aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Stadionvegen 16D
Velkommen til Stadionvegen 16D

KVINESDAL Stadionvegen 16D

Kvinesdal/ Stadion - Bud foreligger! Flott 2-roms leilighet på bakkeplan med sentral beliggenhet!

 • kr 1 550 000
 • BRA 49 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 550 000
 • Omkostningerkr 51 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 601 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 015
 • Soverom1
 • ArealP-rom 45 m²
 • Felleskostnaderkr 800
 • Tomt916.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 38 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 550 000)) 51 792 (Omkostninger totalt) 1 601 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Pen og trivelig 2-roms leilighet. Leiligheten ligger på bakkeplan med enkel adkomst like ved Kvina. Inneholder: Gang, lys og fin stue med åpen løsning til kjøkken. Stort soverom og terrasse. Bad og bod/ teknisk rom. Utvendig bod ved inngangsparti med god lagringsplass. Vannbåren gulvvarme og Nibe varmepumpe med ventilasjon gir lave kostnader og god komfort. Det er uteplass på begge sider slik at en har både morgen- og kveldssolen! Som sameier eier du 1/15 av fellesleilighet. Fellesleiligheten ligger i 1. etasje og kan bookes ved behov. Fellesleiligheten har 2 soverom samt stue/kjøkken og bad. Leiligheten er innflytningsklar!
Det er åpen løsning til kjøkken som er lyst og fint med innredning fra Strai

Stadionvegen 16D, Agder

 • Tomt
  916.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt. Tomtens grunnareal: ca, 1200 m². Flat opparbeidet tomt. Asfaltert tun. Tomten er en fellestomt for sameiet.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger flott til med fin utsikt mot Kvina. Flotte turområder rett utenfor døra. Kvinesdal Stadion er nærmeste nabo. Kvinesdal omsorgssenter og Legesenteret ligger i gangavstand. Kort vei til sentrum med banker, butikker, kirke, bakeri m.m. Dette er en veldig flott beliggenhet der en ligger sentralt til samtidig som det er tilbaketrukket for biltrafikk og støy

  Adkomst
  Leiligheten er kun 500 meter fra Liknes sentrum. Kjør inn Stadionvegen og følg veien til bygget kommer på høyre side. Se skilting fra Aktiv eiendomsmegling.

  Bebyggelse
  Området består av eneboliger, flermannsboliger og næringsbygg.

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Innhold
  Gang, Stue/kjøkken, Bad/vaskerom, Soverom

  Standard
  Leiligheten holder god standard og inneholder: Entrè: Malt mdf panel i taket, malte mdf panelplater på vegger, laminat på gulvet. Lyst og pent inngangsparti med praktisk skyvedørsgarderobe. Åpent mot kjøkkenet. Uteplass ved inngangspartiet. Kjøkken: Malt mdf panel i taket, malte mdf panelplater på vegger, laminat på gulvet. Åpen løsning mot stuen. Lys og pent kjøkken med innredning fra Strai. Kjøkken har integrerte hvitevarer som medfølger ved salg. Stue: Malt mdf panel i taket, malte mdf panelplater på vegger, laminat på gulvet. Utgang til terrasse med god størrelse og plass til både sitte- og spisegruppe. Bad/wc: Malt mdf panel i taket, Fibo baderomsplater på vegger, belegg på gulvet. Lyst og pent bad med god størrelse. Badet har vegghengt wc. Servant med innredning. Dusjvegger med innsvingbare dører. God plass til vaskemaskin og tørketrommel. Bod/Teknisk rom: Malt mdf panel i taket, malte mdf panelplater på vegger, belegg på gulvet. Vannbåren varmeanlegget/ varmtvannsbereder. Praktisk skyvedør mot badet og greit hyllesystem. Soverom: Malt mdf panel i taket, malte mdf panelplater på vegger, laminat på gulvet. Soverommet innebygd garderobe og god plass til dobbeltseng. Skyvedør mot stue. Medfølger en romslig utebod ved inngangsparti. Her er innlagt strøm og hyller. Det er en stor, ryddig søppelbod, så en slipper tenke på å sette frem dunkene for tømming

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Det er byttet kledning på fremsiden og nytt vindu stue. Innertak bad er byttet samt plater mot yttervegg. Se egenerklæring.

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt fiber.

  Parkering
  Det medfølger en parkeringsplass til hver leilighet. Gjesteparkeringsplasser ihht. til reguleringsbestemmelser.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 38 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 550 000)) 51 792 (Omkostninger totalt) 1 601 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren varme i alle rom.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  1857

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Kvinesdal kommune har ikke eiendomsskatt.

  Formuesverdi primær
  424194

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1527099

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig: kr 424 194 Som sekundærbolig: kr 1 527 099

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  800

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader pr. mnd : 800,-i tillegg må kjøper betale et engansbeløp på 5000,- til felleskonto. Se vedtekter §3 Felleskostnadene dekker: forsikring, heis, strøm (fellesarealer), utgifter fellesleilighet, vedlikehold av fellesarealer.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Sameiet gjelder for eierseksjonssameiene "Stadionvegen BB1 Sør" og "Stadionvegen BB1 Nord. Sameiet består til sammen av 16 boligseksjoner (èn av disse er fellesleilighet).

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styregodkjennelse av ny kjøper

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4227/129/292/2: 09.04.2015 - Dokumentnr: 304503 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:4227 Gnr:129 Bnr:293
  Bestemmelse om adkomstrett
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:4227 Gnr:129 Bnr:292
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.05.2015 - Dokumentnr: 380688 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/8


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 38 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 550 000)) 51 792 (Omkostninger totalt) 1 601 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  51792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Marita Lervik

Megler

Marita Lervik

40 17 42 19

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev