aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Jerstadveien 36.
Velkommen til Jerstadveien 36.

KVINESDAL Jerstadveien 36

Jerstad - Nyere meget pen enebolig med dobbel garasje og to ekstratomter som medfølger!

 • kr 4 250 000
 • BRA 164 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 250 000
 • Omkostningerkr 123 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 373 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2010
 • Soverom3
 • ArealP-rom 135 m²
 • Tomt4 060 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,00))   123 292,- (Omkostninger totalt)   4 373 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning over bolig og garasje.
Vi har en flott enebolig med garasje, samt tilhørende to regulerte tomter for salg ved Jerstadmonen. Boligen er et Konsmo-hus fra 2010 og garasjen er fra 2014. Boligen fremstår som forsiktig brukt og holder en gjennomgående høy standard. Her er har alt på en flate og inneholder: Entre/ gang. hall, 2 bad/ wc, stue, kjøkken og 3 soverom. Tomtestørrelsen er på 4 060 kvm, og på eiendommen er det regulert inn to tilleggstomter. Den ene tomta ligger plassert fint til nede ved en bekk. Utearealet rundt boligen er svært lettstelt, da det i hovedsak er asfaltert og har et uteområde med støpt dekke. Eiendommen ligger litt for seg selv på en høyde like etter Jerstadmonen boligfelt. Så her er man litt usjenert. I tillegg har man gode solforhold, utsikt, og kort avstand til skole og barnehage.
Skyvedør til uteområdet, og store vindusflater.

Jerstadveien 36, Agder

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 135 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 135 kvm Vindfang, hall, gang, stue, kjøkken, bad/ vaskerom, bad og 3 soverom

  Garasje
  Bruksareal
  1. etasje: 29 kvm  Tomt
  4060m²

  Beskrivelse av tomt
  Lettstelt tomt som hovedsakelig er asfaltert og har et stort uteareal som har støpt dekke. Mellom bolig og garasje er det et pvc gjerde. Til eiendommen er det regulert inn to tilleggstomter. Dette arealet er i dag ikke opparbeidet, så her er en del vegetasjon. Eiendommen strekker seg ned til en liten bekk.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger litt for seg selv, like etter Jerstadfeltet, som er et veletablert boligfelt. Herfra er det gangavstand til Austerdalen skole og barnehage. Eiendommen har gode solforhold, og ligger i et område med mange flotte turmuligheter.

  Adkomst
  Fra Liknes sentrum, følg Austerdalsvegen til Dammen og ta inn til høyre mot Austerdalen skole. Ta så første til venstre på Jersadveien og kjør forbi byggefeltet. Boligen ligger på høyre side, se skilting fra Aktiv Eiendomsmegling.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

  Barnehage/skole/fritid
  Austerdalen barneskole og barnehage ligger i gangavstand. Her er også lekeplass og ballbinge. Ungdomsskole, videregående skole og idrettsanlegg finner man i Liknes sentrum som ligger ca. 8 km unna.

  Skolekrets
  Austerdalen og Liknes

  Offentlig kommunikasjon
  Det er bussforbindelse ved Dammen/ Austerdalsvegen.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i tre. Veggene har bindingsverkskonstruksjon og liggende bordkledning av type dobbelfals.

  Innhold
  Vi har en meget pen enebolig med flott garasje, samt tilhørende to regulerte tomter for salg på Jerstadmonen. Boligen er et Konsmo-hus fra 2010 og garasjen er en Grimstad garasje som ble bygget i 2014. Boligen fremstår som nesten ny og er forsiktig brukt. Det er gjennomgående høy standard. Her er har alt på en flate og inneholder: Entre/ gang. hall, 2 bad/ wc, stue, kjøkken og 3 soverom. Det er smarte og praktiske løsninger i boligen. Det er elementpipe i stuen med mulighet for å installere ildsted. Det er ventilasjonsanlegg og alarm i boligen. Tomtestørrelsen er på 4 060 kvm, og på eiendommen er det regulert inn to tilleggs tomter. Den ene tomta ligger plassert fint til nede ved en liten elv. Den andre tomten ligger også fint til med gode solforhold. Se kart i salgsoppgaven. Utearealet rundt boligen er svært lettstelt, da det i hovedsak er asfaltert og har et uteområde med støpt dekke. Eiendommen ligger litt for seg selv på en høyde like etter Jerstadmonen boligfelt, så her er man litt usjenert. I tillegg har man gode solforhold, utsikt, og kort avstand til skole og barnehage. Velkommen til en sjelden mulighet!

  Standard
  Boligen er et Konsmo-hus fra 2010 med tilhørende Grimstad garasje fra 2014. Hele eiendommen fremstår som forsiktig brukt og har gjennomgående høy standard. Boligen har alt på en flate og inneholder: Vindfang/ entre: Takess, malte vegger og skifer gulv. Her er stor skyvedørsgarderobe med speil-dører. Varmekabler i gulvet. Hall: Takess, malte vegger og parkett på gulvet fra Boen. Varmekabler i gulvet. Gang: Takess, malte vegger og parkett på gulvet fra Boen. Varmekabler i gulvet. Stue: Takess, malte vegger og parkettgulv fra Boen. Stor stue med skyvedør til uteområde. Her er plass til flere sittegrupper og spisebord. Stuen har store vinduer som slipper inn godt med lys, og man har en flott utsikt. Varmekabler i gulvet. Det er elementpipe i stuen med mulighet for å installere ildsted. Kjøkken: Takess, malte vegger og flis mellom benk og overskap. Parkett på gulvet fra Boen. Stilrent kjøkken med god benk- og skapplass. Her er integrere hvitevarer og plass for spisebord. Flott innredning fra Strai. Varmekabler i gulvet. Bad/ wc med vaskerom: Takess, flis på vegger og flislagt gulv med varmekabler. Badet inneholder servant, vegghengt toalett, dusjkabinett utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Soverom 1: Takess, malte vegger og parkett på gulvet fra Boen. Stort soverom. Soverom 2: Takess, malte vegger og parkett på gulvet fra Boen. Soverommet har god størrelse. Soverom 3: Takess, malte vegger og parkett på gulvet fra Boen. Stort hovedsoverom med utgang til uteområdet. Fra hovedsoverommet er det et lite garderoberom hvor man videre har egen inngang til badet. Bad/ wc: Takess, flis på vegger og flislagt gulv med varmekabler. Stort bad som inneholder vegghengt toalett, servant og dusjkabinett. Det er klargjort for badekar. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2 AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK:  Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Konsekvens/tiltak ? Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er god plass til parkering på egen eiendom og i garasje.

  Radonmåling
  Det er fremlagt dokumentasjon på radonmåling og målinger ligger under grenseverdier.

  Diverse
  Det er fiber i boligen. De to andre tomtene har strøm klart å plass samt tillatelse til å koble seg til vann og kloakk. Det er ventilasjonsanlegg i boligen (System Air).

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,00))   123 292,- (Omkostninger totalt)   4 373 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler på begge bad/ wc. Det er elementpipe i boligen så her er mulighet for å installere ildsted.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter år
  2021

  Info kommunale avgifter
  Vann: Årlig fastavgift + forbruk: Kr 1969,- inkl mva + pr m3 kr 22,- inkl.mva Avløp: Årlig fastavgift + forbruk: Kr 2206,- inkl mva+ pr m3 kr 31,- inkl.mva Renovasjon: Ekstern leverandør. Branntilsyn/ feiing: Kontakt Brannvesenet Sør: tlf 38 27 01 10 - (Årlig avgift kr 423,- inkl.mva blir fakturert av Kvinesdal kommune årlig) Vannmåler sist avlest 31.12.2022 med målerstand på 246 m3

  Formuesverdi primær
  407313

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1466328

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4227/90/43: 18.06.2012 - Dokumentnr: 479469 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4227 Gnr:90 Bnr:5
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1413566 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1037 Gnr:90 Bnr:43


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 08.12.2011

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen grenser til offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse- konsentrert småhusbebyggelse. Den nederste delen av tomten er regulert til frittliggende småhusbebyggelse merket med lysegul farge i reguleringsplan.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Omk. Kjøper beskrivelse
  4 250 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,00))   123 292,- (Omkostninger totalt)   4 373 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  123292

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.550,- oppgjørshonorar kr 6000,-  Alle beløp er inkl. mva. 

Bjørn Skjæveland

Megler

Bjørn Skjæveland

95 79 73 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev