aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Hasselveien 6B - En lys og romslig leilighet med fin planløsning og gjennomgående god standard pent beliggende sentralt på Kyrksæterøra.
Velkommen til Hasselveien 6B - En lys og romslig leilighet med fin planløsning og gjennomgående god standard pent beliggende sentralt på Kyrksæterøra.

KYRKSÆTERØRA Hasselveien 6B

Lys og romslig endeleilighet med fin planløsning ved elvebredden på Kyrksæterøra | 2 private terrasser | P-kjeller

 • kr 3 890 000
 • BRA 91 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 890 000
 • Omkostningerkr 110 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 000 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2018
 • Soverom2
 • ArealP-rom 87 m²
 • Felleskostnaderkr 3 100
 • Tomt2 440.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 890 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,00))   110 292,- (Omkostninger totalt)   4 000 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Planskisse
Velkommen til Hasselveien 6B! En lys og romslig leilighet med fin planløsning og god standard pent beliggende sentralt på Kyrksæterøra. Her bor du tilbaketrukket, men samtidig svært sentralt like ved elva Søa med gangavstand til et stort utvalg servicetjenester i sentrum. Innhold: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, gang, entré og teknisk rom. Utvendig bod i kjeller. Kvaliteter som er verdt å fremheve: - Gjennomgående god standard - Behagelig gulvvarme i hele leiligheten - To private terrasser - Heis - Parkeringsplass i p-kjeller med elbil-lader - Oppvarming, tv & internett mm. inkludert i felleskostnadene - Veldrevet sameie med ryddige og fine fellesarealer - Fin utsikt - Gode solforhold - Gangavstand til dagligvarebutikker, bakeri, restauranter, småbåthavn mm.

Hasselveien 6B, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 91 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 87 kvm 1.etasje: Stue, 2 soverom, kjøkken, bad, gang, entre.
  Sekundærrom
  1. etasje: 4 kvm 1.etasje: Teknisk rom.  Tomt
  2440.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt på ca. 2440 kvm. Felles eiertomt for borettslaget/aksjelaget/eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Eiendommen er svært sentralt beliggende midt i sentrum av Kyrksæterøra. Her bor du med gangavstand til skole, barnehage, flere dagligvarebutikker, bakeri, restauranter, butikksenter, treningssenter, småbåthavn, bank m.m. I nærområdet er det allsidig og variert natur med både skog, vann, fjord og fjell. Fra leiligheten kan du gå rett ut på fine turstier omkring båthavna, langs elva og i området rundt idrettsanlegget i Ånesøyan. Det er også kort vei til Kjørsemarka hvor det er skiltet stier fra Bugen, over Karlsnessetra og Holstgårdssetra til Skeiet, samt fra Skeiet, forbi Tyskhytta til Klokkarhaugen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Leilighet er oppført i én etasje. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med stående panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  13) Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Svar: Ja. Beskrivelse: Montert i parkeringskjeller av Belsvik Elektro. 24) Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Svar: Ja. Beskrivelse: På veranda er det glassrekkverk. Den ene glassruten er sprukket. Dette var slik da jeg flyttet inn. Det ble den gang dekt via sameiet og garanti for bygget, da dette går på fasade. Firma for reparasjon ble kontaktet og gikk sin gang. Firmaet gikk så konkurs før ruta ble fikset. Jeg har nå igjen kontaktet sameiet, da dette ligger på dem, og ikke på verken selger eller kjøper. 25) Kjenner du til om sameiet/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag? Svar: Ja. Beskrivelse: En omorganisering av hvilke parkeringsplasser som tilhører hvem. For de aktuelle som har montert el-bil lader og må flytte et hakk til siden, blir demontering/montering og utgifter rundt dette dekt av sameiet. Vedtatt på styremøte. 26) Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Svar: Ja. Beskrivelse: Forslag om montering av solceller på tak, ingenting vedtatt. Vil sikkert bli en økning i fellesutgifter, men der igjen lavere strømregning. Fullstendig egenerklæring følger som vedlegg til salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i denne.

  Innhold
  Primærrom: 1. etasje: Stue, 2 soverom, kjøkken, bad, gang, entre. Sekundærrom: 1. etasje: Teknisk rom.

  Standard
  1.etasje: Stue: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Utgang til terrasse. Soverom 1: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Garderobeskap. Soverom 2: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Kjøkken: Laminat på gulv, malte veggflater. Laminatplater på vegg over benk. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert platetopp, oppvaskmaskin, stekovn og kjøl/fryseskap. Bad: Flis på gulv og våtromsplater på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med opplegg for vaskemaskin, mekanisk avtrekk, veggmontert wc, servantskap og innfellbare dusjdører. Gang: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Garderobeskap og utgang til veranda. Entre: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Teknisk rom: Belegg på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Sikringsskap, rørfordelingsskap, fjernvarmeanlegg, bereder, vannmåler og stoppekran. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Balkong, terrasse, platting: Tilfarer gulv på terrasse registreres en skjevhet på 35 millimeter fall. Ikke kontrollert pga. terrassebord. Rekkverket blir målt til 93cm. og er lavere enn forskriftskravet på 100 cm.   Ingen forhold har fått TG3.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er totalt 22 parkeringsplasser i parkeringskjelleren. Det følger en parkeringsrettighet og bod til alle boligseksjoner tinglyst som tilleggsareal. Det er tilrettelagt for gjesteparkering ute.Se vedtektene for mer informasjon.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 890 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,00))   110 292,- (Omkostninger totalt)   4 000 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme.

  Info strømforbruk
  Brukeren har valgt å ikke oppgi målt energibruk.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  16161

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Renovasjon (via Remidt): 5.250,- Vann: Bolig- og fritidseiendom pr boenhet kr 3 508,00 inkl. mva. Målt forbruk (kr/m3) kr 26,58 inkl. mva. Avløp: Bolig- og fritidseiendom pr boenhet kr 1668,00 inkl. mva. Målt forbruk (kr/m3) kr 18,50 inkl. mva. Eiendomsskatt: 5.735,- Totalt: Ca. 16.161 pr. år. Vannmåler: Ja. Sist avlest: 14.12.2022 Målestand m3: 417 De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, eiendomsskatt og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  819393

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2949815

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «felleskostnader» og «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet.

  Velforening
  Selger er ikke kjent med noen velforening i området.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  90/1416

  Felleskostnader pr. mnd
  3100

  Felleskostnader inkluderer
  Totale felleskostnader pr. mnd p.t.: kr. 3 100 fordelt på følgende poster: Filter/renhold 252,00 Kommunikasjonspakke 350,00 Varmepumpe luft/vann 791,00 Felleskostnader likt fordelt 258,00 Felleskostnader brøkfordelt 1 449,00

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesformue
  30695

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiets navn er Sameiet Elvebredden Kyrksæterøra. Sameiet består av 16 boligseksjoner i henhold til oppdelingsbegjæring. Det er fastsatt en sameiebrøk for hver eierseksjon, som uttrykker sameieandelens størrelse. Sameiet skal ivareta seksjonseiernes fellesinteresser og administrasjonen av eiendommen gnr. 101, bnr. 673 i Hemne kommune, med fellesanlegg av enhver art.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har ikke felles lån.

  Styregodkjennelse
  Sameiet praktiserer ikke styregodkjennelse av ny eier iht. vedtekter.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  I forbindelse med ordinært årsmøte i april ble det vedtatt å innhente tilbud på montering av solcelleanlegg på tak. Hvis dette blir vedtatt estimeres det en kostnad for sameiet på 500.000-700.000,-. Det ble i samme møte vedtatt årlig avsetning til vedlikehold på 75.000,- som skal reguleres i sameiets budsjett, samt at det vedtatt at det skal installeres varmekabler i taknedløp. Videre ble det vedtatt at styret skal utføre oppmerking av parkeringsplasser ref. informasjon i selgers egenerklæring. Årsregnskapet viser resultat på kr. 40.846 for 2021 og kr. 76.554 for 2022. Regnskap, budsjett, årsberetning og innkalling/referat fra årsmøte følger i sin helhet som vedlegg til salgsoppgaven. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Vedtekter/husordensregler
  Utdrag vedtekter: - Hver seksjonseier har eksklusiv bruksrett til den eierseksjon vedkommende seksjonseier har grunnbokshjemmel til. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine eierseksjoner. - Ingen kan erverve mer enn to eierseksjoner i sameiet, med de unntak som følger av lov om eierseksjoner § 23. Seksjonseierne har ikke forkjøpsrett. - Det er totalt 22 parkeringsplasser i p-kjeller. Det følger en parkeringsrettighet og bod til alle boligseksjoner tinglyst som tilleggsareal. Parkeringsrettighet følger seksjonen ved salg. - Både utvendige og innvendige bygningsmessige forandringer eller installasjoner skal skje etter en samlet plan for den enkelte bygning, og etter forutgående godkjenning av styret. - Årsmøtet kan vedta ordensregler med vanlig flertall av de avgitte stemmer. Seksjonseierne plikter å følge de ordensreglene som til enhver tid er fastsatt. - Felleskostnader er alle utgifter ved eiendommens drift og vedlikehold som ikke er knyttet til den enkelte bruksenhet. Felleskostnadene skal fordeles mellom seksjonseierne etter den tinglyste sameiebrøken. Unntatt fra hovedregelen er administrasjonskostnader som styrehonorar og forretningsfører som fordeles etter antall seksjoner. Det samme gjør også andre boligrelaterte kostnader som kabel-tv, renovasjon og renhold som alle fordeles med likt beløp pr seksjon. - Seksjonseieren skal vedlikeholde bruksenheten slik at skader på fellesarealene og andre bruksenheter forebygges, og slik at de øvrige seksjonseierne slipper ulemper. - Fellesarealer skal holdes forsvarlig ved like av sameiet. Styret er ansvarlig for at nødvendig vedlikehold blir gjennomført. Årsmøtet kan med to tredjedels flertall vedta avsetning til vedlikeholdsfond. - All informasjon til seksjonseier vil bli sendt ut elektronisk per e-post. - Seksjonseier er ansvarlig for at det forefinnes funksjonsdyktig røykvarsler og brannslokkingsutstyr i bruksenheten. - Eiendommen skal til enhver tid holdes betryggende forsikret i godkjent selskap. - Innboforsikring må tegnes av den enkelte seksjonseier. Utdrag husordensregler: - Alle seksjonseiere har ansvar for at husordensreglene blir overholdt av egen husstand og de som gis adgang til leiligheten. - Enhver seksjonseier plikter å utvise tilbørlig hensyn til sameiet som fellesskap og de øvrige seksjonseiere ved all bruk av fellesområder. - Alle må medvirke til å holde sameiets fellesområder rent og ryddig. - Kjøretøyer, sykler, barnevogner og andre gjenstander skal ikke plasseres på fellesareal til hinder for alminnelig ferdsel eller vanlig bruk. - Felles dører og porter skal holdes låst til enhver tid. - Grilling kan bare skje uten vesentlig plage for beboerne. Det tillates kun bruk av gass eller elektrisk grill. - Søppel skal legges i anviste beholdere. Det er forbudt å sette fra seg søppel eller avfall på fellesarealer. - Parkering må foregå slik at det ikke er til sjenanse eller hindrer noen former for trafikk til og fra sameiet og de enkelte bruksenhetene. - Utvendige bygningsmessige endringer av enhver art kan bare skje etter forutgående skriftlig samtykke fra styret, etter en samlet plan. - Montering av markiser, lykter, skilt, platter, parabolantenner, varmepumper og lignende kan bare skje etter forutgående skriftlig samtykke fra styret og etter vedtak i årsmøtet. - Boligen må ikke brukes slik at det oppstår ulemper eller ubehag for andre beboere. Det skal være alminnelig nattero i tidsrommet kl. 23.00 - 06.00. - Klager på andre seksjonseiere for brudd på husordensreglene skal forsøkes tatt opp direkte med vedkommende seksjonseier, og søkes løst i minnelighet, før styret kontaktes. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er ingen særskilte restriksjoner på dyrehold, men det forutsettes at dyrets eier har ansvar for at dyreholdet ikke er til unødig sjenanse eller bryderi for de øvrige seksjonseiere eller andre som ferdes på sameiets område. Se husordensreglene for mer informasjon.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 05.07.2018 - Dokumentnr: 988847 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 90/1416

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 05.09.2019.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.  Eiendommen har vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen grenser til områder regulert til offentlig/privat tjenesteyting og ligger like ved elva Søa, innenfor 100m beltet langs sjø og vassdrag. Kartutsnitt fra kommunen følger som vedlegg til salgsoppgave. Kopi av kommuneplanens arealdel 2023-2035 kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Erverv og utleie av eierseksjoner skal umiddelbart meldes skriftlig til styret eller sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker. For arbeid med eierskifte kan sameiets forretningsfører kreve eierskiftegebyr fra selger og kjøper.

  Verneklasse/sefrak
  Ikke relevant for denne eiendommen.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Ikke relevant for denne eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Ikke relevant for denne eiendommen.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for denne eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 890 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,00))   110 292,- (Omkostninger totalt)   4 000 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  110292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12 500,- markedsføringspakke kr 14 500,- og visninger kr 2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 34 998,-. Utleggene omfatter takstmann, fotograf, informasjon og gebyr forretningsfører og kommunepakke. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket tilretteleggingsgebyr, gebyr for avholdte visninger, påbegynt markedsføring, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Nina Katrine Brandt

Megler

Nina Katrine Brandt

93 44 76 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev