aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Kraageholen 4D_0002

KVINESDAL Krågehølen 4D

Bud mottatt! Krågehølen - Meget pen 3-roms selveierleilighet på bakkeplan!

 • kr 1 850 000
 • BRA 73 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 850 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 850 000
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 003
 • Soverom2
 • ArealP-rom 68 m²
 • Felleskostnaderkr -
 • Tomt938.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 46 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 850 000)) 59 292 (Omkostninger totalt) 1 909 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi har en attraktiv gjennomgående leilighet i første etasje. Leiligheten er en del av en firemannsbolig, ligger i Krågehølen, og ble oppført i 2003. Leiligheten er godt vedlikeholdt. Leiligheten har alt på en flate og inneholder gang med god plass til å henge fra seg yttertøyet. To soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng. Lyst og pent bad/ wc med dusjkabinett, plass til vaskemaskin og tørketrommel. Stor stue med utgang til terrasse. Stuen har god plass til både sofagruppe og spisestue. Praktisk kjøkken med åpen løsning til stue. Kjøkkenet har godt med skapplass. Det medfølger en utvendig bod med god lagringsplass i tilknytning til leiligheten. Her er sentral beliggenhet, med kort avstand til Liknes sentrum. Det er ingen fellesgjeld eller fellesutgifter. Velkommen!

Krågehølen 4D, Agder

 • Tomt
  938.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er lettstelt med asfaltert innkjørsel og parkeringsplass. Til leiligheten er det en lun terrasse som er avskjermet. Fellestomt på 939,3 kvm. Det er målebrev på eiendommen. Målebrevet gjelder for hele eiendommen gnr. 162 bnr. 618.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i første etasje med stor terrasse og gode solforhold. Her er sentral beliggenhet med kort avstand til Liknes sentrum, treningssenter, skoler og barnehager. Dessuten er det en opparbeidet en lekeplass like ved, samt flott badeplass i nærheten.

  Adkomst
  Fra Liknes sentrum, ta til høyre inn på Austerdalsvegen FV 816 og følg denne ca. 1 km. Ta til høyre vis a vis Hunsbedt Bil, og ta så til høyre og kjør til enden. Eiendommen ligger på høyre side, se skilting fra Aktiv Eiendomsmegling

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i tre.

  Innhold
  Innhold Vi har en attraktiv gjennomgående leilighet i første etasje. Leiligheten er en del av en firemannsbolig, ligger i Krågehølen, og ble oppført i 2003. Leiligheten er godt vedlikeholdt og malt i moderne flotte farger. Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor døra. Leiligheten har alt på en flate og inneholder gang med god plass til å henge fra seg yttertøyet. To soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng. Lyst og pent bad/ wc med dusjkabinett, plass til vaskemaskin og tørketrommel. Stor stue med utgang til terrasse. Stuen har god plass til både sofagruppe og spisestue. Praktisk kjøkken med åpen løsning til stue. Kjøkkenet har godt med skapplass. Det medfølger en utvendig bod med god lagringsplass i tilknytning til leiligheten. Leiligheten har fått noe ny overflatebehandling i seinere tid, og fremstår som meget tiltalende. Her er sentral beliggenhet, med kort avstand til Liknes sentrum, treningssenter, skoler og barnehager. Dessuten er det en opparbeidet en lekeplass like ved, samt flott badeplass i nærheten. Fine turområder rett utenfor døra! Dette er en lettstelt og sentrumsnær leilighet. Det er ingen fellesgjeld eller fellesutgifter. Velkommen til visning!

  Standard
  Standard Leiligheten er blitt malt på nytt innvendig og holder god standard. Leiligheten ligger på bakkeplan og har alt på en flate. Inneholder: Entre/ gang: Takess, malte vegger og laminat på gulvet. I entreen er det plass for oppbevaring av yttertøy. Soverom 1 Takess, malte vegger og laminat på gulvet. Soverommet har god størrelse. Soverom 2: Takess, malte vegger og laminat på gulvet. Stort hovedsoverom med skyvedørsgarderobe. Bad/ wc: Takess, flis på vegger og flislagt gulv med varmekabler. Badet inneholder dusjkabinett, servant, toalett, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Stue: Takess, malte vegger og laminat på gulvet. Stor stue med utgang til terrasse. Stuen er lys og trivelig og her er plass til sittegrupper og spisebord. Her er det varmepumpe. Kjøkken: Takess, malte vegger og flis over benk, laminat på gulvet. Praktisk kjøkken med god benk- og skapplass. Her er plass for komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken så her kan man plassere spisebordet nærme kjøkkenet. Like ved inngangspartiet er det en praktisk bod. Det er også overbygd tak mellom bod og inngangen. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. TG 2 AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK: Innvendige overflater: Det er avvik: Har vært en del svelling i skjøter på laminatgulv i gang og stue/kjøkken. Ellers har de fleste overflater normal slitasje ut i fra alder på disse. Tiltak * Fungerer med dagens avvik. Utskiftning må vurderes. Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak ? Det bør gjennomføres radonmålinger. Sluk, membran og tettesjikt: på bad/ vaskerom Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Tiltak ? Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift Tiltak ? Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er parkeringsplass like ved inngangspartiet, samt mulighet for gjesteparkering. på eiendommen

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 46 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 850 000)) 59 292 (Omkostninger totalt) 1 909 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er varmepumpe i stue og varmekabler på bad/ wc. Det er pipe i stue, men det har aldri vært installert ildsted.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Vann: Årlig fastavgift + forbruk: Kr 1969,- inkl mva + pr m3 kr 22,- inkl.mva Avløp: Årlig fastavgift + forbruk: Kr 2206,- inkl mva+ pr m3 kr 31,- inkl.mva Renovasjon: Ekstern leverandør. Kontakt IRS Miljø IKS - tlf. 38 32 60 80 Branntilsyn/ feiing: Kontakt Brannvesenet Sør: tlf 38 27 01 10

  Formuesverdi primær
  455456

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1639643

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4227/162/618/2: 22.01.2003 - Dokumentnr: 185 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Grunn
  Sameiebrøk: 73/380
  09.07.2019 - Dokumentnr: 799204 - Reseksjonering Snr: 2
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 73/380
  Vederlag: NOK 0
  Omsetningstype: Uoppgitt
  Endring av tilleggsdel
  Endring av tegninger
  Endring av fellesareal


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest datert 10.09.2003

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst til eiendommen er ukjent.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Konsentrert småhusbebyggelse, C F 1b Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Ingen utleiedel.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 46 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 850 000)) 59 292 (Omkostninger totalt) 1 909 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Bjørn Skjæveland

Megler

Bjørn Skjæveland

95 79 73 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev