aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Skograndveien 42! Leiligheten har to soverom og ligger fint til i et sentrumsnært boligområde på Kyrksæterøra.
Velkommen til Skograndveien 42! Leiligheten har to soverom og ligger fint til i et sentrumsnært boligområde på Kyrksæterøra.

KYRKSÆTERØRA Skograndveien 42

Leilighet med 2 soverom i sentrumsnært boligfelt på Kyrksæterøra | Ferdigstilt etter ombygging 2021 | Terrasse | P-plass

 • kr 1 990 000
 • BRA 53 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 990 000
 • Omkostningerkr 62 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 052 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1972
 • Soverom2
 • ArealP-rom 53 m²
 • Felleskostnaderkr 1 500
 • Tomt1 643.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Planskisse
Velkommen til Skograndveien 42! Leilighetsbygget ligger i et veletablert boligområde sentralt på Kyrksæterøra og består av 10 selveier-leiligheter som var ombygd og ferdigstilt sommeren 2021. Her bor du med kort vei til barnehage, skole og sentrum med et stort utvalg servicetjenester. Innhold: 1. etasje: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad og entre. Sportsbod i kjeller. Kvaliteter som er verdt å fremheve: - Plassbygd kvalitetskjøkken fra Romundstad Snekkeri AS - Lyst og stilrent baderom med varme i gulv - Takstmannen har gitt tilstandsgrad 0 (ingen avvik) på alle punkter i tilstandsrapporten - Overbygd terrasse med rom for hagemøbler - Parkeringsplass rett utenfor bygget - Romslig fellesareal opparbeidet med plen og asfaltert innkjørsel - Nærhet til fine friluftsområder og lekeplasser
Tomta er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel,gårdsplass og plen. Sameiet har investert i robotklipper som sørger for velstelt uteområde.

Skograndveien 42, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 53 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 53 kvm Primærrom: 1. etasje: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad og entre. I tillegg til nevnte areal, så disponeres det en bod i kjeller på ca.5m². Denne har tilkomst via fellesarealer.  Tomt
  1643.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et attraktivt område på Kyrksæterøra. Her er det svært kort vei til både skole og barnehage, samt sentrum med de aller fleste servicefunksjoner. Her finner du flere dagligvarebutikker, bakeri, restauranter, treningssenter, butikksenter, tannlege, verksted, trelast, småbåthavn, bank m.m. I nærområdet er det allsidig og flott natur med skog, vann, fjord og fjell. Det er godt tilrettelagt for friluftsliv med enkel tilgang til både turstier, seterveier og brattere fjellsider. Fra Skograndveien er det bare noen få minutters gange til Haugen isbane. Det er også svært kort vei til utgangspunktet for lysløypa som går fra Haugen til Dalemskjølen. I Grøtanmarka er det skiltet stier fra Haugen til Fagerlia, over Neverskardet/Grøtåsen, om Tuvlia og over Grøttuva. På den nordligste toppen på Grøttuva finnes det en turbok hvor en kan holde oversikt over antall besøk. Mange legger turen gjennom Grøtanmarka til Alstadvatnet eller skituren over Klostermyra til Dalemskjølen eller videre til Vessesætra. Veien gjennom Fagerlia er også en svært populær tur- og treningsvei.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, småhus, leilighetsbygg og noe næringsareal.

  Byggemåte
  Leilighet er oppført i én etasje. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i tre, og er kledd med stående panel og liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med metallplater. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Svar: Ja. Beskrivelse: Ved manglende lufting kan det oppstå kondens i vinduer på vinterstid. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Svar: Ja. Beskrivelse: Styret har diskutert eventuelt styrehonorar for styremedlemmene. Fullstendig egenerklæring følger som vedlegg til salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i denne.

  Innhold
  Primærrom: 1. etasje: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, entre.

  Standard
  1. etasje: Stue: Laminat på gulv og panelplater på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn. Utgang til terrasse. Kjøkken: Laminat på gulv og panelplater på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekovn. Soverom 1: Laminat på gulv og panelplater på vegger. Malt overflate i himling. Soverom 2: Laminat på gulv og panelplater på vegger. Malt overflate i himling. Bad: Belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Plater i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjhjørne, innfellbare dusjdører, bereder, servant, servantskap, wc, rørfordelingsskap og mekanisk avtrekk. Entre: Laminat på gulv og panelplater på vegger. Malt overflate i himling. Sikringsskap. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Bygget ble ombygd til nye leiligheter i 2020.

  TV/Internett/bredbånd
  Wifi er inkludert i sameiets månedlige felleskostnader i følge informasjon fra styrets leder 28.06.23.

  Parkering
  Det medfølger 1 parkeringsplass på asfaltert parkeringsplass (på tverrenden av bygget). Gjesteparkering er på oversiden av bygget på nabotomt hvor sameiet eier 1/3 i følge styrets leder.

  Diverse
  Byggeår: Opprinnelig byggeår er ikke dokumentert. Det foreligger søknad om byggetillatelse og gamle tegninger fra 1972. Eventuelt avvik aksepteres av kjøper. Bygget ble ombygd til nye leiligheter i 2020. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  7443

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, samt eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader" og "Kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Velforening
  Selger er ikke kjent med noen velforening i området.

  Info vannavgift
  Eiendommen har vannmåler. Vann: Målt forbruk (kr/m3) kr. 26,58 inkl. mva. Avløp: Målt forbruk (kr/m3) kr. 18,50 inkl. mva.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  54/454

  Felleskostnader pr. mnd
  1500

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer renovasjon, strøm fellesarealer, vasking av fellesarealer, strøing/brøyting, forsikring til sameiet, regnskapsbyrå/regnskapsfører (admento) og Wi-fi i følge styreleder pr. 28.06.23.

  Om sameiet
  Sameiets navn er "Sameiet Skograndveien 42". Sameiet ble opprettet ved seksjonsbegjæring, tinglyst 07.07.2021. Bebyggelsen på tomten gnr. 62 bnr. 141 i Heim Kommune ligger mellom de10 eierseksjonene som bebyggelsen og tomten er oppdelt i. For hver seksjon er det fastsatt en sameiebrøk som uttrykker sameieandelens størrelse.

  Forkjøpsrett
  Ifølge sameiets vedtekter er det ikke forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Styrets leder informerer om at eventuell økning av fellesutgifter skal tas opp i neste sameiermøte. Hvis det blir aktuelt er det snakk om å øke fra 1.500,- pr. mnd. til maks 1.700,- pr. mnd. Årsregnskapet for 2022 viser et årsresultat på 4.348,-. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Vedtekter/husordensregler
  Sameiets navn er "Sameiet Skograndveien 42". Sameiet ble opprettet ved seksjonsbegjæring, tinglyst 07.07.2021. Bebyggelsen på tomten gnr. 62 bnr. 141 i Heim Kommune ligger mellom de10 eierseksjonene som bebyggelsen og tomten er oppdelt i. For hver seksjon er det fastsatt en sameiebrøk som uttrykker sameieandelens størrelse. Tomten og alle deler av bebyggelsen som ikke etter oppdelingen omfattes av bruksenheter med enerett til bruk, er fellesarealer. Med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven og disse vedtektene har den enkelte sameier full rettslig råderett over sin seksjon, herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse. Alle sameierne har rett til 1 parkeringsplass hver. Alle seksjonseiere oppfordres til å opptre hensynsfullt overfor de øvrige seksjonseierne. Leiligheten skal brukes til beboelse, og slik at det ikke er til sjenanse eller ulempe for andre. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Det gjennomføres dugnad i sameiet.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler. Dyrehold er tillatt så lenge det ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. På sameiets eiendom er det båndtvang hele året. Husdyreiere må påse at dyrene ikke gjør fra seg på fellesarealene (i tilfelle må dette fjernes med det samme).

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 07.07.2021 - Dokumentnr: 836177 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 5 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 54/454 Seksjoneringen følger som vedlegg tilsalgsoppgave.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 14.12.2021. Tillatelse til tiltak er gitt 16.12.2020 og midlertidig brukstillatelse den 16.07.2021. Gjelder: Fasadeendring, ombygging og bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel (2 leiligheter i sokkel). Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. Eiendommen har vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsbestemmelser for Grøtnes følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter.

  Verneklasse/sefrak
  Ikke relevant for denne eiendommen.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Ikke relevant for denne eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for denne eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  62792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Nina Katrine Brandt

Megler

Nina Katrine Brandt

93 44 76 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev