aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Prestebråtveien 55 A - Nyoppført lekker enebolig med integrert dobbeltgarasje - Fantastisk utsikt
Velkommen til Prestebråtveien 55 A - Nyoppført lekker enebolig med integrert dobbeltgarasje - Fantastisk utsikt

KROKSTADELVA Prestebråtveien 55A

Krokstadelva - Ny, lekker og sentral familiebolig - 2 stuer - 2 bad ? Flott utsikt og sen kveldssol ? Dobbelgarasje

 • kr 6 830 000
 • BRA 150 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 830 000
 • Omkostningerkr 42 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 872 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom3
 • Areal -
 • Tomt948 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 25 000,- (dok.avgift tomteverdi)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (dok.avgift tomteverdi)   42 042,- (Omkostninger totalt)   6 872 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje 3 D
Lekker, ny enebolig med åpen og luftig planløsning. Gjennomgående bra standard. Her får du 3 gode soverom med mulighet for 4. 2 flotte flislagte bad og en stor stue med vedovn og utgang til veranda. Lekkert sort kjøkken fra Fossline med kjøkkenøy og integrerte hvitevarer. Integrert dobbelgarasje i underetasjen. Eiendommen ligger i Prestebråtan med en fantastisk utsikt og gode solforhold. Gangavstand til de fleste tilbud som skoler, barnehager, svømmehall, buss og Alti/Buskerud Storsenter. Fine turstier langs Drammenselva og en liten kjøretur (10 min) til Årbogen idrettspark med lysløype og badeplass. Finnemarka byr på et svært utbredt turløypenett både sommer som vinter. 5 min i bil til Mjøndalen sentrum og jernbanestasjon med god forbindelse til Asker/Oslo/Kongsberg.
Fasade

Prestebråtveien 55A, Buskerud

 • Tomt
  948m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt på 948 kvm med Prestebråtveien 55 B. Det er definert på situasjonskartet hvilket område denne eiendommen disponerer/vedlikeholder. Prestebråtveien 55 B har adkomstrett via eksisterende gruset vei.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et rolig og veletablert boligområde i Krokstadelva. Fantastisk utsikt og gode solforhold. Gangavstand til de fleste tilbud som skoler, barnehager, svømmehall, offentlig kommunikasjon og Krokstadsenteret og Buskerud Storsenter. Fine turstier langs Drammenselva og en liten kjøretur (10 min) til Årbogen idrettspark med lysløype og badeplass. Finnemarka byr på et svært utbredt turløypenett både sommer som vinter. Gangavstand til bussholdeplass med gode forbindelser mot Drammen/Oslo/Kongsberg. Kort kjøretur til Mjøndalen sentrum og jernbanestasjon. God togforbindelse til Kongsberg og Drammen/Oslo. Enkelt å pendle med buss fra Gamle Riksvei til Drammen/Oslo eller Kongsberg. Enkel adkomst til E-134 til Kongsberg/Drammen. Ca. 25 min. kjøring til Kongsberg og ca. 10 min kjøring til Drammen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp Aktiv visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort vei til skoler og barnehager.

  Skolekrets
  Krokstad skole

  Offentlig kommunikasjon
  Kort vei til gangavstand til buss og ca 5 min kjøring til Mjøndalen togstasjon

  Standard
  Ny, lekker og moderne enebolig med åpen og luftig planløsning. Gjennomgående bra standard. Her får du 3 gode soverom med mulighet for 4. 2 flotte flislagte bad og en stor stue med vedovn og utgang til veranda med flott utsikt og sen kveldssol. Pent sort kjøkken fra Fossline kjøkken og bad. Dobbelgarasje i underetasjen. Rom for rom U.Etasje: Integrert dobbelgarasje med automatisk portåpner og dør ut til tomten. Entrè/gang: Romslig flislagt gang med varmekabler. Flislagt gulv og malt gips på vegger. Stue/TV-stue: Lys TV-stue, ideelt som TV/spillrom for barn. Prkett på gulver og malt gips på vegger. Soverom: Soverom med plass til seng og nattbord. Parkett på gulv og malt gips på vegger. Bad: Flislagt pent bad av god størrelse. Varmekaber i gulv. Dusjnisje med plassbesparende dører av glass. Pen innredning med servant, WC og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Teknisk rom: Her står varmtvannberederen og ventilasjonsanlegg. Bod: Bod med god lagringsplass. 1. Etasje: Stue: Stor stue/spisestue med flott vedovn og utgang til veranda med sen kveldssol og flott utsikt. Store vindusflater gir fint utsyn og godt med naturlig lys. Vinduene gir boligen karakter og bidrar til et moderne inntrykk. Det er åpen løsning mot kjøkkenet som gir en god romfølelse. Parkett på gulver og malt gips på vegger. Kjøkken: Flott sort kjøkken med kjøkkenøy fra Fossline Kjøkken & Bad. Pene sorte fronter, laminat benkeplate med nedsenket vask. Integrerte hvitevarer. God skap og benkeplass. Kjøkkenøya har en smart barløsning. Gang: Soveromsgang med parkett på gulv og malt gips på vegger. Bad: Pent flislagt bad med varmekaber. Dusjnisje 90 x90 med plassbesparende glassdører. Vegghengt WC og pen hvit innredning med servant. Soverom 2: Soverom med plass til seng, nattbord og garderobeskap. Parkett på gulv og malt gips på vegger. Soverom 3/Master bedroom: Romslig soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobe. Parkett på gulv og malt gipsl på vegger.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Viken fiber.

  Parkering
  I integrert dobbeltgarasje.

  Diverse
  Det er en forutsetning for salget at ferdigattest foreligger før overtagelse. Det gjøres oppmerksom på at tomten er felles med Prestebråtveien 55 B. Man disponerer og vedlikeholder hver sin del iht. vedlagte situasjonskart. Prestebråtveien 55 B har adkomst via eksisterende innkjøring.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  25 000,- (dok.avgift tomteverdi)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (dok.avgift tomteverdi)   42 042,- (Omkostninger totalt)   6 872 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedfyring og elektrisk oppvarming i form av varmekabler og panelovner

  Info strømforbruk
  Snitt strømforbuk enebolig er ca 20000 kwh pr år. Kilde: Fjordkraft.no.

  Energiklasse
  B

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter etter kommunens gjeldene satser

  Info formuesverdi
  Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  RfD kr. 3972,- for 2023

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3005/241/106/1: 14.04.2014 - Dokumentnr: 303461 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3005 Gnr:241 Bnr:49
  Overført fra: Knr:3005 Gnr:241 Bnr:106
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.12.2022 - Dokumentnr: 1370373 - Bestemmelse om vann/kloakk Bestemmelse om grøfter/kummer
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Overført fra: Knr:3005 Gnr:241 Bnr:106
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.02.2023 - Dokumentnr: 126733 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/2


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er en forutsetning for salget at ferdigattest foreligger før overtagelse

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er avsatt til boligformål Nåværende iht. kommuneplanens arealdel

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  25 000,- (dok.avgift tomteverdi)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (dok.avgift tomteverdi)   42 042,- (Omkostninger totalt)   6 872 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  42042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Meglers vederlag
  Meglers vederlag er avtalt til kr. 50.000,-. Tilrettelegging kr. 12.900,- Oppgjørsgebyr kr 4.375,-. Markedsføring kr. 15.500,-. Visning kr. 2.900,-. (pr. visning). Alle beløp er inkl. mva.

Ole Anders Bjerkedok

Megler

Ole Anders Bjerkedok

48 26 27 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev