aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Moisheia 349
Velkommen til Moisheia 349

KVINESDAL Moisheia 349

Kvinesdal/ Moisheia - Bud foreligger! Sjarmerende hytte i naturskjønne omgivelser! Solrik og fin beliggenhet

 • kr 1 390 000
 • BRA 57 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 390 000
 • Omkostningerkr 51 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 441 792
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2005
 • Soverom2
 • ArealP-rom 55 m²
 • Tomt -
 • Eierform tomt -
 • 1 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 34 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 390 000,00))   51 792,- (Omkostninger totalt)   1 441 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning - hytta er godt arealeffektiv, har alt på et plan samt en praktisk hems
Vi har for salg en solid hytte med masse sjarm i naturskjønne omgivelser på Moisheia. Hytta ligger solrikt til på en høyde helt usjenert. Her har du fin utsikt utover vannet og stor terrasse. Hytta fremstår som godt vedlikeholdt, har en praktisk planløsning med alt på et plan samt hems. Innlagt strøm og kjørevei til dør. Vann hentes fra bekk rett ved hytta. Inneholder: Yttergang og gang videre inn i hytta. I gang er trapp opp til hems. Her er mulighet for ekstra sengeplasser. Stue med åpen løsning til kjøkken. Her er god takhøyde, vedovn og utgang til veranda. Kjøkken med innredning fra ikea og hvitevarer som medfølger salget. 2 romslige soverom med tilsammen 6 sengeplasser. Toalett/ stellerom med do som fylles manuelt med vann. Se mer info i salgsoppgave. Velkommen til visning.
Hytta selges med inventar med unntak av personlige eiendeler.

Moisheia 349, Agder

 • Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Punktfeste. Eiendommen har ikke målebrev/ matrikkelbrev. Tomten er naturtomt som ligger usjenert til på en høyde. Her er kjørevei til dør og stort terrasseareal.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger fint til innerst i blindvei. Her er flott utsikt, bade- og fiskevann like ved samt gode solforhold gjennom hele dagen! Det ligger en felles brygge i gåavstand fra hytta. Med salget medfølger også en liten båt. Moisheia byr på mange vakre og spennende turmuligheter både sommer som vinter. Her er oppmerkede stier/rundturer og flott skiterreng vinter. Populære barnevandrerstien og Lyngløa i Årli ligger bl.a. like ved. Berghei og helvetesglova. Moisvarden ligger også like bak hytta. Velforeningen har også opparbeidet badeplasser/ brygge som brukes fritt av alle, gapahauk som ligger 10 min gange fra hytta samt minigolfbane til disposisjon for alle. Ca. 15 min kjøring til Liknes sentrum med alle fasiliteter. Kvinesdal kommune har flere fritidstilbud som for eksempel Kvinabadet med svømmebasseng og vannsklie, Utsikten Golfpark med 18 hulls golfbane og alpinsenter på Knaben. Ellers er Moisheia et godt utgangspunkt til en rekke spennende dagsturer på Sørlandet.

  Adkomst
  Fra Liknes sentrum, følg 461 til Sarons Dal krysset, og deretter følg Hunsbedtvegen FV 801 og Moisvegen FV 802 til du ankommer Årlivegen FV 760. Ta inn her, og ta deretter første til høyre inn på en privatvei. Følg denne (bomvei) og hold mot høyre i første kryss. Deretter følg veien og ta to til venstre for så å ta første til høyre. Hytta ligger innerst på høyre side. Se skilting fra Aktiv Eiendomsmegling

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt fritidsbebyggelse.

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Innhold
  Yttergang, gang, toalettrom/ stellerom. Stue og åpent til kjøkken. 2 soverom, bod og hems.

  Standard
  Hytta holder en grei standard. Det ble lagt inn strøm i 2012. Nylig byttet stolper i front av hytta samt montert takrenner. Gang: villmarkspanel og panel på vegger. Panel i himling og furugulv. Innerst i gangen er en praktisk bod med oppbevaringsmuligheter. Stue/ kjøkken: laftet tømmervegger. Panel i himling og furugulv. Stua er romslig og har god plass til sitte- og spisegruppe. Åpen løsning til koselig kjøkkenkrok. Vedovn og utgang til terrasse. Soverom 1: laftet tømmervegger. Panel i himling og furugulv. Soverom med 3 sengeplasser. Soverom 2: laftet tømmervegger. Panel i himling og furugulv. Soverom med 3 sengeplasser. Toalettrom/ stellerom: Panel og laftet tømmervegger. Panel i tak og furugulv. Romslig toalettrom/ stellerom. Medfølger en romslig hems med muligheter for oppbevaring og/ eller sengeplasser. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Innvendig > Pipe og ildsted Det er avvik: Har vært noe fuktighet på grunn av oppsug av fuktighet utvendig. AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkkenet. Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom/stellerom Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. En mindre ventil i vindu   Forhold som har fått TG3: STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK Utvendig > Utvendige trapper Det er ikke montert rekkverk. Kostnadsestimat: Under 10 000

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Hvitevarer på kjøkken medfølger.

  Parkering
  Parkering like ved hytten samt stor parkeringsplass nede ved veien.

  Forsikringsselskap
  Eika

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 34 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 390 000,00))   51 792,- (Omkostninger totalt)   1 441 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedovn i stue. Elektriske ovner på soverom.

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Renovasjon: Ekstern leverandør: Kontakt IRS Miljø IKS - tlf. 38 32 60 80

  Info om eiendomsskatt
  Ingen eiendomsskatt i kommunen.

  Formuesverdi sekundær
  4026

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Årlig velavgift
  5750

  Velforening
  Pliktig medlemsskap i velforening. Her betales ca. 5750,- årlig for vedlikehold og brøyting av vei. Velforeningen bidrar også til opparbeidelser i feltet. Her er bl.a felles brygger, minigolfbane og en gapahauk som kan brukes fritt av alle hytteeiere.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4227/66/1/33: 06.08.2004 - Dokumentnr: 2603 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
  Årlig festeavgift: NOK 2 100
  Tomteverdi kr. 25.000.-
  Pant for forfalt festeavgift for inntil 3 års forfalt
  festeavgift.
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.02.2004 - Dokumentnr: 678 - Registrering av festenr. Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4227 Gnr:66 Bnr:1
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1180077 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1037 Gnr:66 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.06.2004 - Dokumentnr: 2075 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4227 Gnr:66 Bnr:1
  Rettighet hefter i: Knr:4227 Gnr:66 Bnr:8
  Bestemmelse om garasje/parkering
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest fra kommunen. Denne ligger vedlagt i salgsoppgave.

  Vei, vann og avløp
  Vann fra bekk like ved. Det går avløpsrør fra toalett til utvendig tett tank. Vann fylles manuelt i toalett ved bruk. Tank tømmes av kommunen ved behov og er eiers ansvar. Foreligger godkjennelse for utslipp fra kommunen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til fritid.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 34 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 390 000,00))   51 792,- (Omkostninger totalt)   1 441 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  51792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Marita Lervik

Megler

Marita Lervik

40 17 42 19

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev