stav-laft hytte. Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

  Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Tilstandsgrad er gitt med ref til standaren.

  Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom
  Rommet har ingen ventilasjon. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
  Kostnadsestimat : Under 10 000

  TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak
  Utvendig > Nedløp og beslag
  Det anbefales vannbrett/beslag over vinduer som er utsatt.

  Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
  Det er ikke registrert lufting i takkonstruksjon, tett nede ved takfot. Hamp/isolering rundt tømmer og i skjøter har blitt dratt ut, anbefales at dette dyttes på plass. Det er på loft registrert vepsebord. Det er stedvis på undertak/utstikk registrert noe svertesopp. Det bes dokumentert fra håndverker hvorledes luftingen er løst.

  Utvendig > Vinduer
  Enkelte vinduer kan påregnes justering / vedlikehold. enkelte vinduer har synlig skjevhet mellom vindu og karm. Stedvis sår i karm, foring. Det ble ikke registrert punktert glass i vinduer ved befaring. Dette kan påregnes med tiden. Normal tid før utskifting av trevindu er 20 - 60 år. Normal tid før kontroll og justering av vinduer, hengslede er 2 - 8 år.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Hovedkrav til fall er ihht krav, men det er stedvis lokale variasjoner og lite fall til sluk.

  Våtrom > Ventilasjon > Bad
  Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
  Det er ikke spalte under dør for til luft.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad / badstue
  Hovedkrav til fall er ihht krav, men det er stedvis lokale variasjoner og lite fall til sluk enkelte steder.

  Våtrom > Ventilasjon > Bad / badstue
  Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
  Det er ikke spalte under dør.

  Fra selgers egenerklæring
  12 Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
  Ja. Krøderen Elektro - etter overtakelse og ferdigstillelse. I forbindelse med overtakelse av nybygget hytte.
 • Kun 1,5 time fra Oslo/Drammen kan du parkere bilen og tusle inn på din fremtidige hytte og føle roen senke seg før kvelden slår inn. Kort reisevei muliggjør bruk av hytta også gjennom en vanlig arbeidsuke.

  Hovdekollen Panorama har en fantastisk, tilbaketrukket beliggenhet midt i mellom Noresund og Krøderen. På venstre side av Krøderfjorden med utsikt mot Norefjell og Krødsherad kommune ligger denne perlen av et sted. Hytta ligger i skrånende terreng som er delvis utbygd og grenser til friområder rundt. På så mange måter blir hytta et hvilested i hverdagen. Kjenn på stillheten og roen som er her. Rolig, men ikke kjedelig.

  Utsikten er formidabel og solforholdene er upåklagelige. Rekreasjon i vakker natur gir energi for alle og enhver. I umiddelbar nærhet er det fine turmuligheter sommer som vinter. Få meter fra hyttefeltet finner du et utstrakt løypenett som passer like godt for den treningsvillige som til barnefamiliene i fine oppkjørte langrennsløyper. Hytta ligger meget usjenert til på en "endetomt". Beliggenheten passer perfekt for den aktive familien.

  Hovdekollen Panorama er fortsatt et uoppdaget hyttefelt tilbaketrukket fra hverdagens mas. Det er et passe stort hyttefelt med god avstand mellom hyttene.

  Langrennsløyper, turstier, bærplukking, jakt og fiske-muligheter, solbading på sommerstid - her er det litt for enhver smak. Hyttefeltet kan også lokke med en gapahuk som blir flittig brukt av hytteeierne. I tillegg forsøker hytteeiere å lage en hyggelig sosial stemning med blant annet ake-konkurranser i påsken og andre hyggelige arrangementer. Nytt er også en akebakke som er opparbeidet rett i nærheten for store og små.

  Noresund har med bensinstasjon og senteret Norefjellsporten dagligvareforretning, vinmonopol frisør, interiørbutikk, sportsbutikk -- stort sett det meste du trenger for å senke skuldrene, finne energi og lade batteriene.

  Krøderen er kanskje best kjent som endestasjon for Krøderbanen som i dag er en populær museumsjernbane på sommerstid. "Norges lengste museum" med dampdrevet veterantog hver helg om sommeren. Samtidig har Krøderen mer å by på med Kryllingparken, frisbee-golf, idrettsanlegg, m.m. En liten fun fact - Visste du at reklamen med dovendyret er spilt inn på den lokale matvareforretningen?

  Krøderfjorden har også mange fine badeplasser på sommerstid, og vinterstid pleier det å være preparerte skiløyper langsmed fjorden fra Krøderen og bort til bunnen av Norefjell. Videre er det muligheter for leie av båt eller båtplass, bærplukking samt hesteridning langs Krøderfjorden.

  Norefjell har med sitt flotte anlegg og nye restaurerte varmeheiser alt som et godt skianlegg bør inneholde - både for langrenn og alpint. Anlegget ligger en kort kjøretur på 20-25 minutter unna Hovdekollen Panorama. Vinterstid er det nedfarter for alle mestringsnivå og aldre, samt en lun og fin varmestue midt i bakken. På sommerstid kan man også spille golf ved bunnen av bakken. Det er også en kort kjøretur til Quality Resort Norefjell - et av Norges beste spa-anlegg beliggende på Bøsetra. Ellers har Norefjell tilnærmet ubegrenset tilbud av turmuligheter.

  For de motorinteresserte så ligger Sigdal Gokart ikke langt unna.

  Området har masse å by på som ikke er nevnt over. For mer informasjon se også www.norefjell.no og www.norefjell-golf.no
 • Området består av noe spredt hyttebebyggelse. Omkringliggende eiendommer er fritidsboliger.
 • Enkel adkomst fra RV7 ved Noresund mot Norefjell. Ta første avkjøring til venstre mot Krøderen -- ca 200 meter etter broen. Etter ca 5 km vil det komme et skilt med Bringebær. Stans gjerne for forfriskninger, og etter ca 5-600 meter vil det være skiltet mot "Hovdekollen Panorama". Følg veien og skilting helt opp til toppen - om lag 4 km og ta deretter til høyre.
 • Frittliggende innholdsrik hytte fra 2015 på et plan, oppført i trekonstruksjon, stav-laft konstruksjon på grunnmur/ringmur og støpt såle. Taket er tekket med torv. Undertaket består av rupanel og papp - folie. Nedløpsrør er av stål. Det er integrerte renner/avrenning bak torvstopper. Yttervegger er oppført i bindingsverk/stav-laft, etter byggemåte isolert og er utvendig kledd med behandlet trepanel i hele 1.etg, behandlet tømmer på øvre del. Det er enkelte søyler som har sprekker/vridning, men ikke noe unormalt med tanke på byggemåte. Takkonstruksjonen er av typen saltak/åstak. Plassbygd takkonstruksjon. Tilgang til loft på begge sider av bygg via nedfellbar loftsluke.

  Vinduer
  Vinduer består av tre med isolerglass, fra byggeår.

  Dører
  Standard inngangsdør av tre.
  Terrassedør av tre med glassfelt.

  Terrasse
  Stor terrasse på langsiden og på kortsiden, består av trekonstruksjon, tekket med gulvbord av imp/behandlet treverk. Det er stedvis noe vridde gulvbord. Regelmessig vedlikehold og mindre tiltak er påregnelig.
 • 1.etg: Bra / P-rom: 132 m² / 132 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, stue, kjøkken, Tv-stue, 4 soverom, 2 bad, vaskerom og gang.

  I tillegg er det godt med oppbevaring på 2 kryploft.
 • Varmtvanntank
  Det er en standard 300 liters bereder plassert på bad.

  Elektrisk anlegg
  Skjult el anlegg med automatsikringer. El tavle er på vaskerom.
  Anlegg er nytt i 2015 og det foreligger samsvarserklæring på anlegget.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektriske panelovner, varme i gulv og peis fint plassert i hyttas hovedrom for god varmefordeling.
 • Naturtomt på 1005 kvm. Selveiet.
  Tomten rundt hytten er flat og den skråner nedover mot utsikten.
 • Parkering på egen tomt. Opptil flere biloppstillingsplasser muliggjør mye besøk om ønskelig.
 • Privat, og faktureres av grunneier og/eller den han benytter som leverandør av slike tjenester. Gebyrsatsene justeres årlig. For tiden;

  Årlig vann og avløpsgebyr kr. 8.400,- for 2022.
  Kommunen fører tilsyn med private borebrønner og avløpsanlegg, og pålegg kan forekomme,

  Årlig veiavgift kr. 2.000,- for ett kjøretøy eller kr. 3.000,- for to kjøretøy. Ellers belastning ved passering av bom.
  Inntekter fra betalingsløsningen går til sin helhet til drift/vedlikehold og oppgradering av Hovdeveien, både sommer og vinter.
 • Ikke latt seg innhente.
 • Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år:
  Renovasjon: kr. 2.261,-
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 3.277,-

  Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt.
 • Forsikring, veiavgift, vann og avløpsgebyr til grunneier, eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsavgift samt strøm.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen fra 2015.

  Lovlighet:
  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger som stemmer med dagens bruk
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • KJØPER HAR RISIKOEN og er ansvarlig for videresalg dersom konsesjon nektes med grunnlag i konsesjonslovens § 9 første ledd nr. 1-4 eller § 9 andre til fjerde ledd (forhold som ligger på kjøpers hånd: Det gjøres oppmerksom på at ervervet av eiendommen er konsesjonspliktig. Kjøper er ansvarlig for å utarbeide og sende inn konsesjonssøknad snarest mulig etter budaksept dog senest omgående etter signering av kjøpekontrakt. Kjøper dekker konsesjonsgebyr. I det tilfelle konsesjon ikke gis på bakgrunn av for høy kjøpesum, kan selger kreve at avtalen likevel skal gjelde, men til den høyeste pris landbruksmyndighetene kan godkjenne. Kjøper har konsesjonsrisikoen dersom konsesjon nektes med grunnlag i konsesjonsloven § 9 første ledd nr. 1-4 eller § 9 andre til fjerde ledd. I slike tilfeller skal selger holdes skadesløs og eiendommen må overtas av kjøper på avtalte vilkår senest innen 2 måneder etter første avslag på konsesjonssøknaden. Endring eller konkret fastsettelse av overtagelsesdato, ut over det som er nevnt over, skjer etter avtale mellom partene og skal skriftlig bekreftes overfor meglerforetaket.

  Det må innsendes egenerklæring vedr konsesjonsfrihet til Krødsherad kommune. Megler besørger dette.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Heftelser i grunnboka slettes for selgers regning.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse.
 • Gnr. 196 Bnr. 26 i Krødsherad kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjon tilsvarende 1,10 % av kjøpesum inkludert fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen.
  I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke:
  Tilrettelegging kr. 14.900,-
  Visninger/Overtakelser kr. 2.490,- pr. stk.
  Oppgjørshonorar kr. 4.990,-
  Markedsføringspakke kr. 8.990,-
  Prospektpakke kr. 3.990,-
  Meglerlisens kr. 425,-
  Grunnboksspørringer kr. 990,-
  Innhenting av informasjon fra kommunen kr 4.761,-
  Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr. 585,-
  Sikkerhetsstillelse kr. 850,- + 2 promille av salgssum.
  Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 2.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 24.900,-.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Hanne Haavik
  Jack Fischer Eriksen
Andreas Frøysa

Megler

Andreas Frøysa

91 88 70 54

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev